Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
osvětlení interiéru, denní svícení, podsvětlení auta
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 20:26   Citovat  

Zdarec Honda lidičci Mrk
už delší dobu přemejšlím jak si udělat osvětlení interiéru, jak podsvětlit podvozek a jak si udělat co nejdecentnější denní svícení a dnes jsem se tak naštval, že jsem už začal fakt šmejdit a našel jsem tenhle šop: tudy odkaz
je to odkaz přímo na kategorii 12V LEDkovejch pásku, kde se dají rozklepnout krásně další kategorie jako jsou barvy a pak i rovnou zakrytovvané a tím pádem i voděodolné pásy...

nejde tady ani tak o poštovný, jako spíš o to, že většinou se některý pásy prodávají přímo na metry a z těch se střihá, neboli nejde koupit xkrát 5cm pásku podle potřeby, ale prostě se fikne z jednoho celku a to je můj "problém" - potřebuju nebo spíš chci si udělat "denní svícení" oblepením světla tímhle páskem: tudy odkaz a protože 2x96cm nespotřebuju, tak sháním někoho, kdo by užil zbytek toho co koupím nebo nějakou část, aby mi to doma "nehnilo"...
pokud by měl někdo zájem o další barvy nebo jiný pásky, který by z jejich strany byly zase ne zrovna pro nás přijatelně dlouhý, daly se stříhat, ale prostě se daly koupit jen jako klubo, tak zkusím vymyslet využití a snad se to nějak domyslí, tak juk sem a doufám, že se někdo ozve... Mrk

EDIT: jedna špatná zpráva - UV nemaj zakrytý, takže UV jen do interiéru nebo si s tím dál pohrát, třeba do hadice Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 21:49   Citovat  

nikdo? halooo?
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 22:55   Citovat  

neblazni. kup homologovany svetla na denni sviceni a dej je do narazniku. stejne to pry vypada tak ze po volbach by se mela tahle blbost opet na leto zrusit. pasky a podobny veci velmi radi zkratujou a vetsinou berou sebou jeste neco dalsiho. osobne mi takhle zaclo horet za jizdy osvetleni interieru ve starym civicu to snad ne ruce pryc a kup radsi poradnej vyrobek.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 23:25   Citovat  

jenže který, aby to nebylo obří nebo za šílený prachy? chtěl bych něco mini a decentní, ale pak taky kam to na cerko dát, aby to nevypadalo blbě?
e
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 23:28   Citovat  

bud to muzes strcit do diry v narazniku, nebo predelej pozicky na blinkry a hod si to misto stavajicich blinkru, az tuhle blbost zrusej, tak to predelas zase zpet.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 23:33   Citovat  

předělávat blinkry do poziček jsem už zavrhl a protože budu přidělávat i mlhy a nechci vratt do původního nárazníku, tak jsem si sehnal jinej nárazník... navíc bych rád, aby mi světla i když "nebudu svítit" předsi jen trochu svítily a moc se mi líbí Audy style svícení, ale toho u céra tak lehce nedosáhneš, leda bys tam nacpal úplně jiný světlomety a tímhle si myslím, že by se teoreticky dala udělat napodobenina, která by i mohla vypadat dobře...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2009 , 23:49   Citovat  

majkl_l napsal:
předělávat blinkry do poziček jsem už zavrhl a protože budu přidělávat i mlhy a nechci vratt do původního nárazníku, tak jsem si sehnal jinej nárazník... navíc bych rád, aby mi světla i když "nebudu svítit" předsi jen trochu svítily a moc se mi líbí Audy style svícení, ale toho u céra tak lehce nedosáhneš, leda bys tam nacpal úplně jiný světlomety a tímhle si myslím, že by se teoreticky dala udělat napodobenina, která by i mohla vypadat dobře...
jestli to bude vypadat dobre je tvuj nazor(ja bych veci z nemeckyho stylingu na japonce necpal) ale otazkou je spolehlivost tebou vybranejch komponentu. no o svuj nazor sem se podelil, ted delej jak myslis. vic uz ti asi poradit nemuzu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 0:10   Citovat  

jsem rád za každej názor i když s některými mi trvá se ztotožnit a s některými se neztotožním nikdy, každopádně díky Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 7:46   Citovat  

majkl_l napsal:
jenže který, aby to nebylo obří nebo za šílený prachy? chtěl bych něco mini a decentní, ale pak taky kam to na cerko dát, aby to nevypadalo blbě?
e

Wilda má denní led za slušný peníz. Délka 15cm...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 19:10   Citovat  

jo, po těhle jsem pokukoval... a až teď jsem si všiml, že maj 15cm... Hihi
možná je nakonec objednám, ale nechce se mi to posílat zpátky, kdyby se mi to nelíbilo a v kamennejch krámech jsem na ně zatím nenarazil... Smutný
každopádně díky Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 20:37   Citovat  

majkl_l napsal:
jo, po těhle jsem pokukoval... a až teď jsem si všiml, že maj 15cm... Hihi
možná je nakonec objednám, ale nechce se mi to posílat zpátky, kdyby se mi to nelíbilo a v kamennejch krámech jsem na ně zatím nenarazil... Smutný
každopádně díky Mrk

Tak si zadej hledat příspěvky od uživatele Wilda CRX - to je majitel Wild tuningu a zkus se s ním domluvit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 20:48   Citovat  

ok, díky za radu... psal jsem mu už SZ, jeslti by měl nějaký fotky, tak uvidím co odepíše...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
osvětlení interiéru, denní svícení, podsvětlení auta
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina