Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení -chcete platit méně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 22:38   Citovat  

Je to podvodník,dneska mi od něj přišla smlouva svatoušek Místo dosavadních 9860 (bez bonusů+sklo),budu díky němu ročně platit 4264 (na 2.0 + sklo + živel ) .Tak ti teda,milej Veseláči,pěkně děkuju pořádnej výtlem Ne,fakt,všechno jak po drátkách,plno věcí udělal za mě (i podací lístky vyplnil HaHaaa ),žádný háčky,rychle.. OK
Díky přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jimih je teď offline  jimih
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 23:23   Citovat  

...nechtěl jsem, aby vypadala kooperativa jako malá poj., to fakt ne. akorát je dražší....Úsměv uniqa je největší a nejbohatší akciovka v rakousku, mimo jiné u ní byl pojištěný i průmysl. palác, který vyhořel a je to uhrazené, bez dopadu na hosp. výsledek. ...ale bylo to pojištěné napůl s čpp. čpp nakonec taky patří pod kooperativu....Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 23:33   Citovat  

Fujitsu napsal:
Veselac: to jako fakt? Sem stejnej případ jako Dik, akorát mám 1,6 obsah. Co se s tím dá dělat, jaké jsou limity, asistance?

...u uniqa 1985,-.....Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 0:09   Citovat  

Fujitsu napsal:
A co obsah 1,2? Za kolik by byl?

1376,-.....Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 0:19   Citovat  

Biturb napsal:
jj za povinne je to v radu par korun..
bych musel delat 100 pojistek denne..Úsměv
delam to hlavne znamym a rodine..
auta jsou muj konicek a tak mam dost kamaradu z teto oblasti a radsi at si koupi lepsi pneu nez aby to sypali do pojistovny....

První moravská brokerská společnost, s.r.o.
je licencovaným pojišťovacím makléřem na trhu již 14 let.

Činnost pojišťovacího makléře spočívá ve výběru a zajištění nejvhodnějšího pojistného produktu z pojistného trhu ve smyslu co nejnižší možné ceny = pojistného a nejvyšší možné pojistné ochrany.

Naše společnost je jedna z mála pojišťovacích makléřů, která nabízí a zajišťuje veškeré dostupné druhy pojištění a klientům nabízí komplexní služby.

- pojištění občanská
- pojištění podnikatelů
- pojištění průmyslu
- zemědělská pojištní
- a další

Povinné ručení získává klient od pojišťovacího makléře První moravské brokerské společnosti, s.r.o.
[u]

...10%....????
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 0:24   Citovat  

[quote="spoon"]Je to podvodník,dneska mi od něj přišla smlouva svatoušek Místo dosavadních 9860 (bez bonusů+sklo),budu díky němu ročně platit 4264 (na 2.0 + sklo + živel ) .Tak ti teda,milej Veseláči,pěkně děkuju pořádnej výtlem Ne,fakt,všechno jak po drátkách,plno věcí udělal za mě (i podací lístky vyplnil HaHaaa ),žádný háčky,rychle.. OK
Díky přátele[/quote

....3.892,-........pov+živly+čelní sklo......./ročně.... Úsměv ....jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 0:26   Citovat  

spoon napsal:
Je to podvodník,dneska mi od něj přišla smlouva svatoušek Místo dosavadních 9860 (bez bonusů+sklo),budu díky němu ročně platit 4264 (na 2.0 + sklo + živel ) .Tak ti teda,milej Veseláči,pěkně děkuju pořádnej výtlem Ne,fakt,všechno jak po drátkách,plno věcí udělal za mě (i podací lístky vyplnil HaHaaa ),žádný háčky,rychle.. OK
Díky přátele

....3.982,-pov+krádež+čelní sklo/ročně.... Úsměv ....jaro
   Návrat  
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 2:19  Naposledy upravil Veselac dne 10.6.2009 , 2:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

spoon napsal:
Díky přátele

nebyl problém spoone Úsměv Máš nejmenší cenu u nejlepšího povinného ručení a několikanásobného výherce Velmi šťastný Lépe sis svojeho mazlíka zabezpečit nemohl Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 2:20   Citovat  

další pán na holení Velmi šťastný
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 2:30   Citovat  

supr ceny.. kazdopadne by me zajimalo, jak byste dopadli, kdyby k vam prislo 100 lidi pojistit novyho bavora a za tejden jim ho nekdo rozsleha...

divny.. chuda zeme maly pojistny.. bohata zeme velky pojistny.. neco na tom bude.. (uk - cr.. kamarad plati nejlevnejsi pojisteni na celicu 2.0 £600 rocne)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 2:36   Citovat  

jimih napsal:
...nechtěl jsem, aby vypadala kooperativa jako malá poj., to fakt ne. akorát je dražší....Úsměv uniqa je největší a nejbohatší akciovka v rakousku, mimo jiné u ní byl pojištěný i průmysl. palác, který vyhořel a je to uhrazené, bez dopadu na hosp. výsledek. ...ale bylo to pojištěné napůl s čpp. čpp nakonec taky patří pod kooperativu....Úsměv

v pohodě kamaráde. Jde o to, že jsme si nerozuměli. Já nenabízím nejlevnější variantu povinného ručení (už sme to tu probírali), to bych byl s cenama ještě níže než tady bylo udáváno. Já nabízím nejlevnejší způsob jak se dostat k nejlepšímu povinnému ručení na trhu, protože jsme na stránkách milovníků Hond a ne trabantistů (bez urážky trabantisti, taky jsem kdysi měl tu čest Velmi šťastný ), tam bych zřejmě nabízel to nejlevnější.

Ps: Uniqua ač jí mám jako pojišťovnu rád, mimochodem se bála pojistit Temelín, stejně jako ostatní, jediný kdo to dokázal byla Kooperativa a to je proti tomu prům.palác jako kapka v moři Velmi šťastný , takže jsem nepochopil tenhle argument. A co se týče plnění, tak při povodních vypláceli všechny pojišťovny mnohonásobně větší částky než za Palác a s žádnou to nehlo ať šlo o Uniqu nebo o Hasičskou pojišťovnu Úsměv Takhle se na pojišťovny koukat nedá Úsměv Pojišťovny přece nevydělávají na pojistkách, aspoň co se těch větších týče, to asi víš Úsměv . Největší část jejich zisku tvoří, akciové trhy, dluhopisy, investice atd. U Koop. dokonce přes 70% zisků ale tu snad už vysvětlovat nemusím. To by měla být známá věc.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 2:53   Citovat  

TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU Velmi šťastný KDO DALŠÍ CHCE NEJLEPŠÍ POJIŠTĚNÍ NA TRHU ZA NEJNIŽŠÍ CENU Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 11:42   Citovat  

Veselac napsal:
v pohodě kamaráde. Jde o to, že jsme si nerozuměli. Já nenabízím nejlevnější variantu povinného ručení (už sme to tu probírali), to bych byl s cenama ještě níže než tady bylo udáváno. Já nabízím nejlevnejší způsob jak se dostat k nejlepšímu povinnému ručení na trhu, protože jsme na stránkách milovníků Hond a ne trabantistů (bez urážky trabantisti, taky jsem kdysi měl tu čest Velmi šťastný ), tam bych zřejmě nabízel to nejlevnější.

Ps: Uniqua ač jí mám jako pojišťovnu rád, mimochodem se bála pojistit Temelín, stejně jako ostatní, jediný kdo to dokázal byla Kooperativa a to je proti tomu prům.palác jako kapka v moři Velmi šťastný , takže jsem nepochopil tenhle argument. A co se týče plnění, tak při povodních vypláceli všechny pojišťovny mnohonásobně větší částky než za Palác a s žádnou to nehlo ať šlo o Uniqu nebo o Hasičskou pojišťovnu Úsměv Takhle se na pojišťovny koukat nedá Úsměv Pojišťovny přece nevydělávají na pojistkách, aspoň co se těch větších týče, to asi víš Úsměv . Největší část jejich zisku tvoří, akciové trhy, dluhopisy, investice atd. U Koop. dokonce přes 70% zisků ale tu snad už vysvětlovat nemusím. To by měla být známá věc.

...jo,jo, z části máš pravdu....i když....oba víme, že u pov je výše pojistného závislá na bonusech a obchodní slevě....takže stejné krytí může být jek za 7tis., tak za 2tis.,....tyhle prodejní dovednosti bych tady nezkoušel.......zajímavé je, že hodně lidí se přepojišťuje z kooperativa do uniqa.....a hlavně pokud jde o havarijní, brrrrr, někdy jde z těch rozdílů až hlava kolem.......samozřejmě při stejném krytí i plnění.........

a teda když nabízíš pojistky, tak kolik by stál Accord, 2.4 Executive,sedan, r.v. 2007, 80tis. km, vyježděný bonus 20měs. ?

u uniqa to mám za 10.263,-, pov+havarijní+čelní sklo na 10tis. - krytí 35/35mil., spoluúčast 5%,min. 1%, poj. částka 500tis., limit oprav 750/hod., zabezpečení - ozn. skel, +akt. zabezp.,
já - segmentace - 41 let, bydliště ústí nad orlicí

pokud uděláš zajímavou cenu, tak se přepojistím.......jaro
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 15:24   Citovat  

jimih:jen o kilčo víc,když je to i s krádeží?Slušné OK Ale pozdě Velmi šťastný
btw co máš furt s tím "jaro" ? Lucy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 15:50   Citovat  

spoon napsal:
jimih:jen o kilčo víc,když je to i s krádeží?Slušné OK Ale pozdě Velmi šťastný
btw co máš furt s tím "jaro" ? Lucy

jaro = jaroslav Úsměv , prostě mi říkají jaro.......s tím kilčem je to v podstatě fuk.......víš, já nejsem ten, kdo tvrdí, že je to to nejlepčí Úsměv , stejně jako netvrdím, že to není o provizích......za auta je běžně 10%, a následná provize každý následující rok je taky 10%... Úsměv , je mi tu fuk, anebo fuc.? Velmi šťastný , jenom mi trošínek vadí, když se říká, že pro kamarády to nej.....když pro kamarády, tak bezprovizní s max. slevami.....tak jako můj accord..... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ........a dokonce i když máš 10% bonusů, dá se zařídit, že jich budeš mít 45%....i při dalším následném autě....jen tolik.....

.....to jsou věci o kterých ví i vesel...........ale když je tak dobrý, čekám dobrou nabídku... Úsměv Úsměv Úsměv ...j.
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 16:05   Citovat  

Nick napsal:
to není jen o limitech, ale i o tom jak se pak ta která pojišťovna cuká s placením.. To je jasné, že platit nechce žádná, ale spíš dostanu peníze z Allianz, Kooperativy nebo Český, než z Triglavu a Podnikatelský... Mě zatím naboural jen člověk s Českou, a nemůžu si na vyřízení stěžovat... Někdo chce ušetřit, nabourá mě a já si to pak odse.. Velmi šťastný

Až budeš mít auto u Triglavu a někdo z rodiny vlítne do struhy a škoda bude za nějakých 70 000Kč dáš 3 000Kč (rodiče platili to mají ve smlouvě) auto ti odtáhnou a bez problému vše v pořádku
Likvidátor tu byl hned druhý den, jednání fajn a všechno vyřízeno
Bylo to sice na havarijko, ale bez problému
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 18:02   Citovat  

nevím jeslti se nebudu opakovat ale nejde o cenu, jsou i levnější pojištění. Jde o kvalitu. Nemusím jen tak bezduše tvrdit, že je to nejlepší pojištění. Stačí když si to vyhledáš na netu Úsměv Několikanásobnej vítěz Mrk Jsme na stránkách, kdy je pro každýho to jeho autí miláček, tak proč bych tady nabízel pojištění, se kterým nemám dobré zkušenosti, i přes to, že je levnější, no ne?

Neživotní pojištění 2008
1. Povinné ručení s živelním pojištěním zdarma / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group
2. Komplexní pojištění vozidel GLOBAL / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

3. MAZLÍČEK - pojištění pro psy / Česká pojišťovna, a.s.

A8. Neživotní pojištění 2007
1. OPTIMUM - výhodné pojištění domácnosti a rodinného domu / Kooperativa, pojišťovna, a. s.
2. povinné ručení s živelním pojištěním zdarma / Kooperativa, pojišťovna, a. s.

3. Pojištění V KOSTCE - pojištění movitých a nemovitých věcí a odpovědnosti / Česká pojišťovna a.s.

PS: zkuste najít zde zmiňované pojišťovny

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:20   Citovat  

Takhle, kdyz mam ridicak rok a dejme tomu ze mam 1.3 a platim 4400 rocne tak za kolik bych to mel teda pres Veselace?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:25   Citovat  

Veselac napsal:
nevím jeslti se nebudu opakovat ale nejde o cenu, jsou i levnější pojištění. Jde o kvalitu. Nemusím jen tak bezduše tvrdit, že je to nejlepší pojištění. Stačí když si to vyhledáš na netu Úsměv Několikanásobnej vítěz Mrk Jsme na stránkách, kdy je pro každýho to jeho autí miláček, tak proč bych tady nabízel pojištění, se kterým nemám dobré zkušenosti, i přes to, že je levnější, no ne?

Neživotní pojištění 2008
1. Povinné ručení s živelním pojištěním zdarma / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group
2. Komplexní pojištění vozidel GLOBAL / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

1. OPTIMUM - výhodné pojištění domácnosti a rodinného domu / Kooperativa, pojišťovna, a. s.

3. Pojištění V KOSTCE - pojištění movitých a nemovitých věcí a odpovědnosti / Česká pojišťovna a.s.

tudy odkaz
tudy odkaz

jo,jo........ale čekám Tvoji nabídku........

a jelikož už teď jsem hondista, NABÍZÍM SUPER POJIŠTĚNÍ POV+HAVARIJNÍ ZA CENY O MÁLILINKO VYŠŠÍ, NEŽ TY POV. PROTOŽE JDE O HONDISTY A NA PROVIZE KAŠLU Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
NEBUDU VYDĚLÁVAT NA HONDISTECH................. Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ......jako někdo.......sorry. jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:27   Citovat  

Veselac napsal:

Neživotní pojištění 2008

tudy odkaz
tudy odkaz

KDE MÁM NABÍDKU ??????????????????????????????????????????????
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:40   Citovat  

...kluci, vy z vás, kteří si nepotrpí na povinné ručení se živly, ale chce povinný a havarijko a sklo na 10tis., jsem tady, není problém, pojistím, zařídím, vypovím, poradím 24 hod.denně.........................je tady nabídka, kterou jsem schopen udělat v reálu - bez ohledu na vyježděný bonus, garantuji bonus u POV 45%, u havarijka 50%, + slevy........nechci konkurovat vesel....., to pro boha ne, jenom mě štve to zdírání tzv. kamarádů Úsměv Tak to koukám! Tak to valím bulvy ..............v příloze posílám i konkr. nabídku - nejenom slova a slova a slova Úsměv Velmi šťastný ,.......
takže......?????

a veseláči, pořád čekám Tvoji nabídku, která bude lepčí, než mám od UNIQA....... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

honda civic 1.6.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  honda civic 1.6.pdf
 Velikost:  52.43 kB
 Staženo:  315 krát

Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:43   Citovat  

....bohužel, musíte si to otevřít.........billlllll gatessssss nejsem......i když......pojišťuji dobře,.....hlavně kamarády Velmi šťastný ,...j.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:48   Citovat  

Veselac napsal:

Neživotní pojištění 2008

tudy odkaz
tudy odkaz

.....A PROSÍM TĚ, PŘESTAŇ SE OHÁNĚT VÝSLEDKAMA A PŘEDVEĎ SE...........MNĚ NEZAJÍMÁ ANKETA, ALE KOLIK BUDU PLATIT U TEBE A U UNIQA PŘI SROVNATELNOM KRYTÍ::::::::::::::

šup sem s nabídkou..........
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:55   Citovat  

Mardoc napsal:
Takhle, kdyz mam ridicak rok a dejme tomu ze mam 1.3 a platim 4400 rocne tak za kolik bych to mel teda pres Veselace?

...nevím kolik přes veselace,........od uniqa to máš za 2.122,-........a i s krádeží za 2.122,-,....nevím kolik Ti je let, předpokládám, že míň než 29..........j.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 19:58   Citovat  

Mardoc napsal:

......promiň, to bylo za 1.4,-..........................za 1.3 zaplatíš u uniqa 1.720,- i s krádeží........jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 20:42   Citovat  

Veselac napsal:

Neživotní pojištění 2008

tudy odkaz
tudy odkaz

.....a co se týče stavby a domácnosti, tak v porovnání krytí v zákl. pojištění to nemá na TOP1 od uniqa.........přepojišťoval jsem ne jednu, ani dvě, ani 10 pojistek.........podstatně víc.....a lidi jsou vždy překvapeni za co vlastně platí.... Ble ,......nicméně, nechci hanit, ani konkurovat, ani ..., jenom se mi nelíbí některé věci.......a pokud míníš mít pořád nějaký vysvětlení proč a jak, tak pojďme do důsledků......jaký je rozdíl mezi cenou Tvojí a mojí??????
....krytí je stejné, plnění , dá se ríct taky,......tak o co jde?.......pořád operuješ s něčím, co nemá s pov NIC společné.........takže...???????????????????????????????????????????????? píšeš, že to děláš 5 let, ale............
no nic............a čekám na nabídku......jaro
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 20:48   Citovat  

koukám,že tu jsou pojistné boje pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 20:52   Citovat  

Veselac napsal:

Neživotní pojištění 2008

tudy odkaz
tudy odkaz

....dám Ti šanci......stavba 100m2 přízemí, 100m2 podkroví, cena 3 500 000,-, odpovědnost za stavbu 500tis., odpov. za škody způsobené 3-tí osobě 2 500 000, náhrobek 40tis., spoluúčast stavba 5tis., domácnost 1tis., nepřímý blesk 35tis., skla 30tis., v pojištění je pojištěný pozemek, plot, všechny stavby do 35m2 - t.j. bazén, kůlna, ostatní "budky", pojištění je na živly, katastrofy, pád letadla, laviny-Úsměv, cennosti do 4Otis. v základu, sport.potřeby -t.j. kolo 80tis., kolo 50tis. - bez limitů, zodpovědnost za psa 500tis., atd.................

uděláš nabídku v tom nej. produktu od kooperativy???.....platíme cca. 4.300 Kč,- tož, tak se předvěd v reálu......pokud budeš lepčččíííííí, přepojistím se.... Úsměv Úsměv Velmi šťastný .....jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 20:54   Citovat  

MalTake napsal:
koukám,že tu jsou pojistné boje pořádnej výtlem

..................to se pleteš.........já ze zásady nebojuji, jenom se mi nelíbí chování některých,.........já mu to neberu, já vás klidně pojistím bez provizí a kvalitně, žiju z jiných aktivit.......... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný .....jaro
   Návrat  
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 21:54   Citovat  

jimih napsal:
......promiň, to bylo za 1.4,-..........................za 1.3 zaplatíš u uniqa 1.720,- i s krádeží........jaro

Pockej pockej, takze z dosavadnich 4400kc bych platil 1720 i s kradezi rocne?? V tom je nejakej loup ne? Velmi šťastný JInak mene nez 29 je mi urcite Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení -chcete platit méně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina