Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Více druhů členství
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Co se vám líbí ?
Verze 1
37%
 37%  [ 27 ]
Verze 2
25%
 25%  [ 18 ]
Ani jedno
37%
 37%  [ 27 ]
Hlasovalo : 72
Celkem hlasů : 72

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 22:59   Citovat  

No tak k onlinovkám bych to zrovna nepřirovnával, ty sou tak postavený ... aby rejžovaly je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 23:01   Citovat  

osobne bych byl pro verzi dva, ale s waynovou zmenou. jeste bych rad kdyby slo zavest neco jako predplatne. u me totiz zaslani prispevku vzdy zkonci na me derave hlave a spoustou starosti. proto by bylo dobry si treba predplatit clenstvi na 3 roky a pak uz se o to nestarat. jinak VIP clenstvi je urcite super napad, ale asi bych ho daval hlavne za zasluhy. tjst moderatorum a adminum. at z toho taky neco maj.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 23:47   Citovat  

Jsem také pro verzi 2 s tím že bych upravil cenu podle waynova návrhu

Jo a VIP členem by se třeba mohl stát každý kdo je platným registrovaným členem OS H-C min 5 let Cool
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 6:48   Citovat  

spoon napsal:
už jen kvůli tý kartě hlasuju pro
A pro socky nic? Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 6:53   Citovat  

osobně jsem pro 1

když to tak vemu, tak butik + vjezd na HD by se mi tak jako tak vyplatil Velmi šťastný

budu mít s mondeem vjezd do VIP Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 7:28   Citovat  

ExEricss napsal:
A co když si zaplatí 500 premiun a pak po doplacení rozdílu by byl GOLD?
(např. co by si platitl to a to, premium mi stačí... A hele, ono by bylo lepší zaplatit si Golda, tak doplatím rozdíl)
Pro H-C výhodnější, od ledna je premium a v červnu si to doplatí - proč ne, členství je na rok, žádná poměrná část - chceš gold? doplať rozdíl... Mrk

Pokud projdou různé typy členství,tak bude třeba ty lidi i rozlišit v reálu - tj. členská karta. Tebou popsaný človíček by tedy za rok dostal dva kusy (2x výroba, 2x pošta) o tom,že by to byly dvě položky do účta ani nemluvě... Ble

Winnie: Mně na tohle funguje mobil s připomínkou... Popřípadě trvalý příkaz...

Travian se z klubu nestává, jen tu je snaha vymyslet, jak ho "zpřístupnit" co nejvíce lidem podle toho,co využijí... Hlas bude mít každý člen pořád jenom jeden.
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 7:46   Citovat  

Mně se tento nápad líbí, ale myslím, že Verze 1 nemá bez členské karty smysl, k čemu? Bez členské karty prostě nee. Mě motivovalo k ukončení členství zvýšení ročního příspěvku na 500 Kč, vysvětlované vysokými náklady na organizaci srazu HONDAY, na který však nejezdím. Proto bych navrhoval Verzi 1 zcela bez slevy na srazy, ale S ČLENSKOU KARTOU. Členská karta je to, co člověku dává pocit, že patří do klubu a hlavní motivací jsou slevy u smluvních partnerů klubu, o ty tu jde především.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 7:48   Citovat  

ja vam nevim, osobne jsem jen pro jeden prispevek, je to jednodussi, bude v tom chaos, kor kdyz zacnou lidi prechazet v prubehu roku z jedne urovne do druhe... To bude saigon jak funo.

Jsem pro jednotny rocni minimalni prispevek 500,- OK

Vetsinou se mluvi o tom jak veci co nejvice zjednodusit a tim padem i zlevnit a pritom mi prijde ze jen agenda a sprava takovehleho typu deleni clenstvi zabere ne 3x tolik casu ale aspon 10x. Blazen kdo by se do toho poustel Úsměv

Podivejte se na stanovy nebo pravidla diskuze. Taky se vzdycky zacne s tim ze se udelaji jednoduche a jak vypadaji ted? A to se vzdycky najde nejake rejpal kterej ti pak napriklad napise ze pravidla neporusil protoze tam neni napsany ze poruseni pravidel je kdyz vulgarni slovo rozdeli teckama a tim obejde filtr... Nebo treba stanovy sdruzeni kam se kazdou chvili (z meho pohledu) pridavaji dalsi a dalsi doplnky a veticky treba jako ta o konani nahradni schuze a tim se to vsechno akorat zeslozituje a komplikuje a stejne se vzdycky objevi nekdo kdo si bude stezovat ze tam neni napsano presne to a to.... A to nikdy neskonci akorat budeme mit pravidla v diskuzi na X stranek a stanovy sdruzeni jak bibli Smutný

Kdyz se na to podivam budoucim okem rejpalu tak mi to prijde jako bajecny duvod nespokojenosti treba kvuli hlasovani. Jako bych slysel ty hlasky typu: proc ja ma jen jeden hlas kdyz jsem zaplatil 2x tolik jak premium a 5x tolik nez student? Chci vic hlasu abych prosadil svoje navrhy nebo vyssi hlasovaci pravo... atd....

Zustal bych u jednoho minimalniho prispevku a jednoho hlasu k tomu OK
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 10:31   Citovat  

neyo napsal:
A pro socky nic? Úsměv

A proč bysme nemohli bejt socky se zlatou vip kartou,když už nám,sockám,nedaj zlatou kartu v bance? OK Hihi
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 10:36   Citovat  

ja jsem tak nejak pul na pul ani pro jedno,verze jedna ma neco do sebe,ale nelibi se mi to odstupneni s tim VIP,no ale jak uz pises to se snad nejak vyresi.o neco vic se mi libi verze 2,ale nebudu rikat hop a pockam jak to bude vypadat s tim dopilovanim
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 10:52   Citovat  

Už jsem to psal jinde, jsem pro jeden druh členství. A pokud někomu nějaké slevy a přiznané výhody, tak těm, co pracují pro klub.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 10:59   Citovat  

To bude těžký udělat závěry naštvanej

ještě vyčkejme, aby zahlasovalo, co nejvíce lidí. Popostrčte kámoše, aby se taky zapojili do víru dění ...

a kdo nám byl zatím aktivní ?
tudy 665+1, Petr 78, Hellborn, exxsodus, Wayne, kojak, ninja, engine, Aqwertzz, Jami, sivek, Kendik, spoon, Hrošík, gizmi, Prcek, Daver, ka8ooi, tuomma, LadyImagine, Mr.Yoda, Jakub Erben, sablos, Clark, dimitar, HonDan, MOTyLEK, gear, CRXMANN, TondaCRX, Sweet_Acid, Lubosh, sososo, Pepíno, Meda, Hurikan, alien44, PreludeZ, Dejf, neyo, Henges, Ivoss, mireczek, v-tec, Skunk2
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 12:45   Citovat  

Minor napsal:
Už jsem to psal jinde, jsem pro jeden druh členství. A pokud někomu nějaké slevy a přiznané výhody, tak těm, co pracují pro klub.

Sice nejsem clenem klubu, protoze to pro me nema zadnou vyhodu, kdyz neziju v republice. Ale jestli k tomu muzu neco rict, tak plne souhlasim s tim, co pises ty. Priklad- mame svuj klub- team MTB a funguje to presne na tomhle principu. Rocni poplatek (pro kazdeho karticka se jmenem clena) je pro vsechny stejny, a my, co jsme cleny spravni rady (=pracujeme pro klub, plnime svoje ukoly dane funkci, chodime na pravidelne schuze atd.) mame napr. 3 sady dresu uplne zdarma. Clenove kludu je maji porad jeste se zajimavou slevou, neclenove si je muzou koupit taky, ale uz za nami urcenou cenu. Neco jako "VIP" dostanou treba dres zdarma, ale to se jedna o nase sponzory, zname osobnosti z cyklistiky, co nam nekde pomuzou apod. .
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 13:18   Citovat  

upřímně..je mi to fuk..nezní to špatně ale nějak to nechám na ostatních....pro mě je důležitý fórum, club, HonDay, Kokořín a Honda
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 14:54   Citovat  

Clenem nejsem a nebudu, ale presto jsem pro jednotnou cenu.

A za parking s MBU (Mosteckou Bandou Uchylu) by se opravdu melo platit OK
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 14:59   Citovat  

já sem pro 1 OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 15:01   Citovat  

500 pro vsechny...nevidim duvod proc by mel byt nejak student ci senior zvyhodnen

pokud je clenem klubu tak ma s nejvetsi pravdepodobnosti auto..pokud ma na auto bude mit i na benzin a nejpravdepodobneji i na pojisteni..tak proc ne o 250kc rocne vice na clenstvi tak jako ostatni

senior napodobne

co se tyka verze 1 a nejakeho toho kastovani za me KO KO ee
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 15:24   Citovat  

To je nějaká duševní porucha, nebo co máte pořád se škatulkováním, kastováním apod. bláboly?
Platíte všichni stejný daně, stejnou nemocenskou, stejně sociální?
Pochybuji....
Základní poplatek pro všechny stejný - na chod webu, fóra a klubu.
Další poplatek pro ty co chtějí víc. Např. slevy a podobně... (slevy nejsou zadarmo a to nikde...)

Dárky zavrhuji, není to charita.

Nezmiňuji výši poplatku, nevím na kolik provoz webu, fóra a klubu ročně vyjde.

A úmyslně zde všude píšu poplatek , protože příspěvek je zcela něco jiného...
Srozuměno? Mrk

Ještě doplním.
Dle mého by bylo lepší členství v klubu zpoplatnit. (fráze příspěvek se zde nehodí - příspívat mohou sponzoři, "samaritáni" ale i členové, nicméně příspěvek je příspěvek - tudíž je dobrovolný)
Chceš být v klubu? Zaplať. Chceš něco víc než jen členství? Fajn, zase zaplať. Nechceš platit? Neplať, ale nebudeš v klubu.
Každý by od klubu něco chtěl, co člověk, to názor. Bohužel to funguje tak,že zadarmo není nic. Ono je to hezké, když někdo pro klub něco zdarma udělá, od toho je to klub, ale když bude potřeba něco co se platit musí, tak se bude dít co? Zaplatí to nějaký samaritán?
Můj názor tedy je, že pokud chceme něco víc, musíme (ať už kdekoliv) za to zaplatit (penězi, službou, apod).

Tak a teď se do mě pusťte, dejme mi, co se do mě vejde... je to dobrý
   Návrat  
Skunk2 je teď offline  Skunk2
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 15:43   Citovat  

verze 1 OK
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 15:54   Citovat  

Minor napsal:

Vyborne,takze proc neskloubit tohle s moji verzi 350(zaslouzily umelec&seniori) - 500(zbytek,klidne i studenti,kdyz jsou ostatni pro jejich stejny prispevek)...Dostatecne maly rozdil,aby lidi nezavideli a zaroven dostatecne smysluplne,aspon podle me.
Co se nejakych darku tyce,darky maji byt za odmenu,ne za penize.Jako daleko prinosnejsi vidim treba poukazy do butiku,jak byly na Hondayi,at si kazdy vybere po chuti a zaroven muze k tomu pridat penize a jeste podpori butik koupi drazsi veci,jelikoz bez poukazky by treba koupil min anebo vubec nic.Hromadny darek,jako byla treba klicenka,bych ponechal a obmenoval,je dost ruznych malych predmetu.Jestli jsem ale neco ohledne obdarovavani nepochopil a napsal tak blabol,nic jsem nerekl.
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 17:23   Citovat  

verze 1 zni zajimave... Honda
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 18:15   Citovat  

Taky souhlasím pouze z jedním členstvím,s takovou víší,která by zabezpečila pohodový chod všeho jak doposavad,je hloupost zaplatit si členstvý jen proto,abych očekával,co z toho vydřu navíc,já zaplatil,protože se mi líbý jak to funguje a chci alespon nejak přispět k funkci klubu,jasně že slevy atd je fajn,ale přece k vuli tomu to nedělám,klub by měl být taková jedna velká rodina,pokud mi pujde oto zaplatit nákou částku a utržit větší zpět, (slevy atd.)nemám tady z prominutím co dělat.
Tot muj názor. 222 -VENCA
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 18:22   Citovat  

a co to vzít z druhé strany? min výše příspěvku bude cca těch 500. Všichni budou spokojeni. Ale co když budu chtít přispět víc na provoz chodu klubu. Můžu očekávat nějaké výhody???
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 18:27   Citovat  

Zdravím,

vše jsem pročetl a přikláním se k variantě ani jedno. Asi skutečně bude ekonomičtější a jednodušší mít jeden druh příspěvku, jednu kartu člena a jeden poplatek a samozřejmě s možností zaplatit i více než oněch Kč 500,-. Bude to i jednodušší pro vedení i členy. Zbude totiž více času na ostatní aktivity.

Loni jsem platil Kč 622,- podle svého členského čísla a učiním tak znovu. Nevidím důvod proč tak neučinit.

Úsměv
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 18:50   Citovat  

ReNo napsal:
Clenem nejsem a nebudu, ale presto jsem pro jednotnou cenu.

A za parking s MBU (Mosteckou Bandou Uchylu) by se opravdu melo platit OK
co proti nám všichni máte? pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 19:54   Citovat  

222 napsal:
Taky souhlasím pouze z jedním členstvím,s takovou víší,která by zabezpečila pohodový chod všeho jak doposavad,je hloupost zaplatit si členstvý jen proto,abych očekával,co z toho vydřu navíc,já zaplatil,protože se mi líbý jak to funguje a chci alespon nejak přispět k funkci klubu,jasně že slevy atd je fajn,ale přece k vuli tomu to nedělám,klub by měl být taková jedna velká rodina,pokud mi pujde oto zaplatit nákou částku a utržit větší zpět, (slevy atd.)nemám tady z prominutím co dělat.
Tot muj názor. 222 -VENCA

Ámen! je to dobrý
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 19:55   Citovat  

ja bych to tak nezavrhoval, je prece na kazdym kolik chce zaplatit a prispet do kasy klubu.

jinde maji treba i 4 kategorie... Gold partner, silver partner, clen a host viz. odkaz
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 20:20   Citovat  

dal jsem verzi 1
když byl příspěvek 200,- tak jsem to bral jako že to za to stojí ale 500,- když nevyužiju absolutně nic krom fora je pro mě zbytečně moc
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2009 , 20:39   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,

Loni jsem platil Kč 622,- podle svého členského čísla a učiním tak znovu. Nevidím důvod proč tak neučinit.

Úsměv
To mi přijde jako celkem good nápad Velmi šťastný ale tak pro ty kteří mají čísla nad 500 je to dobrý a
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 5:53   Citovat  

teď ode mě přijde dost offtopic ...je mi celkem jedno, kolik se zaplatí, protože moje přihláška do H-C skončila dycky na tom, že bych ji musel tisknout, podepsat a poslat...jsem holt línej Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Více druhů členství
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina