Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Integrovaný systém na sledování rychlosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Milhouse je teď offline  Milhouse
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:51   Citovat  

PAKO napsal:
omlouvám se ti za mé kritiky,ó promiň ,omlouvám se ti za mé gramatické přehmaty,trošku jsem se při porodu topil ,ale neutopil.Omlouvám se že při čtení kárání mého psaní se HaHaaa tvému slovosledu...hele slovíčko "se" je malé,skoro k nevšimnutí... přátele ...jestli se chceš bavit,čti dále mé příspěvky...tam najdeš hrubek...jo mluvit jsem se taky naučil,seč blbě ,občas si zamotám písmena na jazyku a ráčkuju...tak kdyby jsi se chtěl bavit vyhledej mě na honday a chvilku mě můžeš poslouchat... pořádnej výtlem

ps: když už se snažíš psát čéééskíí a pro mě,nekomol prosím anglosazké jazyky a češtinu dohromady....já to nějak nezvládám .... muhehe

Díky za nabídku, ale nic vyhledávat nebudu, zas tak vtipnej nejseš nesouhlas Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
CRXT je teď offline  CRXT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:36   Citovat  

když to bude vypínatelný,tak mi je to šumák.A když ne,tak příjdou na řadu zlaté české ručičky ( štípačky do ruky)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:41   Citovat  

Já už z vás nemůžu - hádky typu: dodržuji 50/90/130 úplně všude vs. jezdím normálně asi nikdy nepřestanou na H-C. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:43   Citovat  

k tématu: to je ale pěkná kktina to snad ne

k HC: HC rulezzz pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:45   Citovat  

Driver napsal:
Já už z vás nemůžu - hádky typu: dodržuji 50/90/130 úplně všude vs. jezdím normálně asi nikdy nepřestanou na H-C. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Co je na 50/90/130 nenormálního? Ve městě rychlosti (30,40,50,70,80) taky dodržuju...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Co je na 50/90/130 nenormálního? Ve městě rychlosti (30,40,50,70,80) taky dodržuju...

Nenormální mi připadá neustále obhajovat, že jezdím všude 50/90/130 a kdo jezdí rychlejš je "zabiják" a "pirát silnic" a měli by ho zavřít. Nejvíc mě dojímá že tohle tvrdí lidé co vlastní Vti. Nechápu k čemu to auto mají potom, 130 jede i Š120.

EDIT: Ve městě taky dodržuju, ale 90 a 130 je opravdu málo, jsou to limity 100 let starý v dobách kdy auta měla 130 maximálku a brzdili z této rychlosti 0,5 km.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 11:51   Citovat  

Neexistuje člověk co by nikdy nejel jinak než 50/90/130, takže z tohoto pohledu by každý měl držet ústa a nemoralizovat, protože na to nemá právo. Velmi šťastný

EDIT: původně žádné limity neexistovaly, za všechno můžou ti pitomci v Cobře od Shellbyho .. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 12:07   Citovat  

Driver napsal:
Nenormální mi připadá neustále obhajovat, že jezdím všude 50/90/130 a kdo jezdí rychlejš je "zabiják" a "pirát silnic" a měli by ho zavřít. Nejvíc mě dojímá že tohle tvrdí lidé co vlastní Vti. Nechápu k čemu to auto mají potom, 130 jede i Š120.

EDIT: Ve městě taky dodržuju, ale 90 a 130 je opravdu málo, jsou to limity 100 let starý v dobách kdy auta měla 130 maximálku a brzdili z této rychlosti 0,5 km.

Nikde jsem nikdy neřekl, že jezdím všude 50/90/130 (na 40 jedu 40... Hihi pořádnej výtlem ) ani že je někdo zabiják nebo pirát,tak nevím,co to meleš... Pouze jsem konstatoval, že je stanoven určitý limit, jehož překročení je ze strany státní moci postižitelné a výmluvy typu "tak jezdí ostatní,tak já taky" nebo "je to normání" mi přijdou směšný. Ostatní taky kradou, dost jich chlastá za volantem - tak to budu dělat taky nebo jak? Tyhle výmluvy se požívají v mateřské a na prvním stupni základky...

Opakovaně dávám do placu doslechovou informaci, že naše starší dálnice (o okreskách nemluvě) nejsou na vyšší rychlost jak 130 stavěné - co je na tom pravdy, nevím, ale vím, že dost zatáček na dálnici tahá ven... 100let starý? Ještě pamatuju dobu,kdy se na dálnici mohlo 110... V době,kdy jsem dělal řidičák (cca před 12lety),to už bylo 130...

K čemu mám auto? Budeš se asi divit,ale na ježdění. Jestli točím do Vtecu jen 1 a 2 nebo točím všechny rychlosti na 3-4000ot. nebo si zajezdím někde na uzavřené ploše, není Tvoje starost... Nebo snad vlastnictví silnějšího auta znamená povinnost rychlé jízdy?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 13:28   Citovat  

Tohle téma je vždycky tak populární na převracení a chytání za slovo, přitom nikdo tu nemůže s čistým svědomím říct, že jel vždycky 50/90/130 muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 13:33   Citovat  

Milhouse napsal:
Tohle téma je vždycky tak populární na převracení a chytání za slovo, přitom nikdo tu nemůže s čistým svědomím říct, že jel vždycky 50/90/130 muhehe

A tvrdí to tu někdo? Mr. Green
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 13:38   Citovat  

muhehe

No z těch řečí moralistů jako by to vyplývalo Mrk
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 13:46   Citovat  

Jestli to ma slapat podle udaju z GPS,tedy z tech limitu,co mi ta navigace bleje (nekde 50 jeste kilometr za obci,semtam v obci 90 atp.),tak to bude vesely.Nejvyssi cas na to shanet si karburatorovy vozitka,tam bych chtel takovy elektronicky omezovac videt namontovany Mr. Green
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 14:12   Citovat  

mi to drobet pripomina demolišnmena Úsměv este ty pokuty za sprosty slova chybej Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 14:15   Citovat  

HonDan napsal:
mi to drobet pripomina demolišnmena Úsměv este ty pokuty za sprosty slova chybej Velmi šťastný

Taky se dočkáš, neboj... Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 14:17   Citovat  

Hellborn napsal:
...

S tebou se dohadovat nemá cenu. Seš v táboru moralistů a neustále mě chytáš za slovíčko.
Na se H-C v jakémkoliv tématu najde min. jeden moralista, kterej se bude donekonečna hádat viz Yaris a 2x passat pčr, nebo marfiho CTR atd atd. Nevím proč, je to asi jen na H-C, na ostatní autařský fora kam chodím bud´ nejsou moralisti vůbec nebo jsou v silné menšině, na H-C vždy musí mít poslední slovo.
Já nejsem malej jarda, abych se tady hádal, proto tuto debatu končím.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 14:23   Citovat  

Driver napsal:
S tebou se dohadovat nemá cenu. Seš v táboru moralistů a neustále mě chytáš za slovíčko.
Na se H-C v jakémkoliv tématu najde min. jeden moralista, kterej se bude donekonečna hádat viz Yaris a 2x passat pčr, nebo marfiho CTR atd atd. Nevím proč, je to asi jen na H-C, na ostatní autařský fora kam chodím bud´ nejsou moralisti vůbec nebo jsou v silné menšině, na H-C vždy musí mít poslední slovo.
Já nejsem malej jarda, abych se tady hádal, proto tuto debatu končím.

Já se nehádám ani nemoralizuju (to je věc svědomí každého člověka), jen jsem si dovolil vyslovit názor, že porušování zákonů/předpisů a následné omlouvání "normálností" za normální nepovažuju a ani jsem se nedozvěděl, proč je to "normální"...

Že je marfi tak trochu (no trochu víc) vepřík,pokud jde o rychlost, jsem si už zvykl a nekomentuju,i když tobě by asi jeho 150 na 50 ve městě přišlo normální... HaHaaa

Jo a dík za mínus, i když teda nevím,čím bych Tě měl osobně napadat... to mi hlava nebere Ono to jaksi moc nejde, když s někým člověk debatuje, tak aby se konkrétně na toho někoho neobracel... Nebo jen došly (pokud někdy byly) argumenty, proč je "normální" porušování předpisů?
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 17:52   Citovat  

Omlouvám se, zřejmě jsem rozpoutal tento mini flame já.

Uvedu to na pravou míru.

Mým příspěvkem jsem poukázal na to, že nesouhlasím s tvrzením Stealmana, že nedodržuje 90 už vůbec a 130 taktéž. A že Ti jež limity (potažmo zákony) jsou - JELIMANI. Také jsem napsal, že přišlápnu plyn z cca 20% (lidé, co mne znají to mohou buď potvrdit či vyvrátit), ale konám tak s vědomím, že mohu být postihnut!!!

Proto si jako moralista nepřipadám a ani by mi to nepřipadlo, jen jsem poukázal na to, že se mi takový názor nelíbí. Samozřejmě jsem připraven přijmout odpovědnost, když se "chci svézt", ať se to líbí, nebo ne, k tomu to patří.

Jak psal MikiC.: ... nikdo není bez viny, aby mohl hodit kamenem.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:21   Citovat  

Pane M@JK vy byste zapadl do politiky ... řečnení vám jde. Já jsem se špatně vyjádřil, JELIMAN neni ten kdo dodržuje zákon, ale ten kdo mě má za vraha jen proto že jedu 120 tam kde je devadesátka .. a JELIMAN je to proto, že vidí jen písmo na papíře a ne realitu.

Ve městě taky jezdim pade když jedu obydlenou zonou .. mimo v zatáčkách taky do 90 lepší ?? Já jen řikam že sou mi limity daný papírem celkem ukradený a řídim se radši limitama danýma momentální situací, fyzikou a zdravým rozumem. Už jsem v životě pochopil že ti kdo zákony vymýšlejí (at už jakékoliv) rozhodně nejsou těmi pravými na svém místě takže se jima rozhodně řídit nehodlam v situacích kdy mi můj rozum velí jinak. Tu poslední část "rozum velí jinak" pro tebe zdůraňuji abysis zas nemyslel že teda automaticky vraždim a pojídam malý děcka.

Já jen prostě nemam rád lidi který se řídí slepě tim co si někdo někdy vymyslel a nepoužívaj hlavu .. rozum v bedně je víc než jakejkoliv zákon v konečnym důsledku a za tim si stojim.

Edit: Ještě k tý klauzuli jako vystřožený z listiny práv a svobod že svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhýho (volně přeloženo) Tak koho já ohrožuju nebo omezuju i kdybych jel třeba 220 na okresce kde nikdo jinej neni široko daleko ? Můžete mi prosím tohle vysvětlit ? Já svym ježděnim nikoho neomezuju ani nepředjíždim na chlup aby museli brzdit protijedoucí nebo tak něco.. tudíž svobodu druhých nenarušuju.
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:37   Citovat  

kdyby na dalnicich byla neomezena rychlost a doporucena rychlost 130/viz D/,kolik budou ti,co dodrzuji predpisy,jezdit? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:38   Citovat  

SonnyX napsal:
kdyby na dalnicich byla neomezena rychlost a doporucena rychlost 130/viz D/,kolik budou ti,co dodrzuji predpisy,jezdit? Úsměv

Výhýbali by se dálnicím protože ti kteří jsou schopni napsat "vždy a všude jezdím podle předpisů" nejsou zpravidla schopní si udělat vlastní názor .. nakoneč většina lidí je jen stádo ... a proto je nejprodávanější auto v ČR Fábie Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:43   Citovat  

jinak pokud se ten system dostane do obehu,tak to vidim tak,ze vsechny motory budou asi 1,2htp,at uz je to honda nebo porsche Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:47   Citovat  

Nu tak jedna věc je dostat ten systém do oběhu a jedna mnohem zásadnější věc je uzákonit ho jako povinnej. Dokud to bude jen tka že kdo chce si připlatí a bude mít vlastní buzerbudku jen pro sebe 24 hodin denně budiž Úsměv) Horší bude pokud by to chtěli uzákonit, potom je na čase se odstěhovat někam kde to nemaj Velmi šťastný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:50   Citovat  

Ty woe to je zase vynález.. pořádnej výtlem

.. S tímhle ať jdou rovnou do .. kiss me
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:51   Citovat  

uz vidim,jak ceska ekonomika tohle financuje,pokud to ma byt povinny i na starsi auta,tak at nam to stat zaplati pořádnej výtlem ale bude to blbost,to by topolanek nestih treba rodinny vikend v rakousku rychlosti takovou,aby mu i ochranka stacila pořádnej výtlem pořádnej výtlem navic by se asi prodaly Passaty a ST220,jelikoz by vsechny honicky vypadaly jako Yaris vs 2xP,akorat by se nemohly navzajem nejak zastavit a slo by o to,komu driv dojde benzin pořádnej výtlem
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:52   Citovat  

HonDan napsal:

JO jo to je ono Velmi šťastný

"(Johne Sparkre) uděluji vám pokutu jednoho kreditu,za porušení morálního statusu" pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:54   Citovat  

rooney napsal:
JO jo to je ono Velmi šťastný

"(Johne Sparkre) uděluji vám pokutu jednoho kreditu,za porušení morálního statusu" pořádnej výtlem

Buď dobrý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:55   Citovat  

Ono to ani projít nemůže .. každá automobilka která vyrábí auta a ne jen motorový nákupní košíky bude logicky proti tomu .. nevěřim že to má šanci se prosadit. Leda tak třeba nějaký firmy to daj do služebáků tak jako ten tester na alkohol ... tam bych to pochopil, ale do soukromejch aut I dont think so Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:55   Citovat  

SonnyX napsal:
uz vidim,jak ceska ekonomika tohle financuje,pokud to ma byt povinny i na starsi auta,tak at nam to stat zaplati pořádnej výtlem ale bude to blbost,to by topolanek nestih treba rodinny vikend v rakousku rychlosti takovou,aby mu i ochranka stacila pořádnej výtlem pořádnej výtlem navic by se asi prodaly Passaty a ST220,jelikoz by vsechny honicky vypadaly jako Yaris vs 2xP,akorat by se nemohly navzajem nejak zastavit a slo by o to,komu driv dojde benzin pořádnej výtlem

Tupohlávek by si vzal vrtulník... Mrk No dopravní policie by zůstala na lékarničky a žárovky, obce by přišly o příjmy z fotkama z radarů apod...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:56   Citovat  

Stealman napsal:
Ono to ani projít nemůže .. každá automobilka která vyrábí auta a ne jen motorový nákupní košíky bude logicky proti tomu .. nevěřim že to má šanci se prosadit. Leda tak třeba nějaký firmy to daj do služebáků tak jako ten tester na alkohol ... tam bych to pochopil, ale do soukromejch aut I dont think so Úsměv

Už vidím M3 nebo STi s max. 130... HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 19:59   Citovat  

Stealman napsal:

ty alkohol testery bych treba zavedl povinne do vsech aut,ze ti neumozni nastartovat(ikdyz to by se dalo obejit tak,ze nechas dychnout jineho a odjedes)navic pri tech rychlostech treba honda zere vic,nez kdyz to trochu tocis...nechapu,kdo vymyslel tu 50ku,nevis,jestli jet na 3ku a poslouchat motor,ze chce preradit nebo na 4ku a dusit to v 1500ot...

hellborn: a bude to vypada jak v cine(peking myslim) na kolech vsichni a povinne... to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Integrovaný systém na sledování rychlosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina