Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlast za volantem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 20:27   Citovat  

TomTom napsal:
První 3 vteřiny máš chuť zašlápnou plyn do podlahy a mazat a mazat papa

Mel jsi pockat az budou primo za tebou a misto plynu zaslapnout brzdu. "Co do me bourate, nevite co je to bezpecna vzdalenost ?" HaHaaa... Ne, sorry, mozna trochu spatnej vtip na nespravnem miste wokurka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 20:57   Citovat  

gizmi: no doufám že to vydržím, ale zatím si moc (no spíš vůbec) nedokážu představit
celej rok nesednout za volant nesouhlas

maryo: nic se neděje, nejsu typ člověka co by se urážel Úsměv. No a myslím, že pro mě by to mělo naprosto
stejný postihy, jako když sem teď normálně zastavil, ale nejspíš by z toho měli nějaký oplýtačky aj ti policajti..
ale nevim jak by se to řešilo. Každopádně pro mě "prašť jak uhoď "
   Návrat  
J!r! je teď offline  J!r!
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:27   Citovat  

Nazdar.Jako sorry,ale dobre Ti tak....Nic ve zlym,neznam Te,ale zitra je to tyden co jsem odevzdal papiry kvuli dovrseni 12b.Mel jsem to za 2x prekroceni rychlosti,2x telefonovani a jednou pasy.Ovsem nektery prestupky byly jiz z roku 2007,ale nikdy neubehl rok k dalsimu prestupku,aby byly umazany 4b.Vim ze jsem se provinil,ale byt 12mesicu bez papiru je docela drsny,zvlast kdyz jsem zivnostnik a auto je muj hlavni pracovni nastroj.Nemam sanci se odvolat po pulce trestu,pac se musi dovrsit prave roku bez not.Ale neboj...v Tvym pripade se muzes po pulce trestu odvolat a s velikou pravdepodobnosti Ti to i vyjde..........Hold neni nad spravedlnost..................Ale neber to nejak osobne Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:32   Citovat  

J!r!: nic se neděje máš pravdu, udělal sem koninu. No a po pulroce mě to asi taky nedaj, měl sem na kontě
předtím už 7 bodů, i když nevim jestli to na to má v tomhle případě vliv.

A taky se drž, rok bez papírů - kor jestli sis tím taky nějakým způsobem vydělával - to bude neskutečná soda!!
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:36   Citovat  

Tak ja jsem mel zbytkac druhy den ve dve odpolendne 0.6 po pul hodine 0.5. Sebrali mi papiry na pul roku a 11 tisic pokuta. Za tri mesice po odvolani jsem ridil znovu.
Nad promile je to trestny cin, jde to do rejstriku, takze treba uz nemuzes byt policajt(kamosova zkusenost).

Jinak radim vychazet pri spravnim rizeni maximalne vstric, udelat ze sebe totalniho idiota a daji nizsi trest(vlastni zkusenot i potvrzeni borcem co me resil).

JIRI : Jinak ja nevim co mu zavidis, kdyby jsi nebyl hloupy(neber si to osobne) tak si koupis handsfree, mas pasy a ridis vesele dal.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 21:50   Citovat  

AntHraX:Ja mu az tak nezavidim....Vim ze jsem hlupak skrz telefonovani a mel jsem si body vic hlidat.....Ted uz nenadelam vubec nic.....kazdopadne drsny trest...
TomTom:JJ diky..........v praci je to nejak tak vyreseny,ale nebude to zadny med.Vzal jsem si partaka,tak snad to zvladnem.Vic me to stve kvuli pritulce.....Brno-Znojmo to na kole nebude uplne nej.... šuk Ale aspon takova zkouska no.........A snad se konecne dodela Honda,v kvetnu vyjede a bude se oslavovat ridicak VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 11:52   Citovat  

J!r!: nějakých 80km tam 80 zpátky na kole? No já myslím že si tvoje kóča nebude stěžovat vůbec,
počkej jakou pak budeš mít fyzičku Velmi šťastný eště bude ráda OK
A dobře že se ti to aspoň v práci podařilo nějak poštelovat, já budu muset úplně změnit obor,
což pude těžko protože mám bohužel praxi jen jako řidič, což je mě teď na wc ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:20   Citovat  

TomTom:Myslis ze si nebude stezovat...kdyz dojedu uplne vyrizenej,jen padnu a budu spat....Pak se vzbudim:Ahoj Lasko,tak ja uz zase musim....muc muc....papa Velmi šťastný Jako asi budu jezdit vlakem ci autobusem a kolo sebou,ale kdyz jsem nad tim premyslel,tak ani nevim jak se v takovych dopravnich prostredcich jezdi....vzdyt ja jsem zvyklej sedat hned za volant HaHaaa .Ale za chyby se hold plati,jsem s tim uz smireny,aspon z teho bude ponauceni do konce zivota.Kazdopadne i pro Tebe...protoze chlast za volant fakt nee,kdyz to vidim kolem sebe,kolik lidi si jezdi autem na pivko Ble Jinak doufam ze Ti to dopadne nejak obstojne a kdyztak ahoj za rok na zkouskach přátele pořádnej výtlem Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:43   Citovat  

Ja se dozvím verdikt až za pár dnů, tak su zvědavej jestli mě čeká rok nebo půl.

A s tím vlakem sme na tom stejně, naposledy co sem jel vlakem, sem přejel svou zastávku,
protože byla už tma, nástupiště nebylo vidět a já sem lomcoval dveřma na opačný straně.
Takže sem jen sklidil úsměvy ostatních cestujících (ani jeden neřekl, musíš na druhé
straně - to sme ale škodolibej národ Velmi šťastný)
Naštěstí ta druhá zastávka byla taky v Brně, tak sem si daleko nezajel.
No stát se mě to v nějakým rychlíku, kterej pak jede dalších x kiláků bez zastávky, asi bych nocoval
někde na lavečce Úsměv
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 15:41   Citovat  

Nerozvazis nahodou bagety pro crocodille ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 15:57   Citovat  

diacoon: SZ
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 16:12   Citovat  

diacoon napsal:
Nerozvazis nahodou bagety pro crocodille ?

už asi ne KO
   Návrat  
R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 16:28   Citovat  

TondaCRX napsal:
jj bylo by dobre aby si tim nikdo projit nemusel.Nejhorsi je kdyz opravdu preberete vic nez je zdravo a poradne si to nepamatujete a zjistite ze na vas kamarad upekl boudu...Smutný

míšo máš to zasebou...seš vytrestanej dost si myslím... ted už si jen užívej integry:) a vím na 100% že už ani po rumový pralince do auta nesedneš HaHaaa nemam pravdu?
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 17:59   Citovat  

lidi, chlastat se nemá, a už vůbec ne, když auto potřebuju k práci... Od čeho je asi Rychlá želva a Modří andělé? Můžeš být rád, že ti ho vezmou jen max. na rok... Vím jak jsem vypadal já, když jsem si dýchnul na koncertě alkotest chvíli po panáku a vyšlo mi 0,85.. A kdybych sednul v tu chvíli za volant, tak bych si zasloužil jen 9mm luger mezi oči... Silnice nejsou pro ožralé vrahy, ale na dopravu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 18:01   Citovat  

i když jsem měl předepsané léky, tak jsem si pročetl leták, jak je to s řízením... Ignoratia iuris non excusat - Neznalost zákona neomlouvá..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 18:23   Citovat  

Nick napsal:
zasloužil jen 9mm luger mezi oči...

No ještě, že ty nejseš žádnej zákonodárce, to už bych si měřil míry a vybíral dřevo na rakev.. Velmi šťastný

Ale teď vážně, že chlast nepatří za volant, souhlasím OK
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 20:04   Citovat  

No ted to tu koukam vypada jak diskuze v klubovne Rychlych Sipu Velmi šťastný
Co nepatri za volant je ozraly ridic, nebo jakymkoli jinym zpusobem neschopny bezpecne jezdit. Samozrejme ze pokud je v zakone napsano "tolerance nula", tak pit proste nesmim a musi se pocitat s tvrdym postihem. Neziju v CR, tady v Lucembursku bylo do predloni tolerovano 0,8 promile (jen pri kontrole, clovek nesmel byt ucastnikem nehody), pak to zmenili na 0,5. Je to spis o zodpovednosti lidi, mozna tu i presto jezdi min opilych lidi nez v CR (treba minula policejni akce- vikendova noc a z cca 500 kontrol byli nad limit jen 4!). Ja si prijdu v lete nekdy i po tretince opily a unaveny a proste neridim, nekdy bych nafoukal limit, ridim, ale proto, ze jsem schopny ridit. Vim, ze za urcitych okolnosti pojedu i po 1 pivu nebo aperitivu pred obedem porad lip nez spousta ustrasenych zmatkaru, nedelnich pilotu nebo panicek v obrich SUV.
V Cechach pochopitelne respektuji zakon.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlast za volantem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina