Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Daruji nápad-aneb Přemek podlaha v garáži
Fórum: Daruji díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 12:17   Citovat  

pánové bezpečnostní normy je výsměch logice...
školení na výškové práce...musíte být vždy zajištěn nad sebou...kde když pracuji na vrcholu sloupu?....eeee
staré sloupy se nesmí tahat jeřábem ze země ale musí se odkopat a pak zvednout....jak když sloup odkopu stane se zavěšeným břemenem a v tu dobu tam již nesmím být......eeee
přivázat břemeno smí jen proškolený vazač...jsem proškolený musím být 3m vzdálen od pracovního prostoru jeřábu,jak mám přivázat břemeno co je v pracovním prostoru?....eeee
na nezakotvený sloup při natahování novích lan nesmíte lést.Jak ho máme zakotvit? alespon jeřábem,ale nesmíme dělat na zavěšeném břemeni ani v dosahu pracovního stroje....eeee

bezpečnostní normy seu víceméně na pár vijímek bludy které si protiřečí,kdyby se mělo jet podle toho tak tu ještě lovíme králíky v norách bo mamuti vyhynuli...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 15:12   Citovat  

crushot napsal:
jj...ty kolečka vlastně při tom zvedání vjedou pod auto aby se pákou neurval práh...je to asi těžký to popisovat..b.ys musel vidět...ale jak řikal Dave, je to přesně jak zvedák ve formuli Úsměv

taz zvedacek peknej ale spis mi zajima jak se vejde pod auto co je 5 cm od zeme?a taky bych rad videl v detajlu jednotlivy casti toho zvedaku kdyby bylo mozno...zajima me jak se ten konec pod autem udrzi po ohnuti te paky??? Cooo??? to mi hlava nebere navic to auto prece neco vazi ..mi nerikej ze to zvednes sam diky ty pace? to mi hlava nebere jiank ale super vecicka. je to dobrý
   Návrat  
maxthor je teď offline  maxthor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:53   Citovat  

Musíš používat Siemens LuftHáky. Od té doby co existují Siemens LuftHáky se může barák stavět od střechy, kterou zavěsíš na ony SH a střecha pak prostě levituje ve vzduchu a ty můžeš v klidu dělat základy a stavět zdi. JJ hoši dnes ta technologie kouř pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 18:03   Citovat  

carvi napsal:
taz zvedacek peknej ale spis mi zajima jak se vejde pod auto co je 5 cm od zeme?a taky bych rad videl v detajlu jednotlivy casti toho zvedaku kdyby bylo mozno...zajima me jak se ten konec pod autem udrzi po ohnuti te paky??? Cooo??? to mi hlava nebere navic to auto prece neco vazi ..mi nerikej ze to zvednes sam diky ty pace? to mi hlava nebere jiank ale super vecicka. je to dobrý

tak kdybys zvedal 500 kilo na te pace cca 20 cm? tak pokud se nemylim tak na 2metrovy tyci ti staci 50 kilo coz das v pohode, a nez to dostanes do polohy aby ses na to moh povesit tak ti porad neco stoji na kolech jak se vytahujou pruziny tak bych rek ze je to v pohode realne
   Návrat  
vbodlak je teď offline  vbodlak
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 21:45   Citovat  

Zdravím,
mě hodně pomohlo abych se dostal pod auto co nejvíc - zajet jednou stranou na co nejvyšší obrubník v okolí opravy a tu druhou stranu (obvykle levou) jsem vyheveroval co to šlo s podkládáním heveru třeba cihlama. Aby šlo podložit zvedák, držel jsem auto "nahoře" štelovatelnou trojnožkou, která je k mání v každých autodílech. Takhle jsem bez problémů vyměnil výfuky už víckrát. Úsměv
   Návrat  
Ginda je teď offline  Ginda
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 23:24   Citovat  

Winie napsal:
ja tu mam neco pro nizky podvozky a jesterkare. neni to tak jednoduchy jak se zda. na vidle jestera se musi dat naka podlozka, ktera se zasune za prah. idealne vetsi prkno a jesterem se zajede asi 40 cm pod auto a zveda se. drevo musi bejt delsi nez precnivajici laminat, nebo z nej mate trsatka. auto se da zvednout pomerne vysoko, s kvalitni jesterkou i bezpecne a pohodlne, bez poskozeni podlahy. jester se da i nahradit klasickym panenkovym heverem. vrele doporucuju. diky tomu sem udelal spodek civica. vyborna vec. protoze na rampu bych se nedostal

Jo chlapi a kdo to ma pak servisovat... Tak to valím bulvy
Se nedivim ze pak ma pulka vozejku u zakazniku ohnuty vidle a veze kdyz vidim co se s tim provadi Mrk
   Návrat  
seban.ra je teď offline  seban.ra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 20:05   Citovat  

Kdyz cokoliv tak cokoliv.

Kofola na srouby = osvedcena klasika

Na celni sklo pouzivam Sheron RAIN OFF http://goo.gl/0DlZx
Neni to rada na praci, ale hodne to setri sterace, druha vec je ze v zime kdyz ostatni skrabou, tak ja to jen setru, samozrejme pri -10 to uz nefunguje stejne Úsměv
V nabidce jsou samozrejme tekute strace ve vode do odstrikovacu, ale kdyz si to napatlate na to sklo pekne rucne, tak to ma teprve tu spravnou funkci ... a sklo je ciste cele, ne jen tam kde jsou sterace...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Daruji nápad-aneb Přemek podlaha v garáži
Fórum: Daruji díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina