Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
řazení s meziplynem je zbytečný
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 9
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 23:11   Citovat  

MalTake napsal:
převodovka s tim, ale vůbec žádnej problém nemá Úsměv

víš co, chytrýmu napověz, hloupého trkni nebo jak to je
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 23:13   Citovat  

Rom. napsal:
zatím ...

lepší než to rvát bez singlu Úsměv navíc zas takovej hardcore nejezdim,aby se ta převodovka rozsypala HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 23:14   Citovat  

MalTake napsal:
lepší než to rvát bez singlu Úsměv navíc zas takovej hardcore nejezdim,aby se ta převodovka rozsypala HaHaaa

v tomhle případě je to jedno......
   Návrat  
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 23:23   Citovat  

to je debata toto meetallll Velmi šťastný tady se covek opravdu nasmeje pořádnej výtlem s meziplynem Je to tam. s tatinovym UKTckem,ktery ma v plny pohotovosti 8 tun je taky neco podradit bez meziplynu,to kam se hrabe vytocena honda HaHaaa v kazdym JZD Vas naucej podrazovat a prerazovat na vetsi kvalty s pomoci meziplynu.Mam kamose co ma 206GTi(2litra) a ten si to dava tak ze prerazuje na vetsi kvalt taky spomoci meziplynu a do toho rve "TAK TOČ,TOČ" fakt strivko je to dobrý to auto ma chut se rozpulit kiss me ale proti gustu ... muhehe
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 7:41   Citovat  

tak jsem zjistil, že řidiči co jezdí pro best motoring jsou pěkný lamy, když ani neumí používat pořádnej meziplyn Úsměv

ve většině případů použitej singl, proč to jenom ty roury používaj, když je to k ničemu? asi aby si připadali víc race Úsměv

Odkaz

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 8:25   Citovat  

Dejf: OK OK

Nezávisle na názoru odborníků na H-C na okruhu i v běžném provozu používám single clutch heel-toe pro rev matching (anglické termíny jsem použil záměrně, protože jsou jasnější a popisnější než české). Kdybych to zejména na okruhu nepoužil, tak dostávám já i celé auto (hlavně skrze silentbloky motoru) při brždění s podřazováním velmi nepříjemné rázy. To, jak bude auto před zatáčkou zpomalovat, si chci určit brzdama, které jsou k tomu určené. Na nějaké šolichání spojky není na okruhu čas. V provozu je, ale užití výše popsané techniky pomůže tuto dostat pod kůži tak, že to člověk zcela zautomatizuje.

Double clutch používám při podřazování bez brždění (např. před předjetím). Jsem slabý řidič a pedálový baleťák a heel-toe double clutch prostě nezvládnu (ale zkouším).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 8:56   Citovat  

Ondras napsal:
Dejf: OK OK

Nezávisle na názoru odborníků na H-C na okruhu i v běžném provozu používám single clutch heel-toe pro rev matching (anglické termíny jsem použil záměrně, protože jsou jasnější a popisnější než české). Kdybych to zejména na okruhu nepoužil, tak dostávám já i celé auto (hlavně skrze silentbloky motoru) při brždění s podřazováním velmi nepříjemné rázy. To, jak bude auto před zatáčkou zpomalovat, si chci určit brzdama, které jsou k tomu určené. Na nějaké šolichání spojky není na okruhu čas. V provozu je, ale užití výše popsané techniky pomůže tuto dostat pod kůži tak, že to člověk zcela zautomatizuje.

Double clutch používám při podřazování bez brždění (např. před předjetím). Jsem slabý řidič a pedálový baleťák a heel-toe double clutch prostě nezvládnu (ale zkouším).

naprostý souhlas, jen doble clutch nepoužívám a ani se o něj nesnažim. z prostého důvodu. bezsynchron nemám a převodovka je stavěná, tak aby vydržela normální použití

měl jsem toledo s 340 000km - jezdí do teď

máti měla feldu na který najela 210 000km - jezdí do teď

mám mondeo s 210 000km - žádnej problem

žádný s aut v tomto malém výběru pořádně netuší co je to single, natož pak double clutch

jestli mi auto najede normálnim použitim 300 000km na převodovku ( i když ho nikdy tak dlouho mít nebudu ) tak jsem spokojen

a když mi ITR na převodovce dá ještě alespoň 30 000km, vzhledem k zaměření se prostě s ''únavou'' spotřebních věcí počítá
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 9:42   Citovat  

posero napsal:
promiň ale přečti si co jsem psal, auto mam dokonce asi rychlejší než ty :hehe: dolu řadim s meziplynem, žádný rázy nejsou když to umíš, nic necuká, neškrtaj mi synchrony a podkopávam i o 3 kvalty když chci klidně ti to předvedu Mrk

moje převodovka co dostala MTF řadí skvěle bez jedinýho škrtnutí ......

zkus řadit s opravdovym meziplynem a zjistíš co tady píšeš za nesmysly je to dobrý

Mě je ale úplně jedno, jestli máš rychlejší auto Velmi šťastný
Však já taky řadim s meziplynem, ale s tim svym meziplynem..nepotřebuju vyřazovat do neutrálu a v něm to roštovat, je to zdlouhavý a zbytečný, ten kvalt tam většinou potřebuju loupnout behěm vteřiny a hlavně mě jde jen o to vyrovnání otáček motoru.....pak totiž ten "pravej" meziplyn nepotřebuješ, jelikož vyrovnáš ty otáčky motoru, o zbytek se postaraj synchrony, který pak taky nemaj tolik práce...
Jinak v převodovce mám taky MTF asi 3 měsíce origo Honda a nevim, možná je to lepší, spíš ale placebo, čert ví, každopádně ta převodovka už něco pamatuje a já s tim nic nezmůžu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 9:49   Citovat  

cocks napsal:
loupnout behěm vteřiny

za vteřinu tam dam z 5ky zpátečku, co tam s tim kvrdláš tak dlouho? HaHaaa
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 10:23   Citovat  

jen k tem heeltoe meziplynum, sem z nich trochu mimo, protoze na skoleni jizdy na okruhu nam pan patera rikal, at na to zapomeneme, ze je to o nicem, maximalne pokud se nestihne podradit pred zatackou tak pak jo... Proto tak trochu nevim komu verit, jestli jemu nebo tem japončíkům. Kazdopádne sem je na okruhu dělat nepřestal, školení, neškolení pořádnej výtlem Baví mě to a nechci riskovat zbytečnej výlet do kačírku.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 10:28   Citovat  

Ryba napsal:
jen k tem heeltoe meziplynum, sem z nich trochu mimo, protoze na skoleni jizdy na okruhu nam pan patera rikal, at na to zapomeneme, ze je to o nicem, maximalne pokud se nestihne podradit pred zatackou tak pak jo... Proto tak trochu nevim komu verit, jestli jemu nebo tem japončíkům. Kazdopádne sem je na okruhu dělat nepřestal, školení, neškolení pořádnej výtlem Baví mě to a nechci riskovat zbytečnej výlet do kačírku.

jeden řiká to a druhej něco jinýho, to máš těžký Velmi šťastný

dělam to taky, přesně z důvodu co psal Ondras a dle mého to ze stejnýho důvodu dělaj i japončíci
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:40   Citovat  

Dejf napsal:
tak jsem zjistil, že řidiči co jezdí pro best motoring jsou pěkný lamy, když ani neumí používat pořádnej meziplyn Úsměv

ve většině případů použitej singl, proč to jenom ty roury používaj, když je to k ničemu? asi aby si připadali víc race Úsměv

ja by som si az tak isty nebol, podla mna vacsina medziplynov tam je tak rychla, ze nevidis ci slapli jedenkrat, alebo dva. Navyse oni z daleka nepustaju spojku az hore, lebo presne vedia, kde zabera.
Inak dost ludi som stretol, co vazne v podstate profesionalne pretekaju a pri brzdeni medziplyny nedavaju (on pri plnej deceleracii na slickoch nakoniec kym clovek podradi nie je ten rozdiel otacok az tak obrovsky, ako ked nikto ide 2000rpm na 5ke a chce zrazu 7000 na 2ku). Zas ale poznam jedneho, co zavodil kopce na M3 E36 a jeho posledna buracka bola ze mu podradenie bez medziplynu totalne zablokovalo predne kola a pekne zbehol do priekopy (nastastie sa nestalo nic hrozne, odnieslo to len auto). Holt 300 koni no...
Ze by single clutch bol uplne na nic podla mna pravda nie je. Ze to urcite viacej namaha synchrony ako double clutching je jasne. Druha vec, ze ale na okruhu double clutching moze narobit viac skody ako uzitku, pokial niekto nie je profik. Osobne sa snazim dobule clutch heel toe aj na okruhu, ale nie vzdy to vide a mozno dostanu synchrony nakoneic viac, ako pri single Smutný
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:45   Citovat  

no ja pouziju meziplyn jen v pripade kdys jedu po dalnici dejme tomu 170 a chci predjed tak z 5ky kopnu meziplyn, a hodim za jedna a valim dal. Bez meziplynu ta 1čka tam proste nejde Se stydím
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:47   Citovat  

Brnďa napsal:
no ja pouziju meziplyn jen v pripade kdys jedu po dalnici dejme tomu 170 a chci predjed tak z 5ky kopnu meziplyn, a hodim za jedna a valim dal. Bez meziplynu ta 1čka tam proste nejde Se stydím

trochu of topik né? pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:49   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
trochu of topik né? pořádnej výtlem pořádnej výtlem
ja neoftopicuju naštvanej pořádnej výtlem
   Návrat  
Lukys je teď offline  Lukys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:50   Citovat  

Brnďa napsal:

tak to je úplně jasné ne .. asi nemačkáš spojku až na podlahu.. to bude tím . věř mi.. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 0:57   Citovat  

Brnďa napsal:
ja neoftopicuju naštvanej pořádnej výtlem

se nediv když ty tam cpeš jedničku z malý řady pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 1:00   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
se nediv když ty tam cpeš jedničku z malý řady pořádnej výtlem pořádnej výtlem
nene nemam kamion , ty to tak maj ne? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 1:24   Citovat  

Brnďa napsal:
nene nemam kamion , ty to tak maj ne? Velmi šťastný

jj OK
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 2:37   Citovat  

pořádnej výtlem
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 6:09   Citovat  

babo napsal:
. Zas ale poznam jedneho, co zavodil kopce na M3 E36 a jeho posledna buracka bola ze mu podradenie bez medziplynu totalne zablokovalo predne kola a pekne zbehol do priekopy (nastastie sa nestalo nic hrozne, odnieslo to len auto). Holt 300 koni no...Smutný

měl jsem za to že bavoráci jsou zadohraby , pár jich je 4x4 ale mezi ty myslím m3 e36 nepatří
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 6:26   Citovat  

babo napsal:
ja by som si az tak isty nebol, podla mna vacsina medziplynov tam je tak rychla, ze nevidis ci slapli jedenkrat, alebo dva. Navyse oni z daleka nepustaju spojku az hore, lebo presne vedia, kde zabera.
Inak dost ludi som stretol, co vazne v podstate profesionalne pretekaju a pri brzdeni medziplyny nedavaju (on pri plnej deceleracii na slickoch nakoniec kym clovek podradi nie je ten rozdiel otacok az tak obrovsky, ako ked nikto ide 2000rpm na 5ke a chce zrazu 7000 na 2ku). Zas ale poznam jedneho, co zavodil kopce na M3 E36 a jeho posledna buracka bola ze mu podradenie bez medziplynu totalne zablokovalo predne kola a pekne zbehol do priekopy (nastastie sa nestalo nic hrozne, odnieslo to len auto). Holt 300 koni no...
Ze by single clutch bol uplne na nic podla mna pravda nie je. Ze to urcite viacej namaha synchrony ako double clutching je jasne. Druha vec, ze ale na okruhu double clutching moze narobit viac skody ako uzitku, pokial niekto nie je profik. Osobne sa snazim dobule clutch heel toe aj na okruhu, ale nie vzdy to vide a mozno dostanu synchrony nakoneic viac, ako pri single Smutný

snad zadní ne? Velmi šťastný ale zpět, nenapsal jsem všude, ale mnohokrát je jasně vidět single

já osobně se o double nesnažim, protože mám za volantem dost starostí, natož ještě abych honil pedály po celym autě Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 12:48   Citovat  

Dejf napsal:
snad zadní ne? Velmi šťastný ale zpět, nenapsal jsem všude, ale mnohokrát je jasně vidět single

já osobně se o double nesnažim, protože mám za volantem dost starostí, natož ještě abych honil pedály po celym autě Velmi šťastný

hehe, ano asi zadne Úsměv Úsměv uz bolo moc hodin Úsměv Ono ale ten double clutch nie je az o tolko zlozitejsi. A v tych JDM videach, ja neviem, mne sa zda, ze je tam skoro vzdy double. Ale vacsina z nich fakt ako dvakrat stalci spojku, tak po prvom stalceni pustia pedal len uplne minimalne. To si myslim aspon ja. A ked podraduju o vela otaciek, priapdne o dva kvalty, tak robia double v podstate vzdy

monty napsal:
měl jsem za to že bavoráci jsou zadohraby , pár jich je 4x4 ale mezi ty myslím m3 e36 nepatří

ale no jo furt, ved vravim, ze som asi chlastal Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 13:54   Citovat  

posero napsal:
promiň ale přečti si co jsem psal, auto mam dokonce asi rychlejší než ty :hehe: dolu řadim s meziplynem, žádný rázy nejsou když to umíš, nic necuká, neškrtaj mi synchrony a podkopávam i o 3 kvalty když chci klidně ti to předvedu Mrk

moje převodovka co dostala MTF řadí skvěle bez jedinýho škrtnutí ......

zkus řadit s opravdovym meziplynem a zjistíš co tady píšeš za nesmysly je to dobrý

přesně tak je to dobrý
..bechci Ti lízt kamsi,ale tvý názory beru.. OK

meziplyn...meziplyn..je plyn mezi pořádnej výtlem dvojtou spojkou při řazení dolu..s jednou vytáhneš,s druhou dáš.. Hihi a mimo:každá frajeřinka něco stojí.. je to dobrý
takže Ti co používaj,tak jak maj..váží si svých miláčků papa
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 14:03   Citovat  

taky sem slyšel od jezdce rally toto..:
než se člověk naučí pořádně řadit,odnese to minimálně jedna převodovka.. Hihi
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 15:20   Citovat  

Rada36 napsal:
Vím že už to tu bylo ale pro připomenonutí "HOW TO SHIFT" pořádnej výtlem aneb jak řadit se speciálem....

Odkaz

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak ten je hustej. je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 15:35   Citovat  

RASTA napsal:

toto inak bude svata pravda Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2009 , 22:32   Citovat  

tak co kdo trénuje?

takhle to má vypadat soudruzi

Odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2009 , 22:33   Citovat  

RASTA napsal:

no nevim, zas když trénuješ a dáváš pozor tak je to v klidu.... ale je fakt, že v zápalu boje to tam občas nepadne no HaHaaa
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2009 , 22:36   Citovat  

dobře to tam dává je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
řazení s meziplynem je zbytečný
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích: