Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:19   Citovat  

odkaz
odkaz

Tyhle nevypadaji vubec zle, ale ceny jsou uplne jinde, jeste pripocitas prepis + uvodni servis a ses skoro na 100.000kc...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
amazonak je teď offline  amazonak
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:39   Citovat  

Toho stříbrnýho jsem viděl ale servisku nemá. Stav je sice dobrej, ale tenhle Civic je takovej držák že těžko podle stavu poznáš jestli nemá pár desítek tisíc stočenejch (pokud s tím nejezdilo extrémní prase).
A upřímě pochybuju, že to za ty peníze někdo koupí. Co jsem objížděl bazary, tak všichni brečí jak kšefty nejdou.
A kdybych chtěl dát 100k, tak v místním bazaru stojí za 99k 7G. Ale ta se mi popravdě moc nelíbí.
Pokud v čechách během pár tejdnů nic neseženu, tak vyrazím směr německo, tam je přecejen větší výběr. Jen je s tím víc starostí, cemuž jsem se chtěl vyhnout.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:53   Citovat  

je tady menší diskuse o cenách...třeba já za svoji 1,4 budu na jaře chtít kolem 60 tis Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:00   Citovat  

amazonak napsal:
Toho stříbrnýho jsem viděl ale servisku nemá. Stav je sice dobrej, ale tenhle Civic je takovej držák že těžko podle stavu poznáš jestli nemá pár desítek tisíc stočenejch (pokud s tím nejezdilo extrémní prase).
A upřímě pochybuju, že to za ty peníze někdo koupí. Co jsem objížděl bazary, tak všichni brečí jak kšefty nejdou.
A kdybych chtěl dát 100k, tak v místním bazaru stojí za 99k 7G. Ale ta se mi popravdě moc nelíbí.
Pokud v čechách během pár tejdnů nic neseženu, tak vyrazím směr německo, tam je přecejen větší výběr. Jen je s tím víc starostí, cemuž jsem se chtěl vyhnout.

no ver tomu ze s 1,5kou budes mit v DE docela problem..i tu blbou 1,4ku stahli kvuli nim z 66 na 55kW..plati totiz pojistku v zavislosti na kW pořádnej výtlem

japonska 1,5 v DE to uz je skoro vzacnost..BTW: ta modra z inzeratu od Davida vypadala moc pekne..cena luxusni OK

mozna koukej teda spis po anglicakovi OK
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:04   Citovat  

No zrovna v Nemecku se ty 1.5 pekne drzi, asi vi co kupuji Úsměv. Navic dovoz, prihlaseni tady eco dan, stk emise atd., taky to nebude zadarmo. Zacinaji kolem 2000eur, ale to nejsou zadne hitparady, ty slusne jsou kolem 3000 eur, coz je 75.000kc jen za hole auto!!! tve predstavy jsou az moc ruzove Úsměv.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:13   Citovat  

Přesně jak bylo napsáno výše - pokud chceš auto se kterým budeš moct jezdit bez starostí a ne do něj sypat peníze za opravy, tak prostě musíš koupit dražší auto. Je hodně mylný myslet si, že pořídíš auto za levno, něco na něm opravíš a pořád ušetříš než kdybys koupil rovnou dražší.
Věř mi že vím co píšu. Už jsem "pár" aut vystřídal a taky se párkrát napálil při zdánlivě výhodné koupi.
Tvoje cenová představa je za auto, který rozhodně nebude dělat čest svojí značce. Bude to auto jehož stav odpovídá stáří (bohužel Smutný ).
To že tvůj kámoš koupil takhle výhodně ber jako velké štěstí a ne jako příklad pro porovnání.
Já sám za sebe bych taky doporučil anglána (5D). Kolem 60 000,-Kč už seženeš slušnej kousek, kterej ti bude dělat radost, nebude mít tolik najeto a bude pěkně vybavenej.
A ideální je takové auto koupit od prvního majitele se serviskou. A taková auta se skutečně i unás koupit dají. Já jsem taky tak koupil a nemůžu si stěžovat.
Chce to jen trpělivost, hledat a nesnažit se ušetřit za každou cenu. Na autě neušetříš. Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:10   Citovat  

Petr 78 napsal:
Je hodně mylný myslet si, že pořídíš auto za levno, něco na něm opravíš a pořád ušetříš než kdybys koupil rovnou dražší.

Tak v tomhle nemůžu souhlasit. Ve většině případů je to přesně naopak - potvrdí každý kdo dělá do kšeftu s autama Úsměv Ovšem 6G Civic pokud není poznamenanej extrémě špatným zacházením být ve špatným stavu ani nemůže Úsměv

Jinak ceny se kterejma tu operujete jsou ceny jaký si představujou fandové za svoje miláčky, ne reálný ceny na trhu. Dobře je to vidět v sekci prodej aut.
Tahle debata by mohla být nekonečná a myslím, že to nemá cenu rešit pořád dokola, nebaví mě se pořád opakovat Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:15   Citovat  

amazonak napsal:
Tak v tomhle nemůžu souhlasit. Ve většině případů je to přesně naopak - potvrdí každý kdo dělá do kšeftu s autama Úsměv Ovšem 6G Civic pokud není poznamenanej extrémě špatným zacházením být ve špatným stavu ani nemůže Úsměv

Jinak ceny se kterejma tu operujete jsou ceny jaký si představujou fandové za svoje miláčky, ne reálný ceny na trhu. Dobře je to vidět v sekci prodej aut.
Tahle debata by mohla být nekonečná a myslím, že to nemá cenu rešit pořád dokola, nebaví mě se pořád opakovat Úsměv

GOOD LUCK

vic uz se k tomu nebudu vyjadrovat..snad jen naposledy: v prodeji aut nevidim slusnou civu 6G 1,5 za 50 pořádnej výtlem

jedine co doporucim tak sleduj Roma...jestli ti neco nabidne treba ve sve sekci je to dobrý
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:17   Citovat  

amazonak napsal:

Je vidět, že o tom víš opravdu hodně a nemá cenu ti něco říkat, natož vysvětlovat ... pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:21   Citovat  

Rom. napsal:
Je vidět, že o tom víš opravdu hodně a nemá cenu ti něco říkat, natož vysvětlovat ... pořádnej výtlem

jj...mozna kdyby si pridal 50 tak by mel libovku od tebe Lucy a ne kepl z annonce Se stydím
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:22   Citovat  

do 50ti se dá koupit ... ... to mi hlava nebere ... ... krásný Mondeo to snad ne
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:23   Citovat  

Rom. napsal:
do 50ti se dá koupit ... ... to mi hlava nebere ... ... krásný Mondeo to snad ne

to snad ne pořádnej výtlem to snad ne tjn..a nebo nejakej libovej Fiatek

ps:ja rikal ze se uz nebudu vyjadrovat..ale proste nemuzu jinak svatoušek proste chci toho clovicka dostat z5 na zem krize nekrize Chápeš!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:29   Citovat  

Hlavator napsal:
GOOD LUCK

vic uz se k tomu nebudu vyjadrovat..snad jen naposledy: v prodeji aut nevidim slusnou civu 6G 1,5 za 50 pořádnej výtlem

Nenarážím na konkrétní prodej, ale na to, že většině lidí se tam nedaří prodat auto za cenu jakou by si představovali.

Jinak arogance a namyšlenost některých členů mě fakt baví Mr. Green Ale ne tolik, abych měl potřebu psát další reakce. Můžete mě klidne deluser, good bye kiss me
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:35   Citovat  

Hlavator napsal:
to snad ne pořádnej výtlem to snad ne tjn..a nebo nejakej libovej Fiatek

ps:ja rikal ze se uz nebudu vyjadrovat..ale proste nemuzu jinak svatoušek proste chci toho clovicka dostat z5 na zem krize nekrize Chápeš!

neco proti mondeu?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:36   Citovat  

amazonak napsal:
Nenarážím na konkrétní prodej, ale na to, že většině lidí se tam nedaří prodat auto za cenu jakou by si představovali.

Jinak arogance a namyšlenost některých členů mě fakt baví Mr. Green Ale ne tolik, abych měl potřebu psát další reakce. Můžete mě klidne deluser, good bye kiss me

na to se asi opravdu nedá nic říct (napsat) ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:38   Citovat  

kamol napsal:
neco proti mondeu?

Velmi šťastný nic, jen že za 50 bude krásný a nebude ani starý Úsměv ... ... o "kvalitách" ani slovo to snad ne pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:54   Citovat  

amazonak napsal:

Tak jsem to tady přečetl pořádnej výtlem Tady někdo četl v novinách že je krize a auta se dávají zadarmo že Cooo??? Úsměv pokud někdo potřebuje rychle peníze, věřím že může prodat i za ceny co píšeš slušný auto , ale reálná cena za slušný stav je úplně jinde . Stačí se podívat za kolik se dobrý stavy prodavají v DE Hihi
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 23:04   Citovat  

Rom. napsal:

Ty mlč,vedle si psal,že do nákupu/prodeje aut děláš teprv 19let,takže se máš ještě hodně co učit pořádnej výtlem Tak šupej a necafrej mu tady do toho Hihi
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 19:06   Citovat  

spoon napsal:
Ty mlč,vedle si psal,že do nákupu/prodeje aut děláš teprv 19let,takže se máš ještě hodně co učit pořádnej výtlem Tak šupej a necafrej mu tady do toho Hihi

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 20:40   Citovat  

Mu kleknul komp pod záplavou nabídek nebo proč už nepíše?Mně se líbil Bueee
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 20:46   Citovat  

Né každý má přehled o autech. Já byl úplně stejně naivní, když jsem měl kupovat první káru. Nejspíš se naštval a myslí si o Honda clubu svoje
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:00   Citovat  

njn..ale my to nemysleli spatne ani nejak urazlive...snad se neurazil..jen sem chtel poukazat na to ze ta nabidka je proste blahova Bueee
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:29   Citovat  

Ono to je tak, že když někam vstoupím jako nový, ze všech okolo v jedné větě udělám hlupáky a ještě si přito budu klepat na čelo (obrazně samzř.) ... jak to dopadne ???
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:40   Citovat  

Rom. napsal:
Ono to je tak, že když někam vstoupím jako nový, ze všech okolo v jedné větě udělám hlupáky a ještě si přito budu klepat na čelo (obrazně samzř.) ... jak to dopadne ???

založí si nový profil a zeptá se jestli by nebyl nějaký civic do 80tis Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 8:27   Citovat  

hopit napsal:
založí si nový profil a zeptá se jestli by nebyl nějaký civic do 80tis Velmi šťastný

tak nějak Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 18:28   Citovat  

Zrovna je na tudy odkaz EK3 za 32 Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 20:00   Citovat  

alien44 napsal:
Zrovna je na tudy odkaz EK3 za 32 Úsměv

tak te cene nerozumim..mozna by to mel jet Amazonak zkontrolovat a dat nam vedet...zajimal byx me duvod te smesne ceny to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 20:02   Citovat  

Hlavator napsal:
tak te cene nerozumim..mozna by to mel jet Amazonak zkontrolovat a dat nam vedet...zajimal byx me duvod te smesne ceny to mi hlava nebere

nějaký problém tam bude určitě OK motor tam je Velmi šťastný
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 20:06   Citovat  

Sakryš to byl ,ale lolek pořádnej výtlem Tenhle týpek by se měl určitě poohlídnout po jiným autě Honda není určitě pro něj pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 20:07   Citovat  

alien44 napsal:
nějaký problém tam bude určitě OK motor tam je Velmi šťastný

to jo,ale ze ani dotycnej nenaznacil do inzeratu mravenec econom za 30 by se mi tuze libil Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina