Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
celolak
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Klobrcík je teď offline  Klobrcík
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 13:29   Citovat  

plisa napsal:
tak koukám že sem se fakt dost přepočítal když sem si říkal, že bych se vešel tak do 10-15 tis. Smutný

No drobet jo Velmi šťastný ,ale kámoš to dělá pro kámoše celolak na c5g za 16k ale trhá mu to srdce protože to je málo! kouř VTEC
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 14:07   Citovat  

Klobrcík napsal:
No drobet jo Velmi šťastný ,ale kámoš to dělá pro kámoše celolak na c5g za 16k ale trhá mu to srdce protože to je málo! kouř VTEC

sakra tak to abych se snim hodně rychle zkamarádil taky Velmi šťastný

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 15:13   Citovat  

videl sem lak za 17 a pomerne kvalitni. ovsem vlastni priprava a barva obyc. kdyz sem nechaval lakovat civica, tak sem byl u jednoho vyhlasenyho lakyrnika a ptal sem se na opravdu super spesl lak. chameleon barva s kovovejma trpitkama a dalsima hovadinama. chtel sem to 5ti vrstvama laku, 3 vrstvy zakladu a 10 vrstev bezbarvyho laku. auto bylo kompletne pripraveny v plnici a zpocitali sme cenu na 95 tis s tim ze si slozim sam a rozeberu taky sam. samozrejme vcetne vyrezani oken

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 16:10   Citovat  

cena se neda nikdy presne urcit pokud tam nezajedes a nereknes si co chces presne s tim autem udelat taky zalezi kam si zajedes.Takze na tuhle pro me hloupou otazku ti hloupe odpovim cena celolaku se pohybuje od 5ti tisic do radove nekolika stovek tisic Kč.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 13:39   Citovat  

me stal celolak 32tis - šedá metla z BMW M3 Úsměv
Lakyrnik dostal auto rozebrane a s vyvarenou kastli. Takze se kitovalo jako o zivot Úsměv Navic frajer, kterej strikal auto predemnou pouzil veeelmi nekvalitni lak a tak se musely vsechny dily zbrousit az na puvodni zaklad. Nova barva, resp. plnic na tu predeslou proste nechytal. Ja byl ale pomocnik pri priprave, skoro cele auto sem obrousil sam. Lakyra jen kitoval a brousil strechu a dily po plnici.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 13:41   Citovat  

jo a jeste jedna vec. strikal mi to tatka od kamose v boxu ve sve garazi co si sam udelal za "par korun" a vysledek je lepsi nez od profiku co strikaji v boxe za X stovek tisic!!! A to neprehanim

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 13:52   Citovat  

FastCivic napsal:
jo a jeste jedna vec. strikal mi to tatka od kamose v boxu ve sve garazi co si sam udelal za "par korun" a vysledek je lepsi nez od profiku co strikaji v boxe za X stovek tisic!!! A to neprehanim

a muzes prozradit vyrobni tajemstvi boxu garazovyho? chystam se sam si lakovat blatnik a par veci na civicu a kapotu a blatnik na nissana a nerad bych to mel samej prach.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 14:08  Naposledy upravil FastCivic dne 1.3.2009 , 14:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Winie napsal:
a muzes prozradit vyrobni tajemstvi boxu garazovyho? chystam se sam si lakovat blatnik a par veci na civicu a kapotu a blatnik na nissana a nerad bych to mel samej prach.

no ono je to box, postavenej v garazi Úsměv neni to box udelany z garaze Úsměv ma to normalne steny s oknama, nahore odsavani, vstup vzduchu s filtrama atd...

ale muzu ti poradit i tak. kamos strikal uz par veci v garazi....hlavne NESMIS!!! chvili predtim nez budes strikat zametat podlahu a utirat prach. vsechno si totiz v garazi zviris a kdyz zacnes strikat tak ti to bude vsechno sedat do laku. takze bud uklididt den predtim nebo se na to radsi vykaslat kdyz neni cas. kazdopadne, musis mit vlhkou podlahu, aby se ti pri strikani prach neviril, ale zase tam nesmis mit mokro, to by ti udelalo s lakem neplechu Úsměv pokud mas v garazi nejake zaprasene police a regaly, prikryj je prosteradlem, aby sis do nich nefouknul pistoli a nezvyril si ten prach Úsměv

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 14:10   Citovat  

sakra velká garáž OK

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 15:36   Citovat  

ono je hezky ze v tovarnim boxe udelaji perfektni lak bez prachu ale pomeranc zalit nedokazou nikde Úsměv to chce hodne praxe

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 16:50   Citovat  

FastCivic napsal:
no ono je to box, postavenej v garazi Úsměv neni to box udelany z garaze Úsměv ma to normalne steny s oknama, nahore odsavani, vstup vzduchu s filtrama atd...

ale muzu ti poradit i tak. kamos strikal uz par veci v garazi....hlavne NESMIS!!! chvili predtim nez budes strikat zametat podlahu a utirat prach. vsechno si totiz v garazi zviris a kdyz zacnes strikat tak ti to bude vsechno sedat do laku. takze bud uklididt den predtim nebo se na to radsi vykaslat kdyz neni cas. kazdopadne, musis mit vlhkou podlahu, aby se ti pri strikani prach neviril, ale zase tam nesmis mit mokro, to by ti udelalo s lakem neplechu Úsměv pokud mas v garazi nejake zaprasene police a regaly, prikryj je prosteradlem, aby sis do nich nefouknul pistoli a nezvyril si ten prach Úsměv

no jasny. ja se tam chystam vytrit. budu mit garaz prazdnou a vsechno bude kryte takovejma tema foliema. necekam od toho perfektni vysledek, ale uplnej pomeranc to bejt nemusi

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 17:14   Citovat  

zas z toho nedělejt kdoví co Velmi šťastný vim o autě co si polakoval kluk sám a a prd by ste poznali vypadá to pěkně a cena byla +-10t

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 21:12   Citovat  

Winie napsal:
no jasny. ja se tam chystam vytrit. budu mit garaz prazdnou a vsechno bude kryte takovejma tema foliema. necekam od toho perfektni vysledek, ale uplnej pomeranc to bejt nemusi

tak pomeranc stejne neni o boxe ale o rukach Úsměv

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 22:43   Citovat  

Spolužák ze základky mi říkal, že by Civica 5g sedana nastříkal za 16 000,-. Samozřejmě, já bych auto musel odstrojit atd. Dělal by to v práci ve svém volnu nebo doma, což by bylo ještě levnější. Ovšem jde také o výběr barvy, potom cema může pěkně stoupnout.

Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2009 , 5:13   Citovat  

Bojím se typovat, kolik by stál originál celolak od Hondy.

Minulý týden jsem měl výstup s jedním id*otem na hlídaném parkovišti v práci. Koukám z okna a vidím jak mi ten bl* bouchnul do City (málem jsem upadl do mdlob, protože mám najeto 5 tisíc km) když se snažil s Mazdou 6 trefit do parkovacího místa. Samo človíček hned jak si uvědomil co udělal odfrčel jinam a mé autí obcházel oklikou, což mne dorazilo a s výrazem rozzuřeného býka jsem si ho odchytl a podal.

No abych blbě nekecal na nárazníku mám 3 (slovy "tři") rýhy (jedna by se dala rozleštit ostatní jdou až do plastu) a v originálním servise mi řekli cenu 7 - 12 tisíc za lak Mrk Dobře mu tak, když neumí řídit, tak bude platit.

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2009 , 11:43   Citovat  

Já jsme rodičům lehce naboural s autem, byl to Renault 19 rok výroby 89... Stříkala se haupna, dvěře řidiče a blatník na té samé straně + oprava předního nárazníku, jiná haupna z vrakáče a srovnání a celková cena 15tis. A barva modrá metla a vypadá to jako nový. Velmi šťastný

PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2009 , 12:59   Citovat  

Nevim jak vy ale já se toho vůbec nebojim a auto bych si nastříkal sám Velmi šťastný asi to je tim že nemám co ztratit HaHaaa ale věřim si že by se mě to povedlo je to dobrý

Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2009 , 14:17   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Já jsme rodičům lehce naboural s autem, byl to Renault 19 rok výroby 89... Stříkala se haupna, dvěře řidiče a blatník na té samé straně + oprava předního nárazníku, jiná haupna z vrakáče a srovnání a celková cena 15tis. A barva modrá metla a vypadá to jako nový. Velmi šťastný

Když to tak čtu, tak bych skoro pochyboval o tom "lehce naboural" Velmi šťastný Půlka auta nová pomalu pořádnej výtlem

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2009 , 14:28   Citovat  

Meethos napsal:
Když to tak čtu, tak bych skoro pochyboval o tom "lehce naboural" Velmi šťastný Půlka auta nová pomalu pořádnej výtlem
Ne, bylo to jelehce.. Ani jsem to nefotil, abych ukázal..Úsměv Nakonec jsme to stočil, takže to odnesl roh se světlem, ale byl šoupnutý blatník a trochu haupna... Bylo to asi tak ve 20km/h rychlosti.. V9c to ubrzdit nešlo, voda ve vyježděných kolejích udělala své... a ženská co odbočovala přede mnou s hajrou u které nesvítilo brzdové svěltlo a vypadala, že byla s autem v pohybu a nestála..

-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 21:50   Citovat  

ja sem strikal sam svojeho sedana 5g cena asi kolem 10 000 a dva mesice casu Velmi šťastný 6500 - barva + bezb. lak , zbytek ceny sou plnic,tmely,odmastovadlo,smyrgl atd. je to dobrý

Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 10:33   Citovat  

Nevím,od profíka si já osobně myslím,že kolem těch 30 je to reálné ale mám třeba kámoše (Olomoucko) co je slušný profík (box,zkušenosti,mnoho aut za sebou,živí ho to) a ten je schopnej celo lak udělat za 15 000,- obyč a metalízu okolo 20ti tis. Asi fakt záleží na kraji a mravech a domluvě.. G4G

Baaaarny je teď offline  Baaaarny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 16:21   Citovat  

Caute lidi.. muzete mi nekdo poradit? Momentalne resim podobny problem.. Chtel bych celolak.. Auto si kompletne cely nachystam.. mam ho odmasleny cely na holy plech stejne jako tady tudy odkaz , cely auto bych hodil do plnice, vybrousil, striknul si cely vnitrek, naskladal motor atd a pak bych chtel striknout venek, ale bude cely nachystany, i barvu budu mit, jen zavezu a hned budou moct strikat.. je to z toho duvodu, ze to nestrikame v boxu, ale docela se tam prasi, u vnitrku to nevadi, stejne to neni tak moc videt, ale venek chci mi super a tak chci barvu nechat striknout v lakovne, na kolik odhadujete cenu? a jeste jeden dotaz. Chtel bych tuhle barvu, pac jsem ji videl a vypada moc hezky, ale vubec nevim co to je za typ barvy a kolik vubec stoji a kde se da sehnat? Nighthawk Black Pearl ??? urco budete nekdo vedet? nevim vubec co to je za barvu, jen ze vypada moc hezky a chtel bych ji...?

R4ZoR je teď offline  R4ZoR
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 16:50   Citovat  

Baaaarny napsal:
Caute lidi.. muzete mi nekdo poradit? Momentalne resim podobny problem.. Chtel bych celolak.. Auto si kompletne cely nachystam.. mam ho odmasleny cely na holy plech stejne jako tady tudy odkaz , cely auto bych hodil do plnice, vybrousil, striknul si cely vnitrek, naskladal motor atd a pak bych chtel striknout venek, ale bude cely nachystany, i barvu budu mit, jen zavezu a hned budou moct strikat.. je to z toho duvodu, ze to nestrikame v boxu, ale docela se tam prasi, u vnitrku to nevadi, stejne to neni tak moc videt, ale venek chci mi super a tak chci barvu nechat striknout v lakovne, na kolik odhadujete cenu? a jeste jeden dotaz. Chtel bych tuhle barvu, pac jsem ji videl a vypada moc hezky, ale vubec nevim co to je za typ barvy a kolik vubec stoji a kde se da sehnat? Nighthawk Black Pearl ??? urco budete nekdo vedet? nevim vubec co to je za barvu, jen ze vypada moc hezky a chtel bych ji...?

Ahoj v práci máme lakovnu a jak znam lakoše tak málokterej se nechá překecat k něčemu takovýmu...vždycky!!!ale vždycky si ten povrch musí připrvit lakýrník!!!z par duvodu...protoze když si to nachystaš ty (nejsi profi lakyrnik) tak to máš připravený špatně...řikej si co chcheš ale oni vědí jak připravit povrch pod lak...za dlasí on to pak nalakuje(když se necha ukecat) a ono ti to po roce popraska nebooo hned po nastříkaní se ukážou rýchy po šmirglu nebooo se ti lak zvedne...toho je moc... každoapdně to co si ty napsal tak už je špatně.. protože ve zktratce obrousim auto ,vyklepu všechny riky atd aby tam padlo co nejmin kytu použiješ sklovlaknovej kyt...pak jemnej...no a pak přijde stříkací kyt!!!potom až plnič...barva lak.... asi tak je to prostě vyzitka lakyrniku víš co nekdo se te pak zeptá kdo ti to lakoval když tam uvidí nejakou chybu v laku(diky spatzny pripravě) a hned jooo to je lamák nic neumí tam si auto nedám....je to o domluvě...kazdoapdně to cos napsal tak by te za práci meco vyjít když moooc tak 5000

Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 23:56   Citovat  

Zdravíčko, moc nevím jak bych správně podal to, na co se chci zeptat ale zkusím to... Velmi šťastný
Prostě když jde auto na celolak, které všechny díly pod to lakování spadají, na nějakých fotkách co mám, je vždy vidět jen jak se lakují pohledové části auta (viz obr 1) a mě by právě zajímalo, jak je to s těmi částmi, které jsou "schované" (kastle pod blatníkem atd). Prostě jak se ošetřují např. ty části karoserie viz obr 2,3. To mi jako v lakovně taky stříknou, nebo bych si musel udělat nástřik podvozku a nebo prostě nalakujou to, co si řeknu a jinak nic to mi hlava nebere Kdo mě alespoň trochu pochopil a má za sebou třeba nějaké to lakování, tak mi to sem prosím napište, dík.

01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
01.jpg, 74 kB

02.jpg

02.jpg, 72.13 kB

03.jpg

03.jpg, 122.22 kB

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 0:10   Citovat  

Tyto části se normálně nelakujou. To je škoda barvy.
Můj lakýra mi to teda nalakoval i tam, ikdyž jsem to nechtěl. Že prej aby to nějak vypadalo, když se sundá nárazník. Velmi šťastný
Pod předním blatníkem to je už z výroby jenom v základovce.
Pokud na těchto částech není barva poškozená tak se s tím nemusí nic dělat. Maximálně štětcem přetřít případná odřená místa.

Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 0:30   Citovat  

Takže s těmamto částma se teoreticky nic nedělá, akorát když já například bych chtěl měnit barvu z červené např na modrou, tak je to hodně blbé to tam nechat červené a teď co s tím... buď nějaký antikorozní nátěr nebo lak, ale to už je aspíš problém každého jedince, jak se rozhodne. Ale pod tím blatníkem jsem právě našel tu základovku jak píšeš a bál jsem se, jestli na ni ještě něco němělo být, takže díky OK

xluccasox je teď offline  xluccasox
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2009 , 10:49   Citovat  

nejdůležitější na celém laku je precizně si vše připravit, odmastit, atd... pod nárazníkama se to normálně nestříká...ale můžeš to třeba natřít nějakým antikorozním nátěrem pro jistotu...a když by byl černej tak to nevypadá špatně ani když sundáš nárazník....

Obsah fóra Honda-club.cz   
celolak
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina