Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2g je opravdu tak skvělá
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 15:11   Citovat  

jo a inak, musím za seba povedať, že pre mňa je CRX lifestyle, celý môj voľný čas sa točí okolo tohto autíčka už pár rokov, a veľmi pekne to v bodoch popísal aj cocks je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 15:15   Citovat  

Hellborn napsal:
To jsem nikdy nezpochybňoval, ale to není chování auta...

jo vlastně reč byla čistě o vlastnostech..
nečitelný a předem nedá vědět..jakmile dojde na hranici,je to rychlý..
čim víc je to snížený,tim je to horší o gumách ani nemluvim
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 15:20   Citovat  

je jasný,že když už tu káru mám x let a jezdim s ní a kravim,tak je to o zvyku..
ze začátku se opatrnost určitě vyplácí..
kamarád renovuje cero a pořád mu tluču do hlavy,že až s tim začne jezdit,ať se nenechá zlákat tim,že to sedí..aby pak nekoukal na kus šrotu..
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 10:05   Citovat  

názorná ukázka HaHaaa aneb první den s CRX VTEC Mr. Green

video035_725.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
video035_725.jpg, 328.52 kB
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 10:27   Citovat  

zajímal by mě názor na rozdíl mezi EE8 a EE9 VTEC samozřejmě z řidičského pohledu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 10:29   Citovat  

Jirka1 napsal:
zajímal by mě názor na rozdíl mezi EE8 a EE9 VTEC samozřejmě z řidičského pohledu.

údajně by měl být cíva 4g v rukou zkušeného pilota lepší (rychlejší) prý je čitelnější...
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 11:11   Citovat  

cocks napsal:
názorná ukázka HaHaaa aneb první den s CRX VTEC Mr. Green

Ty prase pořádnej výtlem . První den a hned jí takhle pošle do škarpy... pořádnej výtlem pořádnej výtlem šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 11:13   Citovat  

MOMO napsal:
Ty prase pořádnej výtlem . První den a hned jí takhle pošle do škarpy... pořádnej výtlem pořádnej výtlem šuk

jo, to je tak když ji před zatáčkou zavřeš ..... Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 11:18   Citovat  

No mě se stát s autem tohle první den, takžu druhej den zas cestuje na inzeráty Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 12:03   Citovat  

MOMO napsal:
No mě se stát s autem tohle první den, takžu druhej den zas cestuje na inzeráty Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

no upřímně..málem jsem si naďál do trenek pač tam odkaď je to focený už pak byl plot..zastavil jsem se asi metr od něj Velmi šťastný .....na druhou stranu je dobrý hned první den dostat přes prsty Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 12:16   Citovat  

cocks napsal:
no upřímně..málem jsem si naďál do trenek pač tam odkaď je to focený už pak byl plot..zastavil jsem se asi metr od něj Velmi šťastný .....na druhou stranu je dobrý hned první den dostat přes prsty Velmi šťastný

No pokud už se ti to nikdy nestalo potom, ak to asi bylo dobré. Ale jinak ja bych si asi fakt nadělal... Velmi šťastný Kde to bylo a v jaký rychlosti so do ,, toho '' vlítnul ? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 13:21   Citovat  

MOMO napsal:
No pokud už se ti to nikdy nestalo potom, ak to asi bylo dobré. Ale jinak ja bych si asi fakt nadělal... Velmi šťastný Kde to bylo a v jaký rychlosti so do ,, toho '' vlítnul ? Se stydím

no před tou zatáčkou jsem měl cca 70 km/h...vez jsem kámoše, byl z toho úplně hotovej EE8 se mu líbila tak řikám "divej jak to sedí" no a ještě jsem ji přišláp jenže ono je to v tom směru do kopce a je pak docela vostrá a vynáší....což jsem po vteřině zjistil, zavřel jsem ji (první den a špatnej instinkt) a nasadil tomu všemu korunu..pak jen levá kontra protože jsem najednou zjistil že jdu bokem... a brzdy, srovnalo se to a zastavil jsem se u škarpy čelem proti tomu plotu Úsměv

a máš pravdu, od té doby jsem se do této situace nedostal...a stal se ze mě "rovinkový jezdec" a dnes...už se spíš jen hezky projedu sem tam o dva dolů ale žádný zlo už Úsměv
   Návrat  
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 13:58   Citovat  

cocks napsal:
no před tou zatáčkou jsem měl cca 70 km/h...vez jsem kámoše, byl z toho úplně hotovej EE8 se mu líbila tak řikám "divej jak to sedí" no a ještě jsem ji přišláp jenže ono je to v tom směru do kopce a je pak docela vostrá a vynáší....což jsem po vteřině zjistil, zavřel jsem ji (první den a špatnej instinkt) a nasadil tomu všemu korunu..pak jen levá kontra protože jsem najednou zjistil že jdu bokem... a brzdy, srovnalo se to a zastavil jsem se u škarpy čelem proti tomu plotu Úsměv

a máš pravdu, od té doby jsem se do této situace nedostal...a stal se ze mě "rovinkový jezdec" a dnes...už se spíš jen hezky projedu sem tam o dva dolů ale žádný zlo už Úsměv

Hehe, což mi připomíná, že mi kamarád taky řekl:"Tak mě svez" Akorát že po těch dvou kontra jsem chytil bokem svodidla:) Od tý doby vozím lidi "rozumně".
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 14:34   Citovat  

s tou citelnosti je proste problem si myslim spis s lidma... asi to bude min citelny, nemam crx projetou, ale fakt vetsina crx ma nejaky vetsi sirsi kola, jsou snizeny o 4cm dolu a maj tuhej podvozek. To pak je presne tak jak tu nekdo psal, ze to drzi a dava to velkej pocit stability a klidu a pak najednou sup a necekas, ze to ustreli a mas fakt malo casu na reakci, ze sotva stacis za ten cas pohnout rukama a volantem.

V uplny serii neverim ze by to bylo tak zly. JInak je dobry, ze z toho ma dotycnej strach, snad mu to vydrzi i po koupi. Jinak bejt tebou, tak se spis zamerim na seriovy nez krasny a vytuneny. Tuningem se nekdy sice zlepsi nektery vlastnosti, ale vetsinou mi prijde, ze vic se jich zhorsi, to je proste ta dan, ta cena.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 15:16   Citovat  

spacekiller napsal:
Hehe, což mi připomíná, že mi kamarád taky řekl:"Tak mě svez" Akorát že po těch dvou kontra jsem chytil bokem svodidla:) Od tý doby vozím lidi "rozumně".

jojo..svatá pravda.
   Návrat  
Ramik je teď offline  Ramik
PříspěvekZaslal: 16.10.2009 , 17:25   Citovat  

Muj názor je ten že crx2g je supr kámoš který si chce pořád hrát a taky k tomu člověka vyzívá ale nesmí se to přehánět.Měl jsem čtyři hondy,civic 1986 co má minor,1987 GT a dvakrát crx2g.Musím tě ale upozornit že je to opravdu zbran nabitá výkonem.Rád tě uvidim na bowlingu a tam se dozvíš vše co potřebuješ. je to dobrý
   Návrat  
HCRX2 je teď offline  HCRX2
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 20:49   Citovat  

jj chci to v serii jako veteránka a mít z toho radost nechci skoušet limit ale zároven bych se chtěl svést svižněji jestli mi rozumíte ale jak tu někdo psal chtěl bych takhle jednou k vám do klubu na srazy pokecat atd. Po CRX koukám už od 13 no a fakt krásný auto navíc V-tecy který nejsou vylítaný je málo většina skončí ve svodidlech bo tak něco což je fakt škoda. Jestli někdo ví o nějaké garážovaný za rozumný peníz nebránim se tomu Úsměv návíc sem toho názoru že auto má svýho jakoby ducha nebo jak bych to řekl a z toho auta to kouká jak se o něho majitel stará. tudy odkaz tahle se mi docela líbí ps z prahy nejsem jsem z Podbořan a nemam jak se tam dostat docela škoda rád bych se proškolyl
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 21:09   Citovat  

sraz byl supr, tak doufám, že se někdy na nějaký s krasavicí CRX dostaneš je to dobrý je to dobrý škoda, že se nedostaneš do práglu, nedávno se tu jedna pěkná objevila za mimořádný peníz odkaz tu modrou nevim nevim, tuhle se na klubu řešilo, že to bude nejspíš nějaká složenina, chtělo by se na ní fakt mrknout Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 21:19   Citovat  

Redy napsal:
sraz byl supr, tak doufám, že se někdy na nějaký s krasavicí CRX dostaneš je to dobrý je to dobrý škoda, že se nedostaneš do práglu, nedávno se tu jedna pěkná objevila za mimořádný peníz odkaz tu modrou nevim nevim, tuhle se na klubu řešilo, že to bude nejspíš nějaká složenina, chtělo by se na ní fakt mrknout Úsměv

Ta černá je i tady na klubu.

Ty modré v autokorektu se řešily dost...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 21:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Ta černá je i tady na klubu.

Ty modré v autokorektu se řešily dost...

už jenom ten název autokorekt.. HaHaaa
..nic proti nim,ale fakt to vypadá jak slepenina..
já radši beru od lidí než bazarový.......
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 21:37   Citovat  

Pokud hledas super stav, garazovanou a jak jsi rekl veteranka na blbnuti...tak stale zvazuji prodej meho veteranka - zadne STK, zadne Emise, zadne ekopoplatky a jen pojistka cca 400,- je to dobrý Sice je uz zazimovana v garazi, ale jak jsem psal, nebranim se prodeji.. (chci si splnit sen v podobe jineho auta a nejak se ten sen zacina vic a vic drat na povrch az tak ze bych se zbavil mazlika..)
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2009 , 21:38   Citovat  

Tak se taky vyjadřím k tomuto tématu. Honda crx je kultovni vozitko.

Svoji mám 2roky. Koupil jsem ji jako uplnou seriovku po jednom duchodci z nemecka. Cili auto v top stavu!!!
Auto tak jak je je nádherné, byla na originál 14kolech.
Moje vize byla nasledujicí. Snížit,dodat kola, nejakou tu muziku a trošku zvuk(v podobě filtru FUJITA a a nakonec celý výfukový trakt se zachovaným příčným výfukem)

Auto dostalo 15" kola s ET25. Auto se nahle rozšířilo ze seriových 14" o 4,5cm na každou stranu. Jiný podvozek. Tím je stabilnejší. Ted tedy k tematu.

Neni cero jako cero, mužu z mé zkušenosti říci že každe je jinačí, jinak jede, jinak se chová.
O přetáčivosti si myslím své. Nikdo nepopsal vuz v jaké podobě ho má a stavu.

Jednou jsem hondu pretocil a to bylo mou blbosti protože jsem chytl štěrk v zatáčce. Pokud má dobrá kola(vhodné ET, výška gum a hlavně kvalitu gum), nápravy v pořádku bez vůlí, trochu nižší světlou výšku a kvalitní tlumiče s adekvatnimi pružinami tak se auto chová více než čitelně.
Mužu napsat že každou zatačku co jsem jel jsem projížděl s pocitem že auto sedí a má navíc. Ale jsou jisté hranice které by se překračovat neměli.
Jizda je hlavně o citu a vyježděnosti se svým vozem.

Jinak, pokud má auto peči tak to vrátí svojí životností. Muj motor d16z5 má najeto 180000 a spotřeba oleje do výměny se pohybuje okolo 0.5-1 oleje. Moje jizda je kombinovaná.
A to že zařvou naklice nebo prasknou ojnice, tak to už je si myslím z 90%chováním k vozu.
Nedostatečné ohřátí motoru, smrtelné otáčky a pod.

Jediný problém s kterým se potýká každy majitel crx je špatné main rele a civky v rozdělovači. Jinný problém jsem zatim neměl.
Hondu crx mužu vřele doporučit. Je to perfektní vozidlo se kterým si člověk užije hodně srandy a nezklame!!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2g je opravdu tak skvělá
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina