Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 20:29   Citovat  

alien44 napsal:
nějaký problém tam bude určitě OK motor tam je Velmi šťastný

No ono "důvěru" budí už jenom email u toho inzerátu.... HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
amazonak je teď offline  amazonak
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 21:16   Citovat  

alien44 napsal:
Né každý má přehled o autech. Já byl úplně stejně naivní, když jsem měl kupovat první káru. Nejspíš se naštval a myslí si o Honda clubu svoje

Tak první káru mám za sebou už dávno (myslím, že mám najeto víc než většina místních členů) a Hondiček už jsem taky pár měl.
No a tu poslední větu, to si vystihl naprosto přesně Mr. Green

Hlavator napsal:
njn..ale my to nemysleli spatne ani nejak urazlive...snad se neurazil..jen sem chtel poukazat na to ze ta nabidka je proste blahova Bueee

No tady se mi pochopitelně nikdo neozval, ale na jinej inzerat už mam dvě nabídky na 1.5 v ramci limitu (jedna dokonce se serviskou) + dalsi tesne nad limit. O víkendu je pojedu zkontrolovat OK

Hlavator napsal:
tak te cene nerozumim..mozna by to mel jet Amazonak zkontrolovat a dat nam vedet...zajimal byx me duvod te smesne ceny to mi hlava nebere

Jestli to nebude na druhý straně ČR, tak se třeba pojedu kouknout.

Rom. napsal:
Ono to je tak, že když někam vstoupím jako nový, ze všech okolo v jedné větě udělám hlupáky a ještě si přito budu klepat na čelo (obrazně samzř.) ... jak to dopadne ???

Nemyslím, že bych z kohokoli dělal hlupáka, to tu zvládla většina členů sama Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 21:23   Citovat  

to je dobře, že ses ozval ... pár lidem tady se už po tobě začalo stýskat Bueee

tvé reakce jsou ... ... no, nic jiného jsem ani nečekal Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 21:23   Citovat  

OK tak upne si nad nama nezanevrel takze cajk přátele

Snad budes mit stesti a bude to dobre investovane 50 ...to ze to nebude od nikoho z clubu my bylo jasne..tak snad nenarazis za tu cenu na upnej kepl..a nebo se z 50 brzo nestane 80 po vymene vseho mozneho i nemozneho..vsichni to zname..od rozvodu pres naplne az po brzdy OK

preju good luck

hlavne z nas pro par nazoru,rad a pripominek nedelej hlupaky, sim je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 21:35   Citovat  

Hlavator napsal:
OK tak upne si nad nama nezanevrel takze cajk přátele

Snad budes mit stesti a bude to dobre investovane 50 ...to ze to nebude od nikoho z clubu my bylo jasne..tak snad nenarazis za tu cenu na upnej kepl..a nebo se z 50 brzo nestane 80 po vymene vseho mozneho i nemozneho..vsichni to zname..od rozvodu pres naplne az po brzdy OK

preju good luck

hlavne z nas pro par nazoru,rad a pripominek nedelej hlupaky, sim je to dobrý

Jak byla myšlena poslední věta mi nějak nedošlo. Jinak celej spor ohledně cen imho vězí v tom, že členové si cení svoje Hondy mnohem víc než "normální" lidi co berou auto jako spotřební zboží. Mrk Což nutně neznamená, že se k němu chovají špatně.
Mám Hondy rád, ale pořád jsou to jen auta. Mrk Tak a za tohle mě zase určitě ukamenujete Mr. Green
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 21:49   Citovat  

amazonak napsal:
Jak byla myšlena poslední věta mi nějak nedošlo. Jinak celej spor ohledně cen imho vězí v tom, že členové si cení svoje Hondy mnohem víc než "normální" lidi co berou auto jako spotřební zboží. Mrk Což nutně neznamená, že se k němu chovají špatně.
Mám Hondy rád, ale pořád jsou to jen auta. Mrk Tak a za tohle mě zase určitě ukamenujete Mr. Green

kdybych ti nabídl svoje c5g za cenu jakou si ho vážim a co sem do něj investoval asi by sis myslel, že sem spadl na hlavu.... jinak všechno už bylo řečeno
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:08   Citovat  

amazonak napsal:
Nemyslím, že bych z kohokoli dělal hlupáka, to tu zvládla většina členů sama Mrk

myslel sem to takhle....proste at je to jak je to tak za slusnou Honda s motorem e-vtec chtit 50 je kravina..nemam pocit ze to je o tom ze auto je spotrebni zbozi..je to o tom ze vim o cem to auto je!!to auto pokud je ve slusnem stavu a vyhledove dokaze bez vetsiho problemu najet naprosto s prehledem 300tis km,na svoji vahu ma vykon 84kW a dokaze jezdit od cca 5,2 - 7,5 l kdyz tomu davas nema u me cenu 50 tis kuky kuk
proto ja za sebe rikam ze to je blbost..neni to o tom ze moje stalo mnohem vic a nebo ze sem nejakej Honda maniak pořádnej výtlem to totiz nejsem HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:14   Citovat  

Hlavator napsal:
myslel sem to takhle....proste at je to jak je to tak za slusnou Honda s motorem e-vtec chtit 50 je kravina..nemam pocit ze to je o tom ze auto je spotrebni zbozi..je to o tom ze vim o cem to auto je!!to auto pokud je ve slusnem stavu a vyhledove dokaze bez vetsiho problemu najet naprosto s prehledem 300tis km,na svoji vahu ma vykon 84kW a dokaze jezdit od cca 5,2 - 7,5 l kdyz tomu davas nema u me cenu 50 tis kuky kuk
proto ja za sebe rikam ze to je blbost..neni to o tom ze moje stalo mnohem vic a nebo ze sem nejakej Honda maniak pořádnej výtlem to totiz nejsem HaHaaa

To je tvůj názor, já ho nesdílím, ale kvůli tomu se netřeba hádat, ne? přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:23   Citovat  

amazonak napsal:
To je tvůj názor, já ho nesdílím, ale kvůli tomu se netřeba hádat, ne? přátele

nikdy sem se s tebou taky nehadal...jen me dycky mrzi ze clovek kterej ma todle auti doma by byl ochotnej ho dat pryc za 50..samozrejme jako kupec bych to zral..ale odpovedne rikam a myslim si..stejne jako rada lidi tady,ze takove auto dat za 50 je Bullshit přátele

proto my tady ti ho za tu cenu nikdo nenabidnem...1. vime ze to auto ma vetsi cenu
2. auto lidi tady na foru proste at je to jak je to ma vetsi cenu..nejde o tu emocionalni..jde o to,ze ty auta sou ve stavu ktery opravdu ale opravdu neodpovida 50 tis - a propo ta reakce tady..tvuj navrh znel pro lidi tady jako vysmech..i kdyz si to tak nemyslel samozrejme je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 19:58   Citovat  

Hlavator napsal:
nikdy sem se s tebou taky nehadal...jen me dycky mrzi ze clovek kterej ma todle auti doma by byl ochotnej ho dat pryc za 50..samozrejme jako kupec bych to zral..ale odpovedne rikam a myslim si..stejne jako rada lidi tady,ze takove auto dat za 50 je Bullshit přátele

proto my tady ti ho za tu cenu nikdo nenabidnem...1. vime ze to auto ma vetsi cenu
2. auto lidi tady na foru proste at je to jak je to ma vetsi cenu..nejde o tu emocionalni..jde o to,ze ty auta sou ve stavu ktery opravdu ale opravdu neodpovida 50 tis - a propo ta reakce tady..tvuj navrh znel pro lidi tady jako vysmech..i kdyz si to tak nemyslel samozrejme je to dobrý

Pod to se taky klidně podepíšu. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina