Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 7
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:02   Citovat  

tak dnes mi došla trpělivost s tim co se děje na silnici, jelikož sem se dnes opět narodil.

dnes při cestě domů (Přeštice-> Plzeň) sem zažil něco co už znovu nechci, jedu domů obvyklou cestovní rychlostí cca 140 možná lehce přes domů po pěkné, udržované komunikaci na půl cesty mezi uvedenými městy, vyjedu na delší rovinku která je přepůlena křižovatkou (v mém směru hlavní), vidim proti tři auta zastavující s tím že první má vyhozenej levej blinkr. musel mě vidět jelikož zastavoval, byl to nějakej rencek sedan celkem velikej. tak sem se dále věnoval jízdě vpřed ve svém směru.
Když sem byl už hodně blízko rencek se dal do pohybu, napadlo mi, že jen popojíždí místa bylo dost, ale pravá noha už byla na brzdě.... přichází šok rencek se našteloval do protisměru s tím, že pojede.... byl sem proklatě blízko a začal sem brzdit (naštěstí sem měl zahřátý brzdy a nástup byl okamžitej) rencek v mém pruhu napříč, vlevo téměř stálo bmw5 v kombajnu, celkem s klidnou hlavu sem dobrzdil kam to šlo, pustil sem to lehce po boku na střed prolítnul cca kilem mezi nima nebylo tam víc jak půl metru z oboustran a začal opět naplno brdit jelikož sem se nebezpečně přiblíž k třetímu autu dal sem kontra a zas brzdy a postavilo se to krásně druhym bokem směr pangejt.
potom už bylo dost místa to porovnat a vydechnout.....

za tu chvilinku mi prolítlo hlavou spousta věcí a i když sem se plně soustředil na vzniklou situaci, přemýšlel sem nad tim jestli je to konec nebo ne? konec kvůli jednomu oslovi kterej nemohl 2s počkat?(musel mě vidět,jestli ne nemá co dělat na silnici) chytil sem nerv a ruční brzdu bohužel nebylo jak se otočit v protisměru auta a motorkář.... vykašlal sem se na to abych ho honil a zabil. doufam, že se aspoň podělal meetallll

tento samý scénář sem viděl minulí týden, ale s tim, že kamarádovo auto na totál, on ve špitálu a panička co nedala přednost ani škrábnutí (Polo vs Legacy)

předevčírem s hanzem, téměř stejný příběh málem nás sestřelil transit ukrajinců, taky nevěděli co ej hlavní a vedlejší.......

toto všchno mi vede k tomu, že civic dostane rám, ať se moralisti postaví na hlavu meetallll tatra taky deformační zóny nemá a nikdo nic neříká.... nenecham se zabít wc
papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:08   Citovat  

Kdyby kazdy, co se na silnici potkal s nejakym polovodicem, hned zakladal nove vlakno, asi bychom tu necetli nic jineho Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:09   Citovat  

ještě že to dopadlo takhle . jinak nevim co ktomu napsat , je to děs na těch silnicích
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:11   Citovat  

musíš už jen fakt pozorně hlídat všechny takovýhle blbce.
Snažím se jezdit prozíravě a s rozumem, ale to jak se potvrdilo nestačí. poslední dobou mám fakt docela strach.
akorát před chvílí jsem projížděl tady v Týně n.Vlt. přes most a ležel tam člověk pod kamionem Ble asi spadl do vozovky či co...ještě ted to vyšetřujou.

nejhorší je že řidičák má každej a to je dle mně velká chyba. však je to zbran takový auto, a když to řídí nějakej nezřízenej vymaštěnec naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:11   Citovat  

Bully napsal:
Kdyby kazdy, co se na silnici potkal s nejakym polovodicem, hned zakladal nove vlakno, asi bychom tu necetli nic jineho Bueee

3x za týden je ti málo? meetallll a to zdaleka neni prvně, navíc tohle nebylo o pangejt nebo rozbitý auto, kdybych se netrefil byl by minimálně jeden tuhej

třeba to nějaký takový "rychlý odbočovače" přivede k zamyšlení meetallll
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:12   Citovat  

posero napsal:
toto všchno mi vede k tomu, že civic dostane rám

je to dobrý někteří lidi jsou určitě proti ale já tohle schvaluju...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:13   Citovat  

Roverman napsal:

nejhorší je že řidičák má každej a to je dle mně velká chyba. však je to zbran takový auto, a když to řídí nějakej nezřízenej vymaštěnec naštvanej

uznam, že moje chyba byla ta rychlost, ale musel mě vidět hroznou dobu, nevim co si myslel Tak to valím bulvy ještě, že sem se za nim nemohl otočit
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:17   Citovat  

Takže těch 140, možná lehce přes, jsi jel na okresce? Nekritizuju, jen se ptám.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:19   Citovat  

Minor napsal:
Takže těch 140, možná lehce přes, jsi jel na okresce? Nekritizuju, jen se ptám.

jj je to tah z klatov na plzeň, pěknej povrch, dá se jezdit 200+.... 140 je tam běžná cestovka osobáků
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:20   Citovat  

Tohle se mi stává často-lidi nemaj odhad-netuší že jede Honda,že nemaj šanci to stihnout aniž by neohrozily,natožpak neomezily... Smutný
   Návrat  
Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:22   Citovat  

Tož tady u nás se stala podobná nehode, resp. smrťák. Z vedlejší přijíždí chlápek, zastaví na stopce, bliká doprava, koukne vlevo, čísto. Jen hóódně v dálce motorka. Jenže ouha, z tohohle pohledu - čelního na motorku - nepoznáš, jak rychle jede. Bylo to vě městě, takže se předpokládá 50ka. Jenže ten magor letěl silně přes kilo. Chlápek vyjel, ale motorka byla vcukuletu vněm. Kluk - motorkář (mladej, něco lehce přes 18 tuším) na místě mrtvej. Synek místního "gaunera". Kdyby nebyli svědci, tak je chlápek v lochu.

Možná, že kdyby jsi jel 90 (z textu nevyplývá, že to byla dálnice), tak to rencek v klidu stihnul projet...ne? 90 a 140 už je vcelku rozdíl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:22   Citovat  

i kdybych jel 90 tak by mě minimálně omezil takže to byl prostě on kdo tuto situaci zavinil a ohrozil tim 3 auta
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:27   Citovat  

Sakra posero, tak ještě že nejsi víkendovej řidič a tuhle situaci si ustál,ale ten v tom rencku by zasloužil minimálně pěknej výklad ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:28   Citovat  

rooney napsal:
Sakra posero, tak ještě že nejsi víkendovej řidič a tuhle situaci si ustál,ale ten v tom rencku by zasloužil minimálně pěknej výklad ..

klíč na kola sem nevezl, ale aspoň bych mu ohnul stěrače meetallll :twisted:
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka

soucitim s tebou, obcas tj na wc denne se mi stavaj podobny situace na dalnici, jedes 130 predjizdis 2 auta a to kery jede za nim 80 ti tam vjede ...
lidi se podivaj jednou a vic neresej, jestli se za 5 sek priblizis o 500m nebo o 100 :/
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček

no tak ja se mu nedivim, mas jet 90, kdys si jel 140, mozna neco pres, proste i já kdys jedu, tak proste beru ze tam nepojede nejaky prase o 50 vic. kdyby ses vysekal, byl by to jen tvuj problem, kdyby te zmerili ses bez papiru a bude zde tema o tom jaky jsoiu policajti svine..Kdybys jel 90, tak se nic nestalo, v pohode to dobrzdis a ses v klidu, max na nej zahrozis, ale tady ti slo o zivot. s tim bych se moc nechlubil
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:29   Citovat  

kdyby jsi jel 90, tak mas cas se za nim jeste otocit, jenomze jsi si prvne zametl pred svym prahem, ze? Proto si se nejspis neotocil. Fakt nechapu co z toho mas jezdit takhle rychle, kdyz se ritis ke krizovatce plny aut.
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:32   Citovat  

Brnďa a Hrošík OK OK OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:33   Citovat  

Brnďa napsal:
no tak ja se mu nedivim, mas jet 90, kdys si jel 140, mozna neco pres, proste i já kdys jedu, tak proste beru ze tam nepojede nejaky prase o 50 vic. kdyby ses vysekal, byl by to jen tvuj problem, kdyby te zmerili ses bez papiru a bude zde tema o tom jaky jsoiu policajti svine..Kdybys jel 90, tak se nic nestalo, v pohode to dobrzdis a ses v klidu, max na nej zahrozis, ale tady ti slo o zivot. s tim bych se moc nechlubil

od tebe mi to nepřekvapuje Tak to valím bulvy ty vjedeš do pruhu autu který jede proti? viděl mě dobře minimálně 500m téměř zastavil a pak tam vjede, navíc i kdybych jel 90 tak by mě omezil protože tam prostě vjel jak osel meetallll takový nemaj na silnici co dělat.... na policajty sem nikdy nenadával takže si přelešti věšteckou kouli kecá ti to nesmysly wc a jen se ho zastávej, je to vlstně frajer... co kdyby mi praskla v 90ti guma v týhle situaci? ty budeš stejná guma jako ten dnešní frajer Tak to valím bulvy
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:33   Citovat  

posero napsal:
3x za týden je ti málo? meetallll a to zdaleka neni prvně, navíc tohle nebylo o pangejt nebo rozbitý auto, kdybych se netrefil byl by minimálně jeden tuhej

třeba to nějaký takový "rychlý odbočovače" přivede k zamyšlení meetallll

Nevim, jestli toho najezdis taky tolik co ja a vetsinu z toho i s vlastni rodinou a hlavne s malym deckem. Pocit zodpovednosti jsem si posunul o kus dal, a diky casu stravenemu na silnici a tim castemu vyskytu techhle situaci mam asi i vetsi trpelivost, kazdy neni takovy pilot jako ridici Honda Velmi šťastný
A vlastne to rikam i proto, ze prekrocit rychlost vic jak o 50% a potom se tu rozcilovat, co jezdi dneska po silnicich za idioty, vypovida spis neco o tobe samotnem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:34  Naposledy upravil posero dne 27.8.2009 , 21:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hrošík napsal:
kdyby jsi jel 90, tak mas cas se za nim jeste otocit, jenomze jsi si prvne zametl pred svym prahem, ze? Proto si se nejspis neotocil. Fakt nechapu co z toho mas jezdit takhle rychle, kdyz se ritis ke krizovatce plny aut.

znáš tu cestu? víš kde to je? jak to tam vypadá? celej klub jezdí 90? no to se dalo čekat

neotočil sem se protože, točit se na takový silnici přes plnou do pruhu kde jedou auta a motorkář se může jenom někdo takovej jako ten co sem ho potkal o kus dřív
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:34   Citovat  

Nechápu jak někdo může kázat o bezpečnosti a jede sám 140 wc
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:35   Citovat  

tak lidi maj vedet, ze bud vidim ze jede v dalce, tak nezastavuju a hned odbocim a nebo kdyz uz se zastavim, tak cekam nez projede ne... Takovych expertu je tu kvantum.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:36   Citovat  

posero napsal:
od tebe mi to nepřekvapuje Tak to valím bulvy ty vjedeš do pruhu autu který jede proti? viděl mě dobře minimálně 500m téměř zastavil a pak tam vjede, navíc i kdybych jel 90 tak by mě omezil protože tam prostě vjel jak osel meetallll takový nemaj na silnici co dělat.... na policajty sem nikdy nenadával takže si přelešti věšteckou kouli kecá ti to nesmysly wc a jen se ho zastávej, je to vlstně frajer... co kdyby mi praskla v 90ti guma v týhle situaci? ty budeš stejná guma jako ten dnešní frajer Tak to valím bulvy
omezit te muze, ohrozit ne:-)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:37   Citovat  

Bitkar napsal:
tak lidi maj vedet, ze bud vidim ze jede v dalce, tak nezastavuju a hned odbocim a nebo kdyz uz se zastavim, tak cekam nez projede ne... Takovych expertu je tu kvantum.
to jo, ale tAk kdys by jel 90 tak by jen pribrzdil a vse ok, to ze jel vic jak 140 je spatný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:38   Citovat  

Brnďa napsal:
omezit te muze, ohrozit ne:-)

čti to "minimálně" byl by pro něj takovej problém ten moment počkat? co si tim chtěl asi dokázat?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:40   Citovat  

Brnďa napsal:
to jo, ale tAk kdys by jel 90 tak by jen pribrzdil a vse ok, to ze jel vic jak 140 je spatný

moralizuje tady někdo kdo jede z říše s autem na cizích značkach, nepojištěnej, atd.... a nepochybuju, že dodržuješ 90 Tak to valím bulvy
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:42   Citovat  

nevim co se vztekas sam porusujes pravidla 90-140 je rozdil...
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:42  Naposledy upravil Hrošík dne 27.8.2009 , 21:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

posero napsal:
znáš tu cestu? víš kde to je? jak to tam vypadá? celej klub jezdí 90? no to se dalo čekat

neotočil sem se protože, točit se na takový silnici přes plnou do pruhu kde jedou auta a motorkář se může jenom někdo takovej jako ten co sem ho potkal o kus dřív

Ne ja taky nejezdim porad predpisove, ale kdyz se blizim ke krizovatce plny aut, tak proste na tech 90 nebo 100 zpomalim a pak si to klidne zase rozhulim, kdyz uz tam bude prazdno. To proste podle me byla tvoje nejvetsi chyba a hned druha byla jakym tonem jsi to podal tady na foru.

EDIT: ten co ti tam vjel byl mamlas to je jasny.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2009 , 21:45   Citovat  

Hrošík napsal:
Ne ja taky nejezdim porad predpisove, ale kdyz se blizim ke krizovatce plny aut, tak proste na tech 90 nebo 100 zpomalim a pak si to klidne zase rozhulim, kdyz uz tam bude prazdno. To proste podle me byla tvoje nejvetsi chyba a hned druha byla jakym tonem jsi to podal tady na foru.

fajn, když to čteš tak vidíš že ty auta viditelně téměř zastavily, i přesto sem byl připravenej na nejhorší..... kde sem udělal chybu? že nepředvídam sebevraha v autě? to pardon

jinak nejezdíš předpisově tak nemoralizuj, může se ti snadno stát to samý, nebo brzdíš kolem každýho auta co potkáš? Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina