Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlazení B18C4
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 21:10   Citovat  

Včera jsme si všimnul jedné věci...Jel jsem cca 10km pohoda tempo, pak jsem otvřel motor a hlava (kryt) se mi zdály nějaké horké. Zkouším horní hadici do chladiče - horká, zkouším dolní a ejhle - studená to mi hlava nebere Ukazatel teploty uprostřed, žádné jiné známky přehřívání...Co by to mohlo být??? Vodní pumpa, termostat? Každopádně mě příští týden čekají rozvody, tak pumpu radši nechám vyměnit taky. Když to porovnám s bývalou D15Z8, tak tam se mi hlava zdála chladnější.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 21:46   Citovat  

Dopis napsal:
Včera jsme si všimnul jedné věci...Jel jsem cca 10km pohoda tempo, pak jsem otvřel motor a hlava (kryt) se mi zdály nějaké horké. Zkouším horní hadici do chladiče - horká, zkouším dolní a ejhle - studená to mi hlava nebere Ukazatel teploty uprostřed, žádné jiné známky přehřívání...Co by to mohlo být??? Vodní pumpa, termostat? Každopádně mě příští týden čekají rozvody, tak pumpu radši nechám vyměnit taky. Když to porovnám s bývalou D15Z8, tak tam se mi hlava zdála chladnější.

Co by to mohlo být? no přece chladič ne? pořádnej výtlem přívod je horký a vývod je studený tak to znamená že chladič funguje OK Mr. Green Je to C-H-L-A-D-I-Č a jak již z názvu vyplývá tak horké věci ochlazuje na studené pořádnej výtlem
jako vtip to bylo dobrý, ale v tom případě je to ve špatné sekci šuk
peace přátele

PS
je to v pořádku meetallll

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 21:59   Citovat  

No asi jsem to až moc blbě napsal...Ta spodní hadice se mi zdá až MOC studená (třeba v porovnaní s D15Z8). Jestli je to O.K., tak sorry za blbý dotaz, ale očekával jsem něco jako horní - horká a spodní - teplá a ne studená jako okolí. Měl jsem na mysli něco jako permanentně zavřený okruh skrz chladič nebo tak. Navíc mě mate to větší sálání tepla od motoru (opět v porovnání s D15Z8) Navíc auto už má 9 roků, tak bych nečekal tak moc chladící chladič je to dobrý Jinak funkce chladiče je mi naštestí známa Je to tam.

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 22:10   Citovat  

Kdyby jsi mel chladic ucpanej tak ti teplota na ukazateli samozrejme stoupne nad pul.
A to ze je motor teplejsi se nediv vzdyt B18C4 zere 10litru

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2007 , 10:44   Citovat  

Dopis napsal:
No asi jsem to až moc blbě napsal...Ta spodní hadice se mi zdá až MOC studená (třeba v porovnaní s D15Z8). Jestli je to O.K., tak sorry za blbý dotaz, ale očekával jsem něco jako horní - horká a spodní - teplá a ne studená jako okolí. Měl jsem na mysli něco jako permanentně zavřený okruh skrz chladič nebo tak. Navíc mě mate to větší sálání tepla od motoru (opět v porovnání s D15Z8) Navíc auto už má 9 roků, tak bych nečekal tak moc chladící chladič je to dobrý Jinak funkce chladiče je mi naštestí známa Je to tam.

teplotu motoru reguluje termostat a když je ručička na budíku ve správné poloze tak je to v pořádku. Jinak účinnost chladiče je teď daleko vyšší a to vzhledem k nízkým venkovním teplotám je v pořádku OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlazení B18C4
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina