Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chrastí katalizator
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 19:46  Naposledy upravil JaRaN dne 15.2.2009 , 19:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Posero: Ja nepsal, ze placas nesmysly, to bych si nedovolil.. Jen jsem reagoval na tvou opakovanou tu radu proste kat zrusit. Ja to udelal, mel jen trubku a byla to blbost a jen nechci aby borec udelal u targy tu samu a potom stejne shanel kat a mezitim do skvele trubky vrazil zbytecne tisice. Predpokladam, ze s targou prioritne nezavodi, kdyz projevil obavy, aby to potom moc nervalo a taky chtel poradit CO SE TYCE KATU.

Hellborn : Ja mel taky zvuk v pohode po okastrovani vyfuku..Ze zacatku..Melo to nejaky takovy zvuk, oproti predchazejicimu, co popisuje ve svem testu posero.. Jenze postupne to rvalo vic a vic.

EDIT : A vubec posero, tak mi to, kdyz jsi tak znaly vysvetli na co jsem se te ptal.. Ptal jsem se proc prestal vyfuk teda kourit a pridam jeste jednu otazku : jak je teda mozne, ze ted mi to uz nerve, vzdyt jsem tam dal jen ten kat...Tohle je proste selsky rozum, dobry zrak a sluch, nepotrebuju se vytahovat testy..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 19:48   Citovat  

JaRaN napsal:

Hellborn : Ja mel taky zvuk v pohode po okastrovani vyfuku..Ze zacatku..Melo to nejaky takovy zvuk, oproti predchazejicimu, co popisuje ve svem testu posero.. Jenze postupne to rvalo vic a vic.

To jsem za rok a něco (cca 12tis.km) nepozoroval...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 19:51   Citovat  

JaRaN napsal:
Posero: Ja nepsal, ze placas nesmysly, to bych si nedovolil.. Jen jsem reagoval na tvou opakovanou tu radu proste kat zrusit. Ja to udelal, mel jen trubku a byla to blbost a jen nechci aby borec udelal u targy tu samu a potom stejne shanel kat a mezitim do skvele trubky vrazil zbytecne tisice. Predpokladam, ze s targou prioritne nezavodi, kdyz projevil obavy, aby to potom moc nervalo a taky chtel poradit CO SE TYCE KATU.

trubka stojí pár korun stačí navařit, pokud chce kat tak doporučim koupit klidně jetej v slušnym stavu za rozumnej peníz

JaRaN napsal:

tohle bych přisoudil spíš vypalování koncáku to nebude mít s trubkou místo katu nic společnýho, jelikož trubka nemá jak měnit zvuk v závislosti na době užívání (pokud v ní neni díra)

JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.2.2009 , 20:01   Citovat  

Hellborn napsal:
To jsem za rok a něco (cca 12tis.km) nepozoroval...

Fakt to tak bylo..Najezdim toho malo, ale i tak to bylo znat..Jasne, ze to nebyl randal, jak maji Henges, Dominik a Miki,(tak daleko bych to nenechal dojit - nebijte mě chlapi :o) ale bylo to znat vic a vic. Myslel jsem treba, ze se povolila na trubce jen koncovka a profukuje (zakladni pokus najit duvod, nejsem jinak znalec) a ta sedela pevne. Nakonec jsem dal navarit kat a pohoda. Zvuk dobry, alespon podle nazoru mechanika, co to delal.. I kdyz se to tady nelibi, tak nesmrdi, nerve a nekouri..A to tam zatim nemam jeste stredovy tlumic.

Posero: Jo ze se bez katu natvrdo vypaluje koncovka (ničí) mě taky napadlo..vse je tady o nazorech a snad si z toho vybere sve podle svych potreb..ostatne na vyfuku nic nevratneho udelat nelze.

MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 1:23   Citovat  

Hihi

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2009 , 8:07   Citovat  

JaRaN napsal:
Fakt to tak bylo..Najezdim toho malo, ale i tak to bylo znat..Jasne, ze to nebyl randal, jak maji Henges, Dominik a Miki,(tak daleko bych to nenechal dojit - nebijte mě chlapi :o) ale bylo to znat vic a vic. Myslel jsem treba, ze se povolila na trubce jen koncovka a profukuje (zakladni pokus najit duvod, nejsem jinak znalec) a ta sedela pevne. Nakonec jsem dal navarit kat a pohoda. Zvuk dobry, alespon podle nazoru mechanika, co to delal.. I kdyz se to tady nelibi, tak nesmrdi, nerve a nekouri..A to tam zatim nemam jeste stredovy tlumic.

Posero: Jo ze se bez katu natvrdo vypaluje koncovka (ničí) mě taky napadlo..vse je tady o nazorech a snad si z toho vybere sve podle svych potreb..ostatne na vyfuku nic nevratneho udelat nelze.

Uplne souhlasim. Auto se mi s vracenym katem utisilo, ma plynulejsi zatah a hlavne nesmrdi. Kdyz jsem stal v kolone v lete, mel otevrena vyklopna okna a foukal vitr zezadu tak to bylo o uduseni. S tim kourem to je taky podstatne lepsi, i kdyz mi to zere olej a kouri to tak jako tak, krom toho v zime to kouri pac je zima a vlhko ve vyfuku.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 15:32   Citovat  

Přemýšlím že si objednám tudy odkaz
ale aby to zas nebyli vyhozeny prachy...poradte,stále nevím proco se rozhodnout Tak to valím bulvy

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2009 , 20:10   Citovat  

MártyKL napsal:
Přemýšlím že si objednám tudy odkaz
ale aby to zas nebyli vyhozeny prachy...poradte,stále nevím proco se rozhodnout Tak to valím bulvy

Škoda peněz (je to jenom nerezová trubka), za ty prachy už koupíš univerzální kat

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 11:03   Citovat  

Tak nakonec shánim katalizator,kašlu na náký rezonátory...sjel sem všechny vrakáče s okolí a nikde nic tak prosím vás kdybyste někdo věděl o zachovalym katu s přírubama,tak se ozvěte.

D16Z6 ESI Targa

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 11:07   Citovat  

Zeptej se Petra VTi, jestli ještě nemá kat na VTi 6g,ale měl jen bez přírub (ten s přírubama mám ve skříni já... Se stydím ).

Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 11:41   Citovat  

Když už jste u těch katů...mám komplet nové výfuk. potrubí (seriové), tak si k tomu chci objednat i novej kat, ale teď koukám, že maj dva, rozměrově i parametrově stejné katy, ale u jednoho je nosný materiál monolitu: "keramika" u druhého "ocel" + zvýšená vrstva titanu. Ocel + titan je o 300,- dražší. Co to pro mě znamená? Je to pro mě něco zásadního? Po čem mám spíše sáhnout?

Díky předem

Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 12:30   Citovat  

Jsi si na sto procent jistej, že je to KAT? Protože to chrastění jsem u Targy zažil taky, ale bylo to úplně něco jinýho. Byl uhnilej držák středovýho dílů výfuku (neorigo).

Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 13:06   Citovat  

No jen k tomu chrastění... před pár týdny jsem taky začal slýchávat při záběru (pouštění spojky) a při určitých nízkých otáčkách takovej šustivej zvuk, až chrastění. Protože to bylo slyšet hlavně při rozjezdu a práci se spojkou, tak jsem se bál, že mi odchází spojka, nebo převodovka a nakonec jsem zjistil, že byl lehce povolenej jeden šroub na výfukovém potrubí. Mám pocit že mezi konc. a středovou částí. Ale v kabině jsem to slyšel jakoby odpředu. Dotaženo a je po zvuku.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 14:17   Citovat  

To je fakt,radši vlezu pod auto a sčíhnuto.Zatim díky OK

Imoel je teď offline  Imoel
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 15:26   Citovat  

Mi takhle Targa taky chrastila, v nízkých otáčkách a nebo na volnoběh, nejvíc při sundání nohy z plynu v cca 2000ot. a u mě to KAT opravdu byl. už je tam trubka, zvuk se změřil jen decentně, a smrdělo to i předtím Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 17:36   Citovat  

u mě na 90 procent kat.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chrastí katalizator
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka