Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:12   Citovat  

troska politicke reality. i bubaci jsou volici. a kazdej hlas je hodne cenej. nikdo nepujde proti potencionalnim volicum. byla by to politicka sebevrazda. navic je zde velmi tenka hranice co je a neni diskriminace. at se chovaj jak se chovaj tak maj taky svoje prava ktery jim nikdo vzit nemuze. to bysme se vratili v case o 70let. to samy jako sahnout jim na davky? tak prutkej narust zlocinosti by vzivote policie nezvladla. navic jak by to dopadlo? kradli by, zabijeli a stejne bysme je ve veznicich zivili z dani jako ted. osobne bych jedno reseni mel, ale to hranici s ustavou a to davat davky jen na dve deti. vic ani prd. myslim si ze by to melo i pozitivni dopad v tom ze by se stalo hitem mit vic nez jedno dite u lidi kteri si to mohou dovolit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 22:26   Citovat  

Winie: s tema davkama je to dobrej napad..jenze strana co ho prosadi asi nebude moc popularni zase :o)) je to dvojsecny:( Na druhou stranu totiz lid v CR starne a je malo mladych a hodne duchodcu Smutný Proste je to na prd Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 1:34   Citovat  

gizmi napsal:
Winie: s tema davkama je to dobrej napad..jenze strana co ho prosadi asi nebude moc popularni zase :o)) je to dvojsecny:( Na druhou stranu totiz lid v CR starne a je malo mladych a hodne duchodcu Smutný Proste je to na prd Smutný
A tak za par roku bude hodne opicek a malo tech co je budou zivit. pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 8:42   Citovat  

Winie napsal:
osobne bych jedno reseni mel, ale to hranici s ustavou a to davat davky jen na dve deti. vic ani prd. myslim si ze by to melo i pozitivni dopad v tom ze by se stalo hitem mit vic nez jedno dite u lidi kteri si to mohou dovolit.

To nepomůže...

1) Co když se mi místo druhýho dítěte narodí dvojčata? to mi hlava nebere

a hlavně 2) ve Gipsy.cz ve své 13. komnatě říkal, že zdrhal z domova ven do ulic,protože se u nich doma sešli příbuzní a chlastalo se (občas pak tekla krev apod.) - myslíš, že ty ožralý (dnes i zfetovaný - minulý týden na náměstí Bratří Synků jeden bubák s alobalem a zapalovačem v autě, vzadu ženská s dítětem...) budou myslet na nějaký omezení na 2 děti? Bubák přefikne bubákovou buď s jejím souhlsem nebo bez něj nebo bude bubáková tak sjetá,že si toho ani nevšimne...

O tom, že by používali nějakou antikoncepci, mně ani nenapadlo přemýšlet....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 10:25   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: jenze porad jsou tu lide jako Hlavator, kteri reknou ze ODS neni radikalni :o)) Je uplne stejne (ne li o mnoho vice!!!!) radikalni nez DS pořádnej výtlem

pořádnej výtlem je to dobrý si me dostal OK

hele zrovna dneska ve 03:00 u nas pred barakem dostali parecek zlodejicku..nvm jestli opicek..to je jedno...jen nas ze spani vzbudil rev..stuj,jmenem zakona, stuj nebo strelim OK

no a jak uz sem vykouknul z okna tak genital byl na zemi a na nem 3 cajti a davali mu primerenou davku do palice Velmi šťastný a zachvilku uz jen kuci z PČR rvali...nasel sem ten bagl co zahodil a i to radio je to dobrý

Chlapci vymlatili zadni okynko u favoritu kterej je u nas pred barakem odstaven min. 2 roky a vybrakovali z nej co se jen dalo

Timto musim pochvalit
PČR

Neni to jen o tom ze lidi tady porad buli jak je cajti buzerujou...napr. ja s nema mam jen dobre zkusenosti..jezdim normalne a nemaji asi pricinu me nejak lustrovat..a i kdyby tak to je proste jejich job a ne zadna BUZERACE!

Navic sem tohle video se zatykanim primo pred barakem videl uz 2.

Minule to same rvali na genitaly kteri primo pred barakem vykradali dodavku..a o5 je dostali..takze at je to jak je to..a vim ze to je kapanek offtopic tak timto jim dekuji za razny a ucinny zakrok je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 11:50   Citovat  

Hlavator: vsak nerikam, ja jsem s policii taky spokojeny.. Mrk Kdykoliv zavolam, jsou na dvore hned..problem je v zakone, protoze ty male opicky odvezou, ale pak je zase musi pustit:( Navic v Plzni ted funguje web "bezpecna Plzen" nebo jak se to jmenuje a kdokoliv tam cokoliv napise, tak se to projedna a opravdu to funguje.. Mrk Prace poldu je vyborne (v Plzni 100%tne) ale proste zakony jsou spatne:(
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 11:57   Citovat  

Winie napsal:
osobne bych jedno reseni mel, ale to hranici s ustavou a to davat davky jen na dve deti. vic ani prd. myslim si ze by to melo i pozitivni dopad v tom ze by se stalo hitem mit vic nez jedno dite u lidi kteri si to mohou dovolit.
tohel by podle mě vedlo k tomu že by další generace neměl kdo živit už takhle je to na pytel
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 13:05   Citovat  

posero napsal:
tohel by podle mě vedlo k tomu že by další generace neměl kdo živit už takhle je to na pytel

ono je to vcelku jedno bubáci mají min.5 bubáku a nikdo z nich makat na tebe nebude no a češi je pro ně 2 děti velký luxus takže je to v čoudu. Za chvílí tu bude více bubáku než čechu a doufám že se toho nedožiju ,ale chdáci naše děti
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 14:28   Citovat  

Winie napsal:
predem rikam nejedna se o naseho Rom.a Velmi šťastný . Ted kazdy den dojizdim do usti do prace a parkuji v kliske ulici coz je defakto centrum mesta. ale ani tak neujde muj milacek utokum nenechavcu a zavistivcu. a to stoji primo pod kamerou. dneska jsem vykouknul z prace ze vchodu a koukam jak se mi okolo auta potulujou takovy maly cerny bubaci. tak sem chvilku koukal co se bude dit, asi pul minuty auto ocumovali, pak dva z nich hodily poradnej plivanec na predni blatnik za smichu ostatnich opicek. to jsem jeste vydrzel, nerad bych aby auto poznamenali necim horsim. okolo proslo par lidi kteri se pozastavili a opicatka napomenuli. ti je ovsem odpalkovali velmi peprnym slovnikem a porvavali ze nesnasej tyhle japonsky sr..ky a mr..y no proste se predhaneli kdo to pojmenuje lip. to uz jsem se ovsem vydal k autu a po par metrech sem se zastavil a jen nevericne ziral. tyhle mali cerny individua mi zacali kopat do auta, nastesti jen do plastoveho prahu. to uz sem se rozebeh k autu a opicatka kdyz me videli tak utekli zpet na stromy. asi jim doslo ze jsem majitel. auto to odneslo jen uvolnenym prahem a promacklinou za dvermi. rad bych ted rek, uz aby bylo po prazdninach, aby se smradi vratili do skoly, ale tak naivni nejsem. HaHaaa vek tech vytrzniku byl cca 6-8 let. nastesti v patek uz v praci koncim.

pistoli a střílet ...
aspoň flusbrok s pepřem
   Návrat  
hetzer je teď offline  hetzer
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:47   Citovat  

Petura: navod na to jak se dostat do krimu?
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 3:06   Citovat  

hetzer napsal:
Petura: navod na to jak se dostat do krimu?

to je fakt, sice malá ale střelná zbraň ...
tak nosit po kapsách kameny a házet kameny, za to ti nikdo nic nemůže .... nějak se to redukovat musí
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 6:04   Citovat  

škoda, že nejsou žádné fyzické tresty. Třeba kamenolom, uhelný nebo uranový důl. To by je hned přešli roupy. Myslím, že kdyby bylo 10členů jednoho klanu v uranovém dole, tak zbytek by si ty krádeže rozmyslel.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 6:17   Citovat  

všichni od 18 do 50 let emigrujeme něják nenápadně pryč a až v čr zůstanou jen cigáni,
důchodci a politici, tak se tu všichni hezky po***ou jak jedni nebudou mít na dávky,
další nebudou mít důchody a třetí nebudou mít kde krást... to by se to naše
impérium hnusu a zvrácenosti rychle potopilo ke dnu =))
Jinak je to fakt jak už bylo řečeno.. průměrná cigánská rodina 5-7 dětí...
průměrnej věk cigánský "ženy" při prvnim porodu bude těch 14-16 let...
česká holka si řekne, že chce dítě až dokončí školy (né vždy to výjde Velmi šťastný )
tudíž když má do třiceti dvě děti a manžela tak je ráda... ale timhle tempem
tu za chvilku bude vážně víc hladovejch krků, než těch na kterejch tenhle stát stojí.
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 11:57   Citovat  

Winie napsal:
predem rikam nejedna se o naseho Rom.a Velmi šťastný . Ted kazdy den dojizdim do usti do prace a parkuji v kliske ulici coz je defakto centrum mesta. ale ani tak neujde muj milacek utokum nenechavcu a zavistivcu. a to stoji primo pod kamerou. dneska jsem vykouknul z prace ze vchodu a koukam jak se mi okolo auta potulujou takovy maly cerny bubaci. tak sem chvilku koukal co se bude dit, asi pul minuty auto ocumovali, pak dva z nich hodily poradnej plivanec na predni blatnik za smichu ostatnich opicek. to jsem jeste vydrzel, nerad bych aby auto poznamenali necim horsim. okolo proslo par lidi kteri se pozastavili a opicatka napomenuli. ti je ovsem odpalkovali velmi peprnym slovnikem a porvavali ze nesnasej tyhle japonsky sr..ky a mr..y no proste se predhaneli kdo to pojmenuje lip. to uz jsem se ovsem vydal k autu a po par metrech sem se zastavil a jen nevericne ziral. tyhle mali cerny individua mi zacali kopat do auta, nastesti jen do plastoveho prahu. to uz sem se rozebeh k autu a opicatka kdyz me videli tak utekli zpet na stromy. asi jim doslo ze jsem majitel. auto to odneslo jen uvolnenym prahem a promacklinou za dvermi. rad bych ted rek, uz aby bylo po prazdninach, aby se smradi vratili do skoly, ale tak naivni nejsem. HaHaaa vek tech vytrzniku byl cca 6-8 let. nastesti v patek uz v praci koncim.

to bud ještě v pohodě já jezdim kousek otamtad do skoly a parkuju tam taky furt jediny stesti ze pred skolou je tak zivo a vsici moje auto znaj ze se tohle jeste nestalo ale nedej boze abych musel zaparkovat trochu jinde
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina