Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o radu-VTI 124kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:29   Citovat  

tak jeste jednou pro ty co nectou. Narazniky jsou pro vsechny MB anglany stejny, lizatko je tam jako zvlast dil a stoji 2500 origo novy bez laku. Naraznik asi 6000 tusim. takze zadny novy specialni vti naraznik za 20 000 neexistuje. A zas tak krehky narazniky nejsou, udajne snad maji vydrzet 10kmh. Papiraky narazniky jsou prosluly u Fordu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:31   Citovat  

Jami napsal:
Ani ten výfuk nevypadá moc na 1,8 Úsměv

A k cemu by tam mela byt 3" roura?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:35   Citovat  

Aby to líp luftovalo, ne? Úsměv Proč se dává sériově na 1,8 vetší?
   Návrat  
david 1.8vti je teď offline  david 1.8vti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:46   Citovat  

tu černou neber OK co takhle todle

Návrat  
Jami je teď offline  Jami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:50   Citovat  

Tu černou proč nebrat, víš o ní něco? Nebo jen kvůli barvě? Velmi šťastný
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 22:52   Citovat  

mikexf napsal:
Děkuji zatím za odpovědi, chtěl bych prostě hodně zábavný auto a to si myslím, že jsem si v přemíře nabídkek aut a mých finačních možností vybral dobře. Audi je sice rychlá a dobrá a když se quattrem umí jezdit hodně rychlá, ale je to auto pro blbce. Odtažitý nekomunikativní přeposilovaný řízení, člověk neví co se děje pod koly+je to těžká kráva s drahým servisem. Dále nemůžu mít žádny 3-dveř, protože mám syna a do 3-dveřáku se sedačka dává blbě. Takže po dlouhých dnech studování a čtení recenzí mi vyšlo v rovnici:praktický+svižný+zábavný+spolehlivý auto=Civic VTI. Proto ta změna. Ale pište dál, jsem rád za každou radu.

Ahoj, jestli chceš zábavné auto od Hondy,tak 1.8Vti bych rozhodně nebral. Motor je i na sériové nastavení slušný,díky dvojitému sání není vtec tak výrazný, i když průběh výkonu je lepší,než u 1.6. Každopádně výraznější VTEC je třeba u ITR,či 1.6Vti. Podvozkově je to slabé a přechod z Audiny by byl dost citelný. Brzdy jsou hodně slušné, řekl bych na úrovni ITR jen s daleko citlivějším ABS(to je na škodu). 1.8Vti je spíše vhodný na delší pohodlné cesty,dálnice. Bez problému s mín můžeš mastit 240km/h se spotřebou od 6,8 do 14l. Na hraní do města to vhodné auto není. ITR je pro tebe vhodná
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 6:15   Citovat  

Fish napsal:
Ahoj, jestli chceš zábavné auto od Hondy,tak 1.8Vti bych rozhodně nebral. Motor je i na sériové nastavení slušný,díky dvojitému sání není vtec tak výrazný, i když průběh výkonu je lepší,než u 1.6. Každopádně výraznější VTEC je třeba u ITR,či 1.6Vti. Podvozkově je to slabé a přechod z Audiny by byl dost citelný. Brzdy jsou hodně slušné, řekl bych na úrovni ITR jen s daleko citlivějším ABS(to je na škodu). 1.8Vti je spíše vhodný na delší pohodlné cesty,dálnice. Bez problému s mín můžeš mastit 240km/h se spotřebou od 6,8 do 14l. Na hraní do města to vhodné auto není. ITR je pro tebe vhodná

no třeba musim říct, že Bitkařův KYB podvozek nefunguje vůbec špatně

brzdy - když se zvolí pořádný komponenty tak je to v cajku

ITR - Fish má pravdu, že pocitem z jízdy je ITR oprpti VTI uplně jinde, ale to i provozně a hlavně cenou pořízení, která je víc než dvojnásobná. ale synátor by to oceníl Úsměv já mám taky sviště, tak už se těšim na jaro až snad vyjedu Úsměv
   Návrat  
mikexf je teď offline  mikexf
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 6:41   Citovat  

ITR může být sice fajn, ale je pro mě cenově mimo. Synátora bych tam sice asi dozadu dal, ale stará by to nepřekousla, lozit za ním skrz sklopenou sedačku. BTW jsem z Přerova. Napíšu posléze, teď musím fičet.
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 9:30   Citovat  

Dejf napsal:
no třeba musim říct, že Bitkařův KYB podvozek nefunguje vůbec špatně

brzdy - když se zvolí pořádný komponenty tak je to v cajku

ITR - Fish má pravdu, že pocitem z jízdy je ITR oprpti VTI uplně jinde, ale to i provozně a hlavně cenou pořízení, která je víc než dvojnásobná. ale synátor by to oceníl Úsměv já mám taky sviště, tak už se těšim na jaro až snad vyjedu Úsměv

ja myslel ze jsi o chtel kvuli synatorovi prodat dejfe? Cooo??? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 9:41   Citovat  

carvi napsal:
ja myslel ze jsi o chtel kvuli synatorovi prodat dejfe? Cooo??? Se stydím

já mám dceru Úsměv

nechtěl, ale musel, nicméně se problémy podařilo vyřešit a tak mi chuděra zůstala

nicméně to nebylo z principu kvůli prckovi, ale kvůli financím

jedinej důvod přoč jsem s ITR letos nebyl nikde vidět je na fotce

New_DSC_1 (3).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
New_DSC_1 (3).jpg, 539.6 kB

New_DSC_0172.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
New_DSC_0172.jpg, 558.24 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 13:37   Citovat  

Dík moc za odpovědi, jakmile se zbavím A4, tak beru VTIčko. Potom napíšu zkušenosti.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 13:39   Citovat  

david 1.8vti napsal:
tu černou neber OK co takhle todle

Tvoje je na prodej?? Co za ni a co o ní mi povíš??
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 16:44   Citovat  

mikexf napsal:
ITR může být sice fajn, ale je pro mě cenově mimo. Synátora bych tam sice asi dozadu dal, ale stará by to nepřekousla, lozit za ním skrz sklopenou sedačku. BTW jsem z Přerova. Napíšu posléze, teď musím fičet.

Ja bydlim cca 30km od Prerova, tak pokud by jsi chtel povozit ve VTI 1.8, tak neni problem. Jinak pokud by jsi mel cas tuto sobotu, tak mame mensi Honda sraz zlin, tak se muzes stavit za nama do Zlina odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 18:31   Citovat  

doktorshondou napsal:
Ja bydlim cca 30km od Prerova, tak pokud by jsi chtel povozit ve VTI 1.8, tak neni problem. Jinak pokud by jsi mel cas tuto sobotu, tak mame mensi Honda sraz zlin, tak se muzes stavit za nama do Zlina odkaz

Kde konkrétně?? Dělám v Holešově a není problém se stavit. V sobotu, ale asi ee, protože malej slaví 3 roky.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 20:41   Citovat  

Fish napsal:

To co napsal Fish je pravda. Pokud chceš zábavné auto na blbnutí tak 1.8Vti to není.... Nevím, ale můj názor je, že budeš možná po chvíli o proti tvé audi zklamán....... Podle mého si myslím, že by ch radši připlatil ATR když nemůžeš ITR kvůli synovi. Nechci tady hanit 1.8 Vti ani se nikoho dotknout. Další věc nechápu proč tu někdo říká, že seriové brzdy v 1.8 vti jsou OK, mně přišli jako zatím nejhorší co se do Hond dával... Jak říkám je to můj názor, tak mě neukamenujte jinak tady se mrkni podle mně za poslední dobu bezkonkurenční auto
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 20:56   Citovat  

Dutch napsal:
To co napsal Fish je pravda. Pokud chceš zábavné auto na blbnutí tak 1.8Vti to není.... Nevím, ale můj názor je, že budeš možná po chvíli o proti tvé audi zklamán....... Podle mého si myslím, že by ch radši připlatil ATR když nemůžeš ITR kvůli synovi. Nechci tady hanit 1.8 Vti ani se nikoho dotknout. Další věc nechápu proč tu někdo říká, že seriové brzdy v 1.8 vti jsou OK, mně přišli jako zatím nejhorší co se do Hond dával... Jak říkám je to můj názor, tak mě neukamenujte jinak tady se mrkni podle mně za poslední dobu bezkonkurenční auto

Kdybych si měl připlatit na tu cenu za kterou je to ATR, to bych si vzal raději Imprezu GT nebo WRX MY2000 a výš. Ovšem ta ATR je luxusní, eňo ňoňo, to je fakt. Ale na to teď nemám love, protože ještě pomalu dávam do kupy byt. Možná zůstanu u quattra, když ji nikdo nekoupí, na druhou stranu je fakt, že zima se blíží mno.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 21:01   Citovat  

Dutch napsal:

Asi záleží na jaký kus 1.8 narazíš... Ze všech mých Hond má nej brzdy Civic 4g!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 21:23   Citovat  

nechapu jak nekdo muze povazovat brzdy 1.8vti za nejhorsi ze vsech hond, kdyz ma vetsi kotouce nez ostatni hondy v tech letech a snad i dnes (282mm). Spis to asi bylo zpusobeny technickym stavem tech brzd, co jsi zazil. Kdyz jsou cajk, jak hyraulika vc. kapaliny, tak trmney, kotouce i desky jsou ok, tak to brzdi naprosto dostatecne.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 21:54   Citovat  

Bitkar napsal:
nechapu jak nekdo muze povazovat brzdy 1.8vti za nejhorsi ze vsech hond, kdyz ma vetsi kotouce nez ostatni hondy v tech letech a snad i dnes (282mm). Spis to asi bylo zpusobeny technickym stavem tech brzd, co jsi zazil. Kdyz jsou cajk, jak hyraulika vc. kapaliny, tak trmney, kotouce i desky jsou ok, tak to brzdi naprosto dostatecne.

To máš vyzkoušený,viď? Hihi HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.10.2009 , 21:57   Citovat  

mikexf napsal:
Kde konkrétně?? Dělám v Holešově a není problém se stavit. V sobotu, ale asi ee, protože malej slaví 3 roky.

ja bydlim 10km od Holesova. tento tyden byvam doma az kolem 17:30 ale pristi tyden budu doma uz kolem16h, tak se muzem nekde sejit.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 6:34   Citovat  

Bitkar napsal:

co je to dostatečně?

já upek brzdy na ITR jak nic, tak že záleží co je dobrá brzda
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 11:33   Citovat  

Tak já bych do takové výměny určitě nešel. Jezdil jsem jak s Civicem 1,8 VTi, obyčejným Civicem 5D, tak s Audi A4 (1,9 TDI) rok taky 96 a nedá se to srovnávat. Audi je komfortní, má lepší řazení, podvozek je neutrálnější, brzdy lepší, řízení má mnohem lepší rejd a celkově se s A4 jezdí podstatně líp. Bezpečnost bude u A4 taky úplně jinde, Civic má papírovou kastli a na nerovnostech se kroutí. S A4 se otočíš na pětníku, s Civicem se manévruje hůř. Civic má náladový podvozek, z výroby ne moc dobře naladěný, dokáže být silně nedotáčivý i silně přetáčivý, vše záleží na zacházení. Zvlášť VTi dokáže dost nepříjemně překvapit. Co se životnosti týče, na Civicu zlobí převodovky (odchází synchrony) a podvozek (rozpadají se silentbloky). Tam, kde Audi je ještě v perfektní kondici, Civic začíná být křápem. A co se komfortu týče, nevím jak 1,8 v Audi, ale v Civicu by sis asi musel zvyknout na poměrně velký hluk od motoru. Přes to všechno mně osobně by byl sypmatičtější Civic, motorem i podvozkem, motor v 1,8 VTi je perfektní a auto je takové agilnější a lépe reaguje na volant. Provozní náklady jsou taky menší. Kamarád je fanda Audi a jako nadšenec přes auta dokáže přednosti Civica ocenit, pár let zpátky ho hodně chválil, ale později přiznal, že mu to připadá jako křáp, když už je zvyklej na A4 a já se mu nedivím HaHaaa.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 11:46   Citovat  

Ivoss napsal:
Tak já bych do takové výměny určitě nešel. Jezdil jsem jak s Civicem 1,8 VTi, obyčejným Civicem 5D, tak s Audi A4 (1,9 TDI) rok taky 96 a nedá se to srovnávat. Audi je komfortní, má lepší řazení, podvozek je neutrálnější, brzdy lepší, řízení má mnohem lepší rejd a celkově se s A4 jezdí podstatně líp. Bezpečnost bude u A4 taky úplně jinde, Civic má papírovou kastli a na nerovnostech se kroutí. S A4 se otočíš na pětníku, s Civicem se manévruje hůř. Civic má náladový podvozek, z výroby ne moc dobře naladěný, dokáže být silně nedotáčivý i silně přetáčivý, vše záleží na zacházení. Zvlášť VTi dokáže dost nepříjemně překvapit. Co se životnosti týče, na Civicu zlobí převodovky (odchází synchrony) a podvozek (rozpadají se silentbloky). Tam, kde Audi je ještě v perfektní kondici, Civic začíná být křápem. A co se komfortu týče, nevím jak 1,8 v Audi, ale v Civicu by sis asi musel zvyknout na poměrně velký hluk od motoru. Přes to všechno mně osobně by byl sypmatičtější Civic, motorem i podvozkem, motor v 1,8 VTi je perfektní a auto je takové agilnější a lépe reaguje na volant. Provozní náklady jsou taky menší. Kamarád je fanda Audi a jako nadšenec přes auta dokáže přednosti Civica ocenit, pár let zpátky ho hodně chválil, ale později přiznal, že mu to připadá jako křáp, když už je zvyklej na A4 a já se mu nedivím HaHaaa.

Děkuji, možná tohle jsem potřeboval slyšet, o bezpečnosti Audi vs Civic si nedělám iluze. Asi poprosím někoho aby mě svezl ve VTI a pak se uvidí. Nehledě na to že u 1.8T o motoru prakticky není vedět po zvukové stránce. Ve vyšších otáčkách má naopak velice příjemný, ale celkem tichý zvuk, v nízkých je slyšet pouze svist turba.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 12:33   Citovat  

to svezeni neni problem, uz jak jsem psal. bydlim kousek od Holesova.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 12:36   Citovat  

Bitkar napsal:
Dejf ti to vysvětlil.... Kámoš 1.8 Vti má seriové brzdy při normální jízdě OK perfektní, ale když tomu dal a jel kudlu stylem brzda plyn, tak vysloveně brečel že to auto vubec po ohřátí nebrzdí a dostalo se to i do stadia že i ty kotouče se zkroutily. Objednaly jsme EBC jak na předek tak na zadek s deskama green stuf a brzdiče se vyčistily. Teď to brdí o dost lépe, ale taky po blbnutí se mu stane že ty kotouče zfialový a smrděj a auto přestává bzrdit, ale toto dávám za vinu brzdovce, myslel jsem že DOT4 bude stačit . zajímavé je, že u prelude H22 a civica 5g B16 máme taky brdy EBC a desky Red stuff, a stejnou kudlu jsme taky jeli, a brzdy byly horke a vše ok a brdovka taky dot4 a mimochodem se civicem se jezdí vrchy a nikdy nebyl problém s brzdamy. Já si myslím, že na to auto s jeho váhou a výkonem jsou hodně slabé....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 12:58   Citovat  

Hellborn: jj, spatny technicky stav brzd mam hodne vyzkousenej.

Dejf: dobra brzda znamena, ze dupnu z 180-20 a kdyz to udelam znovu, tak zabrzdim +- stejne dobre. To dle me treba znamena dostatecne, pro silnici.

Dutch: Ono taky zalezi jak se k brzdam pri ostry jizde chovas, ti klidne upecu i suprovy brzdy. To ze se zkroutej kotouce a pripecou desky but je o tom, ze dotycny neumi s brzdou zachazet a nebo ze komponenty nejsou to pravy. Sice sem osobne nejel okruh, ale jak jsem psal vyse, neni problem opakovane brzdit z 200, 150 apod. rychlosti. Jasny, ze neni idealni to treba parkrat takle zaflekovat z 200 a pak zaparkovat, stejne jako neni idealni pro motor jet kudlu jako hovado a pak to proste chcipnout. Jako malej dukaz ti dam video vticka na okruhu a v popisu si muzes precist jak byly origo brzdy fantasticky. Mozna by mel tvuj kamos zkusit origo brzdy.

Hlavne pripekly desky muzou bejt hodne nebezpecna vec, o ktery jsem se na vlastni kuzi presvedcil. Ten tenkej fialovej film, kterym je ten kotouc pak potezenej umi za urcitych teplot pekne klouzat.

btw: jeste ivos me dostal, ma totiz asi uplne opacny zkusenosti nez ja, asi jsem jinej nebo mi proste civic sedi. :))

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 13:44   Citovat  

Bitkar napsal:

Dutch: Ono taky zalezi jak se k brzdam pri ostry jizde chovas, ti klidne upecu i suprovy brzdy. To ze se zkroutej kotouce a pripecou desky but je o tom, ze dotycny neumi s brzdou zachazet a nebo ze komponenty nejsou to pravy. Sice sem osobne nejel okruh, ale jak jsem psal vyse, neni problem opakovane brzdit z 200, 150 apod. rychlosti. Jasny, ze neni idealni to treba parkrat takle zaflekovat z 200 a pak zaparkovat, stejne jako neni idealni pro motor jet kudlu jako hovado a pak to proste chcipnout. Jako malej dukaz ti dam video vticka na okruhu a v popisu si muzes precist jak byly origo brzdy fantasticky. Mozna by mel tvuj kamos zkusit origo brzdy.

Hlavne pripekly desky muzou bejt hodne nebezpecna vec, o ktery jsem se na vlastni kuzi presvedcil. Ten tenkej fialovej film, kterym je ten kotouc pak potezenej umi za urcitych teplot pekne klouzat.

btw: jeste ivos me dostal, ma totiz asi uplne opacny zkusenosti nez ja, asi jsem jinej nebo mi proste civic sedi. Úsměv)

pěkný video, Já se jiak nehádám, jenom jsem chtěl říct, že co jsem odzkoušel různé brzdy na různých vozech Honda tak tyhle mi přišli horší než ostatní je to můj názor... je to dobrý
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 13:45   Citovat  

To co z brzd u 1,8 VTi dělá podprůměrné, je hlavně špatné chlazení. Můžou se dát jakékoli desky a vždycky se brzdy utahají, protože to auto nemá jakkoli vyřešený přívod vzduchu k brzdám. Viz Tygr, který si montoval na třmeny jakési vzduchové lapače pro zlepšení přívodu vzduchu, někde se to tu možná dá najít. Pak také třmeny zastaralé konstrukce, po 250 tkm už začínají značně rachtat na čepech a spravit se to nedá, protože jsou vyběhaná vodítka v držácích. O funkci, přesněji řečeno nefunkci HaHaaa ruční brzdy ani nemluvě. Zastaralý mechanismus ve třmeni. U aut z VW group není problém dostat zadní kola do smyku ruční brzdou, i na suchu a se dvěma lidmi vzadu. U Civica 1,8 VTi je tohle něco nepředstavitelného, možná tak na sněhu to jde Velmi šťastný. Se slabě fungující ruční brzdou bývají i problémy na STK. Navíc modely do roku 99 nemají ABS-EBD, ale obyčejné ABS, takže zadky si moc nepobrzdí ani při brždění pedálem, je to taky trochu znát.

Bitkar: Však já psal, že je mi Civic sympatičtější, než Audi. Ale Civic je prostě plechovka. Tebe třeba neštve, že když zavíráš okna, sklo vyvrací měkký plech dveří takovým způsobem, že se odlepí od vnitřního těsnění a do auta začne táhnout? Já z tohohle byl skoro na prášky, když v zimě za mrazu mi táhlo buď na loket nebo na hlavu, podle toho, jak "silně" se mi povedlo zavřít okno... majitel Audi si asi bude myslet, že to má rozbité dojezdy, nepochopí, že to prostě žádné nemá. O tom, že vnější (ne)těsnicí lišty také nedoléhají, nestírají z oken vodu, takže po dešti nepomůže otevření a zavření oken, ale jedině ruka a hadr, ani nemluvě. Jsou to všechno "detaily", nad kterými se můžou nebo nemusí zavřít oči.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 13:59   Citovat  

ivos: kdes vycet ze do 99 neni ebd?? ja mam pocit ze je. Jinak s nastavenim abs jsem spokojen. Kdyz brzdim nahrubo obvykle se dostanu do stavu, kdy citim ze se kola toci tak polovicni rychlosti nez ubiha silnice pod nima a podobny stavy a abs mi nezasahne, naproti tomu sem nemel problem brzdit s abs na ruznym kluzkym povrchu. Ja mam zatim 180tis a predni trmeny fungujou super, ale se zadnima je to pravda, ty jsou spatny vyreseny, teda konkretne hlavne ta rucni brzda, ale daj se koupit novy trmeny za 6800. To mam v planu, neni to levny, ale po 12+ letech....

To samy hold po 12ti letech ty listy, me se z nich i oloupal lak, je to cely popraskany, imho se to da dat do kupy, nektery okna mi i vcelku stiraj okna, bo stirali. Moc to nepozoruju, protoze okna moc nestahuju za deste :) vetsinou se to "setre" vetrem. A ze by se ohejbal plech a tahlo do auta se mi nikdy nestalo, nikdy na me netahlo, tak nevim. Sila plechu neni opravdu kdovijaka, ale konstrukcne hlavne prede je pomerne tuhej a tuzsi nez u neVTI. Plechy jsou beztak jen na paradu :D a kvuli aerodynamice no :) Jinak mirny nedodelavky tam jsou a nechapu to, napr. je kratkej koberecek v kufru a nedolejha poradne pod plasty a vylejza. Ale jako tehle veci zas tak moc neni. Mam dojem, ze sehnat fakt udrzovanej kus nebo videt to auto novy, tak by byla videt kvalita zpracovani. Proste cas pracuje a lidi se o tyhle detaily nestaraj. Ona taky jedna ta lista pod okno origo stoji 2500, tak neni divu, jako priklad.

Zkusenosti jak tak koukam jsou hodne individualni. Kazdopadne zalezi na stavu auta a na tom jak komu sedne co se tyce jeho stylu jizdy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2009 , 14:06   Citovat  

Bitkar napsal:
dobra brzda znamena, ze dupnu z 180-20 a kdyz to udelam znovu, tak zabrzdim +- stejne dobre. To dle me treba znamena dostatecne, pro silnici

pro mě je dostačující ta brzda, kdy mě nezajímá jak sní zacházim, ale prostě se můžu spolehnout, že brzdí
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o radu-VTI 124kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina