Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
civic 6g=renault clio :-))
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 11:21   Citovat  

tak kdyz mam svoleni tak to napisu:

moje rychla "sannycars N/A s2000" bude jeste rychlejsi "906TURBO s2000" Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 12:49   Citovat  

to muselo být práce a hlavně hodin, překlepat clio na C6G, ale asi to byla odfláknutá práce, když to typani poznali Velmi šťastný
pěknej kousek, žlutá barva a C6G hatch je moje krevní skupina - sice jsem už měl 3x C6G hatch, ale ani jednou ve žlutý barvě offtopic
   Návrat  
vive le sport je teď offline  vive le sport
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 11:11   Citovat  

Zas další auto který umí ject rychle jen rovně..
psal si o tom jak zkusíš hobbyrally se Swiftem,to je ok projekt,palec nahoru,bude z toho něco?..
Škoda,že sis nevezl konečně Clio,aspon bys poznal,že existujou auta,který uměj i zatáčet" a daj ti velkeeej adrenalinek a radost...
Clio hnus?
...NE vokrádáš se o moc přátele ...Tohle Honda podvozkově neumí a nikdy umět nebude,vše je to jen motorická záležitost, auta,který maj většinou skvělej motor(z dostupnejch K20A2..., ITR) ,ale musíš pak auto-ten zbytek, předělat a učit znova chodit, to ti řekne i každej od soutěží, je škoda, že za motorem zbytek auta vždy zaostává:(Tak je můžeš bejt z té značky tak hotovej?
CTR mě bavilo výkon-projev motoru vše Ok, ale co mě ukrutně trápilo byli poddimenzovaný brzdy šíleně(o tom jak brzdí Clio v sérii si může nechat zdát-proč nedali CTR čtyřpísty, když váží 1200kg a jede jak jede, dyt i blbej Fiat Coupe v turbu je má , to auto by mělo hned jiný grády...) a hlavně sem furt vymejšlel do budoucna, ne to jak ho nakonovat, výkon mi bohatě stačil-to byla jediná dostačující stránka auta, už tak sem lítal moc na okrsce-120-170 do zatáček pěknejch kolikrát slušně na srdce...Ale nikdy sem mu úplně nevěřil a to je velkej problém...to auto chce dodělat, jinak je absolutně mrtví na spodek...co na něj vymyslet za podvozek, aby fakt fungovalo jak má...a to byla velká otrava pro mě,vadilo mi občas ukrutně...Pokad by neexistovalo tolik performance dílů nemá ho cenu snad ani kupovat a Clio je v sérii hodně daleko napřed, malej Lotus!
Koupíš Clio a nemusíš vůbec nic z toho řešit, at je to jak chce inženýři od RS sou v tomhle jedničky a H"není vlastně v tomhle ani konkurent, ta umí dělat okruhový auta, ne auta pro zábavu.HAWK.
Takže Civic na sprinty pěkný, ale zábava a adrenalin z jízdy e jmenuje RS a to ti podepíšu přátele Velmi šťastný
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 11:14   Citovat  

vive le sport napsal:
psal si o tom jak zkusíš hobbyrally se Swiftem,to je ok projekt,palec nahoru,bude z toho něco?..
Škoda,že sis nevezl konečně Clio,aspon bys poznal,že existujou auta,který uměj i zatáčet" a daj ti velkeeej adrenalinek a radost...
Clio hnus?
...NE vokrádáš se o moc přátele ...Tohle Honda podvozkově neumí a nikdy umět nebude,vše je to jen motorická záležitost, auta,který maj většinou skvělej motor(z dostupnejch K20A2..., ITR) ,ale musíš pak auto-ten zbytek, předělat a učit znova chodit, to ti řekne i každej od soutěží, je škoda, že za motorem zbytek auta vždy zaostává:(Tak je můžeš bejt z té značky tak hotovej?
CTR mě bavilo výkon-projev motoru vše Ok, ale co mě ukrutně trápilo byli poddimenzovaný brzdy šíleně(o tom jak brzdí Clio v sérii si může nechat zdát-proč nedali CTR čtyřpísty, když váží 1200kg a jede jak jede, dyt i blbej Fiat Coupe v turbu je má , to auto by mělo hned jiný grády...) a hlavně sem furt vymejšlel do budoucna, ne to jak ho nakonovat, výkon mi bohatě stačil-to byla jediná dostačující stránka auta, už tak sem lítal moc na okrsce-120-170 do zatáček pěknejch kolikrát slušně na srdce...Ale nikdy sem mu úplně nevěřil a to je velkej problém...to auto chce dodělat, jinak je absolutně mrtví na spodek...co na něj vymyslet za podvozek, aby fakt fungovalo jak má...a to byla velká otrava pro mě,vadilo mi občas ukrutně...Pokad by neexistovalo tolik performance dílů nemá ho cenu snad ani kupovat a Clio je v sérii hodně daleko napřed, malej Lotus!
Koupíš Clio a nemusíš vůbec nic z toho řešit, at je to jak chce inženýři od RS sou v tomhle jedničky a H"není vlastně v tomhle ani konkurent, ta umí dělat okruhový auta, ne auta pro zábavu.HAWK.
Takže Civic na sprinty pěkný, ale zábava a adrenalin z jízdy e jmenuje RS a to ti podepíšu přátele Velmi šťastný

Joo, tak na tohle všichni na honda clubu čekali. Díky žes nám otevřel oči je to dobrý VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 12:29   Citovat  

taky jsem chtěl jenom nějakého šmejda, tak jsem si koupil už druhou hondu woe meetallll
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 12:41   Citovat  

Že se vždycky najdě nějakej trouba, kterej se tady pokouší o flamewar... Tak to valím bulvy
Máš rád auta s dámským přirozemín na kapotě, fajn, tak s nima jezdi a nerejpej... cože cože ?
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 12:47   Citovat  

tady asi někdo přebral pořádnej výtlem
jo Eso, měl by jsi se sebou něco dělat pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 13:33   Citovat  

francouzi by meli dělat víno a sýr to jim jde a ne dělat "auta" protože to je v jejich podání naprostá tragédie wc
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 13:41   Citovat  

vive le sport napsal:
bullshit

Sakra, ITR jezdi jenom rovne Smutný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 13:43   Citovat  

No koupit si nekdy renolta tak dam kolem znaku naky kozise at vidi ze jsem poradne v ....pořádnej výtlem .To auto mluvi samo za sebe(znak).Jsem nejspis jeden ztech co chteji jezdit jen rovne a brzdit 2km pred zatackou abych ji bezpecne projel ale i tak BYCH JI ZA NIC NA SVETE NEVYMENIL!!!!!!
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 13:45   Citovat  

Velmi šťastný ach jo, no coment muhehe
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 13:57   Citovat  

waaaaaaaaau.......sakra co ja tady na H-C delam? pořádnej výtlem Kde ze ma ten rencek forum? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:12  Naposledy upravil Prelude dne 8.8.2009 , 14:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

TondaCRX napsal:
waaaaaaaaau.......sakra co ja tady na H-C delam? pořádnej výtlem Kde ze ma ten rencek forum? pořádnej výtlem
-www.chlupatyznak.cz- nebo -www.jsemv.....cz- pořádnej výtlem
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:12   Citovat  

vive le sport napsal:
Clio hnus?

a preto toto auto svojho casu spravilo niekolko rekordov trate na slovenskych autoslalomovych podujatiach. pořádnej výtlem
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:19  Naposledy upravil maryo dne 8.8.2009 , 14:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Willy se prejmenoval Tak to koukám!... Aha, ma ban pořádnej výtlem
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:21   Citovat  

williho berte trochu s rezervou, kazdy kdo chodi na JDM forum vi o co jde papa

Ja Te jenom nechapu, proc mas neustale silu vychvalovat ty svoje rencky snad na kazdym foru? Kdyz te bavej tak si v tom jezdi tech svych 200 v zatackach na okreskach (Do te doby, nez ti vyjede do zatacky traktor z pole a nezachrani te pak ani 20 pistky) a necpi je furt normalnim lidem...

Sice se opakuju, ale...minule na okruhu bylo ~15 hond a vsechny v pohode dojeli. Taky tam byly 2 rencky, kteri byli po 25minutach K.O. Myslim ze jednomu v zatacce upadlo kolo...coz je opravdu ROFL
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:23   Citovat  

infinity napsal:
williho berte trochu s rezervou, kazdy kdo chodi na JDM forum vi o co jde papa

Ja Te jenom nechapu, proc mas neustale silu vychvalovat ty svoje rencky snad na kazdym foru? Kdyz te bavej tak si v tom jezdi tech svych 200 v zatackach na okreskach (Do te doby, nez ti vyjede do zatacky traktor z pole a nezachrani te pak ani 20 pistky) a necpi je furt normalnim lidem...

Sice se opakuju, ale...minule na okruhu bylo ~15 hond a vsechny v pohode dojeli. Taky tam byly 2 rencky, kteri byli po 25minutach K.O. Myslim ze jednomu v zatacce upadlo kolo...coz je opravdu ROFL

To kolo bylo pekny pořádnej výtlem a preludka kolem nej jen VTEC
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 14:39   Citovat  

infinity napsal:
Sakra, ITR jezdi jenom rovne Smutný

To me docela zarazilo,nebudu se vyjadrovat tady k tomu rejpavýmu článku od nějakýho internetovýho radila ale...Pokud jsem nekde dobře četl tak ITR byla špičkou co se týče podvozků .Mám za to že nějak zkoušeli zajet na okruhách Rekordy svojí třídy a 9z 10 pokusu se jim to povedlo...

Odkaz

Interier v porovnání s civicem je opravdu otřesnej...

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 1:53   Citovat  

Jasně dostal sem ban,myslím,že kvůli Esovi:)
Počkám si na příspěvek od Esa", proto toho byl ten sloh, na rozdíl od ostatních, co tady píšou ty svoje podložený"názory z for, časopisů a domněnek, vlastnil rovněž slušný ikony(ITR,S2000) a má nepochybně rovněž dobrý zkušenosti...(nemyslím všechny, snad tu sou i vyjímky určitě)
Nebudu řešit, jestli sem urazil někoho kdo se modlí k téhle značce, o to mě fakt kluci nejde, to mě nezajímá, Hondy sou nepochybně kvalitní auta.Jako první auto do rodiny určitě super volba.
Ale prosím nesrovnávat kvalitativně-zažitě a omezeně-třeba Renault Laguna a RS"oddělení,RS"sou pomalu ručně tvořený a opravdu sportovní auta, který si nechaj hodně líbit a hodně vydrží, s tím,že servis je určitě levnější a taková převodovka(synchrony) se vysírá u CTR stejně často jak u Clia co se vyráběli od roku 00....a patří to k tomu,už sou to přeci polozávodní auta, jestli chceš takové auto, počítáš s tím ne..
Merito přípěvku bylo o tom, že mě překvapuje, když člověk kterýho baví jistě řídit a má zkušenosti nějaký, zatracuje něco co nevyzkoušel...něco co opravdu funguje.
Pokad to myslíš Eso" s ježděním vážně, chceš zkusit třeba ty soutěže, pojdme se domluvit...půjčím si Clio R27 od kamarida a svezem se, garantuju ti, že vylezeš a tomu autu odpustíš i ten interiér(nádhernej tlustej volant pěkně do ruky, fantastický Recara---CTR8g je opravdu o dost hezčí??nevím řídil sem ho taky, kosmo palubka", styl, moderna....pěkný jako rodinný auto,vše, -jen ne sportovní auto-...
Clio dýchá uvnitř aspon závodním charakterem a to je pro mě dost důležitý a krásný zjištěníÚsměv...hlavně jen o interiéru to není že ale za ty peníze je pořád bezkonkurenční.
New Clio dokonce pořídíte od 420tisíc, která automobilka tohle udělá pro normál lidi, nabídne tak skvělý auto za takovou cenu???Žádná.
RS"-Renault,je jedna z posledních automobilek, která myslí na automobilové nadšence, nabízí super výkony za směšnej peníz...všechny Clia od roku 2000 nemaj chybu, nej nářez je Clio 182cup a poslední reinkarnace new Clia Sport na cup podvozku taky neztratila nic na slávě, na rozdíl třeba od CTR8g, což je jízdně opravdu votřes"....
Takže než řekneš Eso, Clio je shit, zkus ho.Zatím si přišel o hodně, pro mě je to jedna z nejlepších předokol na světě a to sem řídil třeba i Megan R26, kterej sekunduje new Focusu RS...Clio je opravdu jedna z nejlepších předokol pro řidiče"-zábava,rychlost,předvídatelnost okamžitá za všech okolností-pravda je, že málokdo z něj dostane opravdu maximum, nechá si líbit hodně, ale pak je to nářez, spolujezdci nechápou, spolujezdci kteří vlastní například M3jky nebo STIčka....vylezou a řeknou tohle je opravdu pecka, nečekal sem to, tak malý auto...renault...nechápou, jen nevěřícně, ale s úsměvem koukali.
CTR7g s Recarama výroční edice co sem měl byl krásnej kousek, hezčí než Clio co sem měl, ale o tomhle to není...
Klidně budu jezdit v čemkoliv, hlavně, at to má koule,je to celek" a funguje to, momentálně to pár let vyrábí jen Renault je to dobrý
CTR7g je rovněž dobrý auto, ale chce ho přestavět, pohrát si s ním, je to dle mě ideál nářadí na kopce nebo rally...ale,to,už se nebavíme o normál ježdění na okrskách, ale o nečem jiným.
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 2:27   Citovat  

s dvojkovym Cliem jsem jezdil dva roky a muzu rict ze maximalni spokojenost, slusny vykon za smesny peniz, relativne levny servis a ani interieru nemam co vytknout.

Imo tu zas resite kakance meetallll
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 2:36   Citovat  

opet se resi kraviny.tady je hc forum a ne zas ktere auto je nejlepsi na svete jako treba clio.i kdyby to melo 1500koni a cas na nurburgring za 2 minuty a prodavalo se za 14 korun tak si to nekoupim
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 2:44   Citovat  

Hen to tu offtopic offtopic
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 5:41   Citovat  

kamol napsal:
i kdyby to melo 1500koni a cas na nurburgring za 2 minuty a prodavalo se za 14 korun tak si to nekoupim

qft
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 9:10   Citovat  

vive le sport napsal:
Jasně dostal sem ban,myslím,že kvůli Esovi:)
Počkám si na příspěvek od Esa", proto toho byl ten sloh, na rozdíl od ostatních, co tady píšou ty svoje podložený"názory z for, časopisů a domněnek, vlastnil rovněž slušný ikony(ITR,S2000) a má nepochybně rovněž dobrý zkušenosti...(nemyslím všechny, snad tu sou i vyjímky určitě)
Nebudu řešit, jestli sem urazil někoho kdo se modlí k téhle značce, o to mě fakt kluci nejde, to mě nezajímá, Hondy sou nepochybně kvalitní auta.Jako první auto do rodiny určitě super volba.
Ale prosím nesrovnávat kvalitativně-zažitě a omezeně-třeba Renault Laguna a RS"oddělení,RS"sou pomalu ručně tvořený a opravdu sportovní auta, který si nechaj hodně líbit a hodně vydrží, s tím,že servis je určitě levnější a taková převodovka(synchrony) se vysírá u CTR stejně často jak u Clia co se vyráběli od roku 00....a patří to k tomu,už sou to přeci polozávodní auta, jestli chceš takové auto, počítáš s tím ne..
Merito přípěvku bylo o tom, že mě překvapuje, když člověk kterýho baví jistě řídit a má zkušenosti nějaký, zatracuje něco co nevyzkoušel...něco co opravdu funguje.
Pokad to myslíš Eso" s ježděním vážně, chceš zkusit třeba ty soutěže, pojdme se domluvit...půjčím si Clio R27 od kamarida a svezem se, garantuju ti, že vylezeš a tomu autu odpustíš i ten interiér(nádhernej tlustej volant pěkně do ruky, fantastický Recara---CTR8g je opravdu o dost hezčí??nevím řídil sem ho taky, kosmo palubka", styl, moderna....pěkný jako rodinný auto,vše, -jen ne sportovní auto-...
Clio dýchá uvnitř aspon závodním charakterem a to je pro mě dost důležitý a krásný zjištěníÚsměv...hlavně jen o interiéru to není že ale za ty peníze je pořád bezkonkurenční.
New Clio dokonce pořídíte od 420tisíc, která automobilka tohle udělá pro normál lidi, nabídne tak skvělý auto za takovou cenu???Žádná.
RS"-Renault,je jedna z posledních automobilek, která myslí na automobilové nadšence, nabízí super výkony za směšnej peníz...všechny Clia od roku 2000 nemaj chybu, nej nářez je Clio 182cup a poslední reinkarnace new Clia Sport na cup podvozku taky neztratila nic na slávě, na rozdíl třeba od CTR8g, což je jízdně opravdu votřes"....
Takže než řekneš Eso, Clio je shit, zkus ho.Zatím si přišel o hodně, pro mě je to jedna z nejlepších předokol na světě a to sem řídil třeba i Megan R26, kterej sekunduje new Focusu RS...Clio je opravdu jedna z nejlepších předokol pro řidiče"-zábava,rychlost,předvídatelnost okamžitá za všech okolností-pravda je, že málokdo z něj dostane opravdu maximum, nechá si líbit hodně, ale pak je to nářez, spolujezdci nechápou, spolujezdci kteří vlastní například M3jky nebo STIčka....vylezou a řeknou tohle je opravdu pecka, nečekal sem to, tak malý auto...renault...nechápou, jen nevěřícně, ale s úsměvem koukali.
CTR7g s Recarama výroční edice co sem měl byl krásnej kousek, hezčí než Clio co sem měl, ale o tomhle to není...
Klidně budu jezdit v čemkoliv, hlavně, at to má koule,je to celek" a funguje to, momentálně to pár let vyrábí jen Renault je to dobrý
CTR7g je rovněž dobrý auto, ale chce ho přestavět, pohrát si s ním, je to dle mě ideál nářadí na kopce nebo rally...ale,to,už se nebavíme o normál ježdění na okrskách, ale o nečem jiným.

tak jen ve strucnosti:
mimo jiny vlastnil jsem i clio williams, coz podle odborniku je jeden z nejlepsich hothatchu-a me teda vubec nesedlo, nevim co je na tom aute "hot", byl jsem z nej celkove zklamanej...takze tam dostal renault u mne velky trhliny
pak kdyz jsem si sjel v novym sportu, tak i kdyby to melo 250ps, tak kvuli ty prevodovce bych si to nevzal, to je ostuda (na rozdil od brzd, tam ma clio plusovy body)
a za dalsi, precti si jeste jednou prispevek o par radku vys od vti906: to auto je drzitelem nekolika tratovych rekordu na slalomu na slovensku.....to mluvi snad za vse je to dobrý
az se nekdy objevis na okruhu,svezu te a na nejaky clio zapomenes kouř
tim bych tuto debatu uzavrel
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 11:48   Citovat  

Vidím,že nemáš asi dobrý zkušenosti"a to nemyslím auta".nemá to cenu...Cliem Williams to začlo,ani ITR v tý době na něj neměla,na soutěžích...i v normál svezení,to,když ses jel project na okrsce..Taky sem ho měl(proto Willy)...Tehdy přebil VTIčko co sem měl,od tý chvíle sem věděl,že existuje auto,který funguje po všech stránkách(brzdy,podvozek,motor)a ne že to bude jen motorická záležitost,VTI nemělo ani 20procent toho charakteru co Wilém",na Hondy sem zapoměl a nelituju toho ani náhodou.
Okruh je pro ty co maj rádi motokáry" tzn.dokola dokola ježdění-mě tohle svezení přijde jako naprosto šílená nuda,takže díky za nabídku,ale nechci.
Okrska ukáže co je v autě a jezdci,ne okruhu,tam zajede každej,tam není tolik adrenalinu ani odvahy...rozhodně ne.
Jak může někdo ject do Mostu vícjak jednou nechápu a to samý budou ostatní okruhy,prostě okruh není žádná vypovídající hodnota o autě a řidiči,tam neskáčeš",neriskuješ tolik,auto ovládáš furt dá se říct po letišti,žádný nakopáváky,pořád víš,že tady musíš na brzdy,tady ne,naučíš se to a jedeš furt stejně,nic tě nepřekvapí...nuda!
Zůstan u Civiců,nebo Hondy,tak to má bejt,tvoje škoda Se stydím přátele
Měj se a přeju hodně dobrých časů na sprintech přátele je to dobrý
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:20   Citovat  

je to dobrý přéésně. Jak někdo může jezdit závody na okruhu pořádnej výtlem
od toho tu máme okresky, kde zrovna ted v době žní a cyklistické sezony je to největší adrenalin kouř

Jinak nabitej civic Eso. VTEC koumal jsem ho zase v tejně před STK.
A myslím ,že to volant mělo ne? takže to i zatáčí ne?
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:38   Citovat  

Potom, co kamarádovi na Laguně odešly dva diferáky během jednoho roku při zcela normálním ježdění do práce a z práce (co to asi musí dělat když tomu člověk nakládá???), bych do Rendla nikdy nešel. Nejsem tak bohatej, abych sháněl pořát nový převodovky.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:46   Citovat  

minulej rok jsem měl brigádu u Renaultu.. Promo akce v Chuchli a bavili jsme se tam s tou manažerkou z Renaultu o nový laguně GT, se kterou jsme tam taky jezdili... a ona na férovku říkala: "no jezdí to krásně, má to dobrej výkon, sedí to, ale co si budem povídat, pořád je to Renault..." Řekla to dost zoufalým tónem HaHaaa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:59   Citovat  

jakubM napsal:
minulej rok jsem měl brigádu u Renaultu.. Promo akce v Chuchli a bavili jsme se tam s tou manažerkou z Renaultu o nový laguně GT, se kterou jsme tam taky jezdili... a ona na férovku říkala: "no jezdí to krásně, má to dobrej výkon, sedí to, ale co si budem povídat, pořád je to Renault..." Řekla to dost zoufalým tónem HaHaaa

asi měla doma v garáži Honda Je to tam.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 13:13   Citovat  

no to je mazec tady Velmi šťastný
pomalu začínám litovat, že jsem si znovu koupil Honda a nenechal si doma Peugeota 106 Velmi šťastný

mám doma C5G coupe (4. honda) a k tomu mám jako "rodinný" vůz Megana kombi, nechci nijak snižovat hodnoty rencka (nebylo zatím potřeba do ničeho investovat) ale jak jen to bude trošku finančně možné jdu okamžitě do Civicu nebo Accordu Aerodeck, a proč? no protože Honda
za posledních cca 8let jsem vystřídal 12 aut - škodovky, francouzi, mazda ale pokaždé jsem se vrátil k Honda protože to jsou auta do kterých jsem minimálně investoval do oprav oproti ostatním vozům a co se týče svezení (motoru) tak prostě Honda mě nejvíc uspokojuje a mám vyzkoušené 1,4 55kW i 66kW i VTi motory

a co se týče soutěžáků, tak to beru podle toho, že díly a celkově celá auta jsou finanče dostupnější než třeba díly na Civica,
proč budu kupovat drahý díly na japonce, když na frantíka jsou za polovic a stejně ho za druhou zatáčkou plesknu, protože mám v rukách nas**áno a neudržim to na silnici Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
civic 6g=renault clio :-))
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina