Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 7
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 17:08   Citovat  

gizmi, ale tohle vsechno je relativni...

ja kdysi hulila pet brk denne rok v kuse, ted nehulim vubec =) a ver mi, poznat to na mne neni, ani nejsem vymastena, ani zpomalena =)))
kazdy organismus je individualni a snasi ruzne latky jinak, nemuzes to takhle hazet do jednoho pytle. zvlastni ale je, ze tu ted prskas nad tim, jakou rekl species blbost... ale videl jsi nekdy plice kuraka? nebo jatra alkoholika? skoro vsichni chlastate, hodne z vas kouri, nekteri z vas huli.. pro me osobne je prijemnejsi si zahulit, za 4 hodky byt v klidu, nesmrdim od toho, nezvracim od toho a nechovam se agresivne ani nemam sklony k nasili =) zamysli se nejdriv nad tim, co umi udelat alkohol, a pak prskej na cannabis =)

a btw. Cody - mam hiphopovy boty, skatovy boty, basketovy boty, lodicky, balerinky, bezecky boty, tenisky a kozacky... co jsem? =))))))))))))))))))) jako pochopim ze chodit s marihuanou na tricku abych vsem ukazala jak uznavam travu - je z meho hlediska blbost a je to trapny.

Ale skatovy boty neoznacuji ze nekdo huli - skatovy boty jsou staveny tak, aby bylo mozne v nich jezdi na skatu. Maji plochou podrazku kvuli stabilite, ze stejneho duvodu jsou siroke, a taky maji vycpany jazyk proto, aby se o ne dal pri tricich oprit skate.. ale kapsicku na ganju opravdu nemaji =)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 17:26   Citovat  

mystique napsal:
gizmi, ale tohle vsechno je relativni...
- mam hiphopovy boty, skatovy boty, basketovy boty, lodicky, balerinky, bezecky boty, tenisky a kozacky... co jsem? =)))))))))))))))))))

Já mám víceméně jedny boty. Co jsem? .... Aha, socka, hm, to jsem tím nemyslel. No nic, už mlčím. Hihi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 17:34   Citovat  

Minor napsal:
Já mám víceméně jedny boty. Co jsem? .... Aha, socka, hm, to jsem tím nemyslel. No nic, už mlčím. Hihi

copak ty nevis, ze kdyz ej nekdo genius, nevadi ze je socka? omg mas se jeste hodne co ucit =)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 17:41   Citovat  

No, já v podstatě až tak socka nejsem, ale je prostě vidět ten rozdíl. Já mám jedny boty, které nosím furt, protože mi jsou příjemné a pohodlné a ty nové, co mám v botníku hned vedle nich, začnu nosit teprve až tyhle dochodím. Zato moje žena má bot asi necelý milion a pravidelně je střídá a stále kupuje nové.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 18:17   Citovat  

Byl jsem špatně pochopen...mluvil sem o lidech,kteří se dostaly za takovou hranici rauše-že už marihuanu kouří veřejně na ulici podobně jako cigarety,mají nemoce,páchají trestnou činnost atd.
Všimnul sem si že mají tito lidé společný jmenovatel a i policisté je poznávají dle oblečení x podobně jako třeba chuligány na stadionech a kolem nich prozrazují značky jako everlast,lonsdale,chooligans atp.
Pokud pamatujete na czechtek 2007 tak mezi nimi moc kravatáků nebylo Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 18:18   Citovat  

Cody napsal:
Byl jsem špatně pochopen...mluvil sem o lidech,kteří se dostaly za takovou hranici rauše-že už marihuanu kouří veřejně na ulici podobně jako cigarety,mají nemoce,páchají trestnou činnost atd.
Všimnul sem si že mají tito lidé společný jmenovatel a i policisté je poznávají dle oblečení x podobně jako třeba chuligány na stadionech a kolem nich prozrazují značky jako everlast,lonsdale,chooligans atp.

ale to mas na mysli hasisaky a ne skejtaky =)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 18:25   Citovat  

Tak jasně,pokud někdo umí na okolečkovaném prkénku,je to u mě borec-vim že to není lehký-jako kluk sem na tom taky jezdil,ale z kopce a vleže-ale to byl plastovej s růžovými kolečky z blešáku z německa Úsměv

Je to taky sport,sport uznávám v jakýkoliv podobě a jako má golfista tričko s límečkem,maj skateři svojí streetovou modu-to tak asi má být.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 18:30   Citovat  

Co kdybychom vytvořili nějakou crxkovou módu? Základem by se mohl stát můj klobouček tralaláček. Ten by asi nikdo v céru jen tak nepřehlédl Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 18:50   Citovat  

A co takhle bez kloboučku-prostě jen tak prostoduše-holohlavě-takových lidí moc nebude HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:01   Citovat  

a co ruzova masle s pentlickou s napisem CRX
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:06   Citovat  

Cody napsal:

Moc kravataku asi ne, ale urcite by se nejakej nasel... Ti co huli a pachaji trestnou cinnost nejsou hulici ale hulici zlodusi... Pokud nekdo huli na ulici tak taky jako co Úsměv... Na CZTek jezdi spousta slusnych lidi, i kdyz uznavam ze dost z nich jsou povl... Ale proste kazdy si svou cestu vybral, tak ho za to tak rychle nesudme dokud s nim nemame vic co docineni ne?... Pokud to nekdo huli jak cigara tak to holt huli misto cigar a uz mu to skoro nic nedela, jen ho to uvolni, ale porad to muze byt slusny clovek... Ja jsem IMHO taky slusny clovek a taky jsem to hulil jako cigara Se stydím... Nekdy i 10+ denne, i v praci... A to asi o dost vic jak rok v kuse. Zamestnavatel si toho ani nevsiml... No a pak jsem mu to rekl a skoro nic nerikal, hlavne ze udelam co je treba... Ted uz je to snad za mnou... Jestli me to "vypatlalo"... no nevim, mozna trochu jo, ale porad jsem na tom myslim lip nez nekteri odpurci HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:23   Citovat  

co to je IMHO?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:26   Citovat  

Podle mne je i rozdíl v tom,zda si člověk ubalí v partičse přátel něco jako orangebad či bílou vdovu a na maturitním večírku či svatbě se pak zbytek dne všemu optimisticky chechtají,a lidé co hulí samovypěstované polní výtvory na kterých se jěště snaží vydělávat prodejem do škol atd....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:27   Citovat  

mystique napsal:
a co ruzova masle s pentlickou s napisem CRX

Jo, jsem pro:) To se nepřehlédne je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:28   Citovat  

Minor napsal:
Jo, jsem pro:) To se nepřehlédne je to dobrý

ja si taky myslim, a kdyby si nekdo o vas myslel, ze jste gayove, tak jsou povrchni,... budeme sirit svobodu vyjadrovani svych postoju!!!!! =)))
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 19:29   Citovat  

Cody napsal:
co to je IMHO?

PMSN, akorát že englicky:) Česky to není tak kchůl.
Znamená to "podle mého skromného názoru".
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 20:10   Citovat  

Cody napsal:
Podle mne je i rozdíl v tom,zda si člověk ubalí v partičse přátel něco jako orangebad či bílou vdovu a na maturitním večírku či svatbě se pak zbytek dne všemu optimisticky chechtají,a lidé co hulí samovypěstované polní výtvory na kterých se jěště snaží vydělávat prodejem do škol atd....

Aaale, paan je nakej znalec pořádnej výtlem pořádnej výtlem... Jo, rozdil to je... Ale ted uz malokdo pestuje seno, tyhle modely co o nich pises se bezne pestujou doma... Dealovani taky nemam moc rad...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 10:34   Citovat  

mystique: no budiz.. jak rika pritelkyne: sice nehulim, nekourim a nepiju, ale jednou se zabiju v aute Velmi šťastný A jestli to bude s klobouckem ala Minor a pentlickou ala Mystique, tak se mate na co tesit v TV a novinach pořádnej výtlem A hned budu za total smazku, protoze takovou kombinaci jen tak nekdo nevidel HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 11:49   Citovat  

kamol napsal:
jde videt ze o tom nic nevis.nemam tim na mysli procenta.

přesně tak...miki je bohužel vtipnej ani o tom neví...já se k tomu jeho "názoru" radši ani nevyjadřoval.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 12:13   Citovat  

No teda Honďáci, vy mě dostáváte a bavíte tak jako většinou já vás........
Mělo mě napadnout, že se tenhle topic se zase zvrhne v tuhle hlínu co tady momentálně je.......

poslední pro mě a ostatní lidi, který to taky zajímalo byl Hellbornův odkaz na článek z Reflexu, ten jsem si vytisk a dal do auta abych pak za daný situace věděl co a jak..tím to pro mě končí.

Nepotřebuju se tady někomu zpovídat co dělám nebpo nedělám, komu tím prospěju nebo neprospěju, nikde to nehlásám, neobhajuji si to a rozhodně do toho nikoho nenutím...... je mi 21 let piju alkohol, kouřím cigarety a marihuanu a donedávna jsem se oddával nezávaznému sexu, kdykoli jsem měl chuť....a víte proč ? Protože jsem se nenarodil proto, abych celej život strávil v práci a po zbytek času spal nebo pánbíčkářsky kázal o tom, že alkohol a marihuana je zdraví škodlivá a šoatný a podobné řeči......stejně tak jsem si na cestu do práce nekoupil stopětku ale EE8ku ...........dokud chci, tak si život budu užívat, považuji se za slušného a dobře vychovaného člověka, který nikomu neškodí a už vůbec netím, že hulím nebo konzumuji jakoukoliv látku...........tato a všechny podobné činnosti mě naplňuje stejně tak jako když na zimu udělám ptáčkům budku.......

Nemusím ani jmenovat, ale ti z vás, kteří jen kvůli zaslepenosti a propagandě některých dalších jedinců a skupin lidí v tomto státě odsuzujete (nejenom) marihuanu a nazývají její konzumenty "feťáky" jsou pro mě lidé, kteří mají zak zúžené obzory, jež nám život nabízí, až je mi vás líto....

Stejně tako některým z vás doporučuji se podívat na OPRAVDOVÉHO FEŤÁKA abyste věděli, jaké plky vypouštíte z úst......

HLAVNĚ MI ALE ŠLO O TO ZJISTIT TO, NA CO JSEM SE ZEPTAL, COŽ SE NAKONEC POVEDLO.

tímto všem zúčastněným děkuji a navrhuji toto téma smazat, protože by tento topic mohl vidět nějaký nový nadšenec do Honda ale zřejmě by si pomyslel, že jsme nejspíš jen banda sprostých feťáků a radši by se do našeho klubu nedal....... Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy

howgh. kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:16   Citovat  

a nikdo si už nerejpne jo? hmmm Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:23   Citovat  

Jen vydrz..jeste neni vecer pořádnej výtlem verim ze se to tu jeste rozjede.. :o))) papa pořádnej výtlem ...me trebas jen prekvapilo srovnani ucinku travy s pocitem kdyz stavim budku..predstava jak mam omlaceny prsty od kladiva, ruce samej mozol a vsude krve jak z filmu..Mnoooo..obavam se ze bilozravec ze me nebude a travu nebudu pozivat ani jinak.. Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:30   Citovat  

Minor napsal:
Co kdybychom vytvořili nějakou crxkovou módu? Základem by se mohl stát můj klobouček tralaláček. Ten by asi nikdo v céru jen tak nepřehlédl Hihi

Minore vsak ti co nosi klouboucky na hlave v aute na ty uz jsou prezdivky klobouckari pořádnej výtlem
takove ty brzdy provozu pořádnej výtlem my si vzdycky rikame jak jedem a nekdo jede jak lemra brzdi provoz,odbocuje pul hodiny a kouknem aaaaa klobouckar pořádnej výtlem
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:31   Citovat  

mystique napsal:
ale to mas na mysli hasisaky a ne skejtaky =)

ale pozor cokoladka je lepsi Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:35   Citovat  

kamol napsal:
Minore vsak ti co nosi klouboucky na hlave v aute na ty uz jsou prezdivky klobouckari pořádnej výtlem
takove ty brzdy provozu pořádnej výtlem my si vzdycky rikame jak jedem a nekdo jede jak lemra brzdi provoz,odbocuje pul hodiny a kouknem aaaaa klobouckar pořádnej výtlem

Proto ho taky nosímÚsměv Stále mám v sobě mladistvého ducha a snažím se bourat stereotypy a zpochybňovat zažitá klišé.
Možná bych mohl udělat neobvyklou směsku - klobouček, bombr a skejťácký gatěÚsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 13:52   Citovat  

cocks napsal:
a nikdo si už nerejpne jo? hmmm Úsměv

Snad jen ze na ten clanek jsem odkazoval ja Úsměv... Ale JXD bych bral radsi s rezervou pořádnej výtlem... A pokud na to ten tvuj kamarad ma kuraz, vsadim svoje skejtacky boty na to ze by u soudu uspel...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 14:02   Citovat  

Minor: uz se tesim az dojedu nejakeho chlapika s cepeckem, pojede katolickych 80 (jistota je jistota), ja na nej zablikam a jen se ozve vtec a papaaaa pořádnej výtlem to musi byt zazitek pořádnej výtlem
   Návrat  
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 14:48   Citovat  

to snad ne trdej chlast a mariuana jdou si ruku v ruce zmatenej na kazdym to neco zanecha to snad ne to je jako dzy nekomu smrdej nohy....taky se necejti,ale ty druhy vedej ze mu smrdej pořádnej výtlem a basta proste OK znam lidi co hulej,a je na nich znat ze proste uz to neni to co to byvalo no přátele a trava a chlast za volant nepatri naštvanej naštvanej a jeste neni to krasnej pohled dyz de 22letej tatinek v hadrech jako kdyz vypadnul krave z drzky a pred sebou tahne kocarek a je z nej cejtit trava? proste bych blil z takovejch magoru co si takle uzivaj zivota a basta svatoušek naštvanej naštvanej moc koukate na americky filmy no mravenec
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 15:18   Citovat  

Minor napsal:
Proto ho taky nosímÚsměv Stále mám v sobě mladistvého ducha a snažím se bourat stereotypy a zpochybňovat zažitá klišé.
Možná bych mohl udělat neobvyklou směsku - klobouček, bombr a skejťácký gatěÚsměv

no je pravda, že vždycky když na sobě nemáš ten červenej klobouček tak mi přijdeš takovej "nehondí" HaHaaa bez kloboučku to prostě není Minor Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 15:18   Citovat  

maryo napsal:
Snad jen ze na ten clanek jsem odkazoval ja Úsměv... Ale JXD bych bral radsi s rezervou pořádnej výtlem... A pokud na to ten tvuj kamarad ma kuraz, vsadim svoje skejtacky boty na to ze by u soudu uspel...

jejda pane sorry.................... Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ehm..mám dotaz...policisté jste tu ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina