Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ebc brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Baaaarny je teď offline  Baaaarny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2009 , 23:36   Citovat  

Ahojte hondari, potreboval bych poradit.. chci si obedna brzdy ebc. stejny co maj na tudy odkaz .. jen je obednavm primo z usa. Prodavaji se dve verze kotoucu.. Jedny se prodavaji ve zlatym provedeni a jedny v cernym. udajne ty cerny jsou chraneny proti korozi, a stribrne vypada jen to kde desticky dosedaji. zajimalo by me jestli tato ochrana neco alespon vydrzi a jestli kotouce nezreznou.. a dale u tech zlatych, jestli je takovy cely kotouc, nebo je to zlaty jen nejaka povrchova uprava a pod tim normalne stribrny... popripade vase nazory na tyhle kotouce a poradit vyber mezi temito dvema typy.. a jeste co se tyce desticek by me zajimalo jestli volit zeleny.. nebo cerveny keramiky, zavody nejezdim.. nekdy trochu sviznejsi jizdu, ale vylozene zavody ee... moc dekuji za vase odpovedi Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 9:28   Citovat  

zkus napsat Danymu z Typer.cz on to umí zařídit za dobré prachy z neměcka. a poradí ti určitě co a jak je to dobrý Mě taky zařídil reklamaci a o všechno se postaral

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 16:56   Citovat  

a navíc sou to anglický brzdy takže spíš z anglie vyjdou výhodněji než z USA

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 18:37   Citovat  

CRXMANN napsal:
a navíc sou to anglický brzdy takže spíš z anglie vyjdou výhodněji než z USA

Co jsem koukal, tak ebc mají výrobní linky v UK i US... Spíš by mě zajímalo, jak je to s údajnými čínskými kopiemi,které se prý objevily, a které nevydrží...

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 22:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Co jsem koukal, tak ebc mají výrobní linky v UK i US... Spíš by mě zajímalo, jak je to s údajnými čínskými kopiemi,které se prý objevily, a které nevydrží...

To budou ty moje HaHaaa

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 7:20   Citovat  

co jsem se prave tak dival, tak v US me vyjdou predni i zadni kotouce na 250 dolaru, coz je dost dobra cena a desky me vyjdou na 1 200, hadicky 1 500,- dival jsem se na to na ebay. Primo v eshopech jsou ceny jen o neco malo vyssi.. jen prave nevim jak jsou ebc kvalitni a rozdil mezi temi cernymy a zlatymi.... vy je nekdo nemate?

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 7:32   Citovat  

Baaaarny napsal:
Ahojte hondari, potreboval bych poradit.. chci si obedna brzdy ebc. stejny co maj na tudy odkaz .. jen je obednavm primo z usa. Prodavaji se dve verze kotoucu.. Jedny se prodavaji ve zlatym provedeni a jedny v cernym. udajne ty cerny jsou chraneny proti korozi, a stribrne vypada jen to kde desticky dosedaji. zajimalo by me jestli tato ochrana neco alespon vydrzi a jestli kotouce nezreznou.. a dale u tech zlatych, jestli je takovy cely kotouc, nebo je to zlaty jen nejaka povrchova uprava a pod tim normalne stribrny... popripade vase nazory na tyhle kotouce a poradit vyber mezi temito dvema typy.. a jeste co se tyce desticek by me zajimalo jestli volit zeleny.. nebo cerveny keramiky, zavody nejezdim.. nekdy trochu sviznejsi jizdu, ale vylozene zavody ee... moc dekuji za vase odpovedi Úsměv

a to myslíš, že jsou ze zlata? jasně, že je to jen povrchovka, stejně tak jako u těch černejch

povrchovka se obrzdí, a zůstane jen tam kde není styčná plocha. kde zůstane by měla kotouč chránit proti korozi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 20:01   Citovat  

A kdyz uz jsem u tech brzd, ktery teda doporucujete desky? Vaham prave mezi zelenymi a cervenymi..

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 20:33   Citovat  

OK

graf tepelneho zatizeni desek EBC.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
graf tepelneho zatizeni desek EBC.jpg, 97.79 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 20:56   Citovat  

kdyz graf je jedna vec a zkusenosti druha.. me by spise zajimali ty zkusenosti.. chtel bych maximalni brzdny ucinek..

LukiS je teď offline  LukiS
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:02   Citovat  

Ahoj, mé zkušenosti z EBC jsou cca 2 měsíce, po namontování byl okamžitě znát rozdíl, origo brzdy na MB 1.8 VTI opravdu nic moc. Mam komplet EBC - zlate vrtané kotouče s kombinací green stuff, bohužel to zlaté se opravdu obrousí, a musím konstatovat že když déle stojí po dešti tak chytnou rezavý bronz Smutný , ale jen nachvilku, stačí se projet a je vše zas krásně zlaté Úsměv , co se týče destiček, mé greeny brzdí okamžitě za studena, čož podle Dutche který ma červené EBC, je třeba nejdříve zahřát a pak brzdí perfektně. Dále jsem zjistil že musím přejít na závodní brzdovou kapalinu, DOT4 nestačí, po testovací jízdě jsem ji dokázal uvařit, měl jsem co dělat zastavit auto Smutný neříkám že při běžné jizdě se to stává, ale když už se člověk chce projet a investoval do brzd tak by to mělo něco vydržet VTEC Velké mínus EBC je, že při jízdě se z brzd ozývá cvakání, pravděpodobně způsobéné narážením hrany destiček do hrany vrtání na kotouči, Dutch má stejné skušenosti, neumím si to jinak vysvětlit. Ale jinak jsem s EBC velice spokojen, doporučuji je to dobrý VTEC

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:07   Citovat  

LukiS napsal:
Ahoj, mé zkušenosti z EBC jsou cca 2 měsíce, po namontování byl okamžitě znát rozdíl, origo brzdy na MB 1.8 VTI opravdu nic moc. Mam komplet EBC - zlate vrtané kotouče s kombinací green stuff, bohužel to zlaté se opravdu obrousí, a musím konstatovat že když déle stojí po dešti tak chytnou rezavý bronz Smutný , ale jen nachvilku, stačí se projet a je vše zas krásně zlaté Úsměv , co se týče destiček, mé greeny brzdí okamžitě za studena, čož podle Dutche který ma červené EBC, je třeba nejdříve zahřát a pak brzdí perfektně. Dále jsem zjistil že musím přejít na závodní brzdovou kapalinu, DOT4 nestačí, po testovací jízdě jsem ji dokázal uvařit, měl jsem co dělat zastavit auto Smutný neříkám že při běžné jizdě se to stává, ale když už se člověk chce projet a investoval do brzd tak by to mělo něco vydržet VTEC Velké mínus EBC je, že při jízdě se z brzd ozývá cvakání, pravděpodobně způsobéné narážením hrany destiček do hrany vrtání na kotouči, Dutch má stejné skušenosti, neumím si to jinak vysvětlit. Ale jinak jsem s EBC velice spokojen, doporučuji je to dobrý VTEC

Tuhle kombinaci mám taky - jsem spokojen,ale příště budou červené desky! Při normální jízdě brzdí slušně i studené.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:18   Citovat  

super kombinace jsou hladký kotouče (mražený) a žlutý nebo modrý desky, obojí brzdí i studený a když se to zahřeje je to 100% ale nikdy nebyl problém jak se studenýma tak s tim že by se přehřály

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:34   Citovat  

LukiS napsal:

mohu potvrdit, taky za jízdy "šustí", ale brzdí dobře OK Příště asi půjdu rovnou do žlutých je to dobrý

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 8:32   Citovat  

Na CTR jsou zluty moc slabota (na okruh) na normal jezdeni za studena zadnej zazrak. Na okruhu se prehrejou a zmizi jak para nad hrncem. Nic nizsiho nez zlute sem nejezdil.

Kazdopadne jsem mel modre na S2000 a to nebylo vubec spatny. Trochu piskaj, ale brzdnej ucinek a vydrz je hodne slusna. Takze pokud opravdu chcete neco co brzdi a jezdite hodne ostre tak modrasky a nebat se toho jak vsude pisou jak jsou desne racing only - zas tak moc racing nejsou Úsměv brzdi i za studena.

Celkove receno bud BlueStuff, nebo radeji Ferodo DS2500, DS3000, DS1.11 ...

Kotouce maji rozdilne materialy! TruboGroove jsou tvrdsi material nez ty hladky a cerny...

padam je teď offline  padam
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:58   Citovat  

Přesně tak, modrý jsou ty správný, dobrá výdrž a skvělý projev. Není se jich třeba bát.
Cvakání od TurboGroove kotoučů mi nevadí, je docela fajn.

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 12:31   Citovat  

Kdyz uz je tu tak zivo, co byste mi doporucili na 1.4 englana dopredu za kotouce, popripade kotouce i desky? Mam uz vepredu kotouce docela vyhlodane. Seriove bzrdy mi zatim celkem stacili, ale v parnem lete po zahrati trochu vadnou, tak bych chtel nejake o trochu lepsi ekvivalenty seriovych dilu.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 12:37   Citovat  

DrSlimm napsal:
Kdyz uz je tu tak zivo, co byste mi doporucili na 1.4 englana dopredu za kotouce, popripade kotouce i desky? Mam uz vepredu kotouce docela vyhlodane. Seriove bzrdy mi zatim celkem stacili, ale v parnem lete po zahrati trochu vadnou, tak bych chtel nejake o trochu lepsi ekvivalenty seriovych dilu.

hladký kotouče a červený desky, kotouče nejlíp přemrazit

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
ebc brzdy
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina