Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GS-R vs. Mondeo
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 4:51   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo díval, tohle že má jezdit 14,3 ? ach jo ...

Nevím, jak ti mám vysvětlit, že Vláďa zajel v Milovicích 14,440s na 402m...Prostě nemáš raketu holt Je to tam. meetallll Pokud mi nevěříš, oficiál čas je na webu, můžu ti to najít Úsměv

Letí to jak kamen, tím jsem skončil tuhle debatu...A zpět k Preludě z jinýho vlákna, vysvětli mi pojem hrozně těžká, když má 1250kg? Úsměv GSR jsem měl na váze skoro bez benzínu a 1170kg...Těžkej je otcův med co má 2 tuny, ale Prelude je lehká jak pírko, uvědom si, že má krouták, to je to, co ty nemáš...Mě ta 2,3ka rve do sedačky do kopce na 5ku...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 8:03   Citovat  

Bigless napsal:
Uvědom si co dělá z nafťáku konkurenci...turbo Mrk Proto je to jen sugestivní představa, že jsou krátké..krátké jsou protože ti to tam těch 4.5-5tis kdy řadíš foukne hned..taky v nafťáku být delší musí protože řadíš "dřív"(v nižších otáčkách) než v benzínu.. Občas jezdím v Corolle 2.0 D-4D (100kW,300+ krouťák) a na dvojku v 50km/h to hrabe za sucha jak nic...nekdy si hrábneš i na trojku.. TO ti benzín bez patřičných nm nebo vylepšení prostě neudělá.. Muj nazor Úsměv
Sice to hovoří proti našim strojům, ale co naplat..doba pokročila tudy Hondy jsou o dravym zvuku motoru, o otáčkách, o pěknym designu a o požitku z jízdy.. VTEC A o to jde přece v první řadě Úsměv

No právě že to určitě není jen představa, to je reálná věc. průměrný tdi dá za 1 tak 30-40km/h já u vteca 60km/h to je velkej rozdíl. neviděl jsem manuál 4válcovej diesel kterej by uměl za 2 skoro 100km/h(tachometr), takže nevím.
Hodně je to znát v zácpách, ostatní si jedou za 2 a mně už 2ka zkomírá a musím jemně přibrzdit a dát za 1.
proto umí taková corolla pěkně zahrabat páč má krátkej převod a ten krouták s ním hejbe. to je to pružné zrychlení. je to tak? nebo se mýlím?
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:10  Naposledy upravil Miki Civic dne 11.7.2009 , 11:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

FastCivic napsal:
ukaz jak jede tvoje, ted premyslim ze to vlastne nevim, jeste sem nevidel zaber na tve budiky Úsměv

tady nejde o mě ted ne, moje jebka nejede. Ale něco natočit můžu jesli to fakt chceš vidět, tady jsem našel jedno, ale ještě tam nebyly všechny upravy, tuším ještě tam byla Invidia a hlavně 14/195/45 takže to dost proměřovalo.

Odkaz

Jel někdy proti vám dýzl na sprintech? To je strašný, jel jsem jako spolujezdec a díval se třeba na FobiiRS chiplou auto pořád jen cukalo jak řadil to bylo strašný, my měli roztočenou trojku a on už tam cpal 5tku no hrůza ... my 1 on už skoro dával za 3, my dojížděli za 2 teprv a on už se chystal že tam bude dávat 4ku pořádnej výtlem pořád jen řadil a nic z toho, samozřejmě při každým jeho zařazení jsme ujeli ještě víc ... to snad ne
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:15   Citovat  

Miki Civic napsal:

Odkaz

jede ti to Se stydím OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:19   Citovat  

dík, ale fakt si myslím že ne, s těmahle kolama ručička zaražená o 250 a real byl 217 ....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:22   Citovat  

Miki Civic napsal:
dík, ale fakt si myslím že ne, s těmahle kolama ručička zaražená o 250 a real byl 217 ....

Stejně ale z 0 na 100 nebude tolik přeměřovat a vylítlo ti to tam rychle Úsměv Njn VTEC je to dobrý
   Návrat  
Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:22   Citovat  

Miki Civic napsal:

Sem si řikal. Já když jsem to zkoušel na 195/45 R15 tak jsem měl dle GPS 200km/h (na tacho 210km/h) za 25sec
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:24   Citovat  

Lojzik napsal:
Sem si řikal. Já když jsem to zkoušel na 195/45 R15 tak jsem měl dle GPS 200km/h (na tacho 210km/h) za 25sec

Taky pěkný přátele
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:26   Citovat  

Lojzik: tak to jsi měl slušný čas.

Momo: tak kilo dá už dnes kde co celkem rychle (já +- 7s což není nic extra), zajímavější je to nad 100 a ještě zajímavější nad 200, tam se pozná co opravdu jede..
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:32   Citovat  

Miki Civic napsal:
tady nejde o mě ted ne, moje jebka nejede. Ale něco natočit můžu jesli to fakt chceš vidět, tady jsem našel jedno, ale ještě tam nebyly všechny upravy, tuším ještě tam byla Invidia a hlavně 14/195/45 takže to dost proměřovalo.

Zadny zazrak no, aspon vacky by to chtelo HaHaaa
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:38   Citovat  

FastCivic napsal:
Zadny zazrak no, aspon vacky by to chtelo HaHaaa

co vačky, turbo ..

Tigi: ideální recept na rozjezdy asi neexistuje, každý auto a kola, gumy jsou jiný, chce to prostě zkoušet zkoušet a zase zkoušet, hrát si se spojkou, to prostě musíš cítit jak se to chová co to dělá, možná jsem našel video zrovna tady z té jízdy, mmnt šupnu to na youtube, ale nejsem si jistý, jestli je to zrovna tohle, ten den se zkoušelo celý odpoledne až do večera.. a pokud auto nezahrabe je to špatný rozjedz, někdy to klame, nenech se zmást.

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:45   Citovat  

jo miki fakt ti to jede pěkně, ale to mi říkej že už v takovém šeru jezdíte tam u vás všeci bez zapnutých světel Velmi šťastný, ale jak krásně ta jednička vyletí je skoro jak s 4x4 Úsměv fakt pěkné OK
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:48  Naposledy upravil Miki Civic dne 11.7.2009 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tigi napsal:
jo miki fakt ti to jede pěkně, ale to mi říkej že už v takovém šeru jezdíte tam u vás všeci bez zapnutých světel Velmi šťastný, ale jak krásně ta jednička vyletí je skoro jak s 4x4 Úsměv fakt pěkné OK

světla zpomalují. Ještě že jsi tam napsal to "skoro" Velmi šťastný Neblázni, viděl jsi někdy odletět 4x4 ?

tomuhle já říkám start Mr. Green (a ještě na takovým bordelu, kde by jsi z předokolkou hrabal doteď)

Odkaz
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:55   Citovat  

jj svetla ubiraji 20 koni tak je radsi vypni i na dalnici jak predjizdis pořádnej výtlem jinak asi fakt nevidel ctyrkolu vyletet ale taky zalezi jakou ze. HaHaaa
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:57   Citovat  

Miki Civic napsal:
světla zpomalují. Ještě že jsi tam napsal to "skoro" Velmi šťastný Neblázni, viděl jsi někdy odletět 4x4 ?

nemáš zataženou ručku? se mě zdá že to nejede to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:58   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
nemáš zataženou ručku? se mě zdá že to nejede to mi hlava nebere pořádnej výtlem

neblazni konecne jsme videli rozjezd toho auta ktere jedine jede pořádnej výtlem
   Návrat  
tigi je teď offline  tigi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:58   Citovat  

jasně že jak je to video z venku tak to jo, ale ten záběr na tacho ti to fakt vyletí slušně Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:58  Naposledy upravil Miki Civic dne 11.7.2009 , 12:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kamol napsal:
jj svetla ubiraji 20 koni tak je radsi vypni i na dalnici jak predjizdis pořádnej výtlem jinak asi fakt nevidel ctyrkolu vyletet ale taky zalezi jakou ze. HaHaaa

a ty nevypínáš světla když předjíždíš s Hondou? to mi hlava nebere pořádnej výtlem

omfg ty si jak nablblý tak ještě jednou a naposled: MOJE AUTO NEJEDE !!!!! Někomu se třeba zdá že jo, ale pro mě prostě ne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 11:59   Citovat  

Miki Civic napsal:
a ty nevypínáš světla když předjíždíš s Hondou? to mi hlava nebere pořádnej výtlem

nene nevypinam protoze ted uz nikoho nepredjedu pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 12:03   Citovat  

Miki Civic napsal:

omfg ty si jak nablblý tak ještě jednou a naposled: MOJE AUTO NEJEDE !!!!! Někomu se třeba zdá že jo, ale pro mě prostě ne.

v tom s tebou souhlasim je to dobrý přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 12:06   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
v tom s tebou souhlasim je to dobrý přátele

co ty taky vypinas svetla pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 12:08   Citovat  

kamol napsal:
co ty taky vypinas svetla pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Proč bych je vypínal Cooo??? já je nemám proč vypínat když je ani nezapínám kouř si to vem, chudák altík... tak jezdim bez pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem (myslel jsem že souhlasim že mu to nejede OK )
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:09   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo díval, tohle že má jezdit 14,3 ? ach jo ...

Jede to hur jak civic jo?
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:22   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jede to hur jak civic jo?

miki by te pojel
   Návrat  
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:42   Citovat  

kamol napsal:
neblazni konecne jsme videli rozjezd toho auta ktere jedine jede pořádnej výtlem

proc se furt do nej navazite? papa vzdyt mu to jede hodne dobre je to dobrý VTEC
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:57   Citovat  

jj taky se mi zda , ze uz to prehanite Ble
gsr co jela s mondeem pokud se nepletu je puvodne od vladi tady z okoli CB ne?a ta jela celkem dobre, pokud s ni nekdo neco neudelal, dokazala vyprasit treba i gregyho ITR OK
takze tam bych to videl na chybu u ridice, nebo proste blbe zvolena disciplina pro srovnani...
a k mikimu: panove, na to jak si ho dobirate, tak jste toho jeste nikdo moc nepredvedli...obavam se, ze je to stale jedna z nejrychlejsich b16 co brazdi moravu...tim se ho nechci nijak extra zastavat, ale cist dokola ze "miki by te pojel" a proste podobny hlasky je uz pomalu otravne, a tak kdyz vidim dialog toho vaseho moravskyho spolku, tak uz to ani pomalu nectu, ikdyz by to nekdy mohlo byt zajimave....dokonce mam pocit, ze se situace otocila a misto toho jak miki neustale psal turbo turbo turbo tak nyni pise k veci on a ostatni mu neustale pisete miki by te pojel miki by te pojel miki by te pojel
asi je to cele vicemene ve srande, ale vseho moc skodi....

sorry ale uz jsem si to nemohl odpustit
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:05   Citovat  

eso-sannycars: mas pravdu, ale vzhledem k tomu jaky Miki driv byl, tak se ani nedivim ze ty lidi uz to pisou automaticky.. je to dobrý Jinak mozna ze to jeho auto je jedno z nejrychlejsich, ale to nic nemeni na tom ze ja bych ho po nem teda nekoupil.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:07   Citovat  

gizmi napsal:
eso-sannycars: mas pravdu, ale vzhledem k tomu jaky Miki driv byl, tak se ani nedivim ze ty lidi uz to pisou automaticky.. je to dobrý Jinak mozna ze to jeho auto je jedno z nejrychlejsich, ale to nic nemeni na tom ze ja bych ho po nem teda nekoupil.. Tak to valím bulvy

a kdo říká že bych ti ho prodal Úsměv Ten Civic mi zůstane i kdybych kupoval nový auto. Prostě ho nedám z ruky.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:41   Citovat  

eso-sannycars napsal:
ale cist dokola ze "miki by te pojel" a proste podobny hlasky je uz pomalu otravne

Ty jsi nepochopil, ze jsem to myslel naprosto uprimne a vazne Úsměv Vim jak mikiho civic jede a proto jsem aqwertzovi odpovedel, ze mikiho civic je rychlejsi...nebyla to zadna ironie ci sarkasmus
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:42   Citovat  

stejně tak jsem to pochopil já protože Infiho znám a vím jakej je jak co myslí. To je právě to, když ty lidi neznáš můžeš to pochopit vždycky všelijak ... to máš jako rande s babou z netu, net/realita jsou prostě 2 odlišné věci, pokud toho člověka neznáš osobně.

A jakej Moravskej spolek kua pořádnej výtlem Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
GS-R vs. Mondeo
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina