Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada převodovka B16A2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 10:57   Citovat  

Lidičky potřebuju helpa,

potřebuju sehnat tabulku poměrů všech převodů u civica 1,6 vti s motorem B16A2, co jsem hledala tak zatím vše jen na B16A1.

Za jakoukoliv stopu nebo tip mockrát díky.....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 11:25   Citovat  

majdeš to v manuálu,ale nevcím jestli není rozdíl v třídvířku a sedanu.Co to máš za rok a jakou kastli?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 11:35   Citovat  

1RS-3,230
2RS-2,105
3RS-1,458
4RS-1,107
5RS-0,875
R-3,000
S.T.-4,266

Je to na B16A2 r.v. 98

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 11:40   Citovat  

Manuál uvádí toto (pochopitelně jde o B16A2) - viz obrázek

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 13:36   Citovat  

Je to na civic 97 hatchback, B16A2.... Manuál nemám, ale kompletní servisní knižku.

Ale supr, mockrát děkuju přetlumočím to a příští rok se uvidí Mr. Green OK

Dneska je supr den, zatím mi vše vychází Úsměv

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 16:40   Citovat  

Zuz@ napsal:

Tak to je dobře, né??

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 21:14   Citovat  

To je dobře...

Jen teď sme se bavily a potřebovala bych sehnat manuál na civica 1,6 vti hatchback vyrobeného v Japonsku, nějaký rady svatoušek zmatenej

Tygr : kde bylo vyrobeno tvé vti ??

Moje ve švýcarsku a podle toho co jsme porovnali tak tam byly decánko rozdíly v převodových poměrech, doufám, že to správně píšu.

začínám zmatenej zmatenej

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 21:37   Citovat  

Zuz@ napsal:
Je to na civic 97 hatchback, B16A2.... Manuál nemám, ale kompletní servisní knižku.

Ale supr, mockrát děkuju přetlumočím to a příští rok se uvidí Mr. Green OK

tvuj tata vcera ... ohlizejic mou prorezlou carcoolku rikal ze jste dovezli takovyho ale libovyho (c4g) - se mylil nebo jde o jine auto?? a ci je ten asi CTR7g modrej se zlatyma kolama co stoji kousek od vas u kelly?? Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 22:02   Citovat  

Happy :
Sem přemýšlela, jestli to byl nějakej hondař z clubu. Koukala sem na tebe z okna...... Minule tu byl mladej týpek z bílou ITr taky pražskej a vůbec nevím kdo to byl.....

Mno dovezli je to můj druhý cíva na denní pojezdy. Vti spinká. Mno, ale když to řeknu s přihlášením nehorázný problémy, takovouhle cívu s touhle výbavou ještě nikdo nedovezl do čr a tento model nemá honda v databázi nebo co, ještě že dekru máme zasebou. Tak teď jen jak Honda na to bude kvatovat, ale prej maj hodně času Smutný

Nějací známí Bueee ??

To modrý CTR je Trnka co jezdí občas taky sprinty, myslím, že Mimoň jel. Ted bude v Tuning magazine 1.2008 v tom performance testu. Měl by mít dost slušnej podvozek tak uvidíme jaká bude realita

All : celkem dobrá stránka tudy odkaz

DSC00022.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00022.jpg, 294.86 kB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 22:08   Citovat  

Vidím správně? Vtecový nárazník, ale nevtecová haubna? Co to má za výbavu, že o tom ještě nikdy nikdo neslyšel?
Jinak tvoje vti asi nebude vyrobený ve Švýcarsku, honda tam myslím továrnu nemáÚsměv
Podle VINka a EPC katalogu by asi šlo určit, jakou tam máš převodovku, ale pochybuju, že má nějaké jiné převody.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 22:24   Citovat  

Minor napsal:
Vidím správně? Vtecový nárazník, ale nevtecová haubna? Co to má za výbavu, že o tom ještě nikdy nikdo neslyšel?
Jinak tvoje vti asi nebude vyrobený ve Švýcarsku, honda tam myslím továrnu nemáÚsměv
Podle VINka a EPC katalogu by asi šlo určit, jakou tam máš převodovku, ale pochybuju, že má nějaké jiné převody.

Proto píšu s přihlášením nehorázný problémy a má to servo a elektrickej šíbr je to r.v. 90 jinak klasika 1,5 16v mno a vti přední i zadní nárazník....... Někteří jsou z toho dobře vydřený, jelikož to tam lícuje na mm....... Mrk

Mno koupeno ze švýcarska, jinak servis občas v itálii podle servisky..... Mě jde hlavně o to určit přesný hodnoty mého auta. Zítra vezmu techičák tak na to kouknem.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 22:38   Citovat  

O tom, že jsou na TK občas naprostý dementi, není pochyb, ale jinak je to asi poměrně běžné auto. 1,5ky mívaly servo z výroby a civicy (snad kromě 1,3ek) mívaly i elektrický šíbr v sérii.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 22:42   Citovat  

Minor napsal:
O tom, že jsou na TK občas naprostý dementi, není pochyb, ale jinak je to asi poměrně běžné auto. 1,5ky mívaly servo z výroby a civicy (snad kromě 1,3ek) mívaly i elektrický šíbr v sérii.

já nemám šíbr Bueee
aspon sem lehci a mam niz teziste OK pořádnej výtlem šuk muhehe papa Je to tam. :chichi:

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 23:09   Citovat  

Nevím, možná by bylo zajímavé zjistit, kdo z vlastníků C4G 1,5 má šíbr a kdo ne:)
Nechceš udělat anketu?

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 23:18   Citovat  

pracuje se na tom OK OK

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 7:39   Citovat  

Zuz@ napsal:
Happy :
Sem přemýšlela, jestli to byl nějakej hondař z clubu. Koukala sem na tebe z okna...... Minule tu byl mladej týpek z bílou ITr taky pražskej a vůbec nevím kdo to byl.....

Mno dovezli je to můj druhý cíva na denní pojezdy. Vti spinká. Mno, ale když to řeknu s přihlášením nehorázný problémy, takovouhle cívu s touhle výbavou ještě nikdo nedovezl do čr a tento model nemá honda v databázi nebo co, ještě že dekru máme zasebou. Tak teď jen jak Honda na to bude kvatovat, ale prej maj hodně času Smutný

Nějací známí Bueee ??

To modrý CTR je Trnka co jezdí občas taky sprinty, myslím, že Mimoň jel. Ted bude v Tuning magazine 1.2008 v tom performance testu. Měl by mít dost slušnej podvozek tak uvidíme jaká bude realita

a jakou vlastně má výbavu???

Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 7:47   Citovat  

Taky na to ted koukám, zajímavej Cíva to mi hlava nebere

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 7:57   Citovat  

Minor napsal:
no a já taky zakoukal a hle,ona je tuzenina bez víčka na fuel...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 8:08   Citovat  

Zuz@ napsal:
To je dobře...

Jen teď sme se bavily a potřebovala bych sehnat manuál na civica 1,6 vti hatchback vyrobeného v Japonsku, nějaký rady svatoušek zmatenej

Tygr : kde bylo vyrobeno tvé vti ??

Moje ve švýcarsku a podle toho co jsme porovnali tak tam byly decánko rozdíly v převodových poměrech, doufám, že to správně píšu.

začínám zmatenej zmatenej

Můj civic je z anglie,já mám 1.8 vti

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 9:15   Citovat  

To jo, ale spíše než ten šíbr je nezvyklé to servo, ještě sem nepotkala kdo by ho měl ve 4.g, ale věřím, že určo tady v čr nějakej je a určitě se takovejhle taky dovezl. Takže sem tak akorát nasraná, že mám dvě auta, ale ani s jedním nemůžu jezdit.... Jinak výbava : je tak posilovač řízení a elektrický šíbr, když nepočítám ty nárazníky, jinak nic. Ale nechápu jak na to někdo narval ty nárazníky, jelikož na obyč 1,5 prostě se nedají napAsovat, bez úpravy čela atd.....
Jinak dovoz technickou, technickou, emise a dekru (otipování) máme hotový jen v té hondě, aby to schválili.

Na anketě se už pracuje ju, tohle by mě dost zajímalo

Pako : tuzenina ? Vysvětli. Mě spíš šlo o to, aby kasle byla bez koroze, než o nějakej tuning....

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 9:36   Citovat  

Zuz@ napsal:
Happy :

Nějací známí Bueee ??

ahojky, to jsem vcera byl teda ja a Carcoolka, ta bila ITR to byl pravdepodobne muj kolega Peter Mulik (pokud to bylo pred cca mesicem, mesicem a pul), trosku fanda do aut, clen Klubu sportovnich aut a taky majitel AE86 - Hachiroku. Tvuj otec mu opravoval unavene boky sedaku na sedackach v ITR a udelal to NAPROSTO luxusne za NAPROSTO dobrou cenu i s vycistenim sedacek. takze doporucuju vsem.

jinak co se c4g tyce, tak servo je docela standart u 1,5 a snad nizsich, 1,6ky a VT ho nemaji. ja ho mam v obou c4g, i kdyz pravda, v jednom je dodelavany. podobne sibr, ja ho teda na puvodne D15B1 nemam, takze tam je to mozna spise naopak, tzn D15B2 a vyse. docela divny je, ze tam nemas vicko na nadrz. to mne fakt zajima kde ho mas Velmi šťastný

jaks psala o te vybave, tak jsem cekal spise klimu, elektricky okynka a zrcatka (ale i to se tu vyskytuje Mrk )

s prihlasenim by pomoct mozna slo, skoda, zes nerekla drive. ted Ti to snad uz dopadne. ne?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 9:48   Citovat  

happy napsal:
ahojky, to jsem vcera byl teda ja a Carcoolka, ta bila ITR to byl pravdepodobne muj kolega Peter Mulik (pokud to bylo pred cca mesicem, mesicem a pul), trosku fanda do aut, clen Klubu sportovnich aut a taky majitel AE86 - Hachiroku. Tvuj otec mu opravoval unavene boky sedaku na sedackach v ITR a udelal to NAPROSTO luxusne za NAPROSTO dobrou cenu i s vycistenim sedacek. takze doporucuju vsem.

jinak co se c4g tyce, tak servo je docela standart u 1,5 a snad nizsich, 1,6ky a VT ho nemaji. ja ho mam v obou c4g, i kdyz pravda, v jednom je dodelavany. podobne sibr, ja ho teda na puvodne D15B1 nemam, takze tam je to mozna spise naopak, tzn D15B2 a vyse. docela divny je, ze tam nemas vicko na nadrz. to mne fakt zajima kde ho mas Velmi šťastný

jaks psala o te vybave, tak jsem cekal spise klimu, elektricky okynka a zrcatka (ale i to se tu vyskytuje Mrk )

s prihlasenim by pomoct mozna slo, skoda, zes nerekla drive. ted Ti to snad uz dopadne. ne?

Happy : no to je ončo je to tak měsíc měsíc půl, sem nad těma sedačkam slintala, jak by se mi vyjímali ve vti Mr. Green OK Taky už fotřík pozná jakoukoliv hondu Úsměv Táta rád dělá auta, kdyby mohl tak by dělal pouze je a veterány. Sem ráda, že se líbí a že je spokojenej. Ty boky na sedačkách to je kámen úrazu skoro u všech. Nedávno dělal vtecový kožený, taky podobnej problém. Za doporučení díky.

Možná, že se mi bude někdo smát, ale civica 4.g se servem sem ještě na vlastní bulvy neviděla. Se stydím Se stydím

A když to tak čtu tak je to klasika obyč 1,5, tak nevím co tam je za problém. Doufám, že honda si pospíší a vydá oprávnění k vydání cz papírů a značek. Už se to táhne skoro měsíc a kus. Jinak to víčko od fuel nádrže na té levé straně opravdu je, jen je to blbě vidět Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 10:06   Citovat  

Nějak nechápu, jak s přihlašováním souvisí honda, to zase na TK nemohou získat údaje o povoleném zatížení střechy?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 10:47   Citovat  

Minor napsal:
Nějak nechápu, jak s přihlašováním souvisí honda, to zase na TK nemohou získat údaje o povoleném zatížení střechy?

Taky vůbec nevím. Bylo to na Dekře a tam bylo řečeno, že takovejhle typ nemá honda v tabulkách nebo v databázi, takže to poslali tam, aby to schválili, ještě se na to pořádně optám. Ať tu nemelu nesmysli....

Je to možný stou střechou prej v něčem to má abnormální výbavu a v něčem je to zase úplná socka.... vůbec to nechápu, každopádně víc mě :mravenec: pořád někoho otravovat aby mě někam hodil nebo bratra připravuju o colta...... HaHaaa Cool každopádně to má hroznou převodovku, zlatá honda svatoušek

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 11:00   Citovat  

Zuz@ napsal:
Táta rád dělá auta, kdyby mohl tak by dělal pouze je a veterány.

snad bude tatik brzy OK a v unoru si u nej necham udelat komplet sezeni do Gargamela Mrk

Zuz@ napsal:
Možná, že se mi bude někdo smát, ale civica 4.g se servem sem ještě na vlastní bulvy neviděla. Se stydím Se stydím

njn kdyz ty se bavis jenom se zavodniky co maji VT a VTi tak se nediv Velmi šťastný. ale u nas D-ckaru je to normalka Velmi šťastný

Zuz@ napsal:
Jinak to víčko od fuel nádrže na té levé straně opravdu je, jen je to blbě vidět Úsměv

to bud rada ... u mych c4g je diky v teto partii velice obvykle korozi videt az moc dobre Smutný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 13:05   Citovat  

Happy : mno byl by rád, kdyby nikam nemusel, ale kýla to je prevít...... Hlavně si to zarezervuj dopředu, určitě říkal, že má dost práce.

Snažím se bavit úplně s každým aniž by měl vti nebo vt. Je to prostě hondař a stím si mám vždy co říci... Jen trochu nezapadám do kolektivu a držím se spíše v ústraní .... Sem plachej človíček...

Jen tenhle rok sem měla trochu hodně fofr se stavbou a schánění informací, dílů a jak je vidět tak to ještě vůbec neskončilo Úsměv Teď ještě ta převodovka, aby se mohlo upravovat dále.
A komplikace pokračuju coby civic 4.g.......
to snad ne HaHaaa zmatenej

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 13:25   Citovat  

Zuz@ napsal:
Happy : mno byl by rád, kdyby nikam nemusel, ale kýla to je prevít...... Hlavně si to zarezervuj dopředu, určitě říkal, že má dost práce.

Snažím se bavit úplně s každým aniž by měl vti nebo vt. Je to prostě hondař a stím si mám vždy co říci... Jen trochu nezapadám do kolektivu a držím se spíše v ústraní .... Sem plachej človíček...

Jen tenhle rok sem měla trochu hodně fofr se stavbou a schánění informací, dílů a jak je vidět tak to ještě vůbec neskončilo Úsměv Teď ještě ta převodovka, aby se mohlo upravovat dále.
A komplikace pokračuju coby civic 4.g.......
to snad ne HaHaaa zmatenej

no ja tam u vas mam ted dve stary kresilka do bytu a mely by se rozebrat, ja si vyzvednou tu konstrukci k samoobrouseni a nalakovani a pak nekdy v unoru by se mely nacalounit a poskladat .. to bude posezeni. a na interier C4G jsem se chtel zejmena informovat cenove, zatim bez terminu. ja dostal jednu sadu sedacek a zacal jsem si to rozebirat doma, ale je to hroznej womrsk kdyz clovek nevi co a jak a je to pro nej jezek v kleci. asi by se clovek mel drzet sveho kopyta ..... Velmi šťastný. takze to bude na Tvym tatovi Mrk

njn .. s autama je to boj. mi se jich zase nejko nahromadilo a tak to potrebuji zredukovat, rok uz cekam na milaaaska p4g a ted shanim penize aby se to mohlo dobouchat, s Garamelem i Carcoolkou jsem si taky uzil az az ... ale co. hlavne ze je cim se pohybovat .. hehe

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 20:45   Citovat  

pro fajnšmekry

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 20:53   Citovat  

PAKO napsal:
pro fajnšmekry

guto Mrk ten jazyk komentare mi je nejako povedomy ... KO šuk šuk šuk šuk šuk šuk šuk šuk šuk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.12.2007 , 9:30   Citovat  

Ten je nádhernej... Du vzít tempo a hodím druhý video Mr. Green OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rada převodovka B16A2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka