Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Evidencni prohlidka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
MiraMir je teď offline  MiraMir
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 11:47   Citovat  

moje zkušenosti jsou s evidenčkou ve Znojmě v pohodě..
dělá se to na stejném místě jako Stk (i stejní lidé) a na tu jsou teda píp píp (no je možné, že někde už jsou chlapci zdegenerovaní a chtěj místo EK dělat STKčko)
dělal sem to na favoritovi v docela dost zrezlém stavu (povrchově..), v té době uplně vyběhané celé zavěšení předních kol (auto rozcapené jak koza) , sjeté gumy, doma odpojené LPG kvůli pos... dvoucestnýmu ventilu, ruční brzda nefunkční atd.. a ještě mi to zdechlo při vjezdu Velmi šťastný

kouknul na čísla motoru, kastle a tuším i km na tacho (je tam asi tak o 400tis míň než doopravdy, protože jaksi nefunguje načítání Velmi šťastný plyn tam byl papírově montovanej ve 130ti a teď je tam 108 tis ) blbě se zatvářil a jel sem do háje i s EK hotovou
no holt pokud maj hemzy kvůli takovejm blbostem jako sou kola, tak bych se teda hádal.. maj kouknout na čísla a max barvu a do jiných věcí je jim kulový..
jen STK bych pak asi jel dělat někam jinam Velmi šťastný
jo a ještě byl asi rok a půl v poloodhlášce Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 12:26   Citovat  

s neexistujim modelem jsem se ted setkal u evidencky na motorku. Podle databaze zadny model yamahy xt600z neexistuje Velmi šťastný tak jsem se zasmal, kdyz zjistili ze ani xtz600 tak uz jsem trochu znejistil, ale pani si zanadavala, rekla ze oni tam stejne musi napsat to co je v technicaku, ze ta jejich databaze stoji za nic a napsala to tak jak mam v TP.
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 12:27   Citovat  

mě nic neřekli, dali mi papír a na úřadě u přepážky koukám a tam napsaný: NESOUHLASÍ. naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dynamisek je teď offline  Dynamisek
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 12:35   Citovat  

jžš... co tady řešite lidi??? naštvanej evidenčka má jedinej ukol skontrolovat VINKA kody a konec... kdyby ste s tim autem přijeli na ližich nabo to měli přestavěny na pás z tanku je to prostě zajmat nesmi a. pořádnej výtlem
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:12   Citovat  

Dynamisek napsal:
jžš... co tady řešite lidi??? naštvanej evidenčka má jedinej ukol skontrolovat VINKA kody a konec... kdyby ste s tim autem přijeli na ližich nabo to měli přestavěny na pás z tanku je to prostě zajmat nesmi a. pořádnej výtlem

Jj to je fakt, kdyz jsem delal evidencku u seata ibizy tak je zajimal jen VIN kod a to je cele, neni to STK, takze nic dalsiho nekontrolovali.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 16:20   Citovat  

azmodan napsal:
Jj to je fakt, kdyz jsem delal evidencku u seata ibizy tak je zajimal jen VIN kod a to je cele, neni to STK, takze nic dalsiho nekontrolovali.

přátele
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2009 , 18:23   Citovat  

Správně rozměr kola a gum kontrolovat museji.ja jsem prijel na 16" a rekl at si dam jiny kola a pak prijedu.Bez milosti.ze je mu fuk ze si to tu pred evidenckou prezuju z5 ale kdyz on to kontroluje tak tohle musi bejt v cajku...Prendal jsem kola a nebyl problem...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 1:54   Citovat  

Rada36 napsal:
Správně rozměr kola a gum kontrolovat museji.ja jsem prijel na 16" a rekl at si dam jiny kola a pak prijedu.Bez milosti.ze je mu fuk ze si to tu pred evidenckou prezuju z5 ale kdyz on to kontroluje tak tohle musi bejt v cajku...Prendal jsem kola a nebyl problem...

hm... tak to byl hodnej pán pořádnej výtlem ja jsem byl s kamarádem a ten tam jel s totálně předělanym dvojkovym golfem a odělal tu evidenčku bez problemu... asi si pán nevšimnul o tři palce věčích kol a 40mm širšich do limcu , taky folie křidlo sniženi o 7cm atd... no holt chlapci a děvčata prostějovská mechanika je prostějovská opravdu mechanika kouř
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 6:22   Citovat  

kamosovi u nas sel s opel vectrou a ma zatmavene okna a prijel a nemel je s atestem tak mu to nedali.odjel na druhou stk a tam mu to taky nedali protoze to typci obvolali pořádnej výtlem nakonec to nejak uplatil.jak sem byl ja s civicem tak sme hned stahl okna dolu a kola mam taky 16" tak typek no ty kola na technicke by si neprosel Úsměv.byl takovy v klidu a on na me.co ty folie jsoou i ve predu na oknech(sem mel stazene obe okna).rikam no jsou i ve predu a on no tak na technicke sundat :-)ale v pohode bez problemu.
   Návrat  
schades je teď offline  schades
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:37   Citovat  

Dynamisek napsal:

Vůbec nemáš pravdu.Zarazilo mě to sice taky, ale i rozměr kol a gum kontrolovat musej, ale na většině místech to přehlíží.Byl jsem na evidenčce ve velkym TP 14" kola dole v záznamech dopsáno, že můžu mít 7,5J R16 a 225/45 gumy.Na autě jsem měl 15ky 205/55 a už začly bejt problémy i přes to, že tam můžou bejt větší kola.Tyhle v TP nejsou, tak nazdar.Nakonec v poho.Sice vim, že většina lidí na to nehledí a já taky ne, ale jinej rozměr kol a gum může přinést obrovský problémy, když se ti stane nehoda.Ani jí nemusíš zavinit, ale ty kola tam prostě bejt nemaj když je nemáš v TP, pojišťovna tě vyfuckuje, když to likvidátor zjistí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 18:52   Citovat  

schades napsal:
Vůbec nemáš pravdu.Zarazilo mě to sice taky, ale i rozměr kol a gum kontrolovat musej, ale na většině místech to přehlíží.Byl jsem na evidenčce ve velkym TP 14" kola dole v záznamech dopsáno, že můžu mít 7,5J R16 a 225/45 gumy.Na autě jsem měl 15ky 205/55 a už začly bejt problémy i přes to, že tam můžou bejt větší kola.Tyhle v TP nejsou, tak nazdar.Nakonec v poho.Sice vim, že většina lidí na to nehledí a já taky ne, ale jinej rozměr kol a gum může přinést obrovský problémy, když se ti stane nehoda.Ani jí nemusíš zavinit, ale ty kola tam prostě bejt nemaj když je nemáš v TP, pojišťovna tě vyfuckuje, když to likvidátor zjistí.

nee Tak to koukám! s jakym autem si tam byl? kdo ti uznal ty 16 palcovky? to muselo bit hodne mastny! Velmi šťastný ja chci taky... kouř
jako samo že zaleží vždicky jenom na člověku.... Úsměv
   Návrat  
schades je teď offline  schades
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 22:30   Citovat  

S P3G jsem tam byl a ty kola jsou v TP dopsaný už od bejvalýho majitele, ale tipnul bych si, že se musí nejdřív na Hondu a pak lítání na úřadech naštvanej takže se ani nedivim, že na to většina lidí kašle
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 21:56   Citovat  

Dynamisek napsal:
nee Tak to koukám! s jakym autem si tam byl? kdo ti uznal ty 16 palcovky? to muselo bit hodne mastny! Velmi šťastný ja chci taky... kouř
jako samo že zaleží vždicky jenom na člověku.... Úsměv

Na zapsání kol máš 2 možnosti:

1) svolení výrobce (zastoupení) auta - zapomeň! Honda ČR nemá z Japonska povoleno dávat schválení jiných kol, něž na kterých se prodávala - tzn. např. Civic 6g pouze 14´´ atd. (teprve auta od cca r. 2000 mají povoleny alternativní rozměry - ovšem opět stanovené z JPN,takže těžko budou na Civic 7g 1.4 nějaké 17´´). Zjišťoval jsem si to.

2) koupě kol s typovým listem, který osvědčuje, že výrobce kol tato schválil pro použití na Tvém autě (s koly ho dává např. Alcar pro kola BBS, AEZ, Dotz a pár dalších - na kola jako OZ, Kosei, Enkei, Rota a spoustu dalších zapomeň). Pak kola obuješ, dojedeš na STK, kde Ti dají razítko, pak zajden na úřad, kde Ti rozměr kol a pneu zapíšou do TP, ale bacha - na úřadě si zapíšou i výrobce a desing kol! Takže jiného výrobce a design bys tam dávat neměl. Taky jsem měl na Civicu 1.5 4D r.97 zapsaná kola 6,5x15 Dotz Brands Hatch s pneu 195/15 a 205/15...

Jinak na Civicu 4g r.88 mám v TP napsaná kola od 13´´, 14´´ a 15´´... Ale už z Německa...
   Návrat  
truest je teď offline  truest
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 10:23   Citovat  

ted sem byl na evidencce, v TP mam zapsany 13" a na autě sem mel poradny kolace 16" a ani se na to nekouk, zkontroloval VIN kod dal razitko a jel sem Úsměv
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2009 , 18:32   Citovat  

Já byl dneska v Ostravě - Hrabové vedle Makra a jel po gumách i vyfuku trotl to snad ne
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 23:11   Citovat  

truest napsal:
ted sem byl na evidencce, v TP mam zapsany 13" a na autě sem mel poradny kolace 16" a ani se na to nekouk, zkontroloval VIN kod dal razitko a jel sem Úsměv

pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 23:14   Citovat  

budte v pohode lidi... ja jezdil dva roky deně s P3G bez papiru a žadny uřady nebo bengaboys mě netrápily:D pořádnej výtlem ¨na co utrácet....
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 7:47   Citovat  

Dynamisek napsal:
budte v pohode lidi... ja jezdil dva roky deně s P3G bez papiru a žadny uřady nebo bengaboys mě netrápily:D pořádnej výtlem ¨na co utrácet....

to je opravdu super návod Tak to valím bulvy
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 10:59   Citovat  

Jak já se bál evidenčky na autě-xenony,cat-back,17ky kola,folie :DDD páni když otevřeli haupnu a viděli motor v turánu jako by zapoměli na všechny nedostatky a vyjímky kerý na autě jsou,z úsměvem na tváři se začli svolávat aby to náhodou někdo nepropás,začli nakukovat i do interiéru,jen citoslovce Úsměv,dali mi razítko a jel sem domu Velmi šťastný no brnkačka Velmi šťastný
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 11:06   Citovat  

V lete budu muset projit evidenckou, kola a kravinec neresim. Jde mi o kod motoru. Misto Z5 tam pojedu s Z2 ... napady na reseni? :/ Dik.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 11:10   Citovat  

vencakapa napsal:
V lete budu muset projit evidenckou, kola a kravinec neresim. Jde mi o kod motoru. Misto Z5 tam pojedu s Z2 ... napady na reseni? :/ Dik.

jo něco by bylo když budeš chtít Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 15:47   Citovat  

Dynamisek napsal:

Zakon 56/2001 Sb. paragraf 2 bod 15 rika:

Evidenční kontrola silničního vozidla je kontrola silničního vozidla prováděná stanicí technické kontroly spočívající v porovnání údajů uvedených v technickém průkazu silničního vozidla a v osvědčení o registraci silničního vozidla nebo v osvědčení o technické způsobilosti vozidla, pokud se jedná o vozidlo, které nepodléhá registraci, se skutečnými údaji a stavem vozidla.

Takze pokud prijedes na pasech, nebo na lizich (zrejme jsi myslel lyze Velmi šťastný) tak je to zajimat musi, bude a tobe pořádnej výtlem
To, ze nekde kontroluji jen vinka nebo auto pohledem je vec samotne STK, ktera si to bere na defacto na triko... (me treba koukali jestli mam kat)
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 15:53   Citovat  

Dynamisek napsal:
Tak to bych ti pral, aby takovej clovek zranil tebe nebo clena tvoji rodiny na trvale nasledky OK Uz te vidim, jak pajdas z uradu na urad a chces po takovem cloveku, ktery absolutne nic nema, nejaky odskodneni. I zaloby tam jsou vyhozeny penize a ty si svoji lecbu zaplatis hezky ze sveho Mrk
   Návrat  
WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 18:41   Citovat  

posero napsal:
jo něco by bylo když budeš chtít Velmi šťastný

Ja chci Velmi šťastný
   Návrat  
evžen je teď offline  evžen
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 19:29   Citovat  

ja byl 2x na přepisu a 2x jsem měl kola zapsány ve vážných závadách jelikož nebyli zapsány v TP.dojel jsem na úřad chtěla po mě páďo a zapsala mi je do techničáku.
nevím do kolika je tolerance odlišnosti kol ale vím že ze 14tek na 16tky to jde.
   Návrat  
XYURY je teď offline  XYURY
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2010 , 19:38   Citovat  

Ja na evidenčce přijemny technik ktery mi vubec nekoukal na kola atd i když mam uplně jinež v TP koukl na vinka na kod(B16A2) motoru přičemž prohlasil "že to je asi střela" tak jsem s usměvem jen přikyvl a už jsem dostal papiry a hotovo Úsměv)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Evidencni prohlidka
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina