Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolonizace světa
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 15:44   Citovat  

Bitkar napsal:
On Hitler, ac to byl vrah a nemusim moc jeho metody, vedel o cem je rec. Na vsem spatnym je neco dobryho a na vsem je troska pravdy. Samozrejme nejsem rasista ani fasista. Jen upozornuju na fakt, ze mel pan Hitler v necem taky trosku pravdu, nic neni zkratka cernobily.

Tohle se snad nedá brát ani s rezervou... KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 15:48   Citovat  

navrhuju se odstěhovat do Turecka a začít se tam hodně množit aby se to srovnalo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 16:03   Citovat  

heh, hopit to vystih... zacni :)

jarys: tak to ber bez rezervy
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 16:16   Citovat  

Bitkar napsal:

"Ani" znamená, že se obě možnosti vylučujou...
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:00   Citovat  

a to video je o cem? ze mame zacit šuk a vy šuk muslimy z nasi zeme? super, jdu na to pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:08   Citovat  

Hele musíme se všichni dát dohromady, začít řádně šuk a zamořit svět Hondařema pořádnej výtlem
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:15   Citovat  

Henges napsal:
Hele musíme se všichni dát dohromady, začít řádně šuk a zamořit svět Hondařema pořádnej výtlem

OK ANO !!! ... šuk tudy vede cesta pořádnej výtlem
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:19  Naposledy upravil Clark dne 24.7.2009 , 20:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ve vidni byli majoritou z pristehovalcu turci, rekl bych 50% pracovalo 50% ne (neco jako cikani) ale nebylo jich tolik. v drazdanech a halle pristehovalcum z vychodu psenka nekvete, tady ma i nemec co delat aby "prezil". ale extremy pro me byly pariz luttich charleroix a berlin. a z toho to bylo nejvyraznejsi v belgii, v noci kdyz clovek sel do hospody tak 8z10 hospod bylo plnych divnych lidi s rucniky na hlavach.

tomu videu nemuze snad vzdelany clovek verit, ale myslim ze 30% ( jak v cislech tak ve vyhlidkach) nam mozna v budoucnu vyrazi dech, nam zrovna teda asi jako poslednim.)
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:19   Citovat  

tímhle přístupem vysedáváním na foru se toho moc nezmění šuk šuk šuk
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:42   Citovat  

ale za to ze mladi lide nemaji tolik deti muze serial pratele Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 19:55   Citovat  

Clark napsal:
ale za to ze mladi lide nemaji tolik deti muze serial pratele Velmi šťastný

to je tím že je nemůžou naskládat do těch ED9
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 20:02   Citovat  

az se tu bude slapat po mych pravech a nekdo mi bude nutit nejaky nabozenstvi, tak se odstehuju do japonska, pozadam tam o azyl a je to :)
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 20:24   Citovat  

Bitkar napsal:
heh, hopit to vystih... zacni Úsměv

Mám na to stejný názor jako ty co se týká A.H., možná ještě trochu extrémnější..
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 22:56   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Mám na to stejný názor jako ty co se týká A.H., možná ještě trochu extrémnější..

presne tak
a ted kazdej povinne prejedeme 3 cerny at to posunem aspon o rok pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 10:07   Citovat  

Bitkar napsal:
az se tu bude slapat po mych pravech a nekdo mi bude nutit nejaky nabozenstvi, tak se odstehuju do japonska, pozadam tam o azyl a je to Úsměv
je to dobrý jdu taky.Stejne nevim co me tu drzi.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 10:32   Citovat  

HonDan napsal:
presne tak
a ted kazdej povinne prejedeme 3 cerny at to posunem aspon o rok pořádnej výtlem

ty, co něchtějí makat a žijou jen ze soc. dávek, které jdou i z mých daní tak klidně VTEC
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 10:38   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Neříkám, že jim věřím, ale zase musím říct, že na tom něco bude. Neříkám, že to co se v tom uvádí se stane přesně, jak v tom videu bylo uvedeno! Odbavuju Turkish airlines, tak vím, jaký je to expand i přes to, že s ním nelítají jen ty spíny... Nevím, ejstli jsi třeba z Prahy, ale tam se nejvíc projevuje příliv přistěhovalců, který je rok od roku znatelnější!! Takže si myslím, že k smíchu to určitě není...

Ja když byl naposledy v Praze. Zeptal jsem se pěti lidí na cestu: Týpka co šel domu, trafikantky, dvou prodavaček a jednoho taxikáře. Jen taxikář mluvil češtinou!!! Zbytek byli cizinci a o češtinu se jen snažili!!! Je to k smíchu!!! Bralo mě fakt na zvracení, ale ani jeden nebyl muslim:-) Viděl jsem už hodně videí (dokumentů) a kde i 4 letá muslimská holčička mluví o nadvládě světa muslimy. Mám pocit že i Sibila něco předpověděla o nadvládě nějakého národa. pořádnej výtlem Každopádně bude to ještě zajimavé. Když nás ale nestihne zničít nějaká přirozena katastrofa země nebo z vesmíru, tak stejně vyhubíme sami sebe pořádnej výtlem
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 10:54   Citovat  

Lentilky - barevný svět v hrsti =)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 10:55   Citovat  

MSX napsal:
Ja když byl naposledy v Praze. Zeptal jsem se pěti lidí na cestu: Týpka co šel domu, trafikantky, dvou prodavaček a jednoho taxikáře. Jen taxikář mluvil češtinou!!! Zbytek byli cizinci a o češtinu se jen snažili!!! Je to k smíchu!!! Bralo mě fakt na zvracení, ale ani jeden nebyl muslim:-) Viděl jsem už hodně videí (dokumentů) a kde i 4 letá muslimská holčička mluví o nadvládě světa muslimy. Mám pocit že i Sibila něco předpověděla o nadvládě nějakého národa. pořádnej výtlem Každopádně bude to ještě zajimavé. Když nás ale nestihne zničít nějaká přirozena katastrofa země nebo z vesmíru, tak stejně vyhubíme sami sebe pořádnej výtlem
Já bydlím na Plzeňský, kousek nad Andělem a tam to zase ovládají Vietnamci... Už neprodávají jen hadry, ale jedou i ve smíšenkách a večerkách a dokonce i v nehtových studiích to mi hlava nebere Myslím si, že muslimové budou mít nepřítele v ovládnutí světa a to budou židi, nesnášejí se mezi sebou i když s turkama vycházejí dobře kvůli obchodu. Takže to bude tak jak jsi napsal. Buď nás zničí njaká kometa, živelná pohroma atd., nebo náboženská válka. wc
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:00   Citovat  

Vietnamci pracujou... Me se to libi kdyz spolu zije hodne ras, jako ve starwars muhehe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:04   Citovat  

maryo napsal:
Vietnamci pracujou... Me se to libi kdyz spolu zije hodne ras, jako ve starwars muhehe
Heh, ale zásadní rozdíl je ten, že tam bylo milion planet a my tady máme jen jednu. Mě se Vietmanci nelíbí a vadí mi. Potichu se tady rozlejzají jako krysy a do jejich zásadně krámů nechodím, ani do těch večerek, to si raději zajedu na Anděla i když to mám dál... Jo pracují a tady v Chomutově jedou i v drogách a poměrně velkejch černotách KO
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:13   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Heh, ale zásadní rozdíl je ten, že tam bylo milion planet a my tady máme jen jednu. Mě se Vietmanci nelíbí a vadí mi. Potichu se tady rozlejzají jako krysy a do jejich zásadně krámů nechodím, ani do těch večerek, to si raději zajedu na Anděla i když to mám dál... Jo pracují a tady v Chomutově jedou i v drogách a poměrně velkejch černotách KO
No hlavně u nich v poslední době přestavají být hadry zajímavé a začínají podnikat v těch drogách. Ve zprávách je v poslední době pořád něco že našli další a další farmu s travičkou atd. Hlavně u nich nějaký to na ferovku není, napadneš jednoho a je to jak romové, vybehne hned banda s mačetama nebo tyčema co ted bylo u náš na burze Velmi šťastný
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:20   Citovat  

WotanMitUns napsal:

To jo, jsou to "velci obchodnici" a smelej to, to se mi taky nelibi... Ale delaj to i cesi i kdyz min... Ale stejne tak je spousta vietnamcu kteri se vpohode integruji... No a nekteri holt asi ne Ble... A tayk se mi zdalo ze kvalita huleni se za posledni leta zhorsila pořádnej výtlem pořádnej výtlem... Ted uz nevim jak to je pořádnej výtlem
   Návrat  
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:24   Citovat  

sou to kluci podnikaví Velmi šťastný

a býlí v těch "černotách" jedou taky KO
vietnamci sou aspoň pracovití, a nezažil sem nikdy konflikt, kterej by vyvolali oni...
což o jiných rasách (národnostech) říct nemůžu, včetně té naší Chápeš!

(jen moje zkušenost, netvrdím, že sou všichni svatí, ale to není nikdo)

rozhodně menšina která se tady adaptovala nejlíp, vůbec mi nevadí OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:16   Citovat  

vietnamci jsou celkem vklidu. Neni se co divit, ze meli a jeste trochu maj uzavreny komunity. Neni sranda se naucit cesky apod., tak hold meli vlastni skupiny lidi, kde se mohli bavit vietnamsky apod. Ale se kouknete na jejich deti, ty uz mluvej normalne cesky, chovaj se naprosto normalne. Navic vietnamci nemaj vylozene nejakou silnou vlastni kulturu a nabozenstvi, ktery by zaryte drzeli a odmitali se ho vzdat nebo se prizpusobit kvuli tomu. Naopak, vietnamci se prizpusobujou az moc :) Jak videj moznost obchodu a vydelku, tak se prizpusobej hned :) Ty mi nevadej.
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:36   Citovat  

Bitkar napsal:
vietnamci jsou celkem vklidu. Neni se co divit, ze meli a jeste trochu maj uzavreny komunity. Neni sranda se naucit cesky apod., tak hold meli vlastni skupiny lidi, kde se mohli bavit vietnamsky apod. Ale se kouknete na jejich deti, ty uz mluvej normalne cesky, chovaj se naprosto normalne. Navic vietnamci nemaj vylozene nejakou silnou vlastni kulturu a nabozenstvi, ktery by zaryte drzeli a odmitali se ho vzdat nebo se prizpusobit kvuli tomu. Naopak, vietnamci se prizpusobujou az moc Úsměv Jak videj moznost obchodu a vydelku, tak se prizpusobej hned Úsměv Ty mi nevadej.

Na Vietnamce pozor, taky mi dřív nevadili, ale jsou fakt jiný. Největší rozdíl oproti nám co jsem vypozoroval je, že jim úplně chybí empatie (nejen že jedí psy a kočky, ale i za živa je vyloženě mučí a tohle mi vadí úplně nejvíc (všechny zvířata, ne jen psy a kočky).. Jsou to kleptomani, i když si něco koupí tak na 80% mají ještě něco schovaného pod oblečením. A zákeřností jsou pověstní, proč asi tolika Američanům ruplo v bedně a vystříleli jim celé vesnice?). A nejhorší jsou Číňani. Takže z vlastní zkušenosti asi tak Úsměv Ono i Japonci mají jinou "kulturu", nepustí sednout ženu, ani když je velmi stará, vůbec k ženám se chovají hrozně (našinec by řekl "napřesdržku" HaHaaa ). A na dál mi na nich vadí lov velryb. Takže asijský národnosti taky nejsou pro mě osobně .........
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:42   Citovat  

Bitkar napsal:
vietnamci jsou celkem vklidu. Neni se co divit, ze meli a jeste trochu maj uzavreny komunity. Neni sranda se naucit cesky apod., tak hold meli vlastni skupiny lidi, kde se mohli bavit vietnamsky apod. Ale se kouknete na jejich deti, ty uz mluvej normalne cesky, chovaj se naprosto normalne. Navic vietnamci nemaj vylozene nejakou silnou vlastni kulturu a nabozenstvi, ktery by zaryte drzeli a odmitali se ho vzdat nebo se prizpusobit kvuli tomu. Naopak, vietnamci se prizpusobujou az moc Úsměv Jak videj moznost obchodu a vydelku, tak se prizpusobej hned Úsměv Ty mi nevadej.

asi zijes nekde kde jich olik neni, kdybys bydlel napr v chebu tak fofrem zmenis nazor:)
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:42   Citovat  

TomTom1 napsal:
sou to kluci podnikaví Velmi šťastný

a býlí v těch "černotách" jedou taky KO
vietnamci sou aspoň pracovití, a nezažil sem nikdy konflikt, kterej by vyvolali oni...
což o jiných rasách (národnostech) říct nemůžu, včetně té naší Chápeš!

(jen moje zkušenost, netvrdím, že sou všichni svatí, ale to není nikdo)

rozhodně menšina která se tady adaptovala nejlíp, vůbec mi nevadí OK

Jn hesky se tu u nás zabydleli z pěstirnama trávy pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:46   Citovat  

ty ses koukam odbornik na asijskou kulturu. Je fakt, ze vietnamec na tebe bez problemu vezme macetu kvuli blbosti. To ze jedi kocky a psy, no a? je to jen maso, stejne jako kravy a prasata. A ze jsou roztomily, prase taky, prase je i inteligentni docela. To je proste dost relativni, v indii zas na nas cumej divne, ze jime kravy no. Tak asi tak. Jinak ve Vietnamu, kdybys zil a nemel co do huby, tak bys snedl i toho psa. Ze je mucej, o tom nevim, nevyvracim to ale, to je spatny no, jestli to fakt tak je. Americany bych moc radsi nerozvadel, to jsou vubec magori :D

A jinak o japoncich vim lecos (snazim se naucit japonsky) a musim te upozornit, ze si to docela s nekym pletes. Japonci jsou slusny na nase pomery az smesne moc. A k zenam se chovaji slusne. Jo musi se zenska v domacnosti ohanet, ale jednou jsem se na vztah muzu a zen ptal jedny japonky (ano par jich pres net znam) a ona mi odpovedela presne takto: "Zena vari, muz meje nadobi." Pekna specifikace ne? bych nerek, ze se chovaj zle. Mozna nekde ve stredoveku, dneska uz ne. Jedinej blbej je ten lov velryb, to je na tak vyspelej narod fakt demence.

O Cinanech moc nevim, jen to, ze zerou vsechno :) Kazdopadne pokud nemluvis o zarytym komunistovi nebo vesnicanovi, tak jsou to dost vzdelany a klidny lidi.
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 15:54   Citovat  

Bitkar napsal:
Ted reknu neco, co berte s rezervou. On Hitler, ac to byl vrah a nemusim moc jeho metody, vedel o cem je rec. Na vsem spatnym je neco dobryho a na vsem je troska pravdy. Samozrejme nejsem rasista ani fasista. Jen upozornuju na fakt, ze mel pan Hitler v necem taky trosku pravdu, nic neni zkratka cernobily.

Pravda, ale tohle nemůžeš tady veřejně moc říkat, protože se na tebe vrhnou pseudoochránci lidských práv. Oni by nejradši multikulti, naše nepracující spoluobčany za každou cenu integrovat (i když na integraci měli víc než půl století, tak si myslí že se to teď povede), strkat jim peníze pod nos aby bylo vidět, že nejsme rasisti. Ale já se nebojím říct, že se mi to nelíbí když to jde i z mých peněz. Stejně jednou ten pohár trpělivosti přeteče, a pak přijde extrém a vyřeší se to Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolonizace světa
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina