Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 16:11   Citovat  

Nejlepší značky notebooku jsou DELL a IBM a pak to jde dolů, slušné je taky HPčko. A co se týče Acera tak nic moc, ne že by každej kus byl vadnej ale díky tomu že je to jedna z nejlevnější značek tak to zpracování je horší a poruchovost taky dost ale taky znám lidi co ho mají a jsou spokojený.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 16:13   Citovat  

diacoon napsal:
sekani ? to mi dela aj tedkom dell z ktereho zrovna pisu.spatna aktualizace,nevycisteny system..vzdyt sekani i nabuseneho kompu ti muze delat kdejaky malware...porad si nedokazal ze to je hardwarova chyba.ja si ho bohuzel nemuzu vycistit protoze je zapujcen.takze bez zasahu ani nemam opravneni cistit registry apod.Zajimava skola s 20ti notebookama ...to jsem v zivote nevidel vetsinou dostavaji z dotaci na stolni PC...nechapu tedy uzitek notebooku na stredni skole.Wifina je taky mikrovlnka a pokud se na tom vystrida denne 300 oslu kteri s tim delaji ruzne kraviny apod muze to vypovedet svoji zivotnost.Proc tedy nekvalitni ? kdyz se jedna o spotrebni elektroniku ktera ma omezenou zivotnost.muze to byt kompl i za 50.tis a stejne z nej bude po takovem uzivani za cas hadra...

ano sekat se můžou všechny to je pravda ale je to školní a nemohlo se na tom delat prakticky nic nehlede na to že jsem měl k dispozici i notebook učitele a to bylo snad ještě horší... ani nechci dokazovat že je to hw chyba prostě jen píšu své zkušenosti a názor, k té střední mluvil jsem jen o jedné učebně kde je 20 notebooků, máme ještě asi 5 pc učeben a to jen v 1 areálů ze dvou, to nepočítám počítače který máme například v praxích Mrk ani na jednom z těch notebooků nebo pc nemáme oprávnění dělat vůbec nic každý žák má svůj účet takže když něco rychle se příde na to kdo to udělal... nejsem žádný odborník na notebooky jen prostě píšu svůj názor a nezastávám se jedné značky, kdybych měl možnost seznámit se s jinou značkou tak jí taky ohodnotím, nicméně bohužel Tak to valím bulvy
   Návrat  
david_cz je teď offline  david_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 16:24   Citovat  

Když se tu pomluvá ACER, tak to taky přidám nějakou zkušenost HaHaaa Měl jsem Acera TravelMate asi 4 roky a moc jsem spokojen nebyl, baterka odešla brzo, byl hlučnej, časem vyskočily některý klávesy, nekvalitní plasty atd. Teď mám 2,5 roku Asuse a jsem naprosto spokojen, zatím žádnej problém, největší radost mi děla baterka, která vydrží stále skoro 3h. Ze svého blízkého okolí můžu přidat ještě další zkušenosti: HP - docela dobrý, ale strašně rychle odcházej baterky, dost často také píská HDD. DELL - nemá chybu, ale je potřeba si připlatit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 17:00   Citovat  

jestli notebook tak jedině to co používá Shelldon v The Big Bang Theory :o)
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 17:39   Citovat  

Sel bych do LENOVO byvali IBM a jsou dost dobre. Moja si ho ted kupovala za 20tis a zpracovani vynikajici. Sam mam ACERA. Nemuzu si ztezovat. Koupil jsme hstarsi za 6 tis a srovnatelny parametrove s tim LENOVO, akorat dva roky pouzivani jsou uz na nem znat. Rozvrzany plasty, osoupany nastrik na plastech, klavasnice rozvrzana. Ale naprosta s ACEREM spokojenost. Kolem 15 LENOVO koupis. Radsi slabsi konfiguraci LENOVO za 15tis, nez ACERA s lepsima parametrama za 15, ale o to s horsi kvalitu. Mrkni na alza
Taky je dobre si uvedomit zda to notebook bude herni, pracovni, nebo jen tak pro bezne pouzivani internet, film, hudba.
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 17:45   Citovat  

treba todle
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 18:58   Citovat  

kamol napsal:
kde sehnat levne notebook.klidne i nejaky pouzity hlavne dulezita pomer cena/vykon.
a jakou znacku doporucite.

v poměru cena/výkon bych doporučil HP. Jak tu psal výše V@P. Kvalitní je Lenovo (kdysi IBM) a DELL. Ale ty jsou cenově trochu jinde. Na obyč použití postačí to HP. Acer bych moc nedoporučoval a asi ani Toshibu. To raději Asus... MSI bych taky moc nedoporučoval.

Pokud sháníš noťas, koukni na www.agen.cz. Máme teď noťasy docela dost levně OK
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 19:44   Citovat  

ja HP uz mam , mam ho ctvrt roku, uz byl dvakrat na reklamaci, s deskou a jednou s mechanikou, kamarad ma nejaky novejsi model taky HP a to samy, HP uz ne Velmi šťastný
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:17   Citovat  

Brnďa napsal:
ja HP uz mam , mam ho ctvrt roku, uz byl dvakrat na reklamaci, s deskou a jednou s mechanikou, kamarad ma nejaky novejsi model taky HP a to samy, HP uz ne Velmi šťastný

hele, to se může stát vždycky a se všim. Je to i s autama. Někdo tady psal, jak má civica 8g a jak se mu tam pořád něco s*** a pak jsou tu lidi, který v autě vyměněj akorát olej, svíčky a benzín Úsměv

Stejně jako jsou HPčka, který odejdou, jsou i delly, který se po***** a jsou i acery, co naopak fungujou luxusně roky a roky bez jedinýho problému. Co znam lidi a maj HPčka tak s nima problémy nemaj a na reklamacích (dělal jsem rok a čtvrt v agenu příjem reklamací) jich taky bylo minimum. Naopak acerů jde na reklamace nejvíc (ale taky se nejvíc prodávaj).
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:22   Citovat  

A zans nekoho s rozsypanym Dellem? Tak to koukám!
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:25   Citovat  

diacoon napsal:
jednou nekdo rekl ze acer je spatnej a uz to rikaji vsichni ani s tim nemaji zadny zkusenosti.kdysi davno vyrabel nekvalitni komponenty problem meli zejmena s displayi a chlazenim hardwaru ....nyni je pobocka uz i u nas v Brne a kvalita a zpracovani je na obrovske urovni. osobne jsem mel jiz 2 a slapali bez problemu...a nevaham si ted koupit dalsi v dohlednem tydnu...

To jsou zase reci. Lidi, co rikaji "acer uz nikdy" znam dost, posledni, kdo zatim k teto vete speje je znama, ktera jeste pred pul rokem rikala, ze priplacet si za neco jinyho je blbost, ze to krasne funguje. No tak uz je v servise, zase. Myslim, ze u pristiho notase to s tim priplacenim uvidi trochu jinak. A u sestry ve skole je "aceraru" nejvic, po jejich "chvale" si sestra koupila lenovo a je (zatim) max spokojena.

Zlehcovanim kritiky z aceru kvalitni znacku neudelas.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 20:27   Citovat  

Aqwertzz napsal:
A zans nekoho s rozsypanym Dellem? Tak to koukám!

Sebe. Po dvou letech odesel HDD do vecnych lovist takovym zpusobem, ze profi firma na data recovery nejdriv odhadla naklady na zachranu dat na 10k bez DPH a druhy den disk vratili s tim, ze smolik.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 21:40   Citovat  

skyline napsal:

Zlehcovanim kritiky z aceru kvalitni znacku neudelas.

sak jasny tahni spolu se stadem...lucie bila se tedkom psychicky zhroutila tak to vsude rozhlas at si koupi cd gotta tudy Tak to valím bulvy skoda ze fakt neuneses ze ja znam z okoli i me sameho dobre prozitky s acerem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 21:49   Citovat  

Hlavator napsal:
tak tak ACER nebraaaaaaaaaat..taky sem na nej neslysel vubec nic dobreho to snad ne to Hp sem myslel ze bude OK ale koukam taky nic moc asi je to ks od kusu Lucy
Nechapu.. na gymplu jsem koupil Acer TravelMate 292LC a krome dokupu pameti funguje do dneska (takze 6let)..stav stale jako novy, dokonce me nekolikrat upadl v busu z ulozneho prostoru na zem, vyklapi se stale dobre, plasty nevrzou, atd.. a nejlepsi na tom je, ze se mi kazdej smal ze Acer nebrat, ze to je poruchovej laptop.. Kdyz si vezmu co vse zazil na fakulte a na cestach do Prahy nebo na chate, tak myslim ze dokonalej test je to dobrý A vzhledem k tomu ze tenkrat nic lepsiho v pomeru cena/vykon nebylo, tak holt asi pomluvy.. je to dobrý Dneska mam DELLa (rok) a taky spokojen..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 21:54   Citovat  

Me to taky nikdo nevymluvi aspon me sedne. 2 kusy naprosto v poradku bez chyby a jestli mi nekdo najde multimedialni notebook za 15000 s dvojjadrem v 2ghz, s crossfirovou grafikou a 320diskem a plno uzitecnych multimedialnich a funkcnich tlacitek tak prosim...

je tam nejaky fujitsu siemens...je bilej,tenkej peknej stylovej pro slecnu ... 2 porty USB ? naprosto nepripustne pro me.a na nejaky rozbocovac kaslu.chybi mu smrnc a je tam jen obyc klavesnice s tlacitkem vypnout.absence 5,1 zvuk a nevim jestli fujitsu ma zrovna kvalitni notasy...

uz jen to ze ACER firmu mam za rohem od baraku bych fakt do neceho jineho nesel kdyby se jednalo o reklamacku..
pokud nekdo resi vahu nebo vydrz tak urco ne acer...ten turion si umi spapat takze na nejaky 3hodinovy prace maximalne ve wordu
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:00   Citovat  

Diacoon: to mas jako s mobilama znacky Sagem.. tenkrat za super cenu HIT..ale bohuzel vadna varka a hafo lidi nastvanych..ja mel stesti a vydrzel desne moc (nekde se me tu i vali jeste)..a dneska mam barevnej Sagem taky doma a tu znacku mam rad je to dobrý U aut je to podobne s TDi ...stare dobre TDi od VW vydrzi vsechno, pak prislo PD s vetsi poruchovosti, pridalo se hafo lidi co to auto ani nevideli, ale je spatne.. Tak je to se vsim a at si kazdy koupi co chce.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:01   Citovat  

jj kazdej si musi zkusit co mu vyhovuje
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:09   Citovat  

mam zkusenosti s acery i delly, a ze je to dell zas tolik neznamena...kvalitni dily kvalitni zopracovani i konstrukce ale skladaj je jen lidi a i v irsku stejne jako v polsku muzou udelat chybu Úsměv
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:10   Citovat  

tudy odkaz

Myslim ze toto je docela pecka- pomer cena- výkon luxus- ma numerickou klavesnici. A parametry ktere nabizi v teto cenove relaci nemuze nabidnout zadna jiná znacka.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 22:59   Citovat  

ja myslim ze acer nebude zas tak spatna znacka.nehlede na to treba ze je nejvice reklamaci ale zase je fakt ze se jich nejvice proda.to stejne u aut.proste to tak je.znam 3 lidi co maji rozdilne notebooky od aceru a vsechno v pohode funguje neni zadny problem.akorat u jednoho acera v praci nesla mechanika.necetla.ale tohle se muze stat u kazdeho notebooku.mechaniky beztak maji vetsinou stejne vsechny znacky notebooku.nekde v cine vyrobi mechaniky a dodaji.mechanika je spotrebni zbozi jako dalsi jine.a dneska mechanika uz se ani pomalu nepouziva.teda ja vyuzivam emechaniku na pocitaci minimalne jenom na vypaleni hudby do auta.zbytek vsechno flash disk.
treba dell a lenovo jsou kvalitni notebooky nikdo to nepopira ale zase ty parametry vuci cene jsou nic moc oproti konkurenci.holt nekdo zaplati za kvalitu a nehledi na to co to umi a nekdo chce pomer cena/vykon.dneska co mi ukazoval diacoon za acera tak ty parametry jsou super a designove ten notebook vypada dobre.tak uvidim do ceho pujdu.bud acer nebo asus.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 7:56   Citovat  

diacoon napsal:
sak jasny tahni spolu se stadem...lucie bila se tedkom psychicky zhroutila tak to vsude rozhlas at si koupi cd gotta tudy Tak to valím bulvy skoda ze fakt neuneses ze ja znam z okoli i me sameho dobre prozitky s acerem

LOL, ten byl dobrej Velmi šťastný Mit spatne zkusenosti s acerem = tahnout se stadem. Ten si zapamatuju pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 8:16   Citovat  

K tomu Aceru, na vejšce z toho byli lidi nešťastný (cca 2 roky zpět). Statistika poruchovosti byla na 30% což je dost, zrovna můžeš být ten třetí KO . Ta cena se zkrátka musela někde projevit, to zpracování bylo příšerný. Hodně trpěly panty, pár lidí z toho mělo dva kusy Velmi šťastný .Jak jsou na tom ty nový řady, to nevim. V práci máme Dell a Sony Vaio. Dell supr sony nebrat!. Doma mám lowend HP už 5 let a krom desky, kterou sem polil, vše ok kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 9:23   Citovat  

Dejf_cz napsal:
K tomu Aceru, na vejšce z toho byli lidi nešťastný (cca 2 roky zpět). Statistika poruchovosti byla na 30% což je dost, zrovna můžeš být ten třetí KO . Ta cena se zkrátka musela někde projevit, to zpracování bylo příšerný. Hodně trpěly panty, pár lidí z toho mělo dva kusy Velmi šťastný .Jak jsou na tom ty nový řady, to nevim. V práci máme Dell a Sony Vaio. Dell supr sony nebrat!. Doma mám lowend HP už 5 let a krom desky, kterou sem polil, vše ok kouř

a jsme zase u toho.kamos mel sony VAIO a byl s tim spokojeny a doted jeste jede.prodal ho protoze dostal firmni notebook.ale nevzpominam si ze by si na neco stezoval.
   Návrat  
Dejf_cz je teď offline  Dejf_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:07   Citovat  

Kamol: Můj názor je, za hodně peněz málo muziky. Ale jako ve všem, každej to vidí jinak Úsměv
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:22   Citovat  

Blackburn napsal:
http://www.100mega.cz/product.jsp?artno=NOTM2877

Myslim ze toto je docela pecka- pomer cena- výkon luxus- ma numerickou klavesnici. A parametry ktere nabizi v teto cenove relaci nemuze nabidnout zadna jiná znacka.

jojo, stare spatne MSI (nabizi se napsat stare dobre ale tak to neni) notebook vypada jak z trznice, zpracovani katastrofa, kvalita katastrofa...

k tem notebookum: Problemy s mechanikama ma temer kazda znacka. Mame v praci spoustu aceru, nez nekdo pochopil ze acer fakt ne (po tom co se rozjel kolotoc reklamaci a vyrazenych kusu) a preslo se na asus, v posledni dobe dell (pac je to z nakupu pro cely resort) a ani ten dell me u techto levnejsich booku (21t) nepresvedcil. Opravdu mizerne podsviceni displeje, nerovnomerne. Na druhou stranu jsem tu mel v ruce i Lenovo Thinkpad a ten byl naprosto super. Sam mam Asuse uz 3 rok a krom toho ze jsem svoji neopatrnosti (naklopeni notebooka v kterym se tocilo DVD) poskodil mechaniku, po 2 letech kazdodeniho nekolikahodinoveho pouzivani vychodil mezernik a musel koupit novou klavesnici a v poslednim mesici mi prasknul kryt u pantu (kazdy den nekolikrat otevrit a zavrit, uz 3 roky) tak je to vcelku dobry vysledek.
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:27   Citovat  

Ono je sice pravda že notebook od aceru ma lepší parametry super grafiku a výkonej procesor ale já bych si ho i kvůli tomu nekoupil protože na co mě bude super grafika a procesor, taková věc se projeví jedině ve hrách a notebook nikdy na hry dobrej nebude, já mam notebook na internet, office, hudbu a filmy a na to stačí skoro cokoliv a je jedno jaká je tam grafika a procesor. Jediný kde se nakonec ten výkon projeví je že baterka vydrží o půlku mín a notobook váží o kilo víc, takže to na co je notebook určenej mobilita jde do pr... u notebooku je pro mě na prvním místě spolehlivost než výkon. Ale je to jenom můj názor.

A jak jsem psal Acer je horší značka než DELL a nebo IBM ale to neznamená že každej kus je vadnej nebo musí do dvou let odejít, jenom je tam větší procento poruchovosti.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:39   Citovat  

ted mam della 10´ vydrzi tak 20 minut moji zateze net,icq,muzika dokumenty...(s moji rychlosti multitaskingu)pak se zacne neuveritlne trhat a nestihat a musim ho restartovat a to tam mam XPcka to je ten intel atom uzasnej...ano baterka ma uzasnou vydrz a vazi to kilo a pul pro buziky a slecinky do kabelky idealni.Ale to co jsem delal na aceru s dvojjadrovym turionem v pohode zvladal a jeste jsem si mohl pustit do toho autocada..proste mi s nim prace fakt vyhovuje a to ze baterka vydrzi misto 3 hodin neco malo pres 2 hodiny me vubec netrapi ...streky nejezdim a prevazne ho pouzivam doma..a kdyz uz ma neco zvladnout tak at ma taky neco pod kapotou...ja bych klidne vyzkousel jinou znacku ale nenasel jsem konkurenci..ten novej aspire ma kvalitni provedeni vseho krome leskleho krytu...ukazte mi konkurenta a uvidi se
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 11:03   Citovat  

just my $0.02

Pokud notas co vydrzi tak Lenovo rada T,X nebo Dell vyssi rady (neznam presne nabidku).

HP - vyssi rady ok, nizsi jsou sazka do loterie (nekdy super, jindy spatny), s bateriema jsem mel taky problemy - reklamace

Acer - vyssi rady ok ale cca 2,5 roku tvrdeho pouzivani = neco odejde (USB, disk, LCD, klavesa, WiFi), asi jsem mel smulu, ale ACER me nikdy nepresvedcil (byl dobrej v roce 2000-2002, pak cena dolu a kvalita taktez)

Toshiba - vyssi rady super (Tecra, Portrege, Satellite Pro) nizsi rady jsem mel problemy s kablikem u LCD, zapominani datumu (Cmos baterka na desce). Celkove ale kvalita za super cenu.

Fujitsu-Siemens - LifeBooky - totalni pecka - prirovnal bych k Lenovo/IBM, nizsi rady si dat bacha na ruzne hybridy se SiS chipsetama - spatne ovladace k temhle vecem vetsinou zpusobujou nestabilitu a taky to bejva hlucnejsi a moc hreje.

Asus - jednu dobu jsem je hodne prodaval, pak sli kolem roku 2004 dolu s kvalitou a prodavat jsem je prestal (ntb LCD, desky, mechaniky). Sefik ma starej ASUS S5 a je spokojenej maximalne - ten notas jede uz 5 let a byla menena jen klavesnice (odeslo tlacitko S). Soucasnou situacku nevim, ale asi ok.

MSI - nevim no par sem jich prodal a drzej, ale je to skladacka = neverim tomu osobne.

VBI - original Intel notebooky - vicemene to co je v jinych notebookach uvnit tak je i tady, ale vnejsi specifikace plastu me nepresvedcuje ze je to super kauf. Doporucuju pro nabusene aplikace - vykony notas na desktop, na tahani to neni.

Co dela dobry notas? Sluzby okolo - priklad: Odejde Vam neco na Lenovo rada T - i bez servicepacku zavolate na servis a malo kdy se stane, ze do druheho dne nemate notas zprovozneny ... zkuste to u jine znacky (dell to ma obdobne). A to je to co dela dobry notebook.

A nakonec AMD vs Intel - v notebooku rozhodne Intel Centrino platforma, vykone, netopi, vydrzi na baterku - neni co resit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 11:34   Citovat  

LK7R napsal:
just my $0.02

Pokud notas co vydrzi tak Lenovo rada T,X nebo Dell vyssi rady (neznam presne nabidku).

HP - vyssi rady ok, nizsi jsou sazka do loterie (nekdy super, jindy spatny), s bateriema jsem mel taky problemy - reklamace

Acer - vyssi rady ok ale cca 2,5 roku tvrdeho pouzivani = neco odejde (USB, disk, LCD, klavesa, WiFi), asi jsem mel smulu, ale ACER me nikdy nepresvedcil (byl dobrej v roce 2000-2002, pak cena dolu a kvalita taktez)

Toshiba - vyssi rady super (Tecra, Portrege, Satellite Pro) nizsi rady jsem mel problemy s kablikem u LCD, zapominani datumu (Cmos baterka na desce). Celkove ale kvalita za super cenu.

Fujitsu-Siemens - LifeBooky - totalni pecka - prirovnal bych k Lenovo/IBM, nizsi rady si dat bacha na ruzne hybridy se SiS chipsetama - spatne ovladace k temhle vecem vetsinou zpusobujou nestabilitu a taky to bejva hlucnejsi a moc hreje.

Asus - jednu dobu jsem je hodne prodaval, pak sli kolem roku 2004 dolu s kvalitou a prodavat jsem je prestal (ntb LCD, desky, mechaniky). Sefik ma starej ASUS S5 a je spokojenej maximalne - ten notas jede uz 5 let a byla menena jen klavesnice (odeslo tlacitko S). Soucasnou situacku nevim, ale asi ok.

MSI - nevim no par sem jich prodal a drzej, ale je to skladacka = neverim tomu osobne.

VBI - original Intel notebooky - vicemene to co je v jinych notebookach uvnit tak je i tady, ale vnejsi specifikace plastu me nepresvedcuje ze je to super kauf. Doporucuju pro nabusene aplikace - vykony notas na desktop, na tahani to neni.

Co dela dobry notas? Sluzby okolo - priklad: Odejde Vam neco na Lenovo rada T - i bez servicepacku zavolate na servis a malo kdy se stane, ze do druheho dne nemate notas zprovozneny ... zkuste to u jine znacky (dell to ma obdobne). A to je to co dela dobry notebook.

A nakonec AMD vs Intel - v notebooku rozhodne Intel Centrino platforma, vykone, netopi, vydrzi na baterku - neni co resit.

ano dell a lenovo maji servis vychytany ale v tom je prave uz i ta cena ze platis znacku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 11:39   Citovat  

stejne je u kazdeho zaruka.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích: