Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Marfiho závody ctr 0-200
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 22
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 19:15   Citovat  

proc vrazite tolik penez do takych aut kdyz to stejne nejede.kupte civic 4g VT.miki vam to poladi a budete mit raketu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 20:07   Citovat  

kamol napsal:
proc vrazite tolik penez do takych aut kdyz to stejne nejede.kupte civic 4g VT.miki vam to poladi a budete mit raketu.

To seš tak .. nebo to jenom děláš? Kde jsem psal že C4g jede? kiss me
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 20:45   Citovat  

Nic proti Marfi jede ti to, ale porad mam v mysli tadytoho typka a tomu to jede podle myho "trochu" rychleji... Skoda ze nevime presny specs... Ted na Dragcupu jsi taky zajel nejaky lejno nebo ne? Kde byl problem? Predem rikam ze ja zajel lejno uplny jsem chudej nemam penize na rychly auto. Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:16   Citovat  

Tak tezko se soudi jestli mu to jede lip ale proc ne nerikam ze sem nejrychlejsi.muze tlacit 11psi a mit vacky ale to uz bude podobne.ja sem spokojenej jak to jede.na 400m neudelam dobrej start uvidime az dam speru zkusim sliky a le nepotrebuju bejt rychlej na 400m.nevim co po me chcete;)az budu chtit bejt king 400m dam si ten motor do lechkyho auta.
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:32   Citovat  

Marfi napsal:
Tak tezko se soudi jestli mu to jede lip ale proc ne nerikam ze sem nejrychlejsi.muze tlacit 11psi a mit vacky ale to uz bude podobne.ja sem spokojenej jak to jede.na 400m neudelam dobrej start uvidime az dam speru zkusim sliky a le nepotrebuju bejt rychlej na 400m.nevim co po me chcete;)az budu chtit bejt king 400m dam si ten motor do lechkyho auta.

nechal bych to tak Úsměv ale zase musis mit syndrom 's jidlem roste chut' (rostou PSI) bo ne ? Úsměv aby te to jednou nechytlo, nevyrval si vnitrek a nepotlacil 20 PSI Velmi šťastný ja du tlacit na zachod, zatim
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 21:45   Citovat  

prosimte ze je vubec poslouchas HaHaaa , hlavni je, jak ses spokojenej ty a ostatni muzes šuk (a me se zda ze to jede brutalne dobre)
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:03   Citovat  

lempl69 napsal:
to je hrozny tywoe, chce se mi z vas....... .. kdyz mel ctr v serii + toda, tak mu tady kazdej jak to rve asfalt a ted, kdyz si dopral vysavac tak kazdej rika ze to nejede.. ste ...... ? nebo ste vsichni jenom zavistivy .......... co byste mu to nejradeji objeli klicem hm ? jede mu to minimalne slusne, a kdyby chtel bejt nejlepsi jako kazdej zdejsi VTickar s 1.4kou, sel by na to trochu jinak.. meetallll

btw: teraz ma napadlo, ze si tym myslel mna, fakt som sa pobavil Úsměv
sice vobec netusim kto si ty (a asi ani ty netusis, kto som ja), ale to s tou 1.4kou ma pobavilo, to vies, do prace jazdim sluzobnou 1.4kou pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:09   Citovat  

vti [906team] napsal:
btw: teraz ma napadlo, ze si tym myslel mna, fakt som sa pobavil Úsměv
sice vobec netusim kto si ty (a asi ani ty netusis, kto som ja), ale to s tou 1.4kou ma pobavilo, to vies, do prace jazdim sluzobnou 1.4kou pořádnej výtlem

nebylo to mysleny na nikoho konkretniho, ani nevim ze mas sluzebni auto, natoz nakou 1.4ku.. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:14   Citovat  

Marfi napsal:
Je to tady samej vykuchanej vrak nebo nesmyslny cisla z gtechu.ruku na srdce kdybi to pista nemel rychlejsi byla by to asi ostuda.povidam naposled ja mam auto do provozu ne sprintovaci special.jeste mi reknete jaka cisla by to melo zajet aby se vam zdalo ze to jede?moje ctr pod 13 zajede ale ten cas mi za to nestoji abych to odstrojoval.

ked zajedes pod 13.11s na slickoch s tym, ze vyhodis zadne sedacky pripadne tapacir (co je mozno 5kg), tak ti to pojde uz konecne lepsie ako chodila moja atmosfera 1.8l pred par rokmi (samozrejme ze ja nemozem za to, ze tvoja kasna bude stale o cca 100kg tazsia, ale to moje auto bolo rovnako streetove, len o par generacii starsie) Úsměv

ale ok, gtech sa ti nepaci, sprint sa ti nepaci (aj ked na ne chodis) a pritom na fore je stale nejaka tema ako Marfi vs zbytok sveta a 90% ludi na fore ti to zerie. to, ze mne sa to nezda ako nieco, co by ma okuzlilo je moj nazor a je mi sumafuk, ci sa niekomu moj nazor paci alebo nie.

btw: chodi ti to uz lepsie ako to chodilo Maturovi ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:15   Citovat  

lempl69 napsal:
nebylo to mysleny na nikoho konkretniho, ani nevim ze mas sluzebni auto, natoz nakou 1.4ku.. OK

jasne ze si to asi nevedel ale mohol si mat dobry tip Úsměv
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:26   Citovat  

btw: chodi ti to uz lepsie ako to chodilo Maturovi ?[/quote]

Matura v tom byl za vetší šišku než Márfi a hlavně dle mého ty 4klapky fungujou o něco lépe si myslím.

Jinak já si myslím že Márfi na Honday ukázal že mu to jede zatim nejlépe ze všech a to si myslím že je důležitý pro to, aby nikdo nemohl kecnout něco jako že to nejede.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:43  Naposledy upravil ReNo dne 5.7.2009 , 22:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

citace:
="hondamens"]btw: chodi ti to uz lepsie ako to chodilo Maturovi ?

Matura v tom byl za vetší šišku než Márfi a hlavně dle mého ty 4klapky fungujou o něco lépe si myslím.

Jinak já si myslím že Márfi na Honday ukázal že mu to jede zatim nejlépe ze všech a to si myslím že je důležitý pro to, aby nikdo nemohl kecnout něco jako že to nejede.

A stejne nejede, ne tak jak bych ocekaval od vysavace. Mimochodem, koukni jak jezdi ostatni vysavace v jeho nove kubature Lucy
Ohledne Honday, ty by jsi cekal, ze nase N/A skonci desetinu sekundy za foukanym CTR, ktere uz predtim melo casy daleko od serie?
A to neni nic proti wokurka OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:44   Citovat  

vti [906team] napsal:
ked zajedes pod 13.11s na slickoch s tym, ze vyhodis zadne sedacky pripadne tapacir (co je mozno 5kg), tak ti to pojde uz konecne lepsie ako chodila moja atmosfera 1.8l pred par rokmi (samozrejme ze ja nemozem za to, ze tvoja kasna bude stale o cca 100kg tazsia, ale to moje auto bolo rovnako streetove, len o par generacii starsie) Úsměv

ale ok, gtech sa ti nepaci, sprint sa ti nepaci (aj ked na ne chodis) a pritom na fore je stale nejaka tema ako Marfi vs zbytok sveta a 90% ludi na fore ti to zerie. to, ze mne sa to nezda ako nieco, co by ma okuzlilo je moj nazor a je mi sumafuk, ci sa niekomu moj nazor paci alebo nie.

btw: chodi ti to uz lepsie ako to chodilo Maturovi ?

me je zase jedno jestli mi to pojede lepe nez tvoje minule auto nebo auto tveho strejdy me je to uplne u kiss me ano ja sem davam videa aby se hondari mohli kouknout jak silnejsi auta dostanou na frak.Misto aby hondari drzeli spolu tak se to tady hroti kdo ma lepsi auto na 400m.Ano tak mas nejrychlejsi auto na 400m tak si to uží napisu ti jeste jednou ze sem nestavel auto na 400m.Ja mam priority stim autem jet treba i na dovolenou a nebo se prolitnout 260 na dalnici ale popravde v tvem aute bych to zazit nechtel. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:47   Citovat  

nevim jak to jelo maturovi jestli chcete zase 400m tak zajel nak 13,6 to zajedu taky ale tyhle auta se pomerujou uplne nekde jine jako je pruzne zrychleni a okruh.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:53   Citovat  

Takže až to azjede 13,11 tak to pojede jo???
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 22:53   Citovat  

Marfi napsal:
nevim jak to jelo maturovi jestli chcete zase 400m tak zajel nak 13,6 to zajedu taky ale tyhle auta se pomerujou uplne nekde jine jako je pruzne zrychleni a okruh.

Já myslím že se za cesťáka nemusíš stydět ani na sprintech Mrk Pro mě takhle má vypadat sportovní auto na denní ježdění do práce OK

U mě máš prostě za 1 Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:00   Citovat  

Marfi napsal:
Takže až to azjede 13,11 tak to pojede jo???

Takze 0-200 ... pod 16.0s.
Tam nekde bych ocekaval vysledek kompresoru upraveneho CTR. Jestli chces nastavit g-techa, pak neni problem. Se stavis, ja ho nastavim, udelas projizdku a ja pak tu zverejnim vysledky. At uz budou jakekoliv.
Co Ty na to, beres vyzvu? VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:01   Citovat  

hondamens napsal:
Já myslím že se za cesťáka nemusíš stydět ani na sprintech Mrk Pro mě takhle má vypadat sportovní auto na denní ježdění do práce OK

U mě máš prostě za 1 Mrk

Díky:-)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:02   Citovat  

pak znamená že už to jede jo:-)aha ja si to zajedu na boxu pak vám to sem hodim nenažranci Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:08   Citovat  

Marfi napsal:
pak znamená že už to jede jo:-)aha ja si to zajedu na boxu pak vám to sem hodim nenažranci Hihi

Ne, chceme G-techa, mame na nem vsichni zmereno. Muzeme rovnou porovnat a ja budu zarukou opravdovych casu. Proste to vezmu, stahnu a zverejnim tady.
A jestli to da 200 pod 16.0 ... pak Ti snad i necham zahrat song do radia .. s tim, ze ti to jede fakt pekelne OK
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:23   Citovat  

ReNo napsal:
Ne, chceme G-techa, mame na nem vsichni zmereno. Muzeme rovnou porovnat a ja budu zarukou opravdovych casu. Proste to vezmu, stahnu a zverejnim tady.
A jestli to da 200 pod 16.0 ... pak Ti snad i necham zahrat song do radia .. s tim, ze ti to jede fakt pekelne OK

Marfi, tohle je hozená rukavice, měl by jsi do toho jít, myslím, že takovou posluchovost by rádio mělo po dlouhé době na hodně dlouhou dobu pořádnej výtlem
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 0:54   Citovat  

FastCivic napsal:
a co kdyby si misto tady toho tlachani vzal fotak a sel nam natocit nejake pekne video, co rikas? Úsměv Si myslim ze uz je cas ukazat nam jak to jede je to dobrý

a co kdyby si ty misto toho svyho tlachani zvedl svoji zadnici a zajel se podivat na slovensko ci do madarska na poradny sprinty? nemas to tak daleko ne? tam zarucene potkas vti906 a jeho turbo bestii....
myslim ze casem 12,3 na 400m a 0-200 za 13s ukazal vic nez dobre, jak mu to jede....jedinej kdo ho slozi je marat (zatim) Mr. Green
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 7:53   Citovat  

hondamens napsal:

U mě máš prostě za 1 Mrk

taky se mi to líbí. Plnohodnotný auto u kterýho neumírá 4,5 a 6 Úsměv lidi to tu zbytečně hrotí.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 8:21   Citovat  

já taky dávám márfimu palec nahoru je to dobrý

i když mě přeplňování u takovýho auta nic moc neřiká, tak když už aspoň že je to kompresor

je to pěkný a rychlý auto, který je stále použitelný na cokoli je to dobrý
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 18:36   Citovat  

eso-sannycars napsal:
a co kdyby si ty misto toho svyho tlachani zvedl svoji zadnici a zajel se podivat na slovensko ci do madarska na poradny sprinty? nemas to tak daleko ne? tam zarucene potkas vti906 a jeho turbo bestii....
myslim ze casem 12,3 na 400m a 0-200 za 13s ukazal vic nez dobre, jak mu to jede....jedinej kdo ho slozi je marat (zatim) Mr. Green

vsak ja nerikam ze mu to nejede, vim ze mu to jede az mooooooc dobre. Jen tady porad pise ze marfiho auto je onicem a on sam nam tady zadne sve video uz dlouho neukazal Smutný
Nebylo to mysleno zle, jen sem chtel at ukaze, jak to ma vypadat nejen me, ale celemu klubu je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 18:52   Citovat  

hele marfi zajed tam schvalne pořádnej výtlem jesli mel RENO 270koni a ty jsi ho dal s tema 212ti, tak ted mas plus minus 490 pořádnej výtlem

to sou zas pomery.. stara krabice odlehcena i o sroubky do kasle na kolech vs nafoukanej touring KO

udelej si marfi nakej KIT.. kup si c3g nebo podobnou krabici a na vejkend swapni tu K20tku at tu uz lidi konecne nevotravujou s tim ze to nejede je to dobrý
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 18:52   Citovat  

Na marfiho CTR je jasně vidět že to auto není určený na sprint, ale na krásnej zátah po dálnici kde ujede kdejaký M3 do 250km/h
takže vysavač tam znát je a to při zachování dobré životnosti motoru.
A votomtoje je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 19:02   Citovat  

lempl69 napsal:
hele marfi zajed tam schvalne pořádnej výtlem jesli mel RENO 270koni a ty jsi ho dal s tema 212ti, tak ted mas plus minus 490 pořádnej výtlem

to sou zas pomery.. stara krabice odlehcena i o sroubky do kasle na kolech vs nafoukanej touring KO

udelej si marfi nakej KIT.. kup si c3g nebo podobnou krabici a na vejkend swapni tu K20tku at tu uz lidi konecne nevotravujou s tim ze to nejede je to dobrý

Zprvu si precti historii a pak neco pis :
1) mel jsem tam 260ps
2) celou dobu jsem resil spatne funkcni prevodovku ve vysokych otackach- ta uz je ted vyresena
3) nevim o tom, ze by me marfi a jeho 212 puvodnich koni pojelo ... ale ja jsem jen majitel vozu, nemuzu vedet vse HaHaaa

Jeste nejaky dotaz?
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 19:12   Citovat  

roverman:to spíš po 250km/h tam má bmw stop Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 19:23   Citovat  

FastCivic napsal:
vsak ja nerikam ze mu to nejede, vim ze mu to jede az mooooooc dobre. Jen tady porad pise ze marfiho auto je onicem a on sam nam tady zadne sve video uz dlouho neukazal Smutný
Nebylo to mysleno zle, jen sem chtel at ukaze, jak to ma vypadat nejen me, ale celemu klubu je to dobrý

ako prosim ???
napisal som len reakciu na video ze "nic moc"
a tiez ze to, ze za tie prachy je to nuda a stojim si za tym.
a uz sa to prekruca, ze porad pisem, ze to nejede... nikde som nenapisal, ze to nejede, len si myslim, ze na 8psi by to malo chodit kapanek inak a verte, ze tak trocha viem co hovorim, preslo mi rukami uz niekolko hondiciek ktore som jazdil aj ako NA a potom upravene na podobny tlak a rozdiel tam bol podla mna o dost vacsi ako v marfiho pripade.

btw: este pred honday si vacsina z vas chcela vsadit na cesko-slovensky suboj vcelku jednoznacne na marfiho.
bohuzial (alebo nastastie) som nedorazil, lebo na poslednu chvilu sa zmenili plany tak som aspon zverejnil log zo sprintov v sobotu, nech si spravite obraz, nijako som nekomentoval marfiho vysledok na dragcupu a honday v ten vikend ale hned som sa dozvedel, ze ja mam vlastne len jednoucelovu krabicu.

inak stale nechapem coho sa marfi boji, ze nechce odmerat gtechom jednu realnu jazdu 0-200kmh...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Marfiho závody ctr 0-200
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina