Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda - omladit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5

Honda do 150 000,- ?
Prelude 5.g. 2.2 Vti (136 kw)
35%
 35%  [ 20 ]
Civic 6.g. 1.8 Vti (124 kw)
16%
 16%  [ 9 ]
Civic 6.g. 1.6 Vti (118 kw)
21%
 21%  [ 12 ]
Accord Coupé 6.g. 3.0 (147 kw)
7%
 7%  [ 4 ]
CRX Targa 1.6 Vti (118 kw)
12%
 12%  [ 7 ]
jiné
7%
 7%  [ 4 ]
Hlasovalo : 5
Celkem hlasů : 56

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 15:48   Citovat  

Jurais napsal:
ReNo napsal:
Jurais napsal:
ReNo napsal:
Jurais napsal:
Jsem rozhodlí na 95% pro Preludku.... ted mi chybí ještě měsíc čekání na peníze ale běhěm toho už budu hledat, kdyby jste někdo dostal dobrý typ:)... Když si budu vymrčovat, tak nádherně vypadá s tím s větlým interiérem a jiná barva než stříbrnáÚsměv.... Každopadně jde především o 2.2 Vti a v moc pěkném stavu, klidně i něco málo připlatím

Jestli jsi z Prahy, muzu Te dohlodat a nechat se projet v p5g VTi s 4ws, manual, lehce vykonove upravenou Úsměv pripadne Ti ukazat jak se projizdi kruhac u tesco letnany :evil:

No to by se mi asi zvedla krev v žilách ale jsem z Brna, ofšem neni vyloučeno že se do Prahy někdy neotočímÚsměv

Jurais, tak to neni tak beznadejne. Ke konci zari bych mel jet, snad, k Darkovi na predelavku ECU. Tak pote bychom to mohli zkusit. Jen to pote bude trosicku jinej maraz Úsměv

Hele ty když se tady díváš na ty příspěvky, co ty na to a tvoje postřehy za volantem P5G? Jakého jsi měl předchůdce?

No predchudce byla p3g ex, proto jsem skocil rovnou na p5g, pac je podobnejsi me prvni lasce Úsměv a dojmy? Kazdy si musi udelat svuj, nechci vyvolat hadku co a jak lepe sedi apod, pac kazdy ma zmakly sve vozidlo. Nacez jezdim s 4ws a ten rozdil, kdyz se mi 4ws drive pred opravou obcas vyplo, je opravdu citelny (bez 4ws bych p5g uz nechtel, ale jde o zvyk). V zivote jsem ji jeste neutrhl (krom jednou na vyjete koleji v zatacce), ale zase nejezdim zcela natvrdo (taky prumerna pod 9 litru Úsměv ). Doporucuju svezeni ve vsech autech o kterych uvazujes, at si sam stanovis co ano a co ne Úsměv Ja Ti mohu poskytnout zkousku p5g s 4ws, jen si budes muset odmyslet vykonovy rozdil, ale ten na podvozek nema vliv Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 15:51   Citovat  

Jsem mu napsal,at sem mrkne,snad se podle toho zaridi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 17:55   Citovat  

Stejn ta Preluda mě láká asi nejvíc.. Kolik má nalítaný ta tvoje ReNo? Na tipcars nabízejí dvě ty samý s 20 tis. rozdílem a je tam dokonce za 119 ale má v sobě 179 a podle fotky a pohledu na volant se mě to nelíbí moc.... I když si říkám, kdyby jsem ji vzal za 119 tis. tak můžu 30 bez problému vložit třeba do částečné GO motoru....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 18:49   Citovat  

Takže když já se podívám ne první nebo druhý inzerát nezdá se vám, že má chycené zadní lemy na pravý straně? Světla má též jiný...napsal jsem jim tak uvidíme....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2007 , 21:10   Citovat  

Jurais napsal:
Takže když já se podívám ne první nebo druhý inzerát nezdá se vám, že má chycené zadní lemy na pravý straně? Světla má též jiný...napsal jsem jim tak uvidíme....

Jezis neblazni, radeji usetri a kup s motorem v ok stavu. Bohuzel jsem si prosel financnim peklem a mam novy motor, pac jete VTi proste nesezenes Smutný pro ukazku, kdybys bral z hondy, tak co ojnice to desitka, klika 60, a.a.a... levnejsi koupit polomotor .. a.a.a.
nakonec jsem koupil novy polomotor a udelal generalku horejsku. A ver mi, ze tech 150 mi na to jen tak tak stacilo Smutný
Leda koupit motor z USA, ten Te vyjde levneji, je tam na prodej i JP verze s 220 konmi, ATTS prevodovkou, LSD ... takovy komplet za $3500 + palka za postovne ...
Proste Ti z vlastni zkusenosti rikam, radeji bych koupil za 250 mazlenej kousek, nez za 120 "neco" ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 0:09   Citovat  

ReNo napsal:
Jurais napsal:

Jezis neblazni, radeji usetri a kup s motorem v ok stavu. Bohuzel jsem si prosel financnim peklem a mam novy motor, pac jete VTi proste nesezenes Smutný pro ukazku, kdybys bral z hondy, tak co ojnice to desitka, klika 60, a.a.a... levnejsi koupit polomotor .. a.a.a.
nakonec jsem koupil novy polomotor a udelal generalku horejsku. A ver mi, ze tech 150 mi na to jen tak tak stacilo Smutný
Leda koupit motor z USA, ten Te vyjde levneji, je tam na prodej i JP verze s 220 konmi, ATTS prevodovkou, LSD ... takovy komplet za $3500 + palka za postovne ...
Proste Ti z vlastni zkusenosti rikam, radeji bych koupil za 250 mazlenej kousek, nez za 120 "neco" ...

Ou díky za radu. Koukám že sis prošel pěkným peklem...co se stalo, že odešel motor?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 0:22   Citovat  

Jurais napsal:
ReNo napsal:
Jurais napsal:

Ou díky za radu. Koukám že sis prošel pěkným peklem...co se stalo, že odešel motor?

Skoro nic, az na jednu drobnost, auto jsem pred koupi nechal proverovat a.a.a. vsechno super a po 800km mi klekl motor. Bralo se to jako skryta vada, pac soudni znalec pri otevreni zjistil, ze motor uz otevren byl, pac nekdo nedolejval olej a zadrel ho. Nekdo sice koupil novou ojnici a nechal ji tam dat, ale nezabrousil kliku a pak to asi rychle prodal. A zrovna ja to v Honde koupil, samozrejme s tim, ze je motorove ok. Tudiz jsem vykasl 10 litru, neco autorizovana Honda prodejna, a neco puvodni majitel. Nechalo se to opravit nekde v profi firme u Liberce ci kde, neco kolem 70 to udajne stalo. No jezdim a ani ne rok na to, po cca 10 000km, bum, naprosto stejne. To se mi nelibilo, tak jsem zacal resit, co a jak. Po dlouhych tahanicich jsem zjistil, ze v tomto state na opravu aut existuje pouze pulrocni zaruka, tudiz spousta casu, cest, a hlavne nejakych 10 litru za rady pravniku v <> ... Dana prodejna Hondy mi nabidla moznost, ze si budou uctovat minimalni cenu za praci a ze dily mi dodaji za jejich nakupni cenu ... koupil se novy polomotor, udelala generalka hlavy, a 130 000 v <>, byla i moznost nove opravy za 70 000 s pulrocni zarukou, ale to jsem ihned odmitl ... jeste bych rad podotknul, ze s autem jsem v dany cas nejezdil sprinty, a max rychlost byla 150 na dalnici ... to "sbohem" se stalo pri 100vce na bezne silnici Smutný jinac auto videlo vice techniku pred koupi, a jen blbe testy vseho mozneho me vysli na nekolik tisic ...
Takze plati jen jedine, KDYZ JI MILUJES, NENI CO RESIT Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 7:41   Citovat  

ReNo napsal:
Jurais napsal:
ReNo napsal:
Jurais napsal:

Skoro nic, az na jednu drobnost, auto jsem pred koupi nechal proverovat a.a.a. vsechno super a po 800km mi klekl motor. Bralo se to jako skryta vada, pac soudni znalec pri otevreni zjistil, ze motor uz otevren byl, pac nekdo nedolejval olej a zadrel ho. Nekdo sice koupil novou ojnici a nechal ji tam dat, ale nezabrousil kliku a pak to asi rychle prodal. A zrovna ja to v Honde koupil, samozrejme s tim, ze je motorove ok. Tudiz jsem vykasl 10 litru, neco autorizovana Honda prodejna, a neco puvodni majitel. Nechalo se to opravit nekde v profi firme u Liberce ci kde, neco kolem 70 to udajne stalo. No jezdim a ani ne rok na to, po cca 10 000km, bum, naprosto stejne. To se mi nelibilo, tak jsem zacal resit, co a jak. Po dlouhych tahanicich jsem zjistil, ze v tomto state na opravu aut existuje pouze pulrocni zaruka, tudiz spousta casu, cest, a hlavne nejakych 10 litru za rady pravniku v <> ... Dana prodejna Hondy mi nabidla moznost, ze si budou uctovat minimalni cenu za praci a ze dily mi dodaji za jejich nakupni cenu ... koupil se novy polomotor, udelala generalka hlavy, a 130 000 v <>, byla i moznost nove opravy za 70 000 s pulrocni zarukou, ale to jsem ihned odmitl ... jeste bych rad podotknul, ze s autem jsem v dany cas nejezdil sprinty, a max rychlost byla 150 na dalnici ... to "sbohem" se stalo pri 100vce na bezne silnici Smutný jinac auto videlo vice techniku pred koupi, a jen blbe testy vseho mozneho me vysli na nekolik tisic ...
Takze plati jen jedine, KDYZ JI MILUJES, NENI CO RESIT Tak to koukám!

Tak klobouk dolů, to by mě zrujnovalo... A ted už šlape jak hodinky? To podle vyprávění vypadá, že se ne tu práci někdo pořádně vydlábl a nehal to náhodě, no fuj! Jak říkáš, asi budu hledat nebo si spíše počkám na nějaký prověřený kousek nejlépe s vedenou servisní knížkou.... Kolik má naběhaný tvoje? Ty máš původ auta jaký?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 22:09   Citovat  

Tak klobouk dolů, to by mě zrujnovalo... A ted už šlape jak hodinky? To podle vyprávění vypadá, že se ne tu práci někdo pořádně vydlábl a nehal to náhodě, no fuj! Jak říkáš, asi budu hledat nebo si spíše počkám na nějaký prověřený kousek nejlépe s vedenou servisní knížkou.... Kolik má naběhaný tvoje? Ty máš původ auta jaký?[/quote]

I me to radne zrujnovalo, banka a jeji "pomoc" se hned na par let nabidla Úsměv
Ted uz slape jak ma, a ta spotreba oleje, litr tak 3000 km, a to jezdim casto na sprintiky Úsměv
Toz nabehano ma kolem 212, menil jsem spojku, brzdove kotouce a brzdy, ridici tyc rizeni (zavineno spatnym servisem), motor (ze), a pak jeste par drobnosti. Ale jinac podvozek v pohode.
Koupena byla v roce 1997 nekdy o vanocich v Honda Praha - Haje. Nekolik majitelu ji melo Smutný
Nebourana byla, tedy donedavna Smutný
Opravdu dobre vyber a jestli Ti do toho muzu kecat, opravdu si vyzkousej s 4ws a bez, abys pote pripadne nelitoval Tak to valím bulvy
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 22:43   Citovat  

to Jurais...nejak jsem celou diskuzi necetl.Budes kupovat nove vozitko nebo jak ? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 22:48   Citovat  

Tak mi to nedalo uz mam read it...Jen je hodne zajimavy ze pisete na 2,2 prelude 5g ze papinka 10-11 apod ..na Vyskov srazu borec nadaval ze ma dvoulitrika a papinka mu bez problemu 15 litrousku.
Jurais ja myslel ze zustanes verny 4te generaci ..... Integru na tebe !
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.8.2007 , 23:17   Citovat  

diacoon napsal:
Tak mi to nedalo uz mam read it...Jen je hodne zajimavy ze pisete na 2,2 prelude 5g ze papinka 10-11 apod ..na Vyskov srazu borec nadaval ze ma dvoulitrika a papinka mu bez problemu 15 litrousku.

jako sorry, ale nad 15 jsem jel jen jednou, a to na autodrome stale v 6000 otackach a vyse Úsměv
Ve meste je spotreba kolem 12ti, na dalnici nasadis tempoat na 130 a jsi pod 9 ... je to opravdu jen o stylu jizdy Úsměv
A nelanar ho na ctvrtou, nebo na Tebe PTR poslu :twisted:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 0:03   Citovat  

diacoon napsal:

Jednak dvoulitr nemá VTEC:)

A věrný 4.g. by jsem měl zůstat? Jako jede slušně pořád ale ted by mě čekalo mnoho investic tak raději zainvestuji do novějšího vozítka:), schválně co by jsi bral ty chlape?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 0:07   Citovat  

Jurais napsal:
Tak klobouk dolů, to by mě zrujnovalo... A ted už šlape jak hodinky? To podle vyprávění vypadá, že se ne tu práci někdo pořádně vydlábl a nehal to náhodě, no fuj! Jak říkáš, asi budu hledat nebo si spíše počkám na nějaký prověřený kousek nejlépe s vedenou servisní knížkou.... Kolik má naběhaný tvoje? Ty máš původ auta jaký?

ReNo napsal:
I me to radne zrujnovalo, banka a jeji "pomoc" se hned na par let nabidla Úsměv
Ted uz slape jak ma, a ta spotreba oleje, litr tak 3000 km, a to jezdim casto na sprintiky Úsměv
Toz nabehano ma kolem 212, menil jsem spojku, brzdove kotouce a brzdy, ridici tyc rizeni (zavineno spatnym servisem), motor (ze), a pak jeste par drobnosti. Ale jinac podvozek v pohode.
Koupena byla v roce 1997 nekdy o vanocich v Honda Praha - Haje. Nekolik majitelu ji melo Smutný
Nebourana byla, tedy donedavna Smutný
Opravdu dobre vyber a jestli Ti do toho muzu kecat, opravdu si vyzkousej s 4ws a bez, abys pote pripadne nelitoval Tak to valím bulvy

Jakmile budeš v Brně tak se musíme potkat nebo naopak já tam u vás....4WS je pro tebe lepší říkáš?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 8:08   Citovat  

ReNo napsal:
diacoon napsal:

jako sorry, ale nad 15 jsem jel jen jednou, a to na autodrome stale v 6000 otackach a vyse Úsměv
Ve meste je spotreba kolem 12ti, na dalnici nasadis tempoat na 130 a jsi pod 9 ... je to opravdu jen o stylu jizdy Úsměv
A nelanar ho na ctvrtou, nebo na Tebe PTR poslu :twisted:

Tak to uz je prijemnejsi spotreba.Jsem rad ze to slysim od vice lidi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 8:10   Citovat  

Jurais napsal:
diacoon napsal:

Jednak dvoulitr nemá VTEC:)

A věrný 4.g. by jsem měl zůstat? Jako jede slušně pořád ale ted by mě čekalo mnoho investic tak raději zainvestuji do novějšího vozítka:), schválně co by jsi bral ty chlape?

To mi je jasny ze nema VTEC.Ja hodlam jit to Integry i kdyz komfortnejsi je P5G.Sel bych i do ni jenomze me porad odrazuje predni cast kastle.Proste ty svetla a tvar cumaku celkove mi nesedi a zatim jsem nenasel nejakoou lehkou modifikaci ktera by to zmenila.Protoze kdyz uz novy auto tak s co nejmene upravama a co nejmene laminatu Úsměv
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 8:58   Citovat  

Jestli to chceš jen na lítání s mladou a nebo sám, tak je Targa ideální. Ta jízda se sundanou střechou je prostě nenahraditelná... Mám ji tak vím, ne.... HaHaaa
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 23:25   Citovat  

Prelude..Ty we,že já sem nevlezl dřív,na ebay byla jedna luxusní a za 4000 Smutný
   Návrat  
hóky je teď offline  hóky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:03   Citovat  

Cruiser napsal:
Jestli to chceš jen na lítání s mladou a nebo sám, tak je Targa ideální. Ta jízda se sundanou střechou je prostě nenahraditelná... Mám ji tak vím, ne.... HaHaaa
No ono mylím že stačí když máš šibr vlasy ti taky vlají ostošest.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:11   Citovat  

Targa je fakt jen pro dva a jak říkáš, vlasy budou vlát i když otevřu okno:)), dnes jsem lítal v JAGUARU XKR který jsem poslal do světa a musím říct, že Honda je Honda HaHaaa

Kdyby jste našli někde pěknou Prelude tak ji sem pošlete na průzkum. Nás průzkumníku je tu dost:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:25   Citovat  

Tady je jedna tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:29   Citovat  

tudy odkaz Tady taky ale příjde mi že je to ta stejná co sem ti na ni posílal odkaz před tím,trochu divný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:35   Citovat  

hóky napsal:
www.autostrach.com Tady taky ale příjde mi že je to ta stejná co sem ti na ni posílal odkaz před tím,trochu divný.

jo chlape ale tam mají tu jednu co je k vidění i na cars.cz nebo tipcars.cz atd... jestli myslíš tu jednu a tu samou
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 0:43   Citovat  

jo taky sem tam ted koukal a je to ona.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 21:53   Citovat  

A je tu někdo kdo je z Brna a je majitelem 2.2? S tiptronicem, jaký je pak problém přžedělání na manuál? Asi blbost přemýšlet.. převodovka, spojka, pedály,.... hmmm
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 21:56   Citovat  

No já mám 2.2 ale 4g a ty chceš 5g a předělávat,no nevím asi by to byl ranec.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 8:08   Citovat  

Náhradní díly jsou podstatně dražší u Prelude? Koukal jsem a nějaké malé navýšení tam bude ale je to velký skok oproti Civicu? Navíc asi větší problém bude něěco splašit na vrakáču to asi jo....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 8:51   Citovat  

Jurais napsal:
Náhradní díly jsou podstatně dražší u Prelude? Koukal jsem a nějaké malé navýšení tam bude ale je to velký skok oproti Civicu? Navíc asi větší problém bude něěco splašit na vrakáču to asi jo....

Toz dily jsou opravdu drazsi a na vrakacich vubec nejsou. Ale to plati jen pri bouracce apod.
Jinak "spotrebni material" je bohudik v klasicke cene. Normal set prednich desticek kolem 1200kc. Kotouce za par .. proste pohodicka Úsměv
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 8:38   Citovat  

diacoon napsal:

tak to ma chlapec asi neco hodne spatne. ja s p4g jezdil s celodobym prumerem 8,5l/100 (od 180tkm do 230tkm). kdo mne zna tak asi vi jak jezdim a ouplne pomalu to zrovinka neni.

nejvice jsem mel 13/100, ale to bylo praha-brno za 1h15min za denniho provozu po D1. takze plny/plna/plny/plna a prumer 160km/h.

asi tak.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 12:18   Citovat  

Ja bych poridil civic 1.8vti ale on zas tolik nejede co?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda - omladit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina