Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Help - Kde TDI konci VTEC teprve zacina
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:03  Naposledy upravil gizmi dne 28.5.2009 , 21:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully: je to dobrý ... co naplat, kdyz te pak nekdo na 400m pojede se starou vykuchanou pleckou a pak se bude chlubit ze ti to nejede Velmi šťastný a je mu jedno ze mas auto co ma vlastnosti jake jsi napsal.. Velmi šťastný

Posero: ano, ujedes mi.. o to ti slo? Pokud ano, klidne ti to vytisknu a s klidnou dusi podepisu.. je to dobrý Jsi velky zavodnik vyzvat s autem jake mas rodinneho petidvere narvaneho muzikou, na 18tkach a jeste 66kW nejslabsi verzi upravenou abych nebyl lemra provozu... Vem svuj vykuchanej stroj a ukaz se na Korabu trebas proti klukum se 120acitkama na kopci..Dostanes jak malej kluk, vysmejou se ti ze honda umi jen rovinky a pojedes domu se slzickama HaHaaa Nebo alespon muzes vyzvat Fokrovo swifta..14tka by ti nemela ublizit na Korabu, ne? Nebo ti domluvim "touge" proti poladene sejre..nebo kamarad to vezme o prachy s Focusem..ale to nedoporucuji, protoze ma na Korabu rekord :o)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:04   Citovat  

jeste forum, kde vtec končí tam f1 zacina Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:08   Citovat  

předjedu tě i na 10km Mrk
   Návrat  
sagara je teď offline  sagara
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:12   Citovat  

Wow, tak jsem se vratil z jedne "RZ" se Accordem a litoval ze jsem si nevzal svoje C5G Coupe, ale tahle diskuze mi razem spravila naladu. Vsem moc a moc dekuju za obrazky i za plodne namety k zamysleni Úsměv .

Takze Honda a VTEC -u zdar.

Sagara Je to tam.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:55   Citovat  

Dnes jsem se zase po čase svezl 300km C5g 1.3 75 koní ...

Mohu říct, že po ježdění s CR-V a Accord Tourer i-CTDi je to prostě radost z jízdy, pravda na dálnici tak do 160km/h ale na státovkách a okreskách dokonale VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 21:58   Citovat  

Rom.: vsak o tom jsem tu psal vejs.. je to dobrý Vytahnout o weekendu kdyz je pekne CRXko je proste supeeeer je to dobrý
   Návrat  
engine je teď offline  engine
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2009 , 22:02   Citovat  

Rom. napsal:
Dnes jsem se zase po čase svezl 300km C5g 1.3 75 koní ...

C5g 1.3 je supr kára, taky se rád občas svezu... Úsměv
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:34   Citovat  

gizmi napsal:

Posero: ano, ujedes mi.. o to ti slo? Pokud ano, klidne ti to vytisknu a s klidnou dusi podepisu.. je to dobrý Jsi velky zavodnik vyzvat s autem jake mas rodinneho petidvere narvaneho muzikou, na 18tkach a jeste 66kW nejslabsi verzi upravenou abych nebyl lemra provozu... Vem svuj vykuchanej stroj a ukaz se na Korabu trebas proti klukum se 120acitkama na kopci..Dostanes jak malej kluk, vysmejou se ti ze honda umi jen rovinky a pojedes domu se slzickama HaHaaa Nebo alespon muzes vyzvat Fokrovo swifta..14tka by ti nemela ublizit na Korabu, ne? Nebo ti domluvim "touge" proti poladene sejre..nebo kamarad to vezme o prachy s Focusem..ale to nedoporucuji, protoze ma na Korabu rekord :o)
Hele nechci rejpat Úsměv Ale ohánět se někým jako jed tam a tam oni tě pojedou to je trochu blbý ne Velmi šťastný To je jak kdyby mě někdo pojel třeba na sprintu a já mu řekl hrdě "a co jako? Mám kamaráda a ten tě zpráská jak nic" Velmi šťastný

Jinak nechtěl jsem zakládat nové téma tak hodím sem své zážitky z pátku kdy jsem dostal na služební cestu firemní octavii TDi Úsměv Při tom oznámení že ji dostanu na cestu jsem měl smíšené pocity. Jednam tak trošku radost že si otestuju opět to slavné TDI a navíc i odpor že pojedu právě v TDI Velmi šťastný Každopádně jsem usedl s tím že nebudu zaujaty a nebudu se toho štítit HaHaaa Po prvních pár km kdy to auto vubec nejelo jsem zjistil že to je teda jen 66kw verze a tedy ta nejslabší Smutný Prostě mrtvola. Při rozjezdech kdyz odbočuju na křižovatce že téměř zastavím a rozjíždím se za 2 kdy u tdi jsou ot tak dole že nejde turbo ,jsem myslel že se to ani nerozjede HaHaaa Sedačky taky luxus, kolikrát jsem se bál abych nebyl u spolujezdce na klíně Velmi šťastný Reakce plynu otřesná. Šlápnu.. nic.. a pak se to začne rozjíždět, no zlatej plyn na lanko VTEC Když jsem pak sedl do civicka tak jsem si připadal jak minimálně o třídu lepším autě Úsměv Nemyslím komfort nebo tak ale co se týče jizdních vlastností. To se fakt nedá srovnavat. Fakt jsem od toho čekal víc na to že to je pomalu o 10 let mladší auto to snad ne Na přední nápravě navíc něco mlátilo, jinak najeto měla jen kolem 120tis km. Spotřeba samo teda je jinde. Ale taky jsem čuměl že stačí mírnej kopeček a při 120 to pod 7 l nešlo a to nemluvě o vyšší rychlosti, taky žádná sláva. Když jsem jel kolem těch 110 tak to mělo kolem 5.2 l/100km myslím ale při 135 a mírném stoupání opravdu mírném to bylo i 8l zzzzzzz ale možná by se dalo jen říct že prostě neumím s TDi jezdit HaHaaa
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:54   Citovat  

Henges napsal:
Hele nechci rejpat Úsměv Ale ohánět se někým jako jed tam a tam oni tě pojedou to je trochu blbý ne Velmi šťastný To je jak kdyby mě někdo pojel třeba na sprintu a já mu řekl hrdě "a co jako? Mám kamaráda a ten tě zpráská jak nic" Velmi šťastný

Jinak nechtěl jsem zakládat nové téma tak hodím sem své zážitky z pátku kdy jsem dostal na služební cestu firemní octavii TDi Úsměv Při tom oznámení že ji dostanu na cestu jsem měl smíšené pocity. Jednam tak trošku radost že si otestuju opět to slavné TDI a navíc i odpor že pojedu právě v TDI Velmi šťastný Každopádně jsem usedl s tím že nebudu zaujaty a nebudu se toho štítit HaHaaa Po prvních pár km kdy to auto vubec nejelo jsem zjistil že to je teda jen 66kw verze a tedy ta nejslabší Smutný Prostě mrtvola. Při rozjezdech kdyz odbočuju na křižovatce že téměř zastavím a rozjíždím se za 2 kdy u tdi jsou ot tak dole že nejde turbo ,jsem myslel že se to ani nerozjede HaHaaa Sedačky taky luxus, kolikrát jsem se bál abych nebyl u spolujezdce na klíně Velmi šťastný Reakce plynu otřesná. Šlápnu.. nic.. a pak se to začne rozjíždět, no zlatej plyn na lanko VTEC Když jsem pak sedl do civicka tak jsem si připadal jak minimálně o třídu lepším autě Úsměv Nemyslím komfort nebo tak ale co se týče jizdních vlastností. To se fakt nedá srovnavat. Fakt jsem od toho čekal víc na to že to je pomalu o 10 let mladší auto to snad ne Na přední nápravě navíc něco mlátilo, jinak najeto měla jen kolem 120tis km. Spotřeba samo teda je jinde. Ale taky jsem čuměl že stačí mírnej kopeček a při 120 to pod 7 l nešlo a to nemluvě o vyšší rychlosti, taky žádná sláva. Když jsem jel kolem těch 110 tak to mělo kolem 5.2 l/100km myslím ale při 135 a mírném stoupání opravdu mírném to bylo i 8l zzzzzzz ale možná by se dalo jen říct že prostě neumím s TDi jezdit HaHaaa

no jo co by si chtěl od 66kw??dobré sbezení je v 84 kw a 91.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 11:57   Citovat  

Henges: ono nejde srovnavat nesrovnavatelne, vis.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:00   Citovat  

VTEC je VTEC. nikdy mi nikdo nevymluví že pocit v nabušeném TDI ikdyby mně pojelo, bude lepší než v nabušeným VTECu.
Nemluvě o podvozku kde si myslím, že mají naopak Hondy hodně navrch v zatáčkách. To auto sedí jak přibitý! třeba Golf III gti vs. C5G vti
A právě o pocit z jízdy jde. nebo teda u mně. Nepotřebuju smradocha se spotřebou 5litrů, když mám zážitky jako nikdy se spotřebou 7-8L max 10L. A tak nějak vím, že ten motor bude jezdit stále. zatímco u GTIčka si tak jistej nejsem.

Je jasný že v dieslu je větší potenciál, kdyby byly F1 dieslové, časy by byly zase o něco níž. Ale ten zvuk, a ten smrad to snad ne
o tom to je, řev a zase řev a pak ta krásná vůně benzínu Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:04   Citovat  

bully: no tak jde i nejde. je to motor co hejbe autem. tudiž srovnávám jestli je lepší benzín nebo diesel. nebo ne?
prostě základní otázka co je lepší.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:09   Citovat  

To nejde říct co je lepší, pro někoho je dobré to, pro někoho ono, obojí má svý plusy i mínusy... Co hlava, to názor, i když je jasný, že na tomhle foru bude převaha milovníků benzínu... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:09   Citovat  

Roverman napsal:
VTEC je VTEC. nikdy mi nikdo nevymluví že pocit v nabušeném TDI ikdyby mně pojelo, bude lepší než v nabušeným VTECu.
Nemluvě o podvozku kde si myslím, že mají naopak Hondy hodně navrch v zatáčkách. To auto sedí jak přibitý! třeba Golf III gti vs. C5G vti
A právě o pocit z jízdy jde. nebo teda u mně. Nepotřebuju smradocha se spotřebou 5litrů, když mám zážitky jako nikdy se spotřebou 7-8L max 10L. A tak nějak vím, že ten motor bude jezdit stále. zatímco u GTIčka si tak jistej nejsem.

Je jasný že v dieslu je větší potenciál, kdyby byly F1 dieslové, časy by byly zase o něco níž. Ale ten zvuk, a ten smrad to snad ne
o tom to je, řev a zase řev a pak ta krásná vůně benzínu Velmi šťastný

hele chrochtáky jsou v závodech LeMans, audi atd.vůbec bych se nedivil kdyby to časem dostali do F1.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:12   Citovat  

Bully napsal:
Henges: ono nejde srovnavat nesrovnavatelne, vis.

sablos napsal:
no jo co by si chtěl od 66kw??dobré sbezení je v 84 kw a 91.

Já jel i v nové silnější 4x4 a odpich dobrý i když to byl jen krouták a i tak to az tak nejelo ale o motor mi tak nešlo, je jasný že ta 66kw verze nejede i když s civicem 1.4 co jsem mel jsem takovej slimak teda nebyl ale spíš o ten pocit z jízdy, plyn s prodlevou, sedačky tvrdy a rovny že z nich pomalu člověk padá atd atd. Jak jsem pasl, nesedal jsem do toho abych to hned pomluvil a hledal chyby. Ty chyby mě praštily samy. Prostě jsem čekal víc od tak mladšího auta. Prostě lepší jízdní vlastnosti (ne akceleraci) a ne takovou potvoru...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:15   Citovat  

Henges napsal:
Já jel i v nové silnější 4x4 a odpich dobrý i když to byl jen krouták a i tak to az tak nejelo ale o motor mi tak nešlo, je jasný že ta 66kw verze nejede i když s civicem 1.4 co jsem mel jsem takovej slimak teda nebyl ale spíš o ten pocit z jízdy, plyn s prodlevou, sedačky tvrdy a rovny že z nich pomalu člověk padá atd atd. Jak jsem pasl, nesedal jsem do toho abych to hned pomluvil a hledal chyby. Ty chyby mě praštily samy. Prostě jsem čekal víc od tak mladšího auta. Prostě lepší jízdní vlastnosti (ne akceleraci) a ne takovou potvoru...

to je jasný, nejde srovnavat diesel a benzin. třeba kdybys jel v benzinovým RSu tak změníš názor, sice je oturbený ale jede taky dobře(skušenost ze škodováckýho servisu, školní praxe)
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:20   Citovat  

sablos napsal:
hele chrochtáky jsou v závodech LeMans, audi atd.vůbec bych se nedivil kdyby to časem dostali do F1.

z toho nemám strach ,protože zvukový projev motoru F1 je to co přitáhne na závody nejvíc diváků Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:25   Citovat  

slyšel jsem, že už nějaký řeči v F1 o dieselu proběhly, ale hned to zamítli.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:29   Citovat  

Roverman napsal:
slyšel jsem, že už nějaký řeči v F1 o dieselu proběhly, ale hned to zamítli.
Nj asi by se nemuselo celej závod tankovat tak by bylo mín návšev boxů Velmi šťastný Ted co je krize by to bylo dobrý ne aby jezdili na spotřebu pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:30   Citovat  

Henges napsal:
Nj asi by se nemuselo celej závod tankovat tak by bylo mín návšev boxů Velmi šťastný Ted co je krize by to bylo dobrý ne aby jezdili na spotřebu pořádnej výtlem

jo kdyby tam foukli 12 V to by asi jezdili n aspotřebu nooo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:52   Citovat  

Henges napsal:

to už se příští rok stejně nebude Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:01   Citovat  

Roverman napsal:
bully: no tak jde i nejde. je to motor co hejbe autem. tudiž srovnávám jestli je lepší benzín nebo diesel. nebo ne?
prostě základní otázka co je lepší.

Ne. Zakladni otazka nemuze byt, co je lepsi. Lepsi muze byt to, co konkretnimu cloveku pro konkretni jezdeni vic vyhovuje. Lepsi (vyhodnejsi) muze byt treba konkretni parametr cehokoli, celkove pujde o porovnani vyhodnosti techhle parametru.
Pro snadnejsi pochopeni: na kratke cesty, blbnuti pro mladeho kluka atd. bude lepsi maly nizkoobsahovy benzinovy hatch, pro presun rodiny s detmi a furou kramu po dalnici na dlouhe vzdalenosti bude idealem treba velkoobsahove dieselove kombi. Do minuleho ctvrtka jsem mel oboji (nez mi umrela Almerka Bueee ) a kdybych tvrdil, ze je kategoricky lepsi diesel nebo naopak benzin, prisel bych si jako ehm, ten, co toho moc nevi.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:07   Citovat  

Bully napsal:
Ne. Zakladni otazka nemuze byt, co je lepsi. Lepsi muze byt to, co konkretnimu cloveku pro konkretni jezdeni vic vyhovuje. Lepsi (vyhodnejsi) muze byt treba konkretni parametr cehokoli, celkove pujde o porovnani vyhodnosti techhle parametru.
Pro snadnejsi pochopeni: na kratke cesty, blbnuti pro mladeho kluka atd. bude lepsi maly nizkoobsahovy benzinovy hatch, pro presun rodiny s detmi a furou kramu po dalnici na dlouhe vzdalenosti bude idealem treba velkoobsahove dieselove kombi. Do minuleho ctvrtka jsem mel oboji (nez mi umrela Almerka Bueee ) a kdybych tvrdil, ze je kategoricky lepsi diesel nebo naopak benzin, prisel bych si jako ehm, ten, co toho moc nevi.
A proto říkám že mi nešlo o nějaké srovnání, ale o to že když jsem sedl zpět do civica tak mi ty jízdní vlastnosti přišly o dost lepší (nemluvím ted o síle agregátu) Postě jen takovej poznatek z cest že mi kokta zrovna dvakrát moc nesedla to snad ne
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:15   Citovat  

Henges napsal:
A proto říkám že mi nešlo o nějaké srovnání, ale o to že když jsem sedl zpět do civica tak mi ty jízdní vlastnosti přišly o dost lepší (nemluvím ted o síle agregátu) Postě jen takovej poznatek z cest že mi kokta zrovna dvakrát moc nesedla to snad ne

Uz vickrat jsi tu neco napsal a potom vysvetloval, ze jsi to vlastne myslel jinak. Z tveho prispevku je proste poznat, ze porovnavas Civic s nejslabsi koktou s TDi, takze porovnani vykonove, charakterove, hmotnostne a velikostne rozdilnych vozu nekym, kdo ma docela vyhraneny nazor na tyhle vlastnosti, bude znit prave tak, jak jsi ho napsal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 14:25   Citovat  

Henges napsal:

1. opravdu s TDi neumis jezdit nebo nebyla v poradku..ver ze ja ze zacatku mel taky spotrebu nahore a jezdil stim jak s hondou.. je to proste o necem jinem..co mi prijde divne ze reknes drzim plyn pri rozjezdu a NIC..tak to auto neni v poradku, protoze naopak zkus s naftou pustit pedal bez plynu a rozjede se..to se s benzinem nestane.. je to dobrý
2. a ohanet se s upravenym sportovnim autem VS rodinne auto narvane muzikou neni blby? Tak at se predvede proti lidem co maji dokonce o hodne slabsi auta, ne? Nebo na to nema ridic nebo auto? To uz neni muj problem.. papa Ja auto na zavody, nebo vytahovani se nekde na okruhu, sprintech, atd ted nemam, takze at me tihle lide daji pokoj je to dobrý Psal jsem Poserovi jmena par lidi co me tez s timhle nedaji pokoj a necht si daji RACE navzajem, ne? Jenze to se navzajem chlapci bojiiiii!! Jeden rika ze nepojede trat toho druheho, druhej ze je znevyhodnen necim jinym.. ale dohromady vsichni remcaj jak jsou silny a jak vyhravaj ve meste nebo nekde na okreskach.. a tech lidi je tu vice..Tohle proste nepochopim.. ono vyhrat s upravenym VTi proti seriove nafte nekde ve meste umi kazdej.. ale aby si to davali spolu, to NEEE HaHaaa
3. Bully: alespon nejsem sam co nad timhle srovnavanim krouti hlavou.. :o) A na sprintech si to stribrnej golfik od DieselPower dava s radosti s vetsinou lidi a ze bych od nej slysel ze Hondy nejedou se mi nestalo.. je to dobrý
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 16:52   Citovat  

jenze .. borci v ocipovanejch '07ckach maj totalne v riti nejaky zoufalce v 20let starejch hondach OK

kdyz jsem byl tedka tejden v cr tak jsem jezdil s fabkou 1.4.. po usednuti opet za volant hondy sem si pripadal jak ve formuli OK

a za ten tejden sme jeste stacili prohnat kamosovou 2.0TDi 180PS a nerek bych ze by ji tady spousta lidi dalo z rollonu (neni snizena) na 200 a vic kmh Mrk (az na to razeni.. to je hruza to uznavam)

resite kraviny .. meetallll
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 16:58   Citovat  

gizmi napsal:
Bully: je to dobrý ... co naplat, kdyz te pak nekdo na 400m pojede se starou vykuchanou pleckou a pak se bude chlubit ze ti to nejede Velmi šťastný a je mu jedno ze mas auto co ma vlastnosti jake jsi napsal.. Velmi šťastný

hhhh je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 17:09   Citovat  

gizmi napsal:
1. opravdu s TDi neumis jezdit nebo nebyla v poradku..ver ze ja ze zacatku mel taky spotrebu nahore a jezdil stim jak s hondou.. je to proste o necem jinem..co mi prijde divne ze reknes drzim plyn pri rozjezdu a NIC..tak to auto neni v poradku, protoze naopak zkus s naftou pustit pedal bez plynu a rozjede se..to se s benzinem nestane.. je to dobrý
2. a ohanet se s upravenym sportovnim autem VS rodinne auto narvane muzikou neni blby? Tak at se predvede proti lidem co maji dokonce o hodne slabsi auta, ne? Nebo na to nema ridic nebo auto? To uz neni muj problem.. papa Ja auto na zavody, nebo vytahovani se nekde na okruhu, sprintech, atd ted nemam, takze at me tihle lide daji pokoj je to dobrý Psal jsem Poserovi jmena par lidi co me tez s timhle nedaji pokoj a necht si daji RACE navzajem, ne? Jenze to se navzajem chlapci bojiiiii!! Jeden rika ze nepojede trat toho druheho, druhej ze je znevyhodnen necim jinym.. ale dohromady vsichni remcaj jak jsou silny a jak vyhravaj ve meste nebo nekde na okreskach.. a tech lidi je tu vice..Tohle proste nepochopim.. ono vyhrat s upravenym VTi proti seriove nafte nekde ve meste umi kazdej.. ale aby si to davali spolu, to NEEE HaHaaa
3. Bully: alespon nejsem sam co nad timhle srovnavanim krouti hlavou.. :o) A na sprintech si to stribrnej golfik od DieselPower dava s radosti s vetsinou lidi a ze bych od nej slysel ze Hondy nejedou se mi nestalo.. je to dobrý

Stále tady čtu rodinné auto narvané muzikou , kolik ten Golf váží ? je to celkem malé auto ,tak to snad neváží o tolik víc než civic Tak to koukám!
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 17:41   Citovat  

gizmi napsal:
protoze naopak zkus s naftou pustit pedal bez plynu a rozjede se..to se s benzinem nestane.. je to dobrý

nevim jak ty ,ale já se v CRX běžně rozjíždim bez plynu na spojku... ano,opravdu mi to jezdí na benzín pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 19:13   Citovat  

hopit: jen zastavba v kufru (vazil jsem) ma 70kg a to neni malo.. navic litam na 18tkach je to dobrý Neni to proste zavodak, ale rodinnej 5tidver s vybavou je to dobrý Jinak porad nechapu proc se tu resi neustale TDi ... ja myslel ze jsme na Honda - foru .. je to dobrý Na VW webu nikdo opravdu hondy neresi.. proc asi.. HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Help - Kde TDI konci VTEC teprve zacina
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina