Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-Z - a je to...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 15
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:26  Naposledy upravil Hellborn dne 13.7.2009 , 12:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Malé hybridní kupé oficiálně potvrzeno, přijde v roce 2010

Honda dnes ústy svého nového generálního ředitele Takanobu Ito definitivně potvrdila, sériovou výrobu malého hybridního ,,sporťáku" CR-Z. Nový model se v Japonsku začne prodávat už v únoru 2010.

Honda momentálně, a to i v Evropě, nabízí dva modely s hybridním pohonem - Insight a Civic Hybrid. Už příští rok jejich řady rozšíří sportovní CR-Z, který bude mít pod kapotou hybridní systém Integrated Motor Assist - to znamená kombinaci benzinového čtyřválce 1,3 l a malého elektromotoru. Zda bude mít pohonné ústrojí podobné parametry jako ve dvojici Civic hybrid a Insight, nebo se pro CR-Z chystá jeho posílení, zatím Honda neupřesnila.
Výroba CR-Z je z organizačního hlediska možná díky rozšíření továrny Suzuka o třetí výrobní linku. V současnosti se zde vyrábí hybridní Insight a výrobní kapacity nestačí na pokrytí poptávky po tomto modelu, nová linka ale umožní vyrábět souběžně i menší počty CR-Z.

Novinka naváže na legendární model CR-X a jeho nástupce Civic Del Sol. Honda model CR-Z poprvé prezentovala před dvěma lety v podobě stejnojmenného konceptu, který by měl být předobrazem sériového vozu. Kromě uvedení na domácí japonský trh od února 2010 je potvrzen také příchod CR-Z do Evropy, přesný termín bude zveřejněn do konce letošního roku.

Dále Honda ujistila o záměru vyrábět hybridní verzi hatchbacku Jazz, který se má na trh dostat ,,během nejbližších let" .

No nevím, jestli by byl Soičiro z nástupce CRX nějak nadšenej... Ble Design zajímavý, pohonná jednotka pro sporťák? to mi hlava nebere

cry.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cry.jpg, 57.97 kB

CR-Z.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CR-Z.jpg, 60.93 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:29   Citovat  

ze bych prodal auta a poridil si hybridni sportak? to mi hlava nebere ne diky. radsi nakej 3litr twin turbo svatoušek Lucy
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:30   Citovat  

jak chtej navazat na sportovni CRX s 1.3kou to vazne netusim to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:33   Citovat  

Chtělo by to aspoň 2.0,co?
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:37   Citovat  

Hellborn napsal:
No nevím, jestli by byl Soičiro z nástupce CRX nějak nadšenej... Ble

no ak z toho nevysekaju aspon 150koni nedaju manual tak to asi moc uzasne nebude. Ale co mate furt s chudakom Soichiriom, to by ma zaujimalo. Bol vobec ztotozneny ja neviem z motorm B16A2 (releasnuty bol dost po jeho smrti). Keby zil o 10 rokov dlhsie, dockali by sme sa vobec nejakeho TYPE R? Za neho sa predsa robili hlavne uzitocne, spolahlive a lacne auta.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:46   Citovat  

babo napsal:
no ak z toho nevysekaju aspon 150koni nedaju manual tak to asi moc uzasne nebude. Ale co mate furt s chudakom Soichiriom, to by ma zaujimalo. Bol vobec ztotozneny ja neviem z motorm B16A2 (releasnuty bol dost po jeho smrti). Keby zil o 10 rokov dlhsie, dockali by sme sa vobec nejakeho TYPE R? Za neho sa predsa robili hlavne uzitocne, spolahlive a lacne auta.

To bereš vždycky všechno doslova? to mi hlava nebere Obrazně řečeno,me? Hihi Kdoví,co by bylo,kdyby v r. 91 neumřel... I když už byl nějaký pátek v důchodu..

A myslíš TypeR nebo VTi 8g? Hihi pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:49   Citovat  

někde jsem cetl ze by ten motor mel vychazet z 1,8 ( 140 koni) z civica , ale kdovi jak to nakonec bude ...
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:54   Citovat  

tak to to s tim bude nehorázně hejbat pořádnej výtlem ale krok .. ted mě bolí huba.. správnym směrem, ale osobně bych si sám sebe asi nedokázal představit v priusu nebo týdle hrůze.. to raději 1.4 TDi klepáka..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:59   Citovat  

lempl69 napsal:
tak to to s tim bude nehorázně hejbat pořádnej výtlem ale krok .. ted mě bolí huba.. správnym směrem, ale osobně bych si sám sebe asi nedokázal představit v priusu nebo týdle hrůze.. to raději 1.4 TDi klepáka..

Až si prohlídnu a projedu (ten automat... Ble ) Insighta,tak uvidím - z fotek by se mi jako rodinnější povoz celkem i zamlouval... Otázka jaký to bude mít kufr - FR-V se taky tváří jako velká rodinná mrcha,ale kufr (široký,ale "mělký" - myšleno od 5tých dveří k sedačkám) celkem zoufalost...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:02   Citovat  

Juchuu tak to se těším až ho uvidím live Úsměv O motoru se vyjadřovat nebudu dokud se v tom nesvezu VTEC
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:03   Citovat  

to snad ne
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:04   Citovat  

bej tam takovej motor z S2000, panecku to by bylo VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:05   Citovat  

Hellborn napsal:
Až si prohlídnu a projedu (ten automat... Ble ) Insighta,tak uvidím - z fotek by se mi jako rodinnější povoz celkem i zamlouval... Otázka jaký to bude mít kufr - FR-V se taky tváří jako velká rodinná mrcha,ale kufr (široký,ale "mělký" - myšleno od 5tých dveří k sedačkám) celkem zoufalost...

eletriku vytam, ale spis jen v provedeni lexuse LS600h OK ruku na srdce, kdyby se dneska promenily vsechny civilni auta na svete na tyto a jim podobne, tak se nam lepe dycha..
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:07   Citovat  

se swapne K20cítkou Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:09   Citovat  

CRXMANN napsal:
se swapne K20cítkou Hihi

pořádnej výtlem aaa pan je ekolog pořádnej výtlem
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:10   Citovat  

Ja sice chapu, ze planetu je potreba udrzet zelenou, ale 1.3 IMA s hmotnosti dnesnich bezpecnych vozu i pri touzenych 150 konich nebude prilis "sportak"...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:13   Citovat  

ja bych do toho sel, zacal bych swapem motoru z TGV pořádnej výtlem ale musel bych jezdit jen pod trolejema pořádnej výtlem

nebo proste .. prifouknes par voltu no pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:14   Citovat  

lempl69 napsal:
pořádnej výtlem aaa pan je ekolog pořádnej výtlem

Všichni jen auta, auta a ještě osobní... Proč se nedělají náklaďáky na elektriku nebo ještě lépe letadla (někde jsem slyšel, že 1 letadlo za cestu Praha - Londýn vyprodukuje tolik CO2 jak asi 100tis. město...Jestli je to pravda nevím a taky nevím,jaký je vývoj v leteckých motorech)?

K20 by tomu slušela víc...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Všichni jen auta, auta a ještě osobní... Proč se nedělají náklaďáky na elektriku nebo ještě lépe letadla (někde jsem slyšel, že 1 letadlo za cestu Praha - Londýn vyprodukuje tolik CO2 jak asi 100tis. město...Jestli je to pravda nevím a taky nevím,jaký je vývoj v leteckých motorech)?

K20 by tomu slušela víc...

delal sem elektromechanika na airbusech a boeingach .. momentalne je nejekonomictejsi a nejvetsi A380.. emise to budou brutalni, kdyz malej boeing 737 zere cirka 5tisic litru na hodinu..
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:18   Citovat  

podstatný je že se to asi bude dobře prodávat ,vzhled je OK
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:29   Citovat  

Jsem teda zvědavej, jestli na to budou ,, tuning '' díly, jako na ostatní Honda . Třeba bych na tom chtěl slyšet nějakej ,, laďák '' Velmi šťastný . A tady se asi místo čipnutí budou měnit tužkovky za buřty OK
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:30   Citovat  

the power of memories..... KO
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:52   Citovat  

MOMO napsal:
Jsem teda zvědavej, jestli na to budou ,, tuning '' díly, jako na ostatní Honda . Třeba bych na tom chtěl slyšet nějakej ,, laďák '' Velmi šťastný . A tady se asi místo čipnutí budou měnit tužkovky za buřty OK
Tam se bude dělat laďák výmenou CD na kterým si vybereš zvuk Velmi šťastný
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:55   Citovat  

to jsem jedinej komu se to auto libi a motor by mu nevadil takovy, jaky je? Pokud opravdu bude mit cca tech 150koni, tak by to bylo dostacujici a to auto bych bral hnedle Úsměv
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:57   Citovat  

budka neni nejhorší, trochu se to odlehčí upraví, šoupne se tam motor místo tý chcíplotiny a hurá na silnici... zadokola to asi nebude co?
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:59  Naposledy upravil Marphy dne 13.7.2009 , 14:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MOMO napsal:
A tady se asi místo čipnutí budou měnit tužkovky za buřty OK

A vrcholem budou odlehceny burty s vahou tuzkovek pořádnej výtlem

MOMO napsal:
Jsem teda zvědavej, jestli na to budou ,, tuning '' díly, jako na ostatní Honda . Třeba bych na tom chtěl slyšet nějakej ,, laďák '' Velmi šťastný .

By me zajimalo, k cemu Ti bude ladak, az sepne elektromotor... Velmi šťastný

Jinak designove fakt kraska, i kdyz to malicko vypada jak akvarko, ale jak uz je tady zmineny, pokud to berou jako nastupce CR-X, meli dat pred ekologii prednost raci pozitku z jizdy...S 1,3, elektro a nedejboze automatem, to bude mala piskaci nakupni taska vonici levanduli a to mi k serii CR-X, DelSol a dejmetomu CR-Z vubec nesedi Bueee
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:00   Citovat  

v klidu auto do mesta.
   Návrat  
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:03   Citovat  

azmodan napsal:
to jsem jedinej komu se to auto libi a motor by mu nevadil takovy, jaky je? Pokud opravdu bude mit cca tech 150koni, tak by to bylo dostacujici a to auto bych bral hnedle Úsměv

Ale jo, auto vypadá fakt super. Jenže (z osobní zkušenosti) jenom vypadat není dost. To je to samé jako s Audi TT první generace. Vypadá to slušně a tehdy z toho byl kdekdo odvařenej (včetně mě), ale pod kapotou je to prostě golf a řídit to není nic extra... K CR-Z, motor mi tolik nevadí, spíš doufám, že tomu nastaví nějak rozumně(zábavně) podvozek a že to všechno nezabijou těžkýma baterkama...
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:11   Citovat  

spacekiller napsal:
Ale jo, auto vypadá fakt super. Jenže (z osobní zkušenosti) jenom vypadat není dost. To je to samé jako s Audi TT první generace. Vypadá to slušně a tehdy z toho byl kdekdo odvařenej (včetně mě), ale pod kapotou je to prostě golf a řídit to není nic extra... K CR-Z, motor mi tolik nevadí, spíš doufám, že tomu nastaví nějak rozumně(zábavně) podvozek a že to všechno nezabijou těžkýma baterkama...

Jasne, ale zas to ber tak, kdo jinej by mel prijit s hybridnim sportakem jako prvni, nez honda, ktera ma tuhle technologii nejdal? Ja jsem fanda novej technologii, takze tomu docela verim. Nemyslim si, ze tam bude primo technologie civicu, protoze od toho je civic hybrid, takze uvidime. Ale sam za sebe rikam, ze bych si to auto koupil, je fakt krasny a i ten motor bych bral, protoze nahodou by se z toho mohl stat sportak pro kazdy den. Odpoledne si zajedete pro rohliky po meste na elektromotor a za par haliru a odpoledne po praci tomu slapnete po krku a probere se benzinak... podle me to vubec nemusi byt tak spatny, jak rikam, spis to bude asi neco jako sportovni universalni auto. A o to i, mezi nami, jde, protoze cim vic universalnejsi, tim vetsi Honda bude mit prodeje a tim padem zisk. A o ten jde predevsim, co si budem vykladat.

Takze tak, ja mit ty penize, jdu do nej Úsměv
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:11   Citovat  

Hellborn napsal:
To bereš vždycky všechno doslova? to mi hlava nebere Obrazně řečeno,me? Hihi Kdoví,co by bylo,kdyby v r. 91 neumřel...

no prave, v dochodku este bol. Beriem doslova? Co ja viem, casto sa sklonuje ze keby to stary Honda videl... mozno ale by nerad videl aj TYPE R, trebars ten v EU najpravejsi a to ITR...

Hellborn napsal:

A myslíš TypeR nebo VTi 8g? Hihi pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Ti dam VTi 8g Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-Z - a je to...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď