Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 7
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 17:18   Citovat  

posero napsal:
super od dneška jezdim 50 víc ne, u výjezdů z pole apod ještě zpomalim, hned jak přejedu tak tomu zas nasypu na 50... a běda jak někoho z vás potkam a bude troubit
zase kecas kraviny.. Tak to valím bulvy

Pepa: nedavno jsem to tu psal, jel jsem v obci 50 sluzebakem a vletel mi pod kola 9tilety kloucek na kole..v protismeru auto a na chodniku lidi - neudelas nic Smutný A ja to mel o to horsi ze se diteti nic nestalo (ani skrabanec!!) ja to hodne ubrzdil a stocil ke kraji (zlata nova technika novych aut) takze dite spadlo jen jak se leklo a to uz v takrka nulove rychlosti.. Ja ho chtel odvezt do nemocnice, matka co se na to koukala odmitla a zavolala manzela..ten prijel, sebral decko, rekl mi ze jsem magor a odjel snim do nemocnice (ja jel za nima ackoliv jsem nemusel a hlavni chyba byla ze jsem hned pak dal zenske na sebe vizitku a at napise kdyby neco a ze je dite OK)..v nemocnici se zjistilo ze decko je zdrave a tak jsem se rozloucil a jel zpet do prace..v 18hod mi volal otec dle vizitky a povida co stim budeme teda jako delat. Na otazku ze netusim co tim mysli mi oznamil ze bud vse pozene na policii nebo dam 20 papiru a nove kolo pro maleho. Na to jsem mu rekl ze za nic nemuzu a ze jsem jel predpisove a ze jsem mluvil s pravnikem a proste tohle je vydirani..Polozil telefon a za 30min me vola policie ze jsem UJEL z nehody a dostal jsem 4 obvineni:

1. ujeti z dopr. nehody (nevolal jsem na polici - ma chyba)
2. ublizeni na zdravi ( sok ditete a matky ktera se ihned hodila marod s nervama)
3. neposkytnuti prvni pomoci ( nevolal jsem sanitku - ma chyba)
4. srazeni chodce (dite do 12ti let veku je brano jako chodec oackoliv pojede na cimkoliv)

Policie ze me udelala vraha malejch deti (byla to tam sama zenska) a bylo to vazne super, protoze vysledkem mohl byt az kriminal Smutný Nastesti jsem mel opravdu megasuper pravnika, ktery je rozmetal na cimprcampr a ze vseho me vysekal (do dneska jsem mu dluznikem a myslim ze se nebude zlobit kdyz to reknu, protoze je to mistni clen Plzenak MIG)

Proto jsem napsal ze clovek nikdy nevi do jakeho srabu se dostane a jestli si nekdo mysli ze je takovej borecek ze to uridi a nemuze se mu nic stat, tak opravdu velke kulove:(

Posero: a az zase budes mlejt kraviny, tak se alespon zeptej primo dotycneho jak to bylo, ANO? Nikoho jsem NEPREJEL a nikomu se nic nestalo.. Tak to valím bulvy A prestan se navazet do me osoby timto stylem, prijde mi to od tebe ubohe.. To je jako bych ti napsal ze jezdis jako blazen (to jezdis) a pritom jsi uz jedno VTicko presne kuli tomuhle pohrbil a nestaci ti to..ale fakt nejsem hajzlik abych to vytahoval.. Jinak jsi uplne stejnej jak Lamik - spis horsi.. kdyz jsi takovej pilot, tak ukaz na Korabu jakej jsi - odmitl jsi jet i proti rodinnemu autu a pritom tady vsem naznacujes jak jsi hustej a jak umis ridit.. Na silnici jsi silnej, na okruh, nebo bezpecne vrchy uz nervy nemas ani proti fordu Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 18:23   Citovat  

je to jen o sebekáznia trosce tolerance k tem ostatním. to že jedeš 150 oni nepoznají a i já kolikrát zastavím, odhadnu rychlost toho auta apak znovu vyyjedu a odbočím..
nejsme svatej a kolikrát jedu a vyšší rychklostí než píšeš ty ale kdykoliv s eblížím k místu kam nevidím, nebo křižovatce kde vidím že nekdo stojí tak sundám nohu z plynu a zacnu spomalovat, práve proto že nevím jak muže zareagovat a pokud by mi tam vjel, sice bych to u policie uhárl že je to jeho blbost, ale sám sobe bych asi nic nenelhával a vedel bych že jsem smrt toho človeka zavinil já práve svou rychlou jízdou..

Nejsem proti tomu jezdit rychle ale tam kam vidím a jet tak abych si alespon veril že to ubrzdím.
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 18:51  Naposledy upravil posero dne 28.8.2009 , 19:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:
Jinak jsi uplne stejnej jak Lamik - spis horsi.. kdyz jsi takovej pilot, tak ukaz na Korabu jakej jsi - odmitl jsi jet i proti rodinnemu autu a pritom tady vsem naznacujes jak jsi hustej a jak umis ridit.. Na silnici jsi silnej, na okruh, nebo bezpecne vrchy uz nervy nemas ani proti fordu Tak to valím bulvy

pořádnej výtlem koráb pořádnej výtlem už sem počůranej... to je téma který ani nebudu komentovat....všichni tam jezdí za civil provozu a na hraně takže ještě o dost hůř meetallll

co se okruhu týče, půl roku nebyly v mostě jízdy veřejnosti, udělej s tím něco rád se tam svezu OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 18:58   Citovat  

Idaho napsal:
je to jen o sebekáznia trosce tolerance k tem ostatním. to že jedeš 150 oni nepoznají a i já kolikrát zastavím, odhadnu rychlost toho auta apak znovu vyyjedu a odbočím..
nejsme svatej a kolikrát jedu a vyšší rychklostí než píšeš ty ale kdykoliv s eblížím k místu kam nevidím, nebo křižovatce kde vidím že nekdo stojí tak sundám nohu z plynu a zacnu spomalovat, práve proto že nevím jak muže zareagovat a pokud by mi tam vjel, sice bych to u policie uhárl že je to jeho blbost, ale sám sobe bych asi nic nenelhával a vedel bych že jsem smrt toho človeka zavinil já práve svou rychlou jízdou..

Nejsem proti tomu jezdit rychle ale tam kam vidím a jet tak abych si alespon veril že to ubrzdím.

jestli mi chceš říct, že je správně, že řidič neodhadne jakou rychlostí se blíží protijedoucí vozidlo tak to se začínam bát vlézt třeba i na kolo..... takový "řidiči" nemaj na silnici co dělat, je jedno že neodhadnou 140, stejně tak nemusí odhadnout 90, nedejbože je vypustit na dálnici kde odhadujou rychlost podle zrcátek (pokud vůbec ví, že je maj používat)

to sou názory, opravdu chápu, že se tady mraky lidí snaží jen moralizovat a poučit mladýho blázna ale fakt je mi z toho na zvracení to snad ne

jiank já sem tam viděl kdyybch chtěl stál bych daleko před křižovatkou, bohužel nebyl důvod brzdit, když auta proti evidentně zastavovaly
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:01   Citovat  

...a zase se dostavame k debate,kdo ho ma vetsiho.Roztrhejte si obcanky (nebo spis ridicaky a zrovna ve vasem pripade to nebude problem,rad to i zdokumentuju) a trumfujte se na Playstationu na Hondayi nesouhlas Aneb slovy klasika : "Lidi jsou různý".
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:04   Citovat  

nepotřebuju si nic dokazovat, stačí mi, že se třeba někdo zamyslí nad tim jak odbočuje, jestli nikoho zbytečně neohrožuje
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:12   Citovat  

Fajn,staci napsat treba : myslete si co chcete,ja se citim v pravu,cizi nazor respektuju,ale ten vas se mi zrovna nezda byt košer (pripadne v bode tom,tom a tom).Blaupunkt und wiedersehen,nekde u pifko to pak muzeme zkonzultovat,ne se hasterit jak maly deti nebo zensky na pavlaci...Copak je to tak tezky,diskutovat namisto flejmovat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:18   Citovat  

Wayne: posero je posero, stim nic neudelas..hlavne ze jsem mu to s tim ditetem uz jednou psal a napise opet ze jsem nekde nekoho prejel.. holt mene travy, vice rozumu a bude lepe.. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 19:25   Citovat  

gizmi napsal:
Wayne: posero je posero, stim nic neudelas..hlavne ze jsem mu to s tim ditetem uz jednou psal a napise opet ze jsem nekde nekoho prejel.. holt mene travy, vice rozumu a bude lepe.. je to dobrý

pořádnej výtlem vim jak to bylo proto sem to sem napsal, třeba si za to nemohl acítíš se v právu.... tak to vidim i já ale než to někomu dojde

taky si mohl zpomalit když si viděl malý dítě udělal si to?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 20:47   Citovat  

Gizmi: že bys jezdil pomalu? tvoje slova....koukam ty se otáčíš tak rychle, že to ani nestíháš sledovat, pominu tvoje vyprávění jak si lítal s HTP Tak to valím bulvy

gizmi napsal:
Hopit: jenze uz te vidim jak s tim accordem litas jako ja s golfem pořádnej výtlem Proste ja nikdy nebyl brzda provozu a vsude jsem zvyklej byt brzo..na pomale jizdy mam sluzebaky, ne? pořádnej výtlem

link na celou diskuzi aby si někdo nemyslel, že sem si to vymyslel Úsměv ale všichni jezdíme 90
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 20:55   Citovat  

jo to si pamatuju golfince hoří kola při rozjezdu tak dostala 18"kola a když já dodržuju předpisy tak překážím na cestě Tak to valím bulvy
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:10   Citovat  

Tak jsem si to taky prelouskal a vazne je videt rozdil v ridicich - starsi a ti co hodne jezdi proti mladym. Jezdim uz dlouho a jezdim hodne ,hodne rychle a za tu dobu jsem nemel zadnou nehodu (3x tuk )(tedy krome toho ze jsem v 18ti odrel bok skodovce) a to diky stesti to kdyz jsem byl mladej a hlavne diky tomu ze predvidam za ostatni ridice. Stejne jako nepredjizdim tam kam nevidim nepojedu 150 kolem skupinky chodcu tak nejedu ani kolem aut ktery mi maji dvat prednost jako de....bil. Souhlasim ze jet 140 na rovnem useku neni nic vazneho ale kdyz vidim auto ktere chce odbocit proste mu neverim a zpomalim a kdyz ho minu tak naaaa a zase 140. Dokonce je to i ve vyhlasce Ridic musi predvidat. to co ti udelal je fakt hnus ale tvuj nazor JA JSem na hlavni JA mam dobry brzdy JA nic neudelal .... myslim ze ne Kazdy jsme jenom clovek a kazdy delame chyby a proto musis myslet hlavne za ostatni kdyz chces jezditrychle.Kdyz jsem byl mladej jezdil jsem jako ty ,jsem na hlavni tak naaaa jedu klidne 150 dnes uz ne jeste parkrat zazijes to co ted a za par let pochopis o se ti tu vsichni snazi rict přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:21   Citovat  

ale tohle je zase pravda. Ja se taky treba rozhlizim i na hlavni do vedlejsich ulic. Presne z tohohle duvodu. Kdyz jedu krizovatkou a z jiny strany taky nekdo tak po nem koukam a jsem pripraven zastavit. Clovek nikdy nevi.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:22   Citovat  

skritek napsal:
Tak jsem si to taky prelouskal a vazne je videt rozdil v ridicich - starsi a ti co hodne jezdi proti mladym. Jezdim uz dlouho a jezdim hodne ,hodne rychle a za tu dobu jsem nemel zadnou nehodu (3x tuk )(tedy krome toho ze jsem v 18ti odrel bok skodovce) a to diky stesti to kdyz jsem byl mladej a hlavne diky tomu ze predvidam za ostatni ridice. Stejne jako nepredjizdim tam kam nevidim nepojedu 150 kolem skupinky chodcu tak nejedu ani kolem aut ktery mi maji dvat prednost jako de....bil. Souhlasim ze jet 140 na rovnem useku neni nic vazneho ale kdyz vidim auto ktere chce odbocit proste mu neverim a zpomalim a kdyz ho minu tak naaaa a zase 140. Dokonce je to i ve vyhlasce Ridic musi predvidat. to co ti udelal je fakt hnus ale tvuj nazor JA JSem na hlavni JA mam dobry brzdy JA nic neudelal .... myslim ze ne Kazdy jsme jenom clovek a kazdy delame chyby a proto musis myslet hlavne za ostatni kdyz chces jezditrychle.Kdyz jsem byl mladej jezdil jsem jako ty ,jsem na hlavni tak naaaa jedu klidne 150 dnes uz ne jeste parkrat zazijes to co ted a za par let pochopis o se ti tu vsichni snazi rict přátele

chápu to neboj nic... ale matoucí pro mě bylo zastavení a v poslední chvíli se rozjel.... kdybych neviděl, že zastavuje nejel bych tak rychle ale tohle.... to sem prostě nedal, pro mě sebevrah proč taky ne ale ať si zalítne pod tatru nebo něco podobnýho
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:31   Citovat  

posero napsal:
chápu to neboj nic... ale matoucí pro mě bylo zastavení a v poslední chvíli se rozjel.... kdybych neviděl, že zastavuje nejel bych tak rychle ale tohle.... to sem prostě nedal, pro mě sebevrah proč taky ne ale ať si zalítne pod tatru nebo něco podobnýho

nekteri lidi musi zastavit v klidu dat jednicku a pak jet proste te videl daleko rekl si to dam a nez tam dal za jedna byl jsi u nej. Nikdy nikomu never a to ze zastavi neni duvod nezpomalit co kdyz ten za nim nedobrzdi bum rana a protoze vetsina lidi ma natoceny kola tak ho mas ve svem pruhu a ani nebude chtit a rana ve 140 je s velkou pravdepodobnosti smrtelna. Nechci kazat jak jsem psal kazdy delame chyby jen muj pud sebezachovy veli predvidat a radsi zpomalim i kdyz bych nemusel proste snizit riziko na minimum. jdu spat vstavam ve 4 Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:35   Citovat  

skritek napsal:
nekteri lidi musi zastavit v klidu dat jednicku a pak jet proste te videl daleko rekl si to dam a nez tam dal za jedna byl jsi u nej. Nikdy nikomu never a to ze zastavi neni duvod nezpomalit co kdyz ten za nim nedobrzdi bum rana a protoze vetsina lidi ma natoceny kola tak ho mas ve svem pruhu a ani nebude chtit a rana ve 140 je s velkou pravdepodobnosti smrtelna. Nechci kazat jak jsem psal kazdy delame chyby jen muj pud sebezachovy veli predvidat a radsi zpomalim i kdyz bych nemusel proste snizit riziko na minimum. jdu spat vstavam ve 4 Úsměv

všichni stáli, za nima nikdo, neviděl sem nejmenší důvod proč by tam měl vjet.... to co udělal byla prostě oslovina... takový věci nemůžeš předvídat, to bys nikam nedojel.....
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:38   Citovat  

přesně, řídím tak jako by ostatní byli totální trotli

já se koukám i když mám zelenou na křižovatce, párkrát už mi projelo auto na červenou těsně přede mnou, nebo taky jednou těsně za mnou naštvanej Tak to koukám!
A jak říká skřítek, vidím skupinku aut, nebo autobus co stojí na zastávce tak si jí přibrzdím a pak zase tradááá.
Rozhodně nebudu nikoho moralizovat, ikdyž posero založil trochu téma proti sobě. 140 je velká rychlost pokud projíždíš ikdyž přehlednou křižovatku.
Ale svatej není nikdo na silnici. svatoušek

jako pokud budu třeba vyjíždět ze zahrady a nějakej Jarin pojede 90 místo 50 v obci a narve mně, tak to bude vina 100%na jeho straně. nebo snad ne?
to bych se sakra hádal do krve.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:48   Citovat  

posero napsal:
všichni stáli, za nima nikdo, neviděl sem nejmenší důvod proč by tam měl vjet.... to co udělal byla prostě oslovina... takový věci nemůžeš předvídat, to bys nikam nedojel.....

a to je ta nejvetsi chyba za kterou te tady vsichni je...bou . Mej jsi zpomalit o tom zadna. on udelal chybu ale ty jsi nebyl pripravenej a nesnizil jsi ryziko srazky proste nejsi na silnici sam a MUSIS pocitat ze tam je zase jen clovek. Ty to nepochopis jsi moc nezkusenej ,clovek nejni dobrej ridic jen tym ze ovlada auto ale ze prizpusoby rychlost potencialnimu nebezpeci.

Vis vetsina ridicu (nevim jak ty neznam jak jezdis) umi jet rychle zvladne projet rychle zatacku ale nesmi prijit problem v dany okamzik jsou v haji neumi to vyresit nevi co maji delat protoze na to nebyli pripraveni. Dobrej ridic je ten ktery pocita s tim ze se muze neco stat. Bohuzel dobrej ridic vetsinou nevyhrava i kdyz .... mozna jo svuj zivot. na sekundy se hraje na okruhu ne na silnici a to ze by jsi zomalil a pak za se zrychlil by te zdrzelo taky jen o par vterin jako jeho kdyby pockal. ¨

A ver byt tam ja a nedat ti tu prednost hral bych to na tvou rychlost kdyby jsi jel 90 tak bych to stihl
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:54   Citovat  

skritek napsal:
a to je ta nejvetsi chyba za kterou te tady vsichni je...bou . Mej jsi zpomalit o tom zadna. on udelal chybu ale ty jsi nebyl pripravenej a nesnizil jsi ryziko srazky proste nejsi na silnici sam a MUSIS pocitat ze tam je zase jen clovek. Ty to nepochopis jsi moc nezkusenej ,clovek nejni dobrej ridic jen tym ze ovlada auto ale ze prizpusoby rychlost potencialnimu nebezpeci.

Vis vetsina ridicu (nevim jak ty neznam jak jezdis) umi jet rychle zvladne projet rychle zatacku ale nesmi prijit problem v dany okamzik jsou v haji neumi to vyresit nevi co maji delat protoze na to nebyli pripraveni. Dobrej ridic je ten ktery pocita s tim ze se muze neco stat. Bohuzel dobrej ridic vetsinou nevyhrava i kdyz .... mozna jo svuj zivot. na sekundy se hraje na okruhu ne na silnici a to ze by jsi zomalil a pak za se zrychlil by te zdrzelo taky jen o par vterin jako jeho kdyby pockal. ¨

A ver byt tam ja a nedat ti tu prednost hral bych to na tvou rychlost kdyby jsi jel 90 tak bych to stihl

aha takže, kolem všech aut budu jezdit pomalu nejlíp 50 kdyby náhodou dotyčnej chtěl jet vlevo..... to snad neni možný snad sou nějaký pravidla ne? vim rychlost je tam taky ale ta se porušuje od doby co to zavedli .....

jinak mojí rychlost by dokazovali hodně těžko, nenechávam šmouhy většinou i když je fakt, že by mi to asi bylo jedno
   Návrat  
hetzer je teď offline  hetzer
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:55   Citovat  

posero: kdybys to do neho naboril tak bys uplne klidne mohl dostat spoluvinu, bo ridic na vedlejsi neni povinen predpokladat ze prekracujes povolenou rychlost kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 21:56   Citovat  

hetzer napsal:
posero: kdybys to do neho naboril tak bys uplne klidne mohl dostat spoluvinu, bo ridic na vedlejsi neni povinen predpokladat ze prekracujes povolenou rychlost kouř

kdybych ho natřel tak si teď nepíšem tim sem si jistej Mrk
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 22:19   Citovat  

posero napsal:
kdybych ho natřel tak si teď nepíšem tim sem si jistej Mrk

v kobre 11 pri celnim stretu dycky jedno auto preleti to druhy a to auto dole je dycky neposkozeny:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 22:31   Citovat  

HonDan napsal:
v kobre 11 pri celnim stretu dycky jedno auto preleti to druhy a to auto dole je dycky neposkozeny:)

myslíš, že by vzlítlo třeba to bmw5 kombi? pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 22:32   Citovat  

posero napsal:
myslíš, že by vzlítlo třeba to bmw5 kombi? pořádnej výtlem

no jasny, civic je nizounkej, byl by dole:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 22:33   Citovat  

HonDan napsal:
no jasny, civic je nizounkej, byl by dole:)

dole by asi byl ale bmw by bylo nahoře a asi by mi šuk hlavu
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 22:41   Citovat  

Necetl jsem to cele, ale ty jsi prekrocil rychlost o 50kmh, coz je vazny prestupek. Nedavno byl pripad, kdy takhle po hlavni jel nekdo taky neprimerene rychle a z vedlejsi vyjelo auto.. samozrejme mu nedal prednost, ale za nehodu mohl ten, ktery jel po hlavi.
Takze objetivne treba rict, ze jste na tom meli oba 50% podil. Jinak samozrejme dobre, ze to nastesti takhle dopadlo, ale jen to potvrzuje, ze je treba myslet i za druhe. je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2009 , 3:23   Citovat  

posero napsal:
aha takže, kolem všech aut budu jezdit pomalu nejlíp 50 kdyby náhodou dotyčnej chtěl jet vlevo..... to snad neni možný snad sou nějaký pravidla ne? vim rychlost je tam taky ale ta se porušuje od doby co to zavedli .....

jinak mojí rychlost by dokazovali hodně těžko, nenechávam šmouhy většinou i když je fakt, že by mi to asi bylo jedno

jak jsem psal vstavam ve 4 a valim pryc

ale jeste na tohle ti musim napsat- jo kolem ostatnich aut jezdy 50 snizis tim riziko urco to bude bezpecnejsi. Pravidla jsou ale plati pro vsechny pokud je chces porusovat pocitej s tim ze budou i ostatni!!!!!

a nazor ze rychlost se porusuje od doby co to zavedli tak bohuzel i nedani prednosti , jizda na cervenou, jizda pod vlivem, vubec nechapu proc ty pravidla jsou kdyz kazdy si svou chybu zduvodni ze se to porusuje uz od doby co to zavedli.....

nikdo nejsme svatej ale to ze jsi nezpomalil svedci o tvem vnitrnim pocizu nadrazenosti.
   Návrat  
Mikee23 je teď offline  Mikee23
PříspěvekZaslal: 29.8.2009 , 7:08   Citovat  

Tak to prostě dne chodí. Podle toho jak to popisuješ, tak jsi jsi jel maximálně podle předpisů. Při té krizovce jsi však jednal víc jako člověk a to byla chyba... předpokládám, že jsi byl v šoku, asi jako každěj kdo co něco takového zažije. Bohužel v dnešní době je spousta dobytků co by se chtěli hojit na prvním troubovi co se namane... Klukovi se nic nestalo a fotr doma přemýšlel, jak z tebe vyždímat prašule (aby bylo na pívo). Pak mu nějaký chytrý povaleč poradil tuhle metodu. Máš převeliké štestí, že z toho Mig vysekal a jemu čest. Příště máš ponaučení: když to neubrzdíš tak ho dotyčného zkrátka sundáš. Ty budeš poškozený on viník, Pojišťovna ti auto zaplatí, případně i nějaký ten šok, který utrpěla dotyčná macecha. Policii volej ty a na místě nehody se nikdy, opakuji nikdy neprohlašuj za viníka nehody! Toho pouze každý využije v pozdějším řízení. Good Luck
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2009 , 8:28   Citovat  

hopit: diesel funguje malinko jinak nez benzin.. precijen 300 kroutak si zada vetsi kola kdyz chci byt brzo z krizovatky (precijen porad jsou tu lide co litaji 140plus a nehodlaji pribrzdit na krizovatce, tak bych rad byl brzo pryc)... jinak 18tky jsem volil z 99% kuli nizkemu podvozku (nekdy si lehni pod GIVko a mrkni jaka cast je nejnize u zeme..a ja mel vanu 2cm od zeme) přátele Nerikam ze jezdim dle predpisu, ale nestezuju si pak ubrecenej na foru ze mi nekdo vjel do drahy kdyz jsem milostiv jel jak dobytek je to dobrý Proti tobe nebo Poserovi nic nemam, jen proste nechapu proc to sem psal.. Jsou daleko horsi zazitky kazdy den (otaceni se na dalnici, podjizdeni v odstavnym, blazni na motorkach ve meste na zadnim kole, atd atd) a navic sam jel jak bezmozek, tak proc to sem pise nepochopim.. je to dobrý

Posero: to dite jelo na kole jak bezmozek, jeho matka se ho nevsimala a vpustila ho do vozovky a bylo to na miste kde nebylo videt ze ti tam nekdo z chodniku vpali na kole (navic ja jel 50tkou)...je to to same jako by jsi jel po privadeci do Prestic a nekdo ti vjel na kole predtim schovanej za ceduli..proste neudelas nic (pokud silnice nedovoli objet) Sam predpisy obcas nedodrzuju (kdo tvrdi opak, tak lze) ale alespon sem nepisu ukrivdenej..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.8.2009 , 20:06   Citovat  

já sem ale nepíšu ukřivděnej pořádnej výtlem tys to vůbec nepochopil, mě je fuk, že to mohla bejt poslední vtreřina ale chtěl sem upozornit na situaci na silnici

kecy že chceš bejt brzo z křižovatky když ostatní jezdí jako prasata, si nech a hlavně koukej co jede proti tobě o to mi jde.... moje vyšší rychlsot absolutně nikho neohrozila do doby než se našel frajer co musel bejt rychle pryč z křižovatky meetallll
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnešní další negativní zkušenost na silnici
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina