Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jen pro pár facek..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 21:58   Citovat  

spoon napsal:
To je jasný,ber to s nadsázkou,že jsem si prostě musel rejpnout Mrk
Hellborn:s tím počítám a nejde mi ani tak o výsledek,jen jsem mu to prostě za to chování chtěl zavařit,otravovat ho budou tak jako tak.Btw,seděli jsme v autě dva svatoušek
A pozitvní je to,že můžu pár dní jezdit bez značky zcela legálně HaHaaa

JJ v pohode. Chapu jak jsi to myslel.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:02   Citovat  

U "vágen group" se to stává často, já už párkrát taky troubil na křižovatce na bílá světýlka... Oni tam mají tu řadičku tak blbě řešenou, že na to přitlačí a dají tam místo jedničky zpátečku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:09   Citovat  

Nick napsal:
U "vágen group" se to stává často, já už párkrát taky troubil na křižovatce na bílá světýlka... Oni tam mají tu řadičku tak blbě řešenou, že na to přitlačí a dají tam místo jedničky zpátečku.

Jo,zpátečku tam cvrnkneš i omylem,ale tak snad poznáš,že se auto začne hýbat jiným směrem a na to by mu ty 2m mohly stačit.. Mrk
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:17   Citovat  

Jak jinak....
Měl jsem podobnou zkušenost ale nebyl jsem přímý účastník ale svědek nehody na benzínce.Starší pán stál asi jako 4. v řadě u čerpacího stojanu a přijížděl panáček co vozí na benzínku bagety.Bagetář se tlačil za staršího pána a zhrnul mu celej zadek Leona.Což o to,nebylo co řešit ale bagetář vysedl z auta a začal vykládat zboží,jako by se nic nestalo.Tak jsem se přidal a bagetáře okřikl.Ten se otočil a chtěl mi jedu vlepit,to se mu nepovedlo a už žáčla hádka.Z prostého diváka jsem se stal účastníkem.V rozčilení přišel k mému autu,kde jsem šel pro mobil a kopl mi do nárazníku.V tu chvíli jsem se neudržel a jednu mu pustil.Hned potom jsem zvedl telefon a volal 158.Chlapci přijeli,vyřešili Leona (kde to taky nešlo moc v klidu) a pak se řešilo moje auto.Začal se vymlouvat,že to on neudělal a já vlastně neměl důkaz,takže začli všichni odsuzovat mě ale pak došla paní z benzínky,potvrdila mou verzi,ukázala záznam kamery a bylo.Největší překvapení bylo,že bagetář nadýchal 1.9 promile alkoholu.Dostal jsem 10táců za poškozování cizí věci,on dva roky natvrdo a tuším,že 50táců pokutu.

Tím jsem chtěl říct,že nejen RSáci,Porscháci,zazobaní a rozmazlení machyrci s kalhotama proklatě nízko a podobně jezdící individua nejsou sami trošku káplí na palici
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 22:37   Citovat  

spoon napsal:
Jo,zpátečku tam cvrnkneš i omylem,ale tak snad poznáš,že se auto začne hýbat jiným směrem a na to by mu ty 2m mohly stačit.. Mrk

Však je to vejlupek (já to myslel tak, že to mají blbě řešené - taková technická odbočka Velmi šťastný ). Kdybych tam byl já a on se ke mně choval takhle, tak by na policajty čekal na asfaltu s rukama za zády a ani se nehýbal HaHaaa
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 23:30   Citovat  

Ty jo, co se na tý silnici ještě neobjeví za podobný individua, to je fakt síla, dneska daj papíry kdekomu a pak takovej mamánek dostane auto a dělá machra
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 1:23   Citovat  

Bohužel, takových frajírků je na silnici spousta Tak to valím bulvy Kolikrát se divím,že vůbec dostal dotyčný papíry Tak to valím bulvy
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 10:43   Citovat  

Oncek napsal:
...aspoň bude mít do příště ponaučení, že za vlastní chyby se platí...

Nebude,mu bude jedno,kolik za neho zaplati ten,kdo mu to auto koupil.Kdyz se mlady nenauci hodnotu penez tim,ze si je nevydela sam,tak mu bude burt,ze ma dat kilo nebo litra,protoze to neplati on (sam mam v domacnosti jednoho takovyho pubertaka a druhy postpubertak se ted nechava zivit).Mu jiste taky slo o princip (prece tomu smejdu v japonskym smejdu nebudu platit) a ne o to,kolik vysype z otci odebranych Hmotnych rezerv na pokuty (rozumej z penezenky).
Jen je mi lito toho,kdo si mysli,ze Skoda RS je nejaka modla.Skoda je u nas neco jako VW v DE a VW je v prekladu lidovy vuz,takze jaka premiovka nesouhlas
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 10:50  Naposledy upravil Bitkar dne 20.10.2009 , 11:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klejzik: taky slusny story, doufam, ze jsi chtel napsat, ze jsi dostal 10 000 od nej za ten naraznik :) Jinak to nechapu

U nas se stala i horsi vec. Typek mel prvni oktavku RS, 1.8 turbo 180 koni, ze. Hovado jel do esicka ve 110 (btw: s vtickem vpohode, kdyz nesedi za volantem neschopnej vul), nezvladl to a v protismeru nekoho se starsim autem sejmul, zabil. A pointa?
Byl to ten samej pripad - mladej kluicna co machroval s autem, ktery dostal od rodicu, nevydelal si na to ani halir. A vysledek? Snad dokonce jezdi dal, nevim jak je to mozny a navic, rodice mu po te koupili Passata se 6ti airbagy, pro jistotu, aby se priste uz nepomlatil tolik. To je story nekolik let stare, z dob octavie 1g. Takze i toto je tu mozne.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 11:04   Citovat  

Bitkar napsal:
Klejzik: taky slusny story, doufam, ze jsi chtel napsat, ze jsi dostal 10 000 od nej za ten naraznik Úsměv Jinak to nechapu

U nas se stala i horsi vec. Typek mel prvni oktavku RS, 1.8 turbo 150 koni, ze. Hovado jel do esicka ve 110 (btw: s vtickem vpohode, kdyz nesedi za volantem neschopnej vul), nezvladl to a v protismeru nekoho se starsim autem sejmul, zabil. A pointa?
Byl to ten samej pripad - mladej kluicna co machroval s autem, ktery dostal od rodicu, nevydelal si na to ani halir. A vysledek? Snad dokonce jezdi dal, nevim jak je to mozny a navic, rodice mu po te koupili Passata se 6ti airbagy, pro jistotu, aby se priste uz nepomlatil tolik. To je story nekolik let stare, z dob octavie 1g. Takze i toto je tu mozne.

180koní

ale ne že by to bylo zrovna u tohoto důležitý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 11:08   Citovat  

dulezity to neni,ale delaly se dve verze 150 a 180 koni ;)
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 11:14   Citovat  

Bitkar napsal:
dulezity to neni,ale delaly se dve verze 150 a 180 koni Mrk

150 měla obyč oktávka s 1,8turbo

180 měla RS
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 11:17   Citovat  

aha, tak mas asi pravdu, tak mel 180. opravim to
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 14:33   Citovat  

no jo..učebnicovej případ..co naděláš.. prto vozi mv autě baseballovou pálku..ikdyž doufám, že ji nikdy nebudu muset použít...

jinak sám mám EE8ku, a teď toho pašíka a neřekl bych, že mě to nějak změnilo, v tom autě se samozřejmě cejtim jinak než když ležim v céru na zemi, ale je to spíš o pohodlí a bezpečnosti..

třeba se na něm hezky zahojíš a bude to.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 15:45   Citovat  

Ono se to ve 2 odpoledne na hlavní třídě před služebnou MP a sídlem cizinecký špatně řeže bez svědků HaHaaa
Být to bokem a s tímhle přístupem,tak je to jasný..ale v týhle situaci by si našel svědky,kdy jsem po něm i střílel,protahoval ho pod autem atd..zbytečný kouř
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 17:09   Citovat  

spoon napsal:
Začínám chápat vaši averzi vůči lidem řídícím tdi,rs apod,dnes jsem se s jedním ve fábii rs setkal.. OK
náctiletej kluk s šedivym melírem,kalhotama u kolen a koženejma rukavicema

hej to je hustý! Neměl jí náhodou "f tuningu - chromový odlehčený kliky dveří"? protože ten popis přesně sedí na exota co jsem viděl asi 2 týdny já!

Koukal jsem na to na parkovišti na VŠE v Italský. Parkuje se podélně za sebou, borec (já) tam vyjel z Mondeem a čekal jsem na slečnu. Přifrčela Fóbie RS a asi na 3x se nemohl vejít do díry kde já byl Mondeem. Pak vylezl spolujezdec, navigoval, a skončilo to tak že nechal zadek zaparkovanej a celá půlka auta trčela z řady ven. Říkám si bože co je tohle za exota, a vylezl takovej divnej kluk s melírem, nosem nahoru že je pán světa a hlavně měl na sobě kožený rukavice! Takový s dírama na kloubech - říkal jsem si WTF a absolutně jsem nevěřil že něco takovýho může existovat.

Jinak to co ti udělal je fakt vrchol zhovadismu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 21:17   Citovat  

Whizzz:jen to ne pořádnej výtlem Jestli to byl on,tak v pořádku..Pokud je takovejch víc,tak snad ani nevyjíždět Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:52   Citovat  

Tak jsem se letos poprvé pořádně dostal k netu a hle.. Je to tam. Pojištovna mi za to poslala 4775,- pořádnej výtlem
To jsem ho chtěl za 100,- na rámeček pustit Hihi Takže i pokutu za způsobení nehody a za ujetí z místa bude muset zalepit pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:55   Citovat  

no vida, obcas se podari, ze i spravedlnost existuje.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:19   Citovat  

no lol tak to bych asi teď bručel ....bo bych mu dal paragánskou padinu hned jak by spustil.
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:23   Citovat  

Dobrej heppyend Úsměv ještě jsi na tom vydělal Úsměv

..paragánská padina..úder zakončenej vrutem a padina proto, protože je to pade na pade pořádnej výtlem
   Návrat  
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:39   Citovat  

ty jo, tak to je mazec, škoda jen, že těch 4775,- nešlo z jeho kapsy Úsměv , aby se pro příště uvědomil blbeček jeden
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:48   Citovat  

hrebo napsal:
ty jo, tak to je mazec, škoda jen, že těch 4775,- nešlo z jeho kapsy :) , aby se pro příště uvědomil blbeček jeden

ja myslim ze bude platit dostatecne na uvedomeni si... by me zajmalo kolik konkretne.
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:55   Citovat  

spoon napsal:
Tak jsem se letos poprvé pořádně dostal k netu a hle.. Je to tam. Pojištovna mi za to poslala 4775,- pořádnej výtlem
To jsem ho chtěl za 100,- na rámeček pustit Hihi Takže i pokutu za způsobení nehody a za ujetí z místa bude muset zalepit pořádnej výtlem

vidiš, tak to máš na světla a jetě zbyde na kafe je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:02   Citovat  

neyo napsal:
vidiš, tak to máš na světla a jetě zbyde na kafe je to dobrý

plechy,nárazníky,lak a práci zaplatim tak,že nedám dýško? Velmi šťastný

Myslim,že mu to orgán navrhoval za 2500,když nechtěl 500,už si to nepamatuju..Ale už jen to,že musel na úřad k vysvětlení(to je taky myslim za litr)+nějaká ta pokuta a uznali ho vinným,to ho štve asi nejvíc,pže to fakt moh mít za kilo...to mě moc hřeje kouř
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 22:38   Citovat  

spoon napsal:
plechy,nárazníky,lak a práci zaplatim tak,že nedám dýško? Velmi šťastný

Myslim,že mu to orgán navrhoval za 2500,když nechtěl 500,už si to nepamatuju..Ale už jen to,že musel na úřad k vysvětlení(to je taky myslim za litr)+nějaká ta pokuta a uznali ho vinným,to ho štve asi nejvíc,pže to fakt moh mít za kilo...to mě moc hřeje kouř

Vysvětlení ne, ještě to mohli vyřídit blokem před zahájením řízení nebo příkazem - to je "zadara"... Pokud zahájili,tak je to + litr... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 22:51   Citovat  

Ach so OK
Ale vzhledem k tomu,že se cítil nedotknutelnej i před policajtama,myslim,že zaplatil až v krajním případě.Pokud mu to právník,kterým se oháněl a kterej mě vlastně ještě sedře z kůže,nevysvětlil a nedotlačil k levnějšímu řešení se stejným koncem Úsměv
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 22:59   Citovat  

Velmi šťastný výborný Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 0:07   Citovat  

paráda, takhle se to má dělat přátele
To já když nedopatřením obtisknul rámeček SPZ zezadu na medvěda za 5,5 míče, to byla bžunda. Sepsali jsme papír pro pojišťovnu a pán to asi nechal plavat bo mě ještě žádnej dopis z pojišťovny nepřišel a to je to už víc jak půl roku. Občas se i v dnešní době vyplatí bejt poctivěj Je to tam.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 0:09   Citovat  

spoon napsal:

smekam meetallll - mohl bys delat instruktora Chápeš!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jen pro pár facek..
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina