Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Klima accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 7:37   Citovat  

Hanz napsal:
Jo wc tím to jde dobře taky. pořádnej výtlem

Ne ten vysoušeč je dobrej ,ale co vím tak to zas až tak nepomuže ,prostě vlhko je vlhko,ale když to necháš chvilku větrat a moc netopíš k tomu tak u mně ok. Úsměv

mě šlo spíš o to, že je to jedinej filtr, kterej jsem u klimy našel že by to mělo mít. A právě mi přijde že ten současnej už stojí za Honda Tak ale zase abych to neměnil zbytečně tak se právě ptam no to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 7:41   Citovat  

83427 napsal:
mě šlo spíš o to, že je to jedinej filtr, kterej jsem u klimy našel že by to mělo mít. A právě mi přijde že ten současnej už stojí za Honda Tak ale zase abych to neměnil zbytečně tak se právě ptam no to mi hlava nebere

Ano mněl bys ho tam mít ,ale jako já je tam ,ale už jako když není staroba muzeum Velmi šťastný ,no není tak drahý a určitě tím nic nepokazíš.
No ono to není jen vzduchem spíš ten okruh větraní není uplně luxusně vyřešen chtělo by to i větraní dost učiné do zadní části a což je opravdu KO Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 7:46   Citovat  

Hanz napsal:
Ano mněl bys ho tam mít ,ale jako já je tam ,ale už jako když není staroba muzeum Velmi šťastný ,no není tak drahý a určitě tím nic nepokazíš.
No ono to není jen vzduchem spíš ten okruh větraní není uplně luxusně vyřešen chtělo by to i větraní dost učiné do zadní části a což je opravdu KO Smutný

to je pravda. Ale pokud nezapnu klimu tak ten vzduch co mi to tam fouká přes větrák je takovej nechutnej. Tak já to teda zkusim. stejně musim vyměnit stěrače. Už od zimy špatně stíraj a teď začly stírat úplně na kiss me . Kdyby mi někdo zjistil, kde je ten vysoušeč umístěnej tak bych byl moc vděčnej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:00  Naposledy upravil Hanz dne 4.8.2009 , 8:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

83427 napsal:
to je pravda. Ale pokud nezapnu klimu tak ten vzduch co mi to tam fouká přes větrák je takovej nechutnej. Tak já to teda zkusim. stejně musim vyměnit stěrače. Už od zimy špatně stíraj a teď začly stírat úplně na kiss me . Kdyby mi někdo zjistil, kde je ten vysoušeč umístěnej tak bych byl moc vděčnej

Hele to není vysoušečem,chce to stejně nechat jednou začas dát novou nápln do klimy a taky jí nechat vyčistit pokud máš ten vzduch to snad ne ,měl jsem to taky a pomohlo to,zaprvé klima ti dobře chladí i obráceně a vzduch OK :)Nebo jestli ti tam nejde puch s prostoru motoru a ta klapka u přívodu není KO
Chce to prolezt vyčistit a zkontrolovat. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:03   Citovat  

Hanz napsal:
Hele to není vysoušečem,chce to nechat jednou začat dát novou nápln do klimy a taky jí nechat vyčistit pokud máš ten vzduch to snad ne ,měl jsem to taky a pomohlo to,zaprvé klima ti dobře chladí i obráceně a vzduch OK Úsměv

na kolik tě to vyšlo?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:07   Citovat  

83427 napsal:
na kolik tě to vyšlo?

Ještě jsem něco dopsal navíc trochu opomněl. Úsměv
Mně to vyšlo na 1000kč komplet se vším. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:15   Citovat  

ne, puch z motoru mi tam nejde. Ten vzduch spíš prostě jenom neni čerstvej. Je v něm něco lehce cejtit a řekl bych, že je právě vlhkej. Když zapnu klimu tak to nedělá. Jen pokud zapnu větrák aby se vevnitř hejbal vzduch. Proto měl napadlo hledat nějakej filtr s tim,že bude kaput. No a jedinej filtr, kterej v kelly maj je ten vysoušeč
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:30   Citovat  

83427 napsal:
ne, puch z motoru mi tam nejde. Ten vzduch spíš prostě jenom neni čerstvej. Je v něm něco lehce cejtit a řekl bych, že je právě vlhkej. Když zapnu klimu tak to nedělá. Jen pokud zapnu větrák aby se vevnitř hejbal vzduch. Proto měl napadlo hledat nějakej filtr s tim,že bude kaput. No a jedinej filtr, kterej v kelly maj je ten vysoušeč

Tak ho zkus a uvidíš,nic tím opravdu nepokazíš ba naopak. OK Podle mně bude u přívodu vzduchu u ventilátoru logicky ale nevím to na 100%.Ale tu klimu si nech časem vyčistit též a naplnit uvidíš tu změnu i tam. Úsměv
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 9:11   Citovat  

83427

Koukám že máme stejnej problém.Vzduch dovnitř jde takovej vlhkej a je něčim cítit....přirovnal bych to k mokrýmu písku HaHaaa a to mam klimu vyčištěnou a znova doplněnou.
Tak když přijdeš na to kam s tim vysoušečem tak napiš dík

Preventivní výměna vysoušeče - zachování funkčnosti okruhu, ochrana drahých komponentů před poškozením (voda + chladivo + olej = agresivní kyselina)! Otevření okruhu má za následek znehodnocení vysoušeče - nefunkční absorpce vlhkosti a funkce filtrace. Okruh AC nepracuje správně! Spolu s vysoušečem je nutné vyměnit chladivo, těsnění a olej! Montuje se jako poslední díl do systému AC!!

je to z fordu,ale mělo by to být podobný
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 11:50   Citovat  

3ako napsal:
83427

Koukám že máme stejnej problém.Vzduch dovnitř jde takovej vlhkej a je něčim cítit....přirovnal bych to k mokrýmu písku HaHaaa a to mam klimu vyčištěnou a znova doplněnou.
Tak když přijdeš na to kam s tim vysoušečem tak napiš dík

Preventivní výměna vysoušeče - zachování funkčnosti okruhu, ochrana drahých komponentů před poškozením (voda + chladivo + olej = agresivní kyselina)! Otevření okruhu má za následek znehodnocení vysoušeče - nefunkční absorpce vlhkosti a funkce filtrace. Okruh AC nepracuje správně! Spolu s vysoušečem je nutné vyměnit chladivo, těsnění a olej! Montuje se jako poslední díl do systému AC!!

je to z fordu,ale mělo by to být podobný
tudy odkaz

jo, tak to máme stejnej problém. Vzhledem k tomu, že vysoušeč je součást okruhu klimy, bude problém v něčem jinym, že je ten vzduch takovej divnej. Protože z klimy jde vzduch hezkej. Vzduch je takovej jak po mokrym písku jen když jde dovnitř vzduch a klima je vyplá. Neví někdo jestli tam někde neni ještě nějakej filtr?
   Návrat  
3ako je teď offline  3ako
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 12:05   Citovat  

Ještě mě napadlo co třeba vyčistit sání pod pravým stěračem.Neměl jsem to sundaný celý,ale vyndal jsem jenom 4 čudlíky a kounul pod to a nějakej sajrajt tam je Tak to koukám!
   Návrat  
kukik1 je teď offline  kukik1
PříspěvekZaslal: 8.9.2009 , 22:33   Citovat  

Tak mam taky jeden dotaz ke klimě na tomto voze, při zapnuté klimatizaci auto mírně občas cukne, nevíte čím to je?
Prostě malinkaté cukání , i při zrychlení jakoby vynechání, a tak . Ale hned jak ji vypnu tak vše ok ! Ale vlastně když jí mám zaplou už dýl, tak už je to vlastně okey. Asi spíš jen při zapnutí zezačátku

díky
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 1:26   Citovat  

neni to tim ze zrovna sepne kompresor?
   Návrat  
Klemoš je teď offline  Klemoš
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 9:00   Citovat  

kompresor a ventilatory Velmi šťastný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2009 , 12:34   Citovat  

Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to zkusím napsat sem. Na kolik vyjde oprava netěsností klimy? Kompresor by měl fungovat normálně, ale někde se medium ztrácí. Kde může bejt problém?
   Návrat  
kukik1 je teď offline  kukik1
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 22:08   Citovat  

Taky to vložím sem, do téma:

Dnes po 5 minutách zaplé klimy, začlo hodně cukat, a vůbec nechtělo jet, vypínam klimu, a nastalo uklidnění, .. již jsem tu psal že při zapnutí klimy nastalo mírné cukání, a trošku úbytek výkonu.. ale to co se stalo dnes bylo poprvé :_( nevíte někdo kde by mohla být příčina?

díky
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2009 , 23:50   Citovat  

hele, me v civicu brala vykon klima ted a dost to cukalo, fakt to zatezovalo jako svine a kdyz sem stal tak to nechtelo chladit... pricina jednoducha, nespinal vetracek na chladici, tudiz tam dochazelo k vysokym tlakum a zatezi kompresoru a tudiz i motoru.

jinak k ty netesnosti klimy - to zalezi na tom kde je netesna. Vetsinou pocitej s vymenou soucastky, pokud to neni jen nekde spatne utazena hadice. Takze jestli ti to utika chladicem, tak novej chladic. Zavarit to nepudje, protoze tam jsou velky tlaky, udajne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Klima accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina