Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - sání a výfuk
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 10:24   Citovat  

ReNo napsal:
ReNo netaji OK
ReNo hodil svody Hytech 4-2-1, skunk2 catback 57mm vnitrni, misto katiku nerez trubka a 22whp na svete navic, sprint lepsi o 0.5sek Lucy
Jinac CAI Injen + Skunk2 66mm klapka + Skunk2 intake manifold + hondata headshield gasket = cca 25 koni navic.
Dneska je z puvodni serie 185koni kolem 230koni ... ale berme v potaz, ze tu mluvime o uprave 2.2 objemu a ne tak spickove vyladeneho jako treba ITR OK

kde si sehnal ty hytech svody?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 11:10   Citovat  

hodně doporučujou srs 4-2-1 aspon na esi motory, o B-čkovejch to platí asi stejně... :music:

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 11:56   Citovat  

kamol napsal:
kde si sehnal ty hytech svody?

No napsali jsme s wheelem vyrobci .. John za par minut odepsal a uz to jelo ... neuveritelne rychla a pratelska odezva je to dobrý
Takze ja dal penize wheelmanovi a zbytek zaridil on kouř

Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 12:11   Citovat  

OsekSpider napsal:
hodně doporučujou srs 4-2-1 aspon na esi motory, o B-čkovejch to platí asi stejně... :music:

A zkoušel si měřit výsledek, třeba já vím, že na mém autě by svody 4-2-1 udělali dost velkej nepořádek, hlavně v originál ty svody jsou 4-2-1 a mají skoro stejný proporce jako ty DC. Hlavně kde máte zbytek potrubí ???

Jen takovej dotaz, de vám o značky a nebo o výkon, jelikož co to tu čtu tak mi přijde, že se předháníte kdo bude mít víc značek v autě Mr. Green Mr. Green Je to tam. kouř

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 12:32   Citovat  

Zuz@ napsal:
Jen takovej dotaz, de vám o značky a nebo o výkon, jelikož co to tu čtu tak mi přijde, že se předháníte kdo bude mít víc značek v autě Mr. Green Mr. Green Je to tam. kouř

Vsem jde o vykon, ale v tom figuruje dost znacka, pac znackove svody jsou v testech a tak vis co kupujes. Proc jsem si koupil hytech? protoze suverenne vyhral ve vsech testech ... pritom dokavad jsem je nekoupil tak o nich nikdo nikdy tady neslysel ... wheelman nahodou nasel, kdyz jsem mu zadal dotaz na svody ... a pak uz to jelo je to dobrý

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 12:49   Citovat  

ReNo napsal:
Vsem jde o vykon, ale v tom figuruje dost znacka, pac znackove svody jsou v testech a tak vis co kupujes. Proc jsem si koupil hytech? protoze suverenne vyhral ve vsech testech ... pritom dokavad jsem je nekoupil tak o nich nikdo nikdy tady neslysel ... wheelman nahodou nasel, kdyz jsem mu zadal dotaz na svody ... a pak uz to jelo je to dobrý

Já neřikám, že jsou špatný, jen každej má stím zkušenost jinou a já největší cenný informace jak svody fungujou zjištuju na vrchách, jelikož to jsou lidi, který neřeší značku, ale výsledek a mají to při nějakém větším výkonu vyzkoušené. Papír mi nic neříká. Ale děkuju sem v obraze Mrk

Věřím, že značka, ti přidá stejně jako svody na zakázku s rozdílem větší částky na ceně. Ale já na ty značky moc nejsem, spíše na výsledky. Teda už aby bylo jaro Smutný(

Včera jsem jela v prelude 2.2 vti kompresor a měl taky dc svody, je to dobře postavený, jen ta životnost se časem ukáže.
Až bude příští rok mokec tak přijedeme ve složení bílý prelude, bílá EK4 a černá EK4

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 13:02   Citovat  

Zuz@ napsal:
Já neřikám, že jsou špatný, jen každej má stím zkušenost jinou a já největší cenný informace jak svody fungujou zjištuju na vrchách, jelikož to jsou lidi, který neřeší značku, ale výsledek a mají to při nějakém větším výkonu vyzkoušené. Papír mi nic neříká. Ale děkuju sem v obraze Mrk

Věřím, že značka, ti přidá stejně jako svody na zakázku s rozdílem větší částky na ceně. Ale já na ty značky moc nejsem, spíše na výsledky. Teda už aby bylo jaro Smutný(

Včera jsem jela v prelude 2.2 vti kompresor a měl taky dc svody, je to dobře postavený, jen ta životnost se časem ukáže.
Až bude příští rok mokec tak přijedeme ve složení bílý prelude, bílá EK4 a černá EK4

Jj, slysel jsem, ze tu krasnou koupil nekdo z kladna .. jinac DC zrovna nepatri mezi ty dobre znacky, i kdyz vzhledem k cene nabizeji dost Úsměv
Mimochodem, znackove svody nedelaji studenti na skolach .. treba hytech dela chlap co dela pres dvacet let svody pro formule a dragstery ... ale to uz je jina ...
vyrid, ze preludari gratuluju, byla to vynikajici cena a prekrasne udelana preludka Je to tam.

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 14:02   Citovat  

Presne tak, HyTech neni zadna velkofirma. Dela to jeden clovek v USA. Pokud bych mel menit svody, tak bych nejspise sel taky do nich, podle testu jsou lepsi nez treba od Spoonu a vzhledem k tomu, kolik stoji svody od spoonu je cena za HyTech celkem pochopitelna ( 1000 usd + ). Znacky typu DC, SRS apod. jsou spise na okrasu a drobnou zmenu vykonu (krivka, narust), budou lepsi nez OEM ale necekal bych od toho nejaky vyrazny narust vykonu. To uz bych se radsi za tech 13tis (dc pro itr) zkusil nejake na zakazku.
Pokud nekdo hleda opravdovy performance tak pujde do spoonu, mugenu nebo do hytechu, nebo do zakazkovych no-brand o kterych na 100% vi ze dosahujou kvality renom. firem.
Co se tyce svodu vyrabenych v CR tak nemam zadne zkusenosti, slysel jsem o par lidech ale od kazdeho neco jineho. Kazdopadne pokud je nekdo umi delat poradne, tak ma hroznej marketing - zadne verejne informace, testy grafy, dokumentace, nic...informace jen od treti osoby. Umet to delat, tak si udelam prehledne stranky, nabidnu sluzby, sedim doma kutim svody a vydelavam. Nekonecna pohadka Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 14:40   Citovat  

Jen ty lidi co je dělají nemají zvěřejněný grafy a ani reklamu jejich práce je vidět na výsledcích a většinou to dělají pořád stejným zákazníkům, kteří jsou snimi spokojeni. Mají na půl roku objednanou práci dopředu a nepotřebujou další. Nedivím se že to nezveřenují, to by si ty jejich svody mohl pak naohybat každý, kdo má na to nářadí Mr. Green

Reno : vím o dvou kteří je stavějí a jeden to dělá 30 let, užití spíše rally, vrchy Každej má na to svůj názor, každej může říct ten svůj je to dobrý

Mno ta preluda je jeho první honda. Včera byla u mě menší exkurze Honda , ale ty kola, provedení a slícování, mno je prostě krásná. Škoda, že se mi vybyli baterky to bych měla lepší video. Mezi 3tis. až 4500 když si foukne, to je opravdu přitlačení do sedačky a otáčky letěj nahoru zajímavou rychlostí, ale mě se líběj prostě N/A motor, mají své zvuky v každým spektru otáček a rozhodně bych neměnila.
Foto samo mám Mr. Green Honda

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 15:02   Citovat  

ReNo napsal:
No napsali jsme s wheelem vyrobci .. John za par minut odepsal a uz to jelo ... neuveritelne rychla a pratelska odezva je to dobrý
Takze ja dal penize wheelmanovi a zbytek zaridil on kouř

jo tááák takze si to mel objednane pres moře

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 15:46  Naposledy upravil ReNo dne 3.12.2007 , 16:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zuz@ napsal:

Reno : vím o dvou kteří je stavějí a jeden to dělá 30 let, užití spíše rally, vrchy Každej má na to svůj názor, každej může říct ten svůj je to dobrý

Vsak ja take netvrdim, ze neumeji Úsměv ja jen obhajuji, ze znacka neznamena ze to delaji neodbornici.
Mimochodem, nemuzes koukat na vysledky zavodu v zavodu do vrchu jako na dilo danych svodu ... oba vime, ze zavody do vrchu jsou zcela a uplne o ridicskem umeni a ne o rozdilu par koni na svodech Lucy
Me na autodromu nadrtil rewolver s jeho c4g 1.6 ... dal o sekundu lepsi cas a pritom ma vykonove i podvozkove o dost slabsi vuz ... na sprintech se to jeste srovnavat docela da, ale jak jsou zatacky ... tak je reno v riti Je to tam.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 16:17   Citovat  

ReNo napsal:
Vsak ja take netvrdim, ze neumeji Úsměv ja jen obhajuji, ze znacka neznamena ze to delaji neodbornici.
Mimochodem, nemuzes koukat na vysledky zavodu v zavodu do vrchu jako na dilo danych svodu ... oba vime, ze zavody do vrchu jsou zcela a uplne o ridicskem umeni a ne o rozdilu par koni na svodech Lucy
Me na autodromu nadrtil rewolver s jeho c4g 1.5 ... dal o sekundu lepsi cas a pritom ma vykonove i podvozkove o dost slabsi vuz ... na sprintech se to jeste srovnavat docela da, ale jak jsou zatacky ... tak je reno v riti Je to tam.

Nemá Rewolver v Civic s 1.6 z CRX (od Darka)?

Jo, rovně umí jezdit hodně lidí, zatáčky jsou horší... muhehe

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 16:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Nemá Rewolver v Civic s 1.6 z CRX (od Darka)?

Jo, rovně umí jezdit hodně lidí, zatáčky jsou horší... muhehe

Jojo, opraveno, preklep Úsměv
jinac reno by umel projet zatackou, ale starost o auto mu nedovoli jet na plnou tlacenku Úsměv
zato Rewolwer, boha, neni ridic, vse cistym driftem, a vubec mu nevadilo, ze vedla nas driftilo STI, proste ho driftem dal, auto neauto Úsměv zazitek s nim jet :hura:

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2007 , 18:38   Citovat  

ReNo napsal:
Jojo, opraveno, preklep Úsměv
jinac reno by umel projet zatackou, ale starost o auto mu nedovoli jet na plnou tlacenku Úsměv
zato Rewolwer, boha, neni ridic, vse cistym driftem, a vubec mu nevadilo, ze vedla nas driftilo STI, proste ho driftem dal, auto neauto Úsměv zazitek s nim jet :hura:

Mno a náhodou když je ten civíšek po Darkovi tak co se ho zeptat co tam má za svody???

Úroveň vrchů je někde jinde Úsměv A taky auta který tam jezděj, tam nestačí dát jen výfuk. potrubí..... jedna věc je umět řídit a další věc mít na to auto..... Na tom se shodneme všici.
Znám co je to pan řidič a vůbec sem to nestihla zmatenej

Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 22:30   Citovat  

Par dotazu k sani vypada to asi takhle,je to kit primeho sani od TenzoR,a otazka je muze mit otevreny sani vliv na spotrebu oleje?Sem v motorovy casti laik takze to je mozna blba otazka a chyba bude jinde,muzu rici ze vykon se zvedl,jde krasne od spoda zvuk je nadhernej!Dnes mi jeden kolemjdouci neveril ze je to 1,6 tipoval to na 2,0.Takze co dodat.

Jenze pri akceleraci mi prej vylitzne knedlik z fuku a smrdim oilem a to me wc jelikoz do doby vymeny sani nikdo nic takovyho co jel za mnou nerikal.Sem z toho zmatenej tak mi sim poradte dekuji :muck:

P1010110.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1010110.JPG, 987.88 kB

infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 0:08   Citovat  

obyc sani nasava vzduch...otevrene sani nasava taky vzduch....cili princip se nemeni a nemelo by to mit vliv na spotrebu oleje Úsměv
Celkem me prekvapuje, ze to tahne od spoda...na to jsou spis CAI, short ramy by meli pridat nahore Úsměv

Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 15:11   Citovat  

infinity napsal:
obyc sani nasava vzduch...otevrene sani nasava taky vzduch....cili princip se nemeni a nemelo by to mit vliv na spotrebu oleje Úsměv
Celkem me prekvapuje, ze to tahne od spoda...na to jsou spis CAI, short ramy by meli pridat nahore Úsměv

Nevim,mno ale me prijde ze vykon je citit uz od spoda,a ten kdo jel se mnou ted a pred tim tak se taky divyl co udelalo otevreny sani.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada - sání a výfuk
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina