Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý CRX s D2 z Hondaye - Kdo je to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 7
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:04   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
já sem se snažil všude jezdit normálně i když mě to taky nedalo a ve vesnici jsem si to jednou vošláp ale jen na jedničku takže jsem žádnou závratnou rychlostí nejel...samozřejmě u vjezdu mi někdo řikal ať jezdim už příště pomalu ..... pak slyšim jak si to tam pere reno ale evidentně to už nikomu nevadí protože to je reno HaHaaa kiss me jako můj brácha měl stan pěkně na ráně takže sem se o něj docela bál když po kempu smrděla tráva a byly tam evidentně i ty míň chápaví lidi. To už pak je jen o tom jak to tam někdo votočí na rukáv a pošle to do něj KO naštvanej

ReNo dostal sprdunk taky (jako každý rok), to se neboj...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:07   Citovat  

no jo, jenze renovi to rve furt.. at jede klidne nebo ne HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:08   Citovat  

mega1 napsal:
no jo, jenze renovi to rve furt.. at jede klidne nebo ne HaHaaa

No mě taky zajímalo, jak může dát při V4/V6 soundu 2500ot., když má volnoběh snad na 3.000ot... HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:13   Citovat  

Hell: no jo.. sak taky jak to dopadlo Velmi šťastný
(nemyslim teda zrovna tech 2,5ot.)

jinak ten kluk, co je tady o nem rec, tak podle ty fotky koukam, ze jsem mu taky neunikla, chtel po me 2x za vecer v sobotu naky repraky, ale nemoh se za boha vymacknout jaky, pak zas chtel pres nas shop prodavat naky dily.. tak jsme na nej chvili koukala a pak pochopila, ze tenhle hovor bude o nicem a zdrhla HaHaaa
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:26   Citovat  

jo tohle bylo hrozný pako. přilít nám na bránu asi ve tři ráno. ale je fakt, že nás probral
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:35   Citovat  

Minor napsal:
Lidi, kdy už konečně přestanete být na foru sprostí?
To ti mám dát žlutou hned po Honday? Nebo se mám tvářit, jako že to tu není? Nebo se mám na veškerou moderátorskou práci vykašlat, protože mě fakt nebaví dávat někomu varování a nechat si pak nadávat, co jsem to za vola?
Koukej s tím honem něco udělat.

Nechápu ???

Za co žlutou kartu ? Nebo to spíše nebylo na mne ?
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:38   Citovat  

nevim jestli slovo průse... ...ry papa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:49   Citovat  

Zuz@ napsal:
Nechápu ???

Za co žlutou kartu ? Nebo to spíše nebylo na mne ?

Bylo to na tebe. Jak se zdá, PepaCR5446 je značně chápavější než ty Úsměv
   Návrat  
Snekk je teď offline  Snekk
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:55   Citovat  

vendik napsal:
jj je to on ten byl porad zhulenej pořádnej výtlem pořádnej výtlem

hehe prej zhulenej....mi s Ramikem jsme si mysleli neco jinaciho Velmi šťastný jinak tenhle capek me rano vzbudil(no spis asi hodne zvas)kdyz tam po ranu delal bordel.... Mrk
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:58   Citovat  

Po kempu smrdela trava Tak to koukám! tak to bych se citil desne ohrozenej, ale pifko tam urcite nikdo nepil HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:06   Citovat  

jo přesně jak píšu občas někde ta tráva cejtit byla Chápeš!
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:09   Citovat  

A sakra tady se to ubírá k diskuzi na téma pivaři vs. travařiHaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:11   Citovat  

hulit na takovym srazu je podle mě prasečina kiss me tak jako chlastat. Jak kdyby se lidi nemohli bavit i bez drog Tak to valím bulvy to snad ne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:16  Naposledy upravil Zuz@ dne 29.6.2009 , 11:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:
Bylo to na tebe. Jak se zdá, PepaCR5446 je značně chápavější než ty Úsměv

Tak to sorry, ale na slově průse ..r(problém, problémový) ani ve slovníku není definice tohoto slova jako slovo sprostý ....

To už jste si vydali i nějakej svůj speciál slovník sprostých slov Honda-clubu, či co ???

Jinak žlutá karta je mi úplně fuk, jelikož jsem neshledala, že bych zde napsala nějaký sprostý slovo.....! Pokud tě to uklidní tak jí tam šoupni, ale určitě bych nenazvala někoho za VOL...A. Jelikož tohle slovo je u mě sprostý!

Každopádně opravím to slovo, abych dodržovala stejný podmínky jako ostatní !
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:18   Citovat  

Supeeer..kdyz uz je tu to tema, tak se rozepisu..

1. hlavne ze se tu jasne reklo ze v soutezi "supermegahustej sound" se nebude vytacet do omezovace uz jen kuli vesnicanum.. Pri pohledu na tu soutez jsem si jen rikal ze vetsina Hondaru si fakt dobreho stavu auta nevazi Smutný A nikdo take vubec neresil co tomu bude predchazet..viz stribrna prelude co jezdila kolem stanu na hrabacky 5x dokola a kdyz uz Rom. ztratil nervy a sel mu rict zda by to nestacilo, tak dotycny jen: "zahrejvaaaaaam na souteeeeez neeee" a pokracoval:(

2. To same, ale mimo soutez.. A kdyz nekdo zacne vytacet po 22. hodine, tak je opravdu na RANU!!! Co jsem si vsiml, tak to delal zrovna tento klucina a pak jeste u nas dalsi cerne CRX 2g s tubou vzadu..

3. To same ale muzika.. Proc po 22. hodine nekdo ma nutnost otevrit kufr a pochlubit se ohavnou tubou? Kdyby to alespon hralo ciste a byla to muzika kvalitni, ale hozena tuba na plate? to snad ne A jeste 4x dokola Mááájk Džeksn..To uz je opravdu moc..Kdyz jsem chtel v 1 rano usnout, tak jsem take uz vahal zda nepujdu dotycnemu neco rict

4. 50tku v obci nedodrzovala vetsina lidi.. Hlavne ze tam byla ukazka policie CR..priste bych domluvil jednoho motorkare aby cekal v obci a nemilosrdne bral papiry a pokutoval.. je to dobrý

5. kuratka malinko zklamala..nastala 12. hodina a pan teprve nandaval zmrzle pipiny na rost Smutný Na otazku proc teprve ted kdyz je tam od rana se pan usmal a povida: "nechtel jsem je susit a mam strach ze si ho nikdo nekoupi" Smutný Coz nastvalo jen co jsem pozoroval hoooodne lidi..

-----

az na ty kurata je vesmes vse jen veci lidi co se neumi chovat a priste bych jak jsem psal tvrde trestal..po 22. hodine zakaz turovani motoru, zakaz hlasite hudby a domluvit policii na mereni v obci.. je to dobrý Kuratka byla tedy podcenena, ale zase pan mel asi nejlepsi klobasku co jsem kdy dlabal, takze u me si to vyzehlil Se stydím Celkove Honday vysel i pocasim (alespon ja vzdy kdyz prselo griloval pod celtou (dekuji za prostor pod celtooooou!!)) ..jsem i lehce osmahnutej slunickem..a byla srandaaa..viz lide jako Fox (nehorazne humornej fotrik HaHaaa ), M@jk, Pepa, atd... Nocni zavod uuuuplne supeer..az nam bylo lito ze trval tak kratce (utece to rychle)..ostatni souteze supeeer (strelba 3x krizek, takze uspech HaHaaa ) ..i bazen se vyuzil.. přátele Jen zkratka pristi rok prosim o vetsi "drsnost" ohledne pravidel v kempu.. v noci jsem si pripadal jak na Mimoni a cekal jsem kdo me nabori auto, stan, nebo nekoho od nas.. Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:28   Citovat  

Zuz@ napsal:
Tak to sorry, ale na slově průse ..r(problém, problémový) ani ve slovníku není definice tohoto slova jako slovo sprostý ....

To už jste si vydali i nějakej svůj speciál slovník sprostých slov Honda-clubu, či co ???

Jinak žlutá karta je mi úplně fuk, jelikož jsem neshledala, že bych zde napsala nějaký sprostý slovo.....! Pokud tě to uklidní tak jí tam šoupni, ale určitě bych nenazvala někoho za VOL...A. Jelikož tohle slovo je u mě sprostý!

Dobře, vidím, že po dobrém to nejde, uděluji ti žlutou kartu.
A v obecné rovině, právě takové chování, jako je tvoje, mě vede k úvaze, že se na nějaké moderování vykašlu a přestanu se snažit udržovat slušnou úroveň fora. Někdo to možná bude vnímat jako vítězství, že se tu konečně může vyjadřovat jako dlaždič, podle mého názoru to ale bude prohra všech.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:35   Citovat  

Dobrý den, nechci se do toho nechat vměšovat, ale nedá mi to... naprosto zbytecně se tu hádáte, Zuza se omluvila, vše vysvětlila a tím bych to uzavřel.
Mimochodem v kontextu, ve kterém bylo slovo prů..r použito nevidím žádný problém, žádnou agresi, či sprostotu, ale je věcí moderátora, jak to posoudí, já jen nerad vidím tyto zbytečné hádky mezi námi, jsme přeci jedna velká rodina a tohle je opravdu absurdní spor.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:37  Naposledy upravil ReNo dne 29.6.2009 , 11:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PepaCR5446 napsal:
já sem se snažil všude jezdit normálně i když mě to taky nedalo a ve vesnici jsem si to jednou vošláp ale jen na jedničku takže jsem žádnou závratnou rychlostí nejel...samozřejmě u vjezdu mi někdo řikal ať jezdim už příště pomalu ..... pak slyšim jak si to tam pere reno ale evidentně to už nikomu nevadí protože to je reno HaHaaa kiss me jako můj brácha měl stan pěkně na ráně takže sem se o něj docela bál když po kempu smrděla tráva a byly tam evidentně i ty míň chápaví lidi. To už pak je jen o tom jak to tam někdo votočí na rukáv a pošle to do něj KO naštvanej

Ohulil jsem pouze jednicku do 55kmh. Pote AZ ZA ZNACKOU KONEC VESNICE, kde jsem zastavil a poradne to rozjel. To ze mam hlasitejsi vuz ze me nedela prase letici po vesnici!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:38   Citovat  

gizmi napsal:
Jen zkratka pristi rok prosim o vetsi "drsnost" ohledne pravidel v kempu.. v noci jsem si pripadal jak na Mimoni a cekal jsem kdo me nabori auto, stan, nebo nekoho od nas.. Smutný

Letos nás bylo míň a spát se taky muselo... Smutný (kemp jsme kvůli hudbě obcházeli několikrát a ještě jednou jsem volal Davera, že je ten kravál slyšet až do penzionu - asi otočený zadek od brány,tak tam to nebylo slyšet.).

Jak říká Daver: Příště to potuníme...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:42   Citovat  

Hellborn: je to dobrý rad pomuzu je to dobrý Jinak spis jsem chtel at si to prectou dotycni a trosku premysli nad chovanim..za tohle organizace nemuze!!!! Ta bych rekl byla suprova přátele Mozna bych zavedl u vjezdu cedulku s pravidly ze po 22. hodine bude klid, jinak ma pravo organizator odejmout klicky od auta..zakaz hrabani, zakaz rychle jizdy, zakaz turovani vozidla..A milerad se toho ujmu Velmi šťastný Bohuzel jsem typ cloveka co potrebuje ke spanku klid Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:48   Citovat  

gizmi napsal:
Hellborn: je to dobrý rad pomuzu je to dobrý Jinak spis jsem chtel at si to prectou dotycni a trosku premysli nad chovanim..za tohle organizace nemuze!!!! Ta bych rekl byla suprova přátele Mozna bych zavedl u vjezdu cedulku s pravidly ze po 22. hodine bude klid, jinak ma pravo organizator odejmout klicky od auta..zakaz hrabani, zakaz rychle jizdy, zakaz turovani vozidla..A milerad se toho ujmu Velmi šťastný Bohuzel jsem typ cloveka co potrebuje ke spanku klid Smutný

No snad někdo popřemýšlí,ale zas přijedou jiní... Ble Značka 20km/h tam byla... Zbytek doděláme a na něco jsme zapomněli... Se stydím

Každá ruka se hodí. OK
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:50   Citovat  

Takýhle lidi bych tam vůbec nepouštěl
Můžete někdo toho týpka popsat možná ho znám Úsměv
   Návrat  
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 11:55   Citovat  

Choze.S napsal:
Jojo tak nějak ji měl. Cca každejch 10 minut to vedle mě nastartoval, protůroval a zase chcípnul. Neskutečnej kravál. Hubenej kluk, nakrátko ostříhanej. Typická smažka

Jojo,tak to je Kladno offtopic
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:04   Citovat  

Aceman napsal:
Dobrý den, nechci se do toho nechat vměšovat, ale nedá mi to... naprosto zbytecně se tu hádáte, Zuza se omluvila, vše vysvětlila a tím bych to uzavřel.
Mimochodem v kontextu, ve kterém bylo slovo prů..r použito nevidím žádný problém, žádnou agresi, či sprostotu, ale je věcí moderátora, jak to posoudí, já jen nerad vidím tyto zbytečné hádky mezi námi, jsme přeci jedna velká rodina a tohle je opravdu absurdní spor.

Díky za uznání .... Nečekala jsem, že když napíšu, že prů...sery se na něj lepí, že si budou lidi myslet, že je to s nějakým agresivní či sprostým podtextem(asi raději nebudu přispívat vůbec). Taky filtr kterej sem zaznamenala až s upravením příspěvku mi to upravený nedovolil odeslat.... Nehodlám se tady ani hádat, Minorka znám osobně a nikdy bych si nedovolila mu říci sprotý slovo(prostě toto nedělám a už vůbec ne přes klávesnici).
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:05   Citovat  

sh@m@n napsal:
Takýhle lidi bych tam vůbec nepouštěl
Můžete někdo toho týpka popsat možná ho znám Úsměv

fotku máš stránku před.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 12:08   Citovat  

Choze.S napsal:
fotku máš stránku před.

Jestli je to ten co stojí u toho céra tak toho neznám
Ale znám jinýho trapiče černýho céra
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:37   Citovat  

Minor napsal:
Dobře, vidím, že po dobrém to nejde, uděluji ti žlutou kartu.
A v obecné rovině, právě takové chování, jako je tvoje, mě vede k úvaze, že se na nějaké moderování vykašlu a přestanu se snažit udržovat slušnou úroveň fora. Někdo to možná bude vnímat jako vítězství, že se tu konečně může vyjadřovat jako dlaždič, podle mého názoru to ale bude prohra všech.

to snad nemyslite vazne ze ne? takze tady ted pujde megacenzura, budou se davat zluty karty za to, ze nekdo napise slovo ,pru.er, misto toho abyste mrkali na to, jak se tu dotycni vyjadruji i bez pouziti sprostych slov. takze radeji dat zlutou kartu nekomu za takovouhle prkotinu, ale to ze tady nekdo dela vecny bordel, navazi se do ostatnich, to nikomu nevadi ze? tak hlavne ze nepouzije sprosty slovo. to jak to ohodnotite je na vas, ale vypada to, ze tomu davate uplne nulovou toleranci a v kazdymu slovicku, co ma v sobe s, e a r pohromade vidite sprosty slovo a udelite zlutou kartu?

nemam v planu to uz dal rozvijet, ale tohle me vazne popudilo.... to ze nekdo napise neco takovyho jeste neznamena ze je dlazdic a ze tu chce mrvit nejakou moralku..

oh wait, nedostanu za slovo mrvit zlutou kartu?

Minore vis, ze nic proti tobe a chapu, ze se to snazis delat, jak to jen jde, ale tohle uz mi prijde proste pritazeny za vlasy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 13:42   Citovat  

mystique napsal:
to snad nemyslite vazne ze ne? takze tady ted pujde megacenzura

s megou to nema snad nic spolecnyho Hihi taky si nemyslim, ze je to zas tak velkej pru..., kdyz nekdo pouzije tohle slovo.. prispevek nikoho neurazi a ten vyraz je bezne pouzivanej a ja bych ho za sprostej rozhodne nepokladala..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 14:11   Citovat  

Mega1, Mystique : díky za uznání..... Bohužel nechápu do teď čím sem si to pořádně vykoledovala, chvíli si i říkám jestli sem to opravdu nenapsala blbě tak civím a civím a nakonec ani nevím nad čím přemýšlím. Své příšpěvky se snažím podávat bez kontextu a slušně formulované, když chci něco vyvrátit tak dám konkrétní případ, přispěju sem opravdu minimálně o svém autě raději nepřispívám vůbec, jelikož by vznikla mega hádka pořádnej výtlem

pořádnej výtlem

Sorry nic ve zlým, ráda sem lezu a kolikrát jsou tu opravdu užitečný věci, fajn lidi, ale bohužel kvůli hádkám, nadávkám, ztrapňování sem více prima lidí nechodí. K větší smůle, že jsou to lidi, kteří mají taky dobré vědomosti a s mnoha věcmi, problémy dokážou poradit. Ale každej sme nějakej takže buďme rádi, že to tady někdo takhle krotí OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 15:10   Citovat  

mne to prijde, ze Minora neco dost nastvalo a jak byl rozjetej, pokracoval i tady.. ze mu to ulitlo.. dyt je to jinak hodne rozumnej clovek.. ale je to holt jenom clovek Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý CRX s D2 z Hondaye - Kdo je to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina