Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
willy2.0 je teď offline  willy2.0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:43   Citovat  

eso-sannycars napsal:
to by me zajimalo jak jsi prisel na tu astronomickou castku 700tis...
neni problem sehnat toto a podobne:
tudy odkaz

a kdyz jsi ted rozmlatil CTR tak pujdes do renaulta ne, kdyz ho tak vychvalujes kouř

Do ted měla diskuze úroven a překvapilo mě,že,ikdyž tady maj lidi jinou značkou sou ochotný uznat že RS není špatný auto,nebudu reagovat vůbec na příspěvky tvoje,řekl sem ti,že ti to pak povím a velice rád.zatíím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 10:47   Citovat  

willy2.0 napsal:
Naposled mi vezl Kaufi"líbilo se mi to,ale líbilo se mi vlastně jen to jak to pěkně udělal",to klobouk dolů,autu slušej polepy moc,je krásný pak i dokonce,libovej N3 Jas Motorsport výfuk,ale taky ti jistě v klidu,už řekne,že auto zabila váha,že v motorovým prostoru se vše blbě dělá-upravuje,žádný místo tam nejni,že motor má Euro 5 a díky tomu,se blbě ladí,že už do toho nedá ani korunu....

FN2 inak splna podla mna len EURO IV. A naladit pojde nakoniec dobre. Problem je skor elektricky riadena skrtiaca klapka, to dlho trvalo hondate, kym spravila programovatelnu ECU - FlashPro. Uz ju maju na trhu, ale este to bude trvat az sa to vychyta. Tak za rok ma uz FlashPro aj Kaufi myslim Úsměv

A chyb 8G som si ja vedomy, hlavne oproti 7G. Ale Clio nove ich ma prave relativne tiez dost Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:13   Citovat  

babo napsal:
FN2 inak splna podla mna len EURO IV. A naladit pojde nakoniec dobre. Problem je skor elektricky riadena skrtiaca klapka, to dlho trvalo hondate, kym spravila programovatelnu ECU - FlashPro. Uz ju maju na trhu, ale este to bude trvat az sa to vychyta. Tak za rok ma uz FlashPro aj Kaufi myslim Úsměv

A chyb 8G som si ja vedomy, hlavne oproti 7G. Ale Clio nove ich ma prave relativne tiez dost Úsměv

Ono si nevybereš,je fakt,že new Clio taky,už není co bývalo,ale furt to tam je ta kostra"-dá se mu furt říkat hothatch,takže sem se do něj zamiloval...teda,až když Dan přivezl R27 na cup setapu,ale CTR8g mě míjí,prostě nehci ještě úplně civil auto,až slevím nároky na svezení,třeba mě jednou osloví...ale myslím,že ne.
Člověk míní čas mění,ale vím,že momentálně pořád obdivuju divizi RS" a vím proč je to dobrý
Na druhou stranu,chtělo to čas,než sem si to vychytal a i díky Hondě"vím,co přesně potřebuji a určitě jí u mě patří min druhý místo..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 12:45   Citovat  

Moc pěkné video,kde jede Tiff i se standart podvozkem dobře a baví se snad
tudy odkaz
tady test Clia Cup...bílé,odlehčené,cup setup...moc pěknej kousek nejen do sbírky:)
tudy odkaz
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 14:42   Citovat  

willy2.0 napsal:
Do ted měla diskuze úroven a překvapilo mě,že,ikdyž tady maj lidi jinou značkou sou ochotný uznat že RS není špatný auto,nebudu reagovat vůbec na příspěvky tvoje,řekl sem ti,že ti to pak povím a velice rád.zatíím

a byl bys tak hodnej a vysvetlil mi, v cem nema muj prispevek uroven?
ze se nestotoznuju stim, ze clio v6 ma cenu 700tis kc?
nebo ze jsem se prachobycejne zeptal, jestli si nahodou nekoupis clio, ted co mas ctr rozbity?mohl bys na pak demonstrovat vyhody renaulta nad hondou...
pripomina mi to jdm forum, kde jsem se uplne obycejne zeptal, zda neumis sehnat desticky levneji, nez je nakupuju ja v obchode abych usetril a ty ses do me pustil, co ze jsem za hajzla, ze kazim ceskou zakladnu prodejcu desticek Tak to valím bulvy a ze za vsechno vypovida napis vztekly kote na aute moji zeny....
hochu, ty by ses mel opravdu zacit lecit, ty nejsi opravdu normalni Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:05   Citovat  

eso-sannycars napsal:
a byl bys tak hodnej a vysvetlil mi, v cem nema muj prispevek uroven?
ze se nestotoznuju stim, ze clio v6 ma cenu 700tis kc?
nebo ze jsem se prachobycejne zeptal, jestli si nahodou nekoupis clio, ted co mas ctr rozbity?mohl bys na pak demonstrovat vyhody renaulta nad hondou...
pripomina mi to jdm forum, kde jsem se uplne obycejne zeptal, zda neumis sehnat desticky levneji, nez je nakupuju ja v obchode abych usetril a ty ses do me pustil, co ze jsem za hajzla, ze kazim ceskou zakladnu prodejcu desticek Tak to valím bulvy a ze za vsechno vypovida napis vztekly kote na aute moji zeny....
hochu, ty by ses mel opravdu zacit lecit, ty nejsi opravdu normalni Smutný

Ještě jednou si po sobě přečti to cos mi napsal a dojde ti,že si zasáhl do rozhovoru jen proto,abys si zas někoho urazil hochu.
Vůbec nevíš jak to s Hondou dopadlo tak laskavě mlč,si normální odpad společnosti nic jinýho,tvoje příspěvky zasloužej z 95procent vždy facáka,prober se,protože se někdo na tobě určitě vyspí,pracuješ na tom.
Za další já se tady nebavil o Cliu v6 225PS ale o faceliftu,kup ho pod 700tis chytráku,ty děláš dovozce?vím čeho-vraků a lidi ti to některý bohužel žerou.
Víc se s tebou bavit nebudu,povím ti vše osobně,ale,at mě radši svážou,protože na tebe mám pifku dost,nikdo mě tak nesmyslně neurážel,nekdo mi nepřál,abych zůstal v autě při nehodě,jen ty a za to si tě podám,hochu.Modli se,aby my dva sme se nepotkali a garantuju ti,že si pamatuju hodně dlouho...ty ksindle zasr..anej.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:09   Citovat  

willy2.0 napsal:
Ještě jednou si po sobě přečti to cos mi napsal a dojde ti,že si zasáhl do rozhovoru jen proto,abys si zas někoho urazil hochu.
Vůbec nevíš jak to s Hondou dopadlo tak laskavě mlč,si normální odpad společnosti nic jinýho,tvoje příspěvky zasloužej z 95procent vždy facáka,prober se,protože se někdo na tobě určitě vyspí,pracuješ na tom.
Za další já se tady nebavil o Cliu v6 225PS ale o faceliftu,kup ho pod 700tis chytráku,ty děláš dovozce?vím čeho-vraků a lidi ti to některý bohužel žerou.
Víc se s tebou bavit nebudu,povím ti vše osobně,ale,at mě radši svážou,protože na tebe mám pifku dost,nikdo mě tak nesmyslně neurážel,nekdo mi nepřál,abych zůstal v autě při nehodě,jen ty a za to si tě podám,hochu.Modli se,aby my dva sme se nepotkali a garantuju ti,že si pamatuju hodně dlouho...ty ksindle zasr..anej.

Pěkně se to tu přiostřuje Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:18   Citovat  

Robik napsal:
Pěkně se to tu přiostřuje Tak to koukám!

JJ je to trapný Robíku ale ESO si nic jinýho než pohlavek nezaslouží,umí jen blbě machrovat a urážet neskutečně lidi.Prosím Admina at mu zamkne přístup do tohodle tématu a vymaže naší komunikaci.S ním si to pak vyřídím,my se potkáme..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:20   Citovat  

willy: Zas prekrucujes. Nikdy jsem nepsal, ze ti preju, abys zustal v aute, pouze jsem na tva videa, jak litas v obci a ohrozujes ostatni, napsal, ze na tebe jednou dojde. A doslo.

Kdyztak sem ta videa vloz, jestli jsem jedinej, kterej te za to neobdivuje, jak jsi cekal. Kdyz si vzpomenu na reakce na JDM foru, tak si troufam rict, ze nebudu jedinej.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:23   Citovat  

willy2.0 napsal:
JJ je to trapný Robíku ale ESO si nic jinýho než pohlavek nezaslouží,umí jen blbě machrovat a urážet neskutečně lidi.Prosím Admina at mu zamkne přístup do tohodle tématu a vymaže naší komunikaci.S ním si to pak vyřídím,my se potkáme..

pokud se nepletu nikdy jsem na rozdil od tebe nepozil vulgarni slovo, tak mlc prosim te...
a po nekolikate ti pisu, potkas me na kdejakem sraze, na honday, ale zatim ses nikde neukazal Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 15:31   Citovat  

Willymu: volal jsi po zásahu admina či moderátora, bohužel se ti ho dostane asi v jiné formě, než jsi čekal. Za urážku "ty ksindle zasr..anej" ti uděluju žlutou kartu.
Nevím, co spolu s Esem máte, a je mi to jedno. Nicméně si to s ním řeš buď slušně anebo jinde.
Děkuji za pochopení a nemíním se k tomu už víc vracet.
Téma na pár hodin zamykám, aby vášně trochu vychladly.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 19:09   Citovat  

Minor napsal:
Willymu: volal jsi po zásahu admina či moderátora, bohužel se ti ho dostane asi v jiné formě, než jsi čekal. Za urážku "ty ksindle zasr..anej" ti uděluju žlutou kartu.
Nevím, co spolu s Esem máte, a je mi to jedno. Nicméně si to s ním řeš buď slušně anebo jinde.
Děkuji za pochopení a nemíním se k tomu už víc vracet.
Téma na pár hodin zamykám, aby vášně trochu vychladly.

Doufám milý admine,že Mr.ESO dostal taky varování??a laskavě prosím promaž naší výživnou konverzaci ta nikomu nepomůže,bavily sme se tady o pořádnejch autech do tý chvíle dobrá diskuze,nemínil sem se tady zahazovat s takovýmhle vodpadem".dej mu třeba tři žlutý minimálně-díky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 19:24   Citovat  

Ne, Eso žádné varování nedostal, protože nebyl vulgární. Pokud někomu uděluju žlutou, napíšu to veřejně, jako tobě, do daného příspěvku, aby nemusel pátrat, od koho a za co ji dostal. Zároveň se tím snažím ukázat ostatním, jak by se chovat neměli, případně, co je čeká, pokud se tak chovají.
Pokud jde o mazání příspěvků, doufám, že se lidé naučí diskutovat tak, aby jejich příspěvky nebylo nutné odstraňovat, přidělávají tím zbytečně správcům fora práci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 19:35   Citovat  

Minor napsal:
Ne, Eso žádné varování nedostal, protože nebyl vulgární. Pokud někomu uděluju žlutou, napíšu to veřejně, jako tobě, do daného příspěvku, aby nemusel pátrat, od koho a za co ji dostal. Zároveň se tím snažím ukázat ostatním, jak by se chovat neměli, případně, co je čeká, pokud se tak chovají.
Pokud jde o mazání příspěvků, doufám, že se lidé naučí diskutovat tak, aby jejich příspěvky nebylo nutné odstraňovat, přidělávají tím zbytečně správcům fora práci.

že mě tady prudil a votravoval tě nezajímá.Strčte si to forum do p.rdele,beztak je to tady samej íkváč a úroven nulová...A Eso ty budeš bit ty z.mrde.hawk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 19:51   Citovat  

willy2.0 napsal:
že mě tady prudil a votravoval tě nezajímá.Strčte si to forum do p.rdele,beztak je to tady samej íkváč a úroven nulová...A Eso ty budeš bit ty z.mrde.hawk

No, myslím, že tenhle tvůj příspěvek o tobě vypovídá víc než dost.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:07   Citovat  

Minor napsal:
No, myslím, že tenhle tvůj příspěvek o tobě vypovídá víc než dost.

JJ přesně tak,víš úplný nic o tom jakej sem.Jen mě drtí takový jako si ty,místo toho,aby dostal varování ten zmetek a vymazal si ho,necháš ho tady,protože sem upřímně napsal jak na tom CTR je...respektive Honda...A dáš varování tomu,kdo je úpřímnej a prostě ví víc než ty,je to jen zapšklosti.Jak sem řekl,klidně mě vymaž,to,že je tady 98procent ikváčů to sem neřekl já,ale jeden Hčlen s CTR dokonce,jen to zopáknu rád sem přímo...Protože někdy to tady číst,ty fámy a demence,to je fakt výživa.Házení perel sviním nic jinýho,do tý doby než do toho napsal ten z.mrdík mělo to nebývalou kvalitu...
Good Luck"tzv.admine a vem si příklad z eWRC až jednou tady dosáhnou diskuze úrovně portálu jako eWRC,odvedl si konečně dobrou práci,zatím je to k pláči,jen ztráta času pro normál nadšence...
Ale mohlo mě to napadnout,skoro všichni tady jen tuněj a melou blbosti,proč sem psát vůbec.............je to vo ničem,VYMAŽ MĚ MINORE THANKS!
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:16   Citovat  

Hele měl by jsi se hodně rychle s chladit uvědom si s kým tady mluvíš, Tvoje chovaní už přesahuje meze.
Uvědom si že pro nás není problém se tě zbavit, ale mi nechceme hned každého vyhazovat. Člověk ti dá šanci a ty se takhle odvděčíš fakt se zamysli co tu píšeš. Věřím že nejsi až takový .................., aby jsi se takhle choval.
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:20   Citovat  

kojak napsal:
Hele měl by jsi se hodně rychle s chladit uvědom si s kým tady mluvíš, Tvoje chovaní už přesahuje meze.
Uvědom si že pro nás není problém se tě zbavit, ale mi nechceme hned každého vyhazovat. Člověk ti dá šanci a ty se takhle odvděčíš fakt se zamysli co tu píšeš. Věřím že nejsi až takový .................., aby jsi se takhle choval.

je to dobrý to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:27   Citovat  

kojak napsal:

Zabiju ESA" Velmi šťastný
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:34   Citovat  

willy2.0 napsal:

Ty jsi vážně divnej KO
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:38   Citovat  

Dovolte abych to tu trochu zklidnil a připomenul vám jednu zásadní informaci:

Turbo FTW !

šuk
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 20:44   Citovat  

willy2.0 napsal:

omg ! tys tomu zas naložil . pifko to příště zavři a vykašli se na to ...

zezačatku takovej spisovatel a takhle se nechas nadzvednout Se stydím přehnaně naštvanej

srdcař, nezapomínej, že tady jseš reprezentovanej těma pár písmenkama, lidi tě neznaj, že ve skutečnosti jsi férovej a pohodovej kluk !
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 21:46   Citovat  

willy2.0 napsal:

Za další vulgarity ti dávám další žlutou.
Tři žluté znamenají omezení vstupu na forum, to ale nejspíš víš. Ban je možné po čase zrušit, myslím, že zatím ale nejsou stanovena přesná pravidla, jak postupovat. Záleží na uvážení moderátorů. Podle mě by 14 dní stačilo.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 21:49   Citovat  

pořádnej výtlem wilimu nepomuze ani dozivotni zakaz na fora pořádnej výtlem

wily:Wiliku zklidni to jo a jak sem rikal nepis sem bude to lepsi:-)
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 21:51   Citovat  

Minor napsal:
Za další vulgarity ti dávám další žlutou.
Tři žluté znamenají omezení vstupu na forum, to ale nejspíš víš. Ban je možné po čase zrušit, myslím, že zatím ale nejsou stanovena přesná pravidla, jak postupovat. Záleží na uvážení moderátorů. Podle mě by 14 dní stačilo.

když srovnám za co jsou občas dávany žluté a bany, někdo vyhrožuje druhým lidem, píše jim sprosté věci atd a 14dní .. já napsal, že jakési auto je "jedno slovo" a měsíc nebo kolik to bylo .. super měřítko papa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 21:53   Citovat  

Moderátorů je víc a každý uplatňuje vlastní hledisko. Já trestám nerad a jsem mírný. Jak jsem už napsal, jde z mé strany o návrh, přesně stanovená pravidla nejsou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 22:37   Citovat  

nebolo by mozne prosim potom vsetky tie prispevky, co s Clio RS nemaju nic spolocne zmazat? Alebo ich presunut? Ja by som bol trebars rad, keby LK7R dopisal svoje dalsie poznatky, ak vybavi pozicanie Clio RS atd.
Aj s willym sa debata v pohode dala, ale potom to zas raz prehnal Smutný Nie ze by ho Eso trochu nepodpichol, ale rekacia willyho je totalne nemiestna.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 22:40   Citovat  

Souhlasim s Babem.. taky bych si rad precetl dalsi postrehy z Clia. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 22:47   Citovat  

Možnost pokračovat v diskusi o Cliu tu myslím je.
Ohledně toho mazání - pokud jde o mě, řeším radši věci veřejně, aby to viděli všichni účastníci fora a za a) neobviňovali adminy či moderátory z podjatosti a za b) měli na očích příklad, jak se nemají chovat, případně, jak to dopadne, pokud se tak chovat budou.
A nyní klidně už zase o Cliu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2009 , 23:26   Citovat  

ja som myslel ak zmazat, tak po case, hned nie. Ak hned nejaku akciu, tak preunut do inej temy. nech to ostane verejne.

Trochu zbytocne sa straca kontinuita diskusie o cliu a porovnani s dalsimi HH. teda tolko aspon moj nazor, nemusi byt spravny Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Renaultsport Clio
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina