Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení -chcete platit méně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Maty je teď offline  Maty
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 22:35   Citovat  

jimih napsal:
..................to se pleteš.........já ze zásady nebojuji, jenom se mi nelíbí chování některých,.........já mu to neberu, já vás klidně pojistím bez provizí a kvalitně, žiju z jiných aktivit.......... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný .....jaro

Prosím tě řekni mi, kolik na 2.0? Chtěl bych povinný, havarijku, sklo. Momentálně jsem u Alianzu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jimih je teď offline  jimih
PříspěvekZaslal: 10.6.2009 , 23:47   Citovat  

Maty napsal:
Prosím tě řekni mi, kolik na 2.0? Chtěl bych povinný, havarijku, sklo. Momentálně jsem u Alianzu.

...čafky.....nemůžu sem nějak dostat orig. nabídku, takže pov 3262, havar. 4960, sklo 527 - na 10 tis., spoluúč. 500,-,

spolu 8749,- .....samozřejmě, je to nástřel, nic konkrétního.....vycházel jsem z údajů, které jsi napsal......zatím čafffff.....j.
   Návrat  
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 0:09  Naposledy upravil Veselac dne 11.6.2009 , 0:20, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

jimih napsal:
...nevím kolik přes veselace,........od uniqa to máš za 2.122,-........a i s krádeží za 2.122,-,....nevím kolik Ti je let, předpokládám, že míň než 29..........j.

teď si to trefil Velmi šťastný Srovatelné pokrytí u Uniqui, nech tý srandy Velmi šťastný Nechme toho jestli chcete někdo Havarijku a nechcete abych náhodou za práci dostal peníze, protože Jaro to dělá "pro kamarády zadarmo" pořádnej výtlem určitě budete mít levnější povinný + havarijní (to je pravda pod tohle se nedostanu je op ár stovek níž). Pokud chcete ale kvalitnější samostatný havarijní pojištění není problém. Jen za minulý týden jsme jich udělali vcelku dost a spokojenost. Ale pozor, upozorňuji, že překvapivě za to mám provize, (i když jako vedoucí obchodního zastoupení s 30 spolupracovníkama to pro mě není priorita) tak snad Vám to nebude vadit pořádnej výtlem Jaro si zvíře, fakt - dobročinosti zdar OK

přátelé abychom už tady nekazili forum výdělkama, za povinný ručení podle kubatůry má zprostředkovatel od 150 - 450kč, vidí v tom někdo problém, že jsou placeni za práci nebo také děláte jako Jaro celý měsíc zadarmo? pořádnej výtlem

ps: nerozčiluj se hned, to lidi od červeného kříže nedělají Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 0:13   Citovat  

jimih napsal:
...nevím kolik přes veselace,........od uniqa to máš za 2.122,-........a i s krádeží za 2.122,-,....nevím kolik Ti je let, předpokládám, že míň než 29..........j.

1627kč ročně, šlo by to?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 0:20   Citovat  

Mě jen zaráží,že pro kamarády to děláš zadarmo.S 28 příspěvky tu asi kamarádů moc nebude,tak jsou tři možnosti:hloupej,vyčůranej nebo světec muhehe Nic proti tobě samozřejmě přátele
A to,že mám POVku u Veseláče mě k němu nikterak nezavazuje,máš-li nabídku lepší,přeju hodně úspěchů.Ale rád jsem ho nechal "nažrat" ,pže 6tis úspora je pro mě víc než akceptovatelná kouř Možná bys mohl z kamarádství nechat vydělat kluka,když tebe živí něco jinýho,zas takovou lichvu na nás nepáchá než se ho pořád pokoušet nachytat a švestkách Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 0:28   Citovat  

spoon napsal:
Mě jen zaráží,že pro kamarády to děláš zadarmo.S 28 příspěvky tu asi kamarádů moc nebude,tak jsou tři možnosti:hloupej,vyčůranej nebo světec muhehe Nic proti tobě samozřejmě přátele
A to,že mám POVku u Veseláče mě k němu nikterak nezavazuje,máš-li nabídku lepší,přeju hodně úspěchů.Ale rád jsem ho nechal "nažrat" ,pže 6tis úspora je pro mě víc než akceptovatelná kouř Možná bys mohl z kamarádství nechat vydělat kluka,když tebe živí něco jinýho,zas takovou lichvu na nás nepáchá než se ho pořád pokoušet nachytat a švestkách Velmi šťastný

děkuju Spoone, že sis tý dobročinosti taky všiml. Pořád mi vrtalo hlavou, jak mu přispět na barvy do tiskárny aby ještě neprodělal pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 9:33   Citovat  

Veselac napsal:
děkuju Spoone, že sis tý dobročinosti taky všiml. Pořád mi vrtalo hlavou, jak mu přispět na barvy do tiskárny aby ještě neprodělal pořádnej výtlem

...nerozčiluji se, ani nemám důvod se rozčilovat.....to, že dělám i bez provizí je v dnešním světě asi fakt nepochopitelné, hold, každý jsme nějaký Úsměv ....Tvoje nabídky nějak nedorazili..... Ble .........co se týče provizí - Ty jsi psal, že z toho téměř nic není......hm.......hezký den a mnoho pracovních úspěchů Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ,............j.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 10:07   Citovat  

spoon napsal:

...pro hloupího každý hloupý Úsměv ,....veseláčovi nic neberu, nepotřebuji to, přihlásil jsem se sem, protože jsme si pořídili hondu accord,.......jsem tady pár dnů, takže kamarády tady fakt nemám a teď už vím, že asi ......no nic,....
...a nachytat na švestkách??? o čem to mluvíš?......jenom jsem chtěl udělat nabídku, když je tak dobrej Úsměv Úsměv Úsměv .....stejně, švestky mám rád v jiném stavu Hihi ,............ach so!......j.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 12:33   Citovat  

jimih napsal:
....dám Ti šanci......stavba 100m2 přízemí, 100m2 podkroví, cena 3 500 000,-, odpovědnost za stavbu 500tis., odpov. za škody způsobené 3-tí osobě 2 500 000, náhrobek 40tis., spoluúčast stavba 5tis., domácnost 1tis., nepřímý blesk 35tis., skla 30tis., v pojištění je pojištěný pozemek, plot, všechny stavby do 35m2 - t.j. bazén, kůlna, ostatní "budky", pojištění je na živly, katastrofy, pád letadla, laviny-Úsměv, cennosti do 4Otis. v základu, sport.potřeby -t.j. kolo 80tis., kolo 50tis. - bez limitů, zodpovědnost za psa 500tis., atd.................

uděláš nabídku v tom nej. produktu od kooperativy???.....platíme cca. 4.300 Kč,- tož, tak se předvěd v reálu......pokud budeš lepčččíííííí, přepojistím se.... Úsměv Úsměv Velmi šťastný .....jaro

VŠECHNO TAK JAK SI CHTĚL. PRODUKT OPTIMUM (VÍM, ŽE TI TO ASI LEZE KRKEM ALE ZASE OCENĚN JAKO NEJ.POJISTNÝ PRODUKT VE SVÉ KATEGORII)
JEN NAVÍC ZDARMA
CENNOSTI NA 100.000KČ
ELEKTORSPOTEBIČE 150.000KČ
VĚCI ZVLÁŠTNÍ HODNOTY NA 100.000KČ
500.000KČ POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI Z VLASTNICTVÍ A DRŽBY NEMOVITOSTI

CENNA 3.693KČ A ŽE SEŠ TO TY TAK TI DÁM JEŠTĚ CENU ODE MĚ 3.443KČ
(POKUD BY SI CHTĚL NA BARÁK, SPOLUÚČAST 1.000KČ TAKBY TĚ TO STÁLO O 300KČ VÍC A TO JSEM POČÍTAL HOTOVÝ BARÁK A NE VE VÝSTAVBĚ, COŽ JE LEVNĚJŠÍ Úsměv ) ALE NORMÁLNÍ CENA U KOOP. JE DVOJNÁSOBNÁ Mrk
ALE BACHA MÁM ZA TO PROVIZE Velmi šťastný

PS: NEJDE MI O UNIQU, JAK JSEM ŘEKL PATŘÍ DO KATEGORIE VELMI KVALITNÍCH POJIŠŤOVEN ALE POKUD SE TRHU V ČESKÉ REPUBLICE TÝČE JSOU TU JEN 3 OPRAVDOVÍ HRÁČI A KOOPERATIVA JE MEZI NIMI PRVNÍ. DÍKY PRODUKTŮM, SERVISU ATD.

- UPŘÍMNĚ TO DOHADOVÁNÍ TADY KVŮLI NIČEMU UŽ MĚ NEBAVÍ, JSEM TADY KVŮLI EXCLUSIVNÍ NABÍDCE KAMARÁDŮM HONDISTŮM, KDYŽ UŽ MÁM TU MOŽNOST, NE KVŮLI TOMU ABYCHOM TADY BLBLI, KDO TOHO VÍC VÍ. TAKŽE BUĎME RÁDI, ŽE JSOU NA TRHU KONEČNĚ DOBRÝ NABÍDKY A MYSLÍM TÍM UPŘÍMNĚ A PROFESIONÁLNĚ I TU TVOJÍ..........PROTOŽE MOC JICH ZA TY LÉTA NEPOTKÁVÁM. KONČÍM S HANDRKOVÁNÍM NA TO MÁM MOC PRÁCE NEŽ HO TADY ZTRÁCET DOHADAMA Mrk
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 22:11   Citovat  

jimih napsal:
...pro hloupího každý hloupý Úsměv ,....veseláčovi nic neberu, nepotřebuji to, přihlásil jsem se sem, protože jsme si pořídili hondu accord,.......jsem tady pár dnů, takže kamarády tady fakt nemám a teď už vím, že asi ......no nic,....
...a nachytat na švestkách??? o čem to mluvíš?......jenom jsem chtěl udělat nabídku, když je tak dobrej Úsměv Úsměv Úsměv .....stejně, švestky mám rád v jiném stavu Hihi ,............ach so!......j.

hloupýho je "Ý" ,ty chytrej Hihi Nic jsem proti tobě neřek,jen jsem poukázal na něco mně ne zcela jasného,mohl jsi to vysvětlit bez nějakých osobních výpadů kouř Už víš,že si tu nenajdeš kamarády?Proč?Protože se jeden hloupý na něco zeptá?Ale jdi ty,jsou tu skoro 3000 dalších,s kterými se můžeš sblížit a každý z nich je určitě jiný než já přátele Zachovej klid pifko
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2009 , 21:11  Naposledy upravil jimih dne 13.6.2009 , 10:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

spoon napsal:
hloupýho je "Ý" ,ty chytrej Hihi Nic jsem proti tobě neřek,jen jsem poukázal na něco mně ne zcela jasného,mohl jsi to vysvětlit bez nějakých osobních výpadů kouř Už víš,že si tu nenajdeš kamarády?Proč?Protože se jeden hloupý na něco zeptá?Ale jdi ty,jsou tu skoro 3000 dalších,s kterými se můžeš sblížit a každý z nich je určitě jiný než já přátele Zachovej klid pifko

spoone, po pořádku....
vím, že hloupí je s "y", díky bohu mám IQ 142, ....nemám žádné výpady, slova "hloupý", atd... jsi použil první Ty,....se. ru na pojistky, i když, paradoxně, mám z nich příjem Velmi šťastný ,....zároveň, na to, abych se zlobil, anebo měl na někoho zášť, anebo nevím co, jsem hodně nad věcí......nicméně, dokáže mě vytočit, když někdo píše, jak z toho téměř nic nemá.... Ble , to bych trhal v zubech, škrtil, topil, řezal a solil......totiž jsem z části pojišťovák, ale....taky člověk Smutný ..........spoone, já fakt nemám zapotřebi tady honit pojistky - i když v SZ už mám 12 zájemců Úsměv , ale......nepsal jsem to proto.......
........to, že dělám pojistky bez provizí???.....asi proto, že na tom neleží můj příjem a život......prostě lidem, kteří jsou mi sympatičtí, to udělám zak, jak chci já.......a nezapomeň starou pravdu - všechno, co uděláš, se Ti třínásobně vrátí........GARANTUJI TI, že to funguje Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

.......kamarádi? já napsal, že je tady nenajdu?.....to snad ne.....tady je vidět domýšlivost lidí.........a dokonce si troufám říct, že kamarádi budou i z nás, protože zatím jsme se neviděli, ani nemluvili spolu a všechno je to jenom na základě nějaké blbé pojistky Tak to koukám! Smutný Tak to koukám!

spoone, klídek, jsme jenom lidi........a hlavně by jsme měli být "honda-isti" Velmi šťastný

věřím, že se potkáme na nějaké srazu a všechno zlé bude dáááááááááleko za námi.....

p.s. .neodpustím si jednu poznámku : argumenty vesel....., že nepojišťuje levně, ale kvalitně jsou na místě.......nicméně, moje pojistky nejsou levné, jenom využívám možnost slev.....

přeji hezký den a mnoho km bez nehody.........ne-hondy Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný , to je blbost......nehody....papa.jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2009 , 21:31  Naposledy upravil jimih dne 13.6.2009 , 10:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Veselac napsal:
VŠECHNO TAK JAK SI CHTĚL. PRODUKT OPTIMUM (VÍM, ŽE TI TO ASI LEZE KRKEM ALE ZASE OCENĚN JAKO NEJ.POJISTNÝ PRODUKT VE SVÉ KATEGORII)
JEN NAVÍC ZDARMA
CENNOSTI NA 100.000KČ

(POKUD BY SI CHTĚL NA BARÁK, SPOLUÚČAST 1.000KČ TAKBY TĚ TO STÁLO O 300KČ VÍC A TO JSEM POČÍTAL HOTOVÝ BARÁK A NE VE VÝSTAVBĚ, COŽ JE LEVNĚJŠÍ Úsměv ) ALE NORMÁLNÍ CENA U KOOP. JE DVOJNÁSOBNÁ Mrk

PS: NEJDE MI O UNIQU, JAK JSEM ŘEKL PATŘÍ DO KATEGORIE VELMI KVALITNÍCH POJIŠŤOVEN ALE POKUD SE TRHU V ČESKÉ REPUBLICE TÝČE JSOU TU JEN 3 OPRAVDOVÍ HRÁČI A KOOPERATIVA JE MEZI NIMI PRVNÍ. DÍKY PRODUKTŮM, SERVISU ATD.

- UPŘÍMNĚ TO DOHADOVÁNÍ TADY KVŮLI NIČEMU UŽ MĚ NEBAVÍ, JSEM TADY KVŮLI EXCLUSIVNÍ NABÍDCE KAMARÁDŮM HONDISTŮM, KDYŽ UŽ MÁM TU MOŽNOST, NE KVŮLI TOMU ABYCHOM TADY BLBLI, KDO TOHO VÍC VÍ. TAKŽE BUĎME RÁDI, ŽE JSOU NA TRHU KONEČNĚ DOBRÝ NABÍDKY A MYSLÍM TÍM UPŘÍMNĚ A PROFESIONÁLNĚ I TU TVOJÍ..........PROTOŽE MOC JICH ZA TY LÉTA NEPOTKÁVÁM. KONČÍM S HANDRKOVÁNÍM NA TO MÁM MOC PRÁCE NEŽ HO TADY ZTRÁCET DOHADAMA Mrk

....Tvoje nabídka je zajímavá, i když ano z části neposkytuje krytí uniqa.......mír zbraní navrhuji taky......víš, dnes - i když pátky nepracuji - jsem nááááhodou měl nějaké klienty......mimo jiné jsem rušil POV+havarijko a stavbu a domácnost u kooperativa.......přiznám se, že mi přišlo na um naše handrkování.......pán, který přepojišťoval barák mi řekl:"pane......., vykašlete se na to, je to pod Vaši úroveň".......myslel tím "náš" spor na honda-club.........měl pravdu a jelikož je to judaista, tak tím větší.........veseláči, píšeš, že pojišťuješ 5 let.....hm.....já se vozím v accu po gen.řediteli.......hm, hold, asi umíš.....akorát........oba víme, že moje pojistky nejsou "levné", jenom využívám možnosti slev, jako každý obchodník..........všechno, co uděláš, se Ti třinásobně vrátí............máš pod sebou xy pojišťováků.......hm....tak to jsi borec..........akorát o to víc by jsi měl být ČLOVĚK...........vidíš, ani jsem nechtěl a mám 12 SZ ohledně pojištění, přitom já to musím přidělit někomu úúúúúplně podřízenému a říct a schválit mu, jak to má udělat.......a v tom je mezi námi ten rozdíl.......a proto skládám zbraně - i když jsem je nikdy nevytasil Velmi šťastný Úsměv , jednak proto, že to nepotřebuji a navíc jsem pacifista, .....akorát někteří to tady tak berou Ble Ble Ble

to je moje poslední zpráva tady v tom ...................

p.s. rád bych si nechal pojistit barák u "nej" produktu roku, ale nezlob se, na tu cenu a krytí se nedostaneš........a na pov+havar. accu taky ne....... Ble Ble Ble

.............the end........................jaro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2009 , 22:48  Naposledy upravil jimih dne 13.6.2009 , 10:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Veselac napsal:
JEN NAVÍC ZDARMA
CENNOSTI NA 100.000KČ

i pokud budeš reagovat , já už ne.......................
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.6.2009 , 22:50   Citovat  

spoon napsal:

......hezký večer......
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 2:07   Citovat  

Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 6:59   Citovat  

jimih napsal:
...čafky.....nemůžu sem nějak dostat orig. nabídku, takže pov 3262, havar. 4960, sklo 527 - na 10 tis., spoluúč. 500,-,

spolu 8749,- .....samozřejmě, je to nástřel, nic konkrétního.....vycházel jsem z údajů, které jsi napsal......zatím čafffff.....j.

cago...uvazuju o zmene ..mam csob a nezda se mi 2krat levna.nekde pres net mi to chteli udelat za min ale uz sem mel kvuli prihlaseni udelane csob tak sem tam zustal,ale ted uz bych po pulroce asi sel jinam...kolik by bylo na 1,5ku rv.99 - povinne + sklo do 10tis ...?
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 9:54   Citovat  

takové dobročinnosti to mi hlava nebere jak z jiného světa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zbysek09 je teď offline  Zbysek09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 9:56   Citovat  

CAu,muzu se zeptat na kolik by me vyslo pov.r. Mam 2.0 81kw r.v 92 smerovacku 742 21. Dik
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 10:46   Citovat  

V tomhle topicu se každopádně musím zastat veselace.
Kdyz mě někdo nabídne slevu skoro 50%, tak už mě jeho provize v řádu stovek opravdu nezabije. A vzhledem k servisu a profesionalitě s jakou bylo moje povinné ručení vyřízeno není takováto provize nic co by si veselac nezaslouzil.

Ano takhle se to dělá -> upřímně ti ten pěkný počet uzavřených pojistek přeji je to dobrý a i přes to že máš na mě tak strašnou provizi a vlastně jsi mě oškubal ti děkuji!! Mrk
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 21:27   Citovat  

veselaci mas SZ...
   Návrat  
hetzer je teď offline  hetzer
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 11:19   Citovat  

mam 2,0 bydlim na vesnici je mi 35 a mam u generali max bonus 45%
nabidne nekdo lepsi cenu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 18:54   Citovat  

ahoj všem,

omlouvám se za moji nepřítomnost ale mám teď extrémně pracovních povinností, takže jsem to zatím předal kolegyni. Piště ji na mail. jurcikova.d@kapitol.cz.

děkuju za pochopeni

Michal
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 19:05   Citovat  

jo kdyz to tu vidim, tak chci taky vyjadrit diky. Jsem zarizoval tchanovi na "novyho" accorda povinny a cumel a nechapal :D

Takze Veselaci, diky moc a hodne zdaru v praci a nejen.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 19:55   Citovat  

Tak to BRRRRRR... osobne delam pro CP a momentalne i dle Hospodarskych novin je stale na 1. miste..takze Kooperativu si pekne odsun na 2. misto je to dobrý A pokud Vam tyhle bludne udaje cpoun na skolenich, tak never vsemu co kdo rika.. Tak to valím bulvy

PS: momentalne CP vychazi s novym produktem a to nizke povinne na auta.. do mesice budu vedet presne, ale udajne ma smest konkurenci ze stolu :o)) (vsimni se slovicka udajne..nechme se prekvapit..)
   Návrat  
exxsodus je teď offline  exxsodus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 22:22   Citovat  

se tu jeste pobijte, jak rikam se vsemi pojistovacimy podvody Velmi šťastný platim u csob mobility 2400 bez skla rocne a je mi uplne jedno u koho to mam.. tak Úsměv
   Návrat  
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 23:12   Citovat  

aaaa kolega z kapitolu Úsměv něco podobného mě napadlo taky , z jakého jsi OZ ? Úsměv)))
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 1:03   Citovat  

Spoctete a nabidnete mi pov. ruc na 1,6 CRX, 25 let, zadne nehody..Ted platim necele 4k rocne u Koop. Urcite to umite lip. Kdyztak vypocet do SZ pls. Dekuji Úsměv
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 1:07   Citovat  

Marphy napsal:
Spoctete a nabidnete mi pov. ruc na 1,6 CRX, 25 let, zadne nehody..Ted platim necele 4k rocne u Koop. Urcite to umite lip. Kdyztak vypocet do SZ pls. Dekuji Úsměv

a umejt nohy bys este nechtel hele ? pořádnej výtlem
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 1:25   Citovat  

eXi_ napsal:
a umejt nohy bys este nechtel hele ? pořádnej výtlem

Dobry prodejce se neboji udelat neco malo pro to, aby prodal produkt, ktereho je sprostredkovatel Velmi šťastný

A o tech nohach jeste popremyslim Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 22:55  Naposledy upravil Veselac dne 30.7.2009 , 23:14, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Sweet_Acid napsal:
aaaa kolega z kapitolu Úsměv něco podobného mě napadlo taky , z jakého jsi OZ ? Úsměv)))

já mám svoje Obchodní zastoupení - Český Krumlov Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinné ručení -chcete platit méně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina