Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
18 kritických postřehů z USA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 16:34   Citovat  

Tohle už nemá cenu,diskuze co se tady teďka vedou už nemají s prvním příspěvkem vůbec nic společného.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 16:38   Citovat  

rooney napsal:
Tohle už nemá cenu,diskuze co se tady teďka vedou už nemají s prvním příspěvkem vůbec nic společného.

Ale nene maj!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 16:51   Citovat  

Driver: Opravdu, text byl o tom jak v americe uměj "šetřit" .. A teď se tady bavíme o komančích,a o tom že USA se nakonec rozhodlo pomc rusům a otevřeli v západní evropě druhou frontu.
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 16:56   Citovat  

rooney napsal:
Driver: Opravdu, text byl o tom jak v americe uměj "šetřit" .. A teď se tady bavíme o komančích,a o tom že USA se nakonec rozhodlo pomc rusům a otevřeli v západní evropě druhou frontu.

Ne, text byl o tom ze nekdo nema rad USA, tak je pomlouva, a tato diskuze je o tom ze ten text je jen kravina a proc.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 17:11   Citovat  

Driver napsal:
Ne, text byl o tom ze nekdo nema rad USA, tak je pomlouva, a tato diskuze je o tom ze ten text je jen kravina a proc.
Tak tak. Téma se sice různě kroutí ale je to pořád k o tom samem tedy k tématu Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 17:21   Citovat  

sososo napsal:
ameriku rád nemam a tohle mi jen potvrzuje jak se usilovně snaží tenhle svět zničit...
jsou to bezohledný krysi a neni to tak dávno co jsem dostal opravdu hrozný nervy při
čtení dvou článků. První na centrum mluvil o tom jak vstoupá v americe ale už i v evropě
počet extrémně obezních lidí a že průměrně jí lidi (v americe především) něják 4x víc, než
by měli... druhej článek na seznamu byl o tom jak několik stovek lidí v africe během
uplynulýho týdne umřelo hlady a další stovky hladoví.. američani si prostě myslí, že jim tenhle
svět patří ale snad to nebude trvat už moc dlouho.. 2012 by to snad mělo jistit OK

zační u toho čtení trochu přemýšlet...proč umírají hlady? protože nemají co jíst ? proč nemají co jíst ? protože jedna žena rodáí neskutečné množství dětí! proč tolik? PROTOŽE JE TO V JEJICH KULTUŘE ZAŽITÝ ZVYK? a proč? protože chtějí mít potomstvo co bude mít potomstvo? proč tedy není jedno dvě děti ale 5 deset 15 i 20? protože měli velkou umrtnost z důvodů nemocí .Ted je léčí bílí muž v různých "civilizovaných" spolcích jako červený kříž ,unicef atd atd..jé takže místo toho aby z 5 dětí jedno nejodolnější či dvě přežili a byli uživeni...úpřežívají všechny a umírají na hlad protože je rodina nedokáže uživit...jo bomba dejme jim léky...jupí at umírají hlady ale zdraví...jo...super...
a za tím vším je ame.prd žádný amíci...evropani ano my a naše humanitární spolky a co jich je ...amíci mají jen směšné procento...
kdo kolonizoval do nedávna Afriku? USA prd,frantíci tomíci portugalci španělé...vytrhli lidi ze svých přirozených aktivit ,nahnali je do práce ukázali jim co je to vlastnit majetek.To že se někde přejídají neznamená že mohou za to že je někde hlad...navrch se koukni na naši společnost...magnetům,miňonkám,prostě nepřispůsobivím obyvatelům dáš co jíst a jak to skončí? nepracují a stávají se parazitem na sociálnosti ostatních!!! tohle nefunguje nefunguje nefungovalo a fungovat nebude...je to vyzkoušené a to do poslední myšlenky...odebírání dětí trpících podvíživou a podobně .dání je do ustavu kde jim dají najíst ošatí a dají vzdělání...krátkozraké...rodiče si stvoří dálšího adepta na tuto proceduru sociálních podpor či v africe vyplní prázdné místo rodinného příslušníka...Jak z toho ven? jde to ? Jde bohužel nehumánní represí...našlo se pár lidí co v africe rodině dá půjčku,mno půjčku,zapůjčí jim půdu zapujčí jím osivo které nelze sníst pouze to co vyroste,a zapůjčí dokonce vsechny po vypěstování od nich odkoupí,rodina můsí pracovat(nezvyká si na příjemnost humanitárních dávek bez práce)zustane jim zrno na jídlo přebytek prodá a dostane obrate nějaké peníze částečně s nima splatí půjčku a dostane nové osivo které zase nelze konzumovat. Doufám že my vysvětlíš příměr tlustý amík podvíživený afričan...děkuji
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 17:40   Citovat  

souhlasim se skylinem,sice jsem v us nikdy nebyl-nezastavam se jich jen proto,ze muj acco je US Velmi šťastný ,ale proto,ze kazdy je strujcem sveho stesti,ne?pokud chci byt v hnuti greebnpeace,udu chranit prirodu,pokud chci znecistovat ovzdusi,koupim si diesela,ale zalezi to pouze na mne,co udelam,at uz to bude spravne nebo ne...a to,ze je nekde hlad jen proto,ze amici neumeji kupovat v malem mnozstvi-spis mi to pripada,ze ten obchod bude neco jako dostupnejsi makro-tak kdyby amik nechtel,tak si to nekoupi...navic kdyz byl ten komunismus-zazil jsem jej tri dny,tak jak vsichni byli radi,kdyz meli neco z us,a ted jsou najednou spatni... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 17:51   Citovat  

PS: smrdí to tu nacionalizmem a zaslepeností,,,kritizovat v principu reklamu která nutí člověka nakupovat a dělat to a to je pro mě velice pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem protože ty názory tady jsou čerpány z laciných jiným slovem"reklamních" zdrojů....

raději přemýšlejme a buďme svobodní,v tom je síla co hýbe světem ,to že někdo volí azurit protože ten králíček azuritek je heboučký je jeho volba,svobodná,nechce přemýšlet,nechce se ptát studovat hledat fakta zda skutečně pere a co pak z pračky za svinstva teče...za to může jedinec a jeho lenost přemýšlet,né společnost...společnost je taková jací jsou jedinci...byt je tam rozsypáno několik vyjímek mezi nima...a co je taky v HC pras.at ,ano tady!!!! velké procento místo katu trubku...a dělá tady tytyty na amíky ty amíku nám tu ničíš svět já nééé já jsem evropan,co evropan já jsem z českáá to je jiná liga slušnosti ,my jsme lepšejší lidi,my jsme hubenější proto afričani hladoví jen kůli vám,no a co že jsme tlustěší než afričan,ind apodobně...pořád hubenější než ty američane...a héč my nejezdíme tolik autem héč my jsme tak malá zem že vlastně ani tolik jezdit nemusíme...takže tvoje smůla že máte tak velkou zem a musíte furt autem sem a tam ...héč máme MHD to ty nééé všude...jo pardon sem si nevšim že by ten bus kdyby měl obět vše vyprděl víc než ty auta...ale co to se nevidí tak stejně moc jezdíš autem...
   Návrat  
kukik0 je teď offline  kukik0
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 18:12   Citovat  

Lidi buďme spokojení, žijem ve vyspělym státě! ( jo jsme vyspělý, no a co že třeba usa je ještě vyspělejší)
Akorát jsou tu holt menší platy no Smutný, takže musíme víc makat, ale aspon sme šikovní ne Velmi šťastnýVelmi šťastný, a né tlustí.
Musíme bejt rádi za to co máme, OK koukněte na afriku apod.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 19:11   Citovat  

Taky se mi nelibi jak nekteri kdyz ma nekdo jinej nazor (a treba i spatnej), tak ten jeho prispevek musi prekroutit a(jakoby si tu nekdo pral komunismus Tak to koukám!) toho druheho ponizovat... Sice uz nehulim, ale ti nekteri by to meli radsi ubalit kouř...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 23:03   Citovat  

kukik0 napsal:
Lidi buďme spokojení, žijem ve vyspělym státě! ( jo jsme vyspělý, no a co že třeba usa je ještě vyspělejší)
Akorát jsou tu holt menší platy no Smutný, takže musíme víc makat, ale aspon sme šikovní ne Velmi šťastnýVelmi šťastný, a né tlustí.
Musíme bejt rádi za to co máme, OK koukněte na afriku apod.
at je to jak chce pořád si myslím že žijem ve vyspělejším státě...sice nevypouštíme zastaralé raketoplány do vesmíru ale jen pomocí jiných tam posíláme satelity či vyspělé technologie...co se týče výroby i přenosu energii tak USA je proni nám potažmo evropě banánovou republikou,co se týče zdravotnictví o našem se jim může jen snít...nemáme takové megashopy,nemáme mrakodrapy,nemáme mořskou flotilu a největší armádu...nemáme takovej rasizmus jako je v usa,nemáme takovou kriminalitu. My naši předci i naše děti jsou vzdělanější co se týče historie a sociálních věd apod. v čem jsou vyspělejší ...že mají víc radarů a raket? že mají micky mouse? nemyslím si že jsou vyspělejší...a v economii jsou vydět dnes ty dopady vyspělosti.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 7:35   Citovat  

PAKO >> neřekl jsem, že konkrétně zrovna celá jedna amerika jako celek může za to že černý umíraj hlady :c)
jen, že je hnusný, že někde se maj jak prasata v žitě a jinde ne.. mimochodem.. před tisíci lety v africe taky
určitě žili nějáká lidé a žít mohli a byli v pořádku, postarali se o sebe.. dneska to maj mnohem těžší,
protože když už si seženou práci aby uživili rodinu, tak je velká šance, že příjde kdejakej mamlas,
kterej se dostal ke zbrani a o všechno je připraví. Neříkám, že je amerika největší zlo na světě a může
za všechno špatný to né... ale nedělat nic špatnýho neznamená bejt dobrej. Kdyby byly tak světový
tak "něco" udělají s nepravím. Chtěj bejt světovym policajtem tak ať všem stejně a né jak se jim to hodí.
Chtěj bojovat proti terorismu tak vybombardujou celej Iraq, Afganistán a podobně.. je tam hodně ropy, ale ta
přece nikoho z nich nezajímá - to je jasný... ale tak proč nezničí teroristický organizace jinde na světě ?
Například právě ty co příjdou k chudejm afričanům co pracujou, aby se uživili a všechno jim seberou?
Proč ? Nic by z toho neměli... ale stejně je to fuk, protože s tím nikdo absolutně nic neudělá :twisted:
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 8:18   Citovat  

sososo napsal:
PAKO >> neřekl jsem, že konkrétně zrovna celá jedna amerika jako celek může za to že černý umíraj hlady :c)
jen, že je hnusný, že někde se maj jak prasata v žitě a jinde ne.. mimochodem.. před tisíci lety v africe taky
určitě žili nějáká lidé a žít mohli a byli v pořádku, postarali se o sebe.. dneska to maj mnohem těžší,
protože když už si seženou práci aby uživili rodinu, tak je velká šance, že příjde kdejakej mamlas,
kterej se dostal ke zbrani a o všechno je připraví. Neříkám, že je amerika největší zlo na světě a může
za všechno špatný to né... ale nedělat nic špatnýho neznamená bejt dobrej. Kdyby byly tak světový
tak "něco" udělají s nepravím. Chtěj bejt světovym policajtem tak ať všem stejně a né jak se jim to hodí.
Chtěj bojovat proti terorismu tak vybombardujou celej Iraq, Afganistán a podobně.. je tam hodně ropy, ale ta
přece nikoho z nich nezajímá - to je jasný... ale tak proč nezničí teroristický organizace jinde na světě ?
Například právě ty co příjdou k chudejm afričanům co pracujou, aby se uživili a všechno jim seberou?
Proč ? Nic by z toho neměli... ale stejně je to fuk, protože s tím nikdo absolutně nic neudělá :twisted:

proc myslis ze je afrika nezajima..a neresi ze tam sou genocidy ?to mi hlava nebere koz tam neni to o co jim jde pořádnej výtlem oni to nedelaji koz maji problem s tim ze tam masakrujou lidi..oni to delaji protoze potrebou odzkouset a prodat zbrane a potrebujou mit pod kontrolou uzemi kde je dostatek ropy ci jineho bohatstvi je to dobrý

BTW: je to muj nazor a pokud s tim nekdo nesouhlasi budiz...jen vas zadam o slusnost..nepotrebuju aby me tu nekdo sproste poucoval jak sem blbej..svuj rozum mam...diky
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:08   Citovat  

Hellborn napsal:
S ITR bys byl za socku - není to V8, pouhá 1.8 a nežere 25 na 100... Ble Si to jako nemůžeš dovolit? Velmi šťastný

jak nežere 25/100 Velmi šťastný chce to jen správný grif
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:12  Naposledy upravil dejwidoos dne 22.5.2009 , 11:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Uff, tak jsem si pročetl celou diskuzi a v podstatě souhlas s tim co napsal PAKO. No v podstatě i Happy, ale nemusel se u toho tak čertit, to jeho nazorum moc nepřidalo. Byl jsem tam asi před 7 lety přes Work&Travel shodou okolnosti na Floridě v Pensacole. Hrozně rozlehlá "dědina" HaHaaa A bez auta by to tam snad ani nikdo nedával. Všude bylo hrozně daleko. Chodili jsme si pěšky do nejbližšiho WallMartu 30minut v hroznym vedru. A po celodenní dřině s horkym usušenym pradlem v prádelně to bylo něco na nohy. Ale potkávali jsme i chodce na chodnících. Ne sice tolik kolik bylo v New Yorku kde jsem se taky stavili. A jako chodci jsme se na Floridě všichni zdravili. Asi jsme se brali jako takovy spřiznění, že jdeme pěšky pořádnej výtlem
Jako ty bankomaty pro přijezd autem mě taky dostali, ale proč ne. Ale dostal mě i o level vic přijezd k bance autem, kde jste si mohli i vložit penize z auta přes potrubní "poštu" kde řidiči komunikovali z venku s uřednikem v bance přes interkom a posilal doklady a penize přes potrubí a naopak cože cože ?
Vadi mi na nich akorat to, že žijí fakt konzumě a hlavně NA DLUH (ne že by se to na starém kontinentě už taky řadně nerozmohlo). Hlavně diky němu si tam hodně lidí žije tak, jak je to na začatku threadu jednosměrně posuzováno a odsuzováno. Kup teď bez peněz, však ty to zvladneš zplatit, zni hezky, ale hůř se učiní (taky jsem chycen půjčkou Smutný ) . A pořádně nevidíme jak to vlastně všechno funguje. (ne všichni samozřejmě). Ale asi to vypada, že si tam čim dal vic lidi začina uvědomovat že neni něco v pořadku. A teď i diky te hypotečni bublině, která splaskla. Samože jsme tam potkavali i lidi majetne jen jak obyč pracujicí jako u nás. Taky je jich tam dost, nejsou tam hromady rozežranych. Ale je to všude stejny. Lidi si nejradši stěžují a hlavně na ty druhé, pže stěžovat si je přece tak snadné a ani vás z toho nic nerozbolí, možná tak pusa ze žvanění naštvanej Neřikam, že ja jsem něco extra jinyho, necítím se na to měnit svět. Na to se musí cítit lidstvo kolektivně, aby to začlo fungovat. Doufám, že evolucí společně dospějeme ke světlím zítřkům Velmi šťastný Ale to už tady asi já (mi) nebudem.
A´t přemýšlím, jak přemýšlím, taky nevim kdo by měl být jiný než US v "čele". Nejsem nějakej politolog nebo tak něco, ale EU mi už připadá jak ČSSD. Naslibujem lidem hory doly za nic, jen v nás musite slepě věřit.

Uff to jsem se nějak rozepsal. Souhlas nebo nesouhlas se mnou je mi putna Mrk ALe nebraním se svůj názor poupravit pod tíhou rozumných a klidných argumentů.

Btw narazil jsem včera na hezkej obrazek, ale je trochu offtopic

120911_cssd.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
120911_cssd.jpg, 216.88 kB
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:28   Citovat  

to dejwidoos: dík za názor! mluvíš mi z duše OK
Jen bych ještě doplnil k té pěší chůzi v USA: nám se dost často stávalo, že na nás lidi z projíždějících aut pořvávali: "buy a car" Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:32   Citovat  

Jarys: jj, to se nam taky parkrat stalo, ale ne nějak moc. Nejvic mladi (rozmazleni) typani si z nas utahovali, když jsme se tahali s taškama z nakupu Bueee pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:32   Citovat  

Ja treba nechapu jak nekdo slepe voli ODS a nadava na Paroubka... Prijde mi oboje stejny (ale porad primereny primereny) zlo.... Nejvic trapny jsou ted ty predvolebni plakaty jak se navzajem urazej, to mam chut radsi volit Bursika pořádnej výtlem ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:39   Citovat  

dejwidoos napsal:
Jarys: jj, to se nam taky parkrat stalo, ale ne nějak moc. Nejvic mladi (rozmazleni) typani si z nas utahovali, když jsme se tahali s taškama z nakupu Bueee pořádnej výtlem

přesně Velmi šťastný na druhou stranu - jednou jsme vylezli z obchodu obtěžkaní asi deseti taškama. Hned u východu nás oslovila starší ženská, která stála ve frontě za náma, a když viděla, že nemáme auto a potáhnem to pěšky, nabídla nám, že nás hodí domu (cca 2 km), čehož jsme samozřejmě rádi využili. je to dobrý Tohle u nás nehrozí Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:45  Naposledy upravil dejwidoos dne 22.5.2009 , 10:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

maryo napsal:
Ja treba nechapu jak nekdo slepe voli ODS a nadava na Paroubka... Prijde mi oboje stejny (ale porad primereny primereny) zlo.... Nejvic trapny jsou ted ty predvolebni plakaty jak se navzajem urazej, to mam chut radsi volit Bursika pořádnej výtlem ...

Jj, na tom taky něco je, to nepopiram. Jak se tak navzajem ...... a kdovi co, už snad ani nikoho nemuže bavit to snad ne Chtělo by to nějakou novou krev v tom vedeni. ALe ta nova krev nema na takovou propagaci, takže se o ni většina lidu těžko zajímá mno. Smutný Ale to už jsme fakt offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:56   Citovat  

maryo napsal:

bacha, abysme nerozpoutali další vášnivou diskuzi, jestli je lepší ODS nebo ČSSD Velmi šťastný Podle mě to neni o tom slepě volit Topola nebo Paroubka, oba (i ty ostatní) jsou stejný prasata, který se drží u svých koryt. Jde o to, jakej princip fungování společnosti je ti bližší (a tenhle princip by jednotlivý strany měly uplatňovat) - jestli se chceš hlavně spohlehnout sám na sebe, jestli čekáš kdo ti co dá nebo volíš nějakou střední cestu. Volim ODS, protože reprezentujou (měli by) systém, se kterým souhlasim, přestože Topola zrovna moc nemusim.
sorry za offtopic Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 10:41   Citovat  

To ja radsi neco mezi pravou a levou... Sice to s tim podle me trochu souvisi(ale ono vsechno souvisi se vsim), ale je to fakt ze to zas muze rozpoutat ohnivou debatu a pak prijde Minor tezce nad veci a zamkne to :chichi:

Tak sorac, Tak zase JuuEsEj... Nic moc zajimavyho, ale u nas na stredni poradali dva amici(ze San Fran) konverzace v anglictine(4free) a to byli opravdu hrozi pohodari, se s nima dalo bavit ale uplne o cemkoliv... Se treba ptali lidi co rikaji na USA a par lidi stejne jako tady "I don't like USA" nebo rovnou "I hate USA"... A oni se zasmali a konverzovali Úsměv...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 11:05   Citovat  

jj, ono se to nedá paušalizovat, ale taky jsem měl pocit, že lidi, se kterýma jsem se tam setkal, byli větší pohodáři a v zásedě atmosféra ve společnosti byla taková slušnější a pohodovější. Takový ty strojený americký úsměvy mě ze začátku strašně vytáčely, ale má to něco do sebe, když se na sebe lidi usmívaj. Úplně cizí lidi v metru v NY se spolu dávaj spontánně do řeči - prohodí třeba jen pár slov o počasí, ale neni to jako v práglu, kde se tak maximálně pošlou do oněch míst, protože někdo do někoho neúmyslně strčil. Cestovali jsme cca 12 hodin busem a max do dvou hodin většina lidi živě konverzovala se svým spolucestujícím na sedačce (a pokud ne, tak to byli cizinci). Černoch, kterej ze začátku vypadal, že nás v noci v buse zavraždí a okrade, mi na zastávce půjčil mobil abych si zavolal, když viděl, že jdu volat do automatu... Nejsem žádnej zaslepenej amerikanista a jejich konzumní způsob života se mi nelíbí, ale "atmosféra ve společnosti" se mi tam fakt líbila.
Sorry, že jsem se tak rozepsal - trochu nostalgicky a s dojetím jsem se nechal strhnout vlnou vzpomínek na dobu, která je už bohužel pryč Bueee Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 15:40   Citovat  

chlapci chlapci ...kdyby alespon nejaká pravice tu byla...ale všichni směřují ke kapitalistickému socializmu...ano můžeš vlastnit ale je jedno jak jsi to získal,vlastníš budeš víc platit a my budeme určovat jak se o to ty budeš starat to snad ne ale už mlčím o politice

tak schválně usa ,africké státy,evropa ,asie...kdo je velmoc ve vzdělání,potažmo spíš řečeno kdo je velmoc v gramotnosti? evropa...takovejch amíků neumí číst natož psát

ale prostě se tady srovnává nesrovnatelné stačí jen vzít v uvahu zemědělství...kolik toho musí obhospodařit evropský farmář a kolik farmář z usa aby se uživil.Co zaplatí člověk u nás za stavbu domu a co v usa? a výsledek kvality a hodnoty? papír verzus cihla... usa je velmoc rozlohou a zbraňovím potencionálem...tod dle mne vše...
odjakživa se tam dělali velké nákupy na týden na měsíc...protože nemají kromě velkých měst večerku źa rohem a když mají tak plofím panééé,za teseet
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 16:17   Citovat  

PAKO napsal:
...ale prostě se tady srovnává nesrovnatelné stačí jen vzít v uvahu zemědělství...kolik toho musí obhospodařit evropský farmář a kolik farmář z usa aby se uživil.Co zaplatí člověk u nás za stavbu domu a co v usa? a výsledek kvality a hodnoty? papír verzus cihla... usa je velmoc rozlohou a zbraňovím potencionálem...tod dle mne vše...
odjakživa se tam dělali velké nákupy na týden na měsíc...protože nemají kromě velkých měst večerku źa rohem a když mají tak plofím panééé,za teseet

je to dobrý souhlas .. a pak že se nedá na něčem přece jen shodnout Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
18 kritických postřehů z USA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina