Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sokolovsky policajti,mate to taky nekde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jugmi je teď offline  Jugmi
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 0:12   Citovat  

tsywe jel jsem si takhle pred chvili s kamaradem alfem z lomnice,pohodicka jizdu a najednou v sokolove policajti,tak hnedka zastavim chovam se k nim vyjimecne slusne a byly to dopravaci....tak dali klasickou prohlidku a nejak jsem jim asi nepadl do oka,tak nasledovalo dychani a taky nic,najednou jeden policajt vlezl do auta pro metr a zacal mi merit predni spz jak je vysoko a vzorek pneumatik,pak zadni spz, kontrolovat kompletne cely okna jestli nekde neni nejaka prasklina a az pak se spokojil kdyz jednu nasel na celnim okne tak vzal metr zmeril a zjistil ze je ve stiracim poli vetsi nez 2cm tak mi dal litr pokuty.Mate nekde taky takovy vypi........ policajty ktery si proste neco musej najit ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 0:16   Citovat  

No tyvoe to mi hlava nebere . Ja mel zatim dycky stesti na slusny panacky...
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 4:24   Citovat  

Asi by som tvrdil že akurát pred chvíľkou som šiel za tatrovkou a odletel jej kamienok...
Ale inak fakt silné kafe to snad ne
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 5:32   Citovat  

Kam ten svět spěje.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 5:46   Citovat  

Jugmi napsal:
tsywe jel jsem si takhle pred chvili s kamaradem alfem z lomnice,pohodicka jizdu a najednou v sokolove policajti,tak hnedka zastavim chovam se k nim vyjimecne slusne a byly to dopravaci....tak dali klasickou prohlidku a nejak jsem jim asi nepadl do oka,tak nasledovalo dychani a taky nic,najednou jeden policajt vlezl do auta pro metr a zacal mi merit predni spz jak je vysoko a vzorek pneumatik,pak zadni spz, kontrolovat kompletne cely okna jestli nekde neni nejaka prasklina a az pak se spokojil kdyz jednu nasel na celnim okne tak vzal metr zmeril a zjistil ze je ve stiracim poli vetsi nez 2cm tak mi dal litr pokuty.Mate nekde taky takovy vypi........ policajty ktery si proste neco musej najit ?
stírací není vždy všude co zorné pole bacha.a jak bylo řečeno ted to převážím do servisu stalo se mi to po cestě.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 7:21   Citovat  

Jak to říkal Prcek? Vždyť oni přeci jen dělají svoji práci pořádnej výtlem to snad ne

jsou to ubožáci ...
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 8:20   Citovat  

Pomáhat a chránit!!! meetallll idioti! Naštěstí takovou zkušenost nemám, ale spousta známých jo. Jinak teď v sobotu byl v Rožnově motorkářský sraz a náš šéf městské policie, který je obdobou výše uvedeného příběhu, mě docela pobavil. Jedu si tak pijánko po Rožnově a slyším ohromný rachot a než se podívu do špíglu, tak kolem mě proletel motorkář hooodně přes dvěstě! No a po nějaké době když už motorkář docela mizel slyším majáčky a v autě nikdo jiný než náš šéf městské policie. Nechápu proč se za ním vůbec vydával? Ještě když nemá vůbec smysl pro závodění. pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 10:18   Citovat  

Miki Civic napsal:
Jak to říkal Prcek? Vždyť oni přeci jen dělají svoji práci pořádnej výtlem to snad ne

jsou to ubožáci ...
Hondaře taky neházet všechny do jednoho pytle, Mikiho hodit jinam Hihi Já nevím na co si TY pořád stěžuješ když ti nikdy nic neudělali a snad vždy s kastrátem projdeš i když by tam našli X věcí na flastra. Ty jim máš děkovat a chválit je proboha že jsou k tobě tak mírní meetallll

já teda musím zaklepat na dřevo že zatím pohoda a neměl jsem s nima nikdy problém G4G
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 10:22   Citovat  

Henges >> na dřevo ? :c) to by Ti bylo asi hodně platný Velmi šťastný já myslim, že se klepe na něco co nehoří Hihi (třeba zuby) Hihi

Jugmi >> no vidiš to ? semnou tě policajti honili a nechytili a s alfem tě chytnou a ještě ti daj pokutu..
ale stejně jsou to skety... škoda, že na ně nejde podat stížnost, nebo ?... jako když se na to podíváš
tak po silnicích jezdí auta co jsou napůl v rozkladu a při větších rychlostech z nich odpadává i lak
a oni prostě stejně budou buzerovat za takovýhle hovadiny... to snad ne
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 12:37   Citovat  

to s tim oknem jsem jim rikal ze se mi stalo dneska a ze to jedu jen zaparkovat ke kamosovy a ze uz mam objednany novy celni sklo tak at ho tam muzem rano vymenit a oni nezajem za to muzete prijit o papiry....
sososo:tjn budu jezdit s tebou to me nechytli nikdy Velmi šťastný hej ale tadytoho koko....kterej bral ten metr budes urco znat byl to takovej mladej a druhej byl kdo jinej nez nas oblibeny dopravak Pan Koudelka...pic....s
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 13:00   Citovat  

Hold moc barevné autí ... se stane.

Jinak stížnost podat lze přímo na místě ... tuším se tomu říká "nesouhlas s přestupkem" nebo tak nějak. Musí to mít u sebe ... jestli nemají, tak mají smůlu. Občas si to při vyžádání kuci rozmyslí a nechaj řidiče na pokoji ... je s tím pro ně strašné práce ... jinak stačí vyžádat služební číslo a už mu začně šrotovat ... je to dobrý
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 13:12   Citovat  

Patrne si jim moc nepadl do oka..bo meli spatnou naladu...bo nvm...jelikoz to co predvedli je az moc...jinak ale bohuzel...na co by sis mohl stezovat to nvm..koz jestli je ta prasklina vetsi nez 2cm a je tam kde byt nema..tak stejne nemas narok a jen te podle zakona oflastrovali...musim zaklepat..zatim sem takove nepotkal..mam seriovy auto tak ani nvm cim bych je mohl zaujmout pokud budu slusnej.

Mozna kdyby museli mermomoci donest na obvod pokutu aby meli tu jejich slavnou vyslednost pořádnej výtlem ..bylo by pozde a uz by si jinyho obetniho beranka nenasli...skoro na kazdem aute totiz najdes neco co se da oflastrovat HaHaaa

jinak pokud to bylo v tom civicu co mas v tady na foru tak si je urcite patrne zaujal jeho designem..a to ne v dobrem slova smyslu Lucy coz by byt nemelo, ale ruku na srdce..kdo si rad nekoho na 1.pohled treba i spatne - nezaskatulkuje
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 13:25   Citovat  

Hlavator napsal:
...skoro na kazdem aute totiz najdes neco co se da oflastrovat

No... jak říkám. Nedávno jsem šel kolem parkoviště a jen tak jsem koukal na auta.
Tuhle jedno mělo totálně prožranej rezí a proděravěnej nárazník i s lemem,
támhle měl vymlácený okno, tuhlec měl jeden urvanej nárazník, že mezi nárazníkem
a zbytkem auta byly tak 3-4cm mezera. A takovýhle auta tady jezdí...
Takže spíš záleží na každym tom policajtovi individuálně na co se zaměří a na co bude vysazenej.
Mno a jak říká Daver, když už bych měl pocit křivdy tak něco z toho co tu psal on :c)
   Návrat  
TopGun je teď offline  TopGun
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:31   Citovat  

Ked sa mi nieco na policajtoch nezda, beriem do ruky mobil a spustam nahravanie videa. Pri pohlade do kamery uz taki odvazni nie su.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:34   Citovat  

Jugmi
presne vim o cem mluvis ... buzerace buzerace nic nez buzerace... sam sem se stal uz nekolikrat svedkem takoveho chovani, poridil jsem si diktafon a az me nekdo z nich zastavi a provini se byt jen tim ze nebude mit cepici nebo bude pokracovat podobnou sikanou tak si vemu cislo odznaku a budu to resit dal, je mi jedno ze zaplatim pokutu ale uz me to fakt nebavi , je to kazdej mesic neco a pritom jezdim slusne meetallll buzeranti.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:36   Citovat  

TopGun napsal:
Ked sa mi nieco na policajtoch nezda, beriem do ruky mobil a spustam nahravanie videa. Pri pohlade do kamery uz taki odvazni nie su.

nejde o odvaznost..osobne znam pocit kdyz sme v praci potrebovali vytlacit lidi z mista kde proste byt nesmeli a mirili mi pritom kamerou do ksichtu a ptali se me pokud nepujdou dobrovolne jestli pouziju nasili ...neni to o tom jestli ses odvaznej...je neprijemny kdyz te nekdo nataci a ceka na tvuj zkrat..spis ho tim jeste vyvola pořádnej výtlem

jinak jako nezlob se na me..pokud mi policajt rekne ze mam praskle sklo..nebo cokoli jineho..a me se to nebude libit ci zdat...prece nevytahnu mobil a nebudu to natacet Ble to bych musel byt kapanek padlej na hlavu..nereknu kdyby nekde nekoho bezduvodne mlatili,ale jako u silnicni kontroly? mozna tak jeste kdyby chteli uplatek..ale to uz bych byl zase sam proti sobe pořádnej výtlem kdybych teda neco provedl..nemluvim o vykonstruovanem obvineni..to by byla jina!!
   Návrat  
Milan CTR je teď offline  Milan CTR
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:38   Citovat  

Já mám zatím dobré zkušenosti (jezdím převážně Prostějov, Olomouc, Brno). V Hondě mě kontrolovali zatím jen jednou, ale to jsem tam měl interiér, všechny náležitosti a hlavně jsem neměl nasazenej Spoon Velmi šťastný
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 16:37   Citovat  

Daver napsal:
Hold moc barevné autí ... se stane.

Jinak stížnost podat lze přímo na místě ... tuším se tomu říká "nesouhlas s přestupkem" nebo tak nějak. Musí to mít u sebe ... jestli nemají, tak mají smůlu. Občas si to při vyžádání kuci rozmyslí a nechaj řidiče na pokoji ... je s tím pro ně strašné práce ... jinak stačí vyžádat služební číslo a už mu začně šrotovat ... je to dobrý

Pokuď máš pocit, že ses přestupku nedopustil, tak řict, že s přestupkem nesouhlasíš. Ono se vypíše oznámení přestupku, ve kterém tě nechá policista ze zadu se k daná věci vyjádřit...poté se toto postupuje na magistrát, kde rozhodnou, zda-li jsi přestupek spáchal nebo ne.
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 16:37   Citovat  

Jurdy napsal:
Pomáhat a chránit!!! meetallll idioti! Naštěstí takovou zkušenost nemám, ale spousta známých jo. Jinak teď v sobotu byl v Rožnově motorkářský sraz a náš šéf městské policie, který je obdobou výše uvedeného příběhu, mě docela pobavil. Jedu si tak pijánko po Rožnově a slyším ohromný rachot a než se podívu do špíglu, tak kolem mě proletel motorkář hooodně přes dvěstě! No a po nějaké době když už motorkář docela mizel slyším majáčky a v autě nikdo jiný než náš šéf městské policie. Nechápu proč se za ním vůbec vydával? Ještě když nemá vůbec smysl pro závodění. pořádnej výtlem

Vašut Chuck Norris... pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 16:56   Citovat  

me nejde o tu pokutu,tu jsem si za to sklo zaslouzil,me jde o to ze bych to opravdu prirovnal k sikane,kdyz jsem nic nenadejchal, mel v phoode vybavu atd... a on potom veme metr a zacne hledat to me dorazilo...protoze bylo hned jasny dokud si neco nenajde tak me nepusti....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:21   Citovat  

Jugmi napsal:
me nejde o tu pokutu,tu jsem si za to sklo zaslouzil,me jde o to ze bych to opravdu prirovnal k sikane,kdyz jsem nic nenadejchal, mel v phoode vybavu atd... a on potom veme metr a zacne hledat to me dorazilo...protoze bylo hned jasny dokud si neco nenajde tak me nepusti....

jak rikam...zaskatulkovali si te a chteli te za kazdou cenu dostat a dostali KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:30   Citovat  

jj,tentokrat se jim to povedlo,ale uvidime do mesice az sezenu novy sklo atd....to budou v pi*i jak bata s drevakama
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:40   Citovat  

Důkaz toho, že s blbcem se můžeš srazit v mnoha podobách, někde je pravděpodobnost vyšší, jinde nižší Velmi šťastný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 19:43   Citovat  

To musel bejt nějakej mag..
   Návrat  
CRXT je teď offline  CRXT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 15:01   Citovat  

Takže zdravím všechny ze západních čech,konkrétně sokolovsko,karlovarsko atd.Chtěl jsem jenom oživit toto půl roku staré téma,jelikož nyní jsem měl tu čest se také osobně setkat s p.Koudelkou.Mimo Honda vlastím i vozidlo peugeot 106 a to na jak se říká časté přemístění z bodu A do bodu B(domov-kaufland).Na popojížbění jsou to výborná vozítka,ale jednu větší vadu mají a to je unavená zadní náprava(torzní tyče),zarezlé čepy a vysypané ložiska na ní.Vytáhl si svůj metr,na kterém měl i úhloměr Tak to koukám! a začal mi měřit nebezpečný odklon kol na zadní nápavě a takový ty bláboly okolo toho.Po pěti minutách hádání pokutou za 2000kč,vylezl s auta kamarád)policajt) pro kterého jsem jel do Varů.Kamarád,posilněn alkoholem 2-3 prom.(svatba)říká: "NIC mu neplať,támle jede naložená Tatra,kola má rozcapený a pokutu mu nedáš?co woe?Já sem taky policajt ale větší p......nu jsem neslyšel,a ty mladej nečum." pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem POLICAJT:"zbalte se a zmizte" To vše bylo jen pro zasmání,ale jinak s tím metrem mě fakt překvapil a jinak ta práce ho asi musí hodně bavit.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 19:04   Citovat  

CRXT napsal:
Kamarád,posilněn alkoholem 2-3 prom.(svatba)říká: "NIC mu neplať,támle jede naložená Tatra,kola má rozcapený a pokutu mu nedáš?co woe?Já sem taky policajt ale větší p......nu jsem neslyšel,a ty mladej nečum." pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

tak to je moc toto pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sokolovsky policajti,mate to taky nekde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina