Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý CRX s D2 z Hondaye - Kdo je to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 7
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 15:54   Citovat  

No měli jsme ho taky na obzoru celí honday,přišel k nám jestli prý budeme tůrovat S2000,že to chce slyšet jestli zní lépe než ta jeho CRX.Tu tam totiž za studena drtil pořád,šílenec jeden:-))Pak jsem ho potkal na sociálkách a nabízel mi kouř Po vesnici jsem ho viděl jet jednou a je štěstí že nikoho nesmetl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Snekk je teď offline  Snekk
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 23:54   Citovat  

me prisel v pohode nez me asi 4x za noc zbudil to sem myslela ze ho vytahnu z auta a vemu mu klickya dat mu jednu,blbec tam porad jezdil autem a delal bordel..a za vsechno nemuze trava ale fet.bylo tam hodne lidi co hulej a nikdio nebyl jako on!jemu se nic nevyrovna.Iwetis
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2009 , 0:24   Citovat  

on to teda rosekal? má někdo podrobnosti? a jak moc to bylo rozmlácený? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.7.2009 , 0:31   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
on to teda rosekal? má někdo podrobnosti? a jak moc to bylo rozmlácený? Tak to valím bulvy
je tu fotka v diskuzi
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 21:12   Citovat  

Tak tohle necist az do konce tak neverim ani F.Hustej typek (typař na crx).Nemely by se na ridicaky delat psychotesty?By mu zustalo mozna kolo. pořádnej výtlem
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 22:59   Citovat  

Prelude napsal:
Tak tohle necist az do konce tak neverim ani F.Hustej typek (typař na crx).Nemely by se na ridicaky delat psychotesty?By mu zustalo mozna kolo. pořádnej výtlem
no počkej mě by možná nezůstalo ani jedno kolo pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 23:11   Citovat  

Tak bys mela dojezdovku.Ha.Mas to!!!! Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 0:08   Citovat  

Prelude napsal:
Tak bys mela dojezdovku.Ha.Mas to!!!! Hihi pořádnej výtlem
a tu mam docela velkou Velmi šťastný
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 1:15   Citovat  

sakra, to jsou věci, tohle jsem si vážně musel dočíst pořádnej výtlem mně se ale naštěstí vyhnul, možná škoda, zasmál bych se mu HaHaaa
   Návrat  
ne-moc je teď offline  ne-moc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 1:24   Citovat  

JE mi toho auta lito.. Meli ste mu to na honday rozmluvit a vymenit za neco jemu rovnemu. Treba Traktor domaci vyroby bo tak neco.
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 8:28   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
konečně to někdo taky napsal výstižně OK mluvíš mi z duše děkuju přátele

co mas proti mariance? neznamena kdyz je nekdo psychous ze to dela trava!!! nehazej vsechno do jednoho pytle... Podle toho co jsem se tady docetl ten urcite frcel na jinych drogach...
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 8:34   Citovat  

oorrbb napsal:
co mas proti mariance? neznamena kdyz je nekdo psychous ze to dela trava!!! nehazej vsechno do jednoho pytle... Podle toho co jsem se tady docetl ten urcite frcel na jinych drogach...

ale já nemluvil konkrétně o tomhle individuu Tak to valím bulvy tak celkově sem proti trávě a chlastání a kouření...všechno ničí zdravý... a nemám potřebu na honda srazu čuchat jak když babča pálí schnilí seno pořádnej výtlem to snad ne já mám na to asi odlišnej názor než ty no OK
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 9:08   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
ale já nemluvil konkrétně o tomhle individuu Tak to valím bulvy tak celkově sem proti trávě a chlastání a kouření...všechno ničí zdravý... a nemám potřebu na honda srazu čuchat jak když babča pálí schnilí seno pořádnej výtlem to snad ne já mám na to asi odlišnej názor než ty no OK
mam stejnej nazor. tyhle veci za volant nepatri. vlastne ani nikam jinam. tyhle veci k zabave nepotrebuju. alkohol piju jen kdyz mi chutna.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 9:11   Citovat  

přesně tak Winie, když máš kolem sebe partu kámošů tak žádnou trávu ani nic jinýho neni potřeba.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:55   Citovat  

Možná by stálo za to udělat tu něakou anketu,topic na téma marihuana aby se zjistily přesný počty....

Příde mi že tímto slovem začíná hodně zlého v diskuzích....
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 13:11   Citovat  

Winie napsal:
mam stejnej nazor. tyhle veci za volant nepatri. vlastne ani nikam jinam. tyhle veci k zabave nepotrebuju. alkohol piju jen kdyz mi chutna.

jsi mi pripomel ten for s tim starikem:

".... soulozim jen kdyz mam chut - loni jsem ji trebas nemel vubec."

ono vubec nejlepsi je delat podle chuti - pokud tim vylozene nekoho neobtezuji. a nekdo muze mit trebas chut na pivo (dnes jsem si dal k obidku dve), nekdo na speka. a neodsuzoval bych ho ani v jednom - pokud neobtezuje ci snad az neohrozuje.

p.s. co jsem slysel tak dotycny obtezoval
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 17:36   Citovat  

mi reknete jak nekomu muze ,chutnat, alkohol =))) snad nejakej tlamolep ne? ja nevim co tu s tou travou furt resite. kdyby byla povolena stejne jako cigara a alkac, tak tu nikdo ani necekne... F A I L
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 19:07   Citovat  

ajsik: Tak to koukám! .. jak na tohle může mít někdo žaludek ..
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 19:13   Citovat  

mystique napsal:
mi reknete jak nekomu muze ,chutnat, alkohol =))) snad nejakej tlamolep ne? ja nevim co tu s tou travou furt resite. kdyby byla povolena stejne jako cigara a alkac, tak tu nikdo ani necekne... F A I L
me to chutna. chutna mi gin, whiskey a metaxa premium Se stydím takze kdyby mi nekdo chtel dat flasku, tak tady ma navod Úsměv jo a dobrou domaci slivku... mmmm. mnam.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 19:50   Citovat  

Jj, EPIC FAIL Úsměv... Me alkac taky nechutna, ale nikomu to neberu... Klidne se ozerte jak dogy Cool
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2009 , 23:40   Citovat  

Brnďa napsal:
no a pak me rikal jestli vim jak vznikly tajpáry, a rikam envim, pry D16A9 ku akorat dali nastorc, ze je to to samy akorat jinak otoceny pořádnej výtlem

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem šuk .
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 0:18   Citovat  

sablos napsal:
já si zas pamatuju že sem se v sobotu probral a on tam obcházel po campu a pak se bavil s klukama co měli targy s vtecem a tvrdil že to je motor do sekaček Tak to valím bulvy

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Ja si snad nekam zkopiruju tyhle perly.. To byl fakt typek "hele woe, kde mam karu..." !
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 0:29   Citovat  

tak me mrzi ze sem tam nebyl...tenhle manik by me asi bavil HaHaaa casem mu da nekdo po palici a treba se mu tam rozsviti je to dobrý
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 0:43   Citovat  

Spis aby nekoho nesestrelil...
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 15:11   Citovat  

Snekk napsal:
me prisel v pohode nez me asi 4x za noc zbudil to sem myslela ze ho vytahnu z auta a vemu mu klickya dat mu jednu,blbec tam porad jezdil autem a delal bordel..a za vsechno nemuze trava ale fet.bylo tam hodne lidi co hulej a nikdio nebyl jako on!jemu se nic nevyrovna.Iwetis

taky si myslim, že měl víc bordelu než jen trávu...

shaman23 napsal:
tak místní policisté by mohli zjistit o koho šlo a následně i jestli nemá v rejstříku nějakou čorku ne?

nemusí mít čorku ale typař to může bejt a s tím nikdo nic neudělá... Smutný

Ludva napsal:
Tak to koukám! Ble Na příští Honday jsem chtěl dorazit, ale podle toho co se tam i po něm dělo/je nějak ztrácím chuť.Ještě že je stále plno lidí co bych fakt rád viděl a pokecal s nima.Takže se nejspíš objevím Úsměv Honda

i když se může stát cokoliv, tak by se člověk neměl nechat odradit jedním "toyem"

Geronimo napsal:
Jo mě tam něco žvanil že mám uříznout něco u sání a že by to udělal tak a tak, jsem si jen řikal, sakra co to plácá ale tak jsem mu to odkjeval, zavřel kapotu a odešel protože jsem s ním hrozně nerad bavil a něco řešil. Ted když to tady čtu, tak si řikám že takovýmu člověku dát normálně bouchačku k hlavě a zmáčknout protože z něj už nic dobrýho nikdy nevyleze akorát problémy a ještě možná někomu něco udělá nebo nedebože zabije. naštvanej naštvanej

taky jsem něco takovýho slyšel, tak jsem se tam asi k tomu zrovna nachomejtnul, jak jste u toho stáli... taky jsem nechápal, co tím chtěl básník říci, ale bouchačka skoro výstižná s tím co všechno tu čtu...

Blur napsal:
Tak to koukám! a já tam nechávala odemčený auto, otevřený okna zmatenej zmatenej

mega1 napsal:
z toho si nic nedelej.. my taky.. a jeste si rikame "dyt sme mezi svejma"

jj... přesně, já to samý, ale fakt dnes koukám nikdy nevíš... chjo Smutný

Brnďa napsal:
no rikal ze na h-c nechodi, ja s nim mluvil, byl to nejaky znamy cloveka s bilym civic 6g aerodeck 1,8vti, pry po nem chtel at dojede a pry ani jeden neni z h-c. A kdys mi rikal jak se mu libi moje auto ze to vzdy chtel, ale ze si ho nevyfoti, ze ho zajimaji jen 2 crxka a ze ty musi poradne nafotit. vim ze mezi nima byla i pepova crx1g

o důvod víc, proč bych měl konečně dodělat garáž...

Ajsik napsal:

PS: je to ta osoba, co je na fotce vedle černý CRX v začátku diskuse....
-- Ani by jsem se nedivil kdyby měl prsty v těch ztracených CRX z Prahy a nalezený na Kladensku.... a že by jeho CRX v Kladně by zůstalo netknutý... jestli si nejel na Honday obhlídnout "terén"

hustě... Smutný

Minor napsal:
Myslím, že je mít nemusíš. A pokud najdeš jediný případ, kdy za slovo sranda někdo dostal žlutou kartu, máš u mě flašku bourbonu nebo whisky.

tak tady sice ne,a le pamatuju si, jak přišel bratr ze školy pěkně nas.... rozhořčen s tím, že mu právě jedna učitelka řekla, že slovo sranda nemá říkat, protože je vulgární vzhledem k tomu, že pochází od slova s*áti... to mne teda zbořilo...

Adamek napsal:
...
Spíš by mě zajímalo, jestli tenhle týpek koupí zase něco a přijede se na nás za rok podívat HaHaaa

mno to snad ne... Tak to koukám! Tak to koukám!

ReNo napsal:
Ohulil jsem pouze jednicku do 55kmh. Pote AZ ZA ZNACKOU KONEC VESNICE, kde jsem zastavil a poradne to rozjel. To ze mam hlasitejsi vuz ze me nedela prase letici po vesnici!!!

jsi se nějak rozhorčil Hihi

mega1 napsal:
mne to prijde, ze Minora neco dost nastvalo a jak byl rozjetej, pokracoval i tady.. ze mu to ulitlo.. dyt je to jinak hodne rozumnej clovek.. ale je to holt jenom clovek Mrk

souhlasím... hlavně ale já vím, jak se asi minor cítil... kdysi jsem moderoval na jednom foru o mobilech a taky jsem toho nechal, protože jsem na to už při ostatních věcech, který jsem chtěl, nehledě na věci který jsem potřeboval řešit, prostě už neměl sílu a i když za mnou chodila spousta lidí, abych se vrátil a prosili mne, tak jsem jim řekl, že asi bude lepší, když si najdou někoho jinýho, rpotože kdyby spolejhali na me a já to neměl sílu zvládat, tak by šla úroveň hodně rychle do háje...
takže na jednu stranu mne to mrzí, ale zase na druhou stranu fakt Minora plně chápu...

PepaCR5446 napsal:
jedno kolo bylo nakopnutý a docela dost...když jsem s nim mluvil tak že prej stim lítá 180 lesem na cestách pořádnej výtlem nevim jestli si dal moooc pifko

moc určo, ale obávám se, že asi ne jen pifko...

Hellborn napsal:
Jak říká Daver: Příště to potuníme...

OK
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 15:12   Citovat  

bylo mi blbý psát tunu příspěvků, ale fakt na některý věci snad ani nešlo nereagovat...
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 11:32   Citovat  

Ten týpek je na Kladně celkem profláklej a jelikož mě z Kladna zná,tak mě tam taky dost otravoval a celou naší Hondí squadru a nedal pokoj,už sme mu tam chtěli s klukama dát dělo ale kašlat na něj...Kdo ho nezná tak bacha na něj...smahy,čorky atak....

Ještě na mě měl číslo a volal mi že je na náký benzínce a jestli bych pro něj nesjel a bla bla...NO COMMENT ! ! !
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2009 , 14:15   Citovat  

MártyKL napsal:
Ten týpek je na Kladně celkem profláklej a jelikož mě z Kladna zná,tak mě tam taky dost otravoval a celou naší Hondí squadru a nedal pokoj,už sme mu tam chtěli s klukama dát dělo ale kašlat na něj...Kdo ho nezná tak bacha na něj...smahy,čorky atak....

Ještě na mě měl číslo a volal mi že je na náký benzínce a jestli bych pro něj nesjel a bla bla...NO COMMENT ! ! !

na tý pumpě sem ho potkal...
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 0:53   Citovat  

Zkusím se poptat jak to sním dopadlo, jestli trval na "přepadení"...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2009 , 9:24   Citovat  

Winie napsal:
me to chutna. chutna mi gin, whiskey a metaxa premium Se stydím takze kdyby mi nekdo chtel dat flasku, tak tady ma navod Úsměv jo a dobrou domaci slivku... mmmm. mnam.

jo dobrou slívu sem měl na Honday, jak sem jí ochutnal tak se mi rozsvítili vočíčka vid M@jku HaHaaa a whisku taky mam rád naposled sem strestal 3/4 flašky tullamordew následky radši neříkam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Černý CRX s D2 z Hondaye - Kdo je to?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina