Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brno - volné jízdy 23.6.2009 - onboard
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 5:43   Citovat  

Pěkné, Peete, pěkné. Jak nej kolo, tak sestřih zajímavých momentů. Čas s pasažérem, myslím, pěkný, já měl s nákladem čas při prvních letošních jízdách 2:50.8 (bez 2:47.25). Zatím nebylo moc šancí to vylepšit. Jsem rozmrzelý z toho jak letos ty jízdy lajdám Smutný. Jelikož teď pojedu na Nordschleife, tak Brno znova až koncem srpna. Ze čtyř zbývajících termínů bych rád přijel 2x, takže letos to už asi nebude na nějaký seriózní útok na hezčí čas.

ad RedBull Alfa - znáš toho člověka? Jeho nehezkou kratochvílí je trousit po trati a kolemjedoucích šutry z kačera. Loni mi taky jeden hodil do okna. Jede sice docela rychle, ale ten styl není nic moc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 8:12   Citovat  

dikec OK
hmmm, smyčku bych si taky někdy rad projel, ale zatim neni moc cas a $$$ Ble
korinka s alfou neznam, ale ten jeho styl jizdy, to je neco. nevedel sem jestli to dela schvalne nebo to proste jinak neumi, ale jet za nim bylo peklo. jelo mu to slusne ale ty prujezdy zatackama... gumy dostavaly sadu ze uz pak musel zpomalit...

tys nekde mel peknej clanek o vylete na NS, mas odkaz?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 8:32   Citovat  

Ten alfista takhle jako pominutý jezdí furt. Asi mu přijde zábavné utrhávat marně předokolce zadek ručkou na okruhu.

Na NS jsem zatím byl vždy v rámci delší dovolené a s plným autem. Ale to nemá moc význam, proto letos vyrážím jen tam a nalehko. Loňské zážitky zde: tudy odkaz
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 12:43   Citovat  

cierny CTR 8G som bol ja. Mne sa podaril rekord 2:45.9 (samozrejme sam stopky, takze tie desatiny su smiesne) na seriovych gumach, seriovy vykon (ale spra a lepie brzdy). takze dost spokojenost, s tak tazkym autom, ale slo by to kludne lepsie o 2s. King dal 2:46.2 so mnou v aute, takze on by dal 2:43 asi fakt v poho. Ukazal mi stopu, mal som ju v hlave, uz to ale tak dobre asi nabuduce zas nezajdem Úsměv

Cize rozporuplny stint, 3 tazke chyby a sjete bocnice, ale nakoniec aj slusny cas. Clovek sa uci Úsměv

Peet napsal:
s cim si tam byl?
jestli s civicem 6g sedan, tak sme mozna stali vedle sebe...

no civic sedan tam bol asi len jeden. Ak myslis bordoooo farbu tak to bol King? Nepoznas Kingove auto, vostudo??? Úsměv On dal asi 2:53, co je na 110ps auto a dost hrozne Kumho gumy velmi pekne Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 13:20   Citovat  

Časy pěkné, babo. Já jel vlastně jen jeden stint v prázdném autě na suchu s CTR. Letos jsem se chtěl dostat někam na 2:42, tak uvidíme jestli se podaří. Loni se mi s 110HP EP2 podařilo dostat na 2:52.64, takže na letošek jsem chtěl 10s dolů...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 13:46   Citovat  

Ondras napsal:
Časy pěkné, babo. Já jel vlastně jen jeden stint v prázdném autě na suchu s CTR. Letos jsem se chtěl dostat někam na 2:42, tak uvidíme jestli se podaří. Loni se mi s 110HP EP2 podařilo dostat na 2:52.64, takže na letošek jsem chtěl 10s dolů...

ja myslim, ze es te s lahsim EP3 (a aj menej nedotacavym) to fakt musi ist na 2:42 (no aj s mojim by to malo ist). ja tam mam k dobru este speru (tu som tam rovno dal, lebo sa reklamovala 3ka, vyskakovala rychlost a ked uz bol von motor aj pervodovka, bolo by kontraproduktivne ju tam nedat. Inak som ale tiez za tuning az ked proste fakt vidis, ze sa inak nezlepsujes kouř

Inak ale fakt musim vyzdvihnut, ze ako King ukazal stopu, tak to bolo super. Vracaky krasne dlho vonkajskom, dovnutra na apex zalomil az hodne neskoro, krasne preklopene niektore esicka (ale vyjazd zo stadionu robil problemy aj jemu). Super skola
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2009 , 14:15   Citovat  

babo napsal:
no civic sedan tam bol asi len jeden. Ak myslis bordoooo farbu tak to bol King? Nepoznas Kingove auto, vostudo??? Úsměv

jo to bude ono... OK
bohuzel fakt nevim jak vypada ci auto nesouhlas
a King sem myslel ze je Cech, toto melo slovenskou znacku...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 10:40   Citovat  

Peet napsal:
jo to bude ono... OK
bohuzel fakt nevim jak vypada ci auto nesouhlas
a King sem myslel ze je Cech, toto melo slovenskou znacku...

tak potom tam bol aj slovensky civic sedan, hm. King ma rozhodne cesku a ma civic 7g sedan bordovy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brno - volné jízdy 23.6.2009 - onboard
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina