Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning Extreme Show Příbram 10.-12. 8.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:05   Citovat  

Buc napsal:
To ja byl druhej. Casy ale taky jeste neznam.. A BUDEME ZRYChlovaaat..

Tommy koukam ze si silne podcenil soupere! :evil: :twisted: :evil: Rad te pozenu dal, dal a dal..
Žádného soupeře jsem nepodcenil. Dal jsem jen na rady kamarádů a ne na svůj rozum a podhustil jsem kola na tlak 1,2 nevim čeho Ble a starty byly sice fajn, ale pak už auto ztrácelo na podhuštěných gumách. Lidi, co mi to poradili, jezdí na 16" a tam to není tolik znát (hlavně vyšší objem a krouťák jim pak pomůže), ale na mých 13" to bylo znát opravdu hodně. První měřenou jsem jel s chybou na ECU (odpojená druhá lambda - asi jsem jí špatně zapojil při sundavání svodů) a druhou měřenou jsem kola ještě víc upustil (wokurka) a jel jsem co to dá, ale bohužel to nestačilo. Samozřejmě Ti moc gratuluju a jsem rád, že mám dalšího soupeře, ale do Mimoně mám v záloze další zbraň a mám 14 dní dovolené na to, abych jí "vyladil" a vyzkoušel i nová kola Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buc je teď offline  Buc
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:11   Citovat  

Tak takovyhle experimenty.. Úsměv Samozrejme to beru s rezervou protoze ja od panenskyho tynce nic nezmenil, ALE ZASE PEKELNE TRENOVAL STARTY.. Tudiz, do te doby nez se neco nezajede v mimoni, neraduju se..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:19   Citovat  

K organizaci sprintů fakt nemám slov. Asi jsem si zvykl na úplně jinou úroveň, ale to, co tu předváděli, bylo opravdu k pláči. Jediný štěstí bylo, že moje objednaný počasí opravdu vydrželo (nemusím to tedy reklamovat HaHaaa ) a začlo lehce pršet po odjetí všech jízd.
Nechápu, za co jsem dal 100kč při registraci, když nebyli schopni vyjet výsledky všech zúčastněných a navíc první tři místa jen tak odhadovali. Nikdo nevěděl časy, ze kterých vycházeli, nikdo neznal pořádně pořadí jezdců. Prostě hroznej chaos. A jak píše ReNo, nikdo si ničím nebyl stopro jistej, všechno to bylo "z hlavy" a to mě utvrdilo v tom, že na sraz do Příbrami už nikdy nejedu, i kdyby to byl tisíckrát TMDC!
Nemyslete si, že jsem nějakej nafoukanej, nebo tak něco, ale když dám stovku za sprinty, chci ty sprinty v klidu odjet, pak chvilku posedět, přečíst si výsledky, porovnat časy, zjistit chyby, co jsem já nebo ostatní udělaly, obdržet ceny (pohárek za 20kč fakt není žádná cena a klidně mohli dát i nějakou tu drobnost do tašky - i blbej diplom by byl fajn) a jet domů. Nevím, jak kdo, ale já jezdím na sprinty hlavně kvůli časům a ty doteď nevím, takže jsem pěkně naštvanej a s nikým nemluvím HaHaaa

A o dráze ani nemluvím. Je fakt velkej problém vzít koště a prostor startu a nájezdové plochy zamést??!!! Vždyť je to přeci taková drobnost a tolik by to pomohlo všem. Já budu kamínky ze slicků vydloubávat ještě týden... Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:21   Citovat  

Buc napsal:
Tak takovyhle experimenty.. Úsměv Samozrejme to beru s rezervou protoze ja od panenskyho tynce nic nezmenil, ALE ZASE PEKELNE TRENOVAL STARTY.. Tudiz, do te doby nez se neco nezajede v mimoni, neraduju se..
Bereš to sportovně, to se mi líbí Mrk Ale opravdu uznávám, že Ti to jede dobře. Jsem zvědavej na ty časy, bude to hrůza Bueee - myslím pro mě
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:29   Citovat  

TommyVTEC napsal:
K organizaci sprintů fakt nemám slov. Asi jsem si zvykl na úplně jinou úroveň, ale to, co tu předváděli, bylo opravdu k pláči. Jediný štěstí bylo, že moje objednaný počasí opravdu vydrželo (nemusím to tedy reklamovat HaHaaa ) a začlo lehce pršet po odjetí všech jízd.
Nechápu, za co jsem dal 100kč při registraci, když nebyli schopni vyjet výsledky všech zúčastněných a navíc první tři místa jen tak odhadovali. Nikdo nevěděl časy, ze kterých vycházeli, nikdo neznal pořádně pořadí jezdců. Prostě hroznej chaos. A jak píše ReNo, nikdo si ničím nebyl stopro jistej, všechno to bylo "z hlavy" a to mě utvrdilo v tom, že na sraz do Příbrami už nikdy nejedu, i kdyby to byl tisíckrát TMDC!
Nemyslete si, že jsem nějakej nafoukanej, nebo tak něco, ale když dám stovku za sprinty, chci ty sprinty v klidu odjet, pak chvilku posedět, přečíst si výsledky, porovnat časy, zjistit chyby, co jsem já nebo ostatní udělaly, obdržet ceny (pohárek za 20kč fakt není žádná cena a klidně mohli dát i nějakou tu drobnost do tašky - i blbej diplom by byl fajn) a jet domů. Nevím, jak kdo, ale já jezdím na sprinty hlavně kvůli časům a ty doteď nevím, takže jsem pěkně naštvanej a s nikým nemluvím HaHaaa

A o dráze ani nemluvím. Je fakt velkej problém vzít koště a prostor startu a nájezdové plochy zamést??!!! Vždyť je to přeci taková drobnost a tolik by to pomohlo všem. Já budu kamínky ze slicků vydloubávat ještě týden... Bueee

V tomhle máš dost velkou pravdu,kámoš co tam jezdil mi řekl ať tam nejezdim že je to snad nejhorší sprint a ať se radši nabiju na mimoň.Takže jsem se rozmyslel a teď nabíjim Úsměv.A řikám dopředu,že je mi jedno kolikátej budu jde mi jen o čas tak jak řiká tommy.Je to můj poslední sprint a budu na něj dost připravenej.Sprinty mě už netáhnou,protože jsou tu lidi kteří do toho rvou peníze horem dolem a na to abych je doháněl nebo snad předběhl nemám,jsou přednější věci!!
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:47   Citovat  

Jako lidi naprostej souhlas!!! vysledky davali podle vysledku odnekud z netu, pac se jim to :mravenec::( Kdyz se jela ma druha ostra (poslednií varka) tak jsme ji s kamaradem zacinal a videl jsem jak me posuti s tim ze jim to nezmeri..Bylo to poznat..Ja zajel nejlepsi cas co zvladne auto a i ja..A pekne jsem nakrknutej ze vlastne z toho nic neni..Nemam zmereno a nejak proste vidim v tom vsem podvod..Smutný Navic vysvetli me nekdo co delala v 1.6 ta skodovka? A to dala vsechny CRX? Nejak neverim!!! Smutný Proste celkove na prd:( Ten sraz me zklamal a jsem z toho smutnej..

Dalsi vec co me (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) bylo ze jsem prisel o cvicne jizdy tim, ze jsem jel na prazdnou nadrz s tim ze tam budou ARAL a SHELL cisterny (dle letaku) a panove ono PRD!!! Jeste ze me kamarad odvezl na benzinku.. Smutný

Celkove muj nejhorsi sraz a byla to KATASTROFA!! Ale zase jsem poznal fajn lidicky.. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 12:25   Citovat  

gizmi napsal:
Jako lidi naprostej souhlas!!! vysledky davali podle vysledku odnekud z netu, pac se jim to :mravenec::( Kdyz se jela ma druha ostra (poslednií varka) tak jsme ji s kamaradem zacinal a videl jsem jak me posuti s tim ze jim to nezmeri..Bylo to poznat..Ja zajel nejlepsi cas co zvladne auto a i ja..A pekne jsem nakrknutej ze vlastne z toho nic neni..Nemam zmereno a nejak proste vidim v tom vsem podvod..Smutný Navic vysvetli me nekdo co delala v 1.6 ta skodovka? A to dala vsechny CRX? Nejak neverim!!! Smutný Proste celkove na prd:( Ten sraz me zklamal a jsem z toho smutnej..

Dalsi vec co me (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) bylo ze jsem prisel o cvicne jizdy tim, ze jsem jel na prazdnou nadrz s tim ze tam budou ARAL a SHELL cisterny (dle letaku) a panove ono PRD!!! Jeste ze me kamarad odvezl na benzinku.. Smutný

Celkove muj nejhorsi sraz a byla to KATASTROFA!! Ale zase jsem poznal fajn lidicky.. Velmi šťastný

gizmi: ta škodovka je "obyč" 110R s motorem 1500ccm a nevidim důvod, proč by tam neměla být. Má ji člověk, co na ni tvrdě makal ve dne v noci a je celkově fakt hodně našláplá. Normálně zajíždí časy kolem 14,1s 14,2s a ladí dál, aby se dostal pod 14s. Je to člověk, kterému bych to přál ze všech 1,6 nejvíc, protože jsou na tom vidět tisíce hodin čisté práce a navíc je to hodně fajn člověk, stejně jako jeho otec v kat. do 1400ccm.
A bez těchto dvou chlapíků bych ani druhou měřenou jízdu neodjel, páč mi v cíli půjčili nářadí a věci na mou "poruchu"... Tímto jim za to moc děkuju, i když to tu asi číst nebudou...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 12:29   Citovat  

hondamens napsal:
TommyVTEC napsal:
Nemyslete si, že jsem nějakej nafoukanej, nebo tak něco, ale když dám stovku za sprinty, chci ty sprinty v klidu odjet, pak chvilku posedět, přečíst si výsledky, porovnat časy, zjistit chyby, co jsem já nebo ostatní udělali, obdržet ceny (pohárek za 20kč fakt není žádná cena a klidně mohli dát i nějakou tu drobnost do tašky - i blbej diplom by byl fajn) a jet domů. Nevím, jak kdo, ale já jezdím na sprinty hlavně kvůli časům a ty doteď nevím, takže jsem pěkně naštvanej a s nikým nemluvím HaHaaa

V tomhle máš dost velkou pravdu,kámoš co tam jezdil mi řekl ať tam nejezdim že je to snad nejhorší sprint a ať se radši nabiju na mimoň.Takže jsem se rozmyslel a teď nabíjim Úsměv.A řikám dopředu,že je mi jedno kolikátej budu jde mi jen o čas tak jak řiká tommy.Je to můj poslední sprint a budu na něj dost připravenej.Sprinty mě už netáhnou,protože jsou tu lidi kteří do toho rvou peníze horem dolem a na to abych je doháněl nebo snad předběhl nemám,jsou přednější věci!!

Já jel hlavně kvůli tomu, že to byl další díl TMDC, ale když vidím, že nejsou schopni zpracovat ani výsledky z Panenského Týnce, co byl před měsícem, (viz: tudy odkaz ) je vidět, že si Tuning Magazine na sebe vzal něco, co nikdy nemůže zvládnout. Co je pro mě důležitý, že jsem si vyzkoušel nová kola a přišel na pár důležitých věcí, co se týče nastavení a mám to vyzkoušené. Chybami se člověk učí...
Těším se na mimoň, tam jsou to prostě ty správný souboje!! Spravedlivé pro všechny stejně a hlavně přesné!! Za to tu stovku klidně dám!!
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 13:28   Citovat  

Na příprami je to čistě dělaný jen kvůli prachům,co s z toho mají,proto jsem vás varoval dopředu,že nemá smysl tam jezdit. Alespoň jste se utvrdili, že nekecam, čím dál hůře.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 14:20   Citovat  

Tommy: helet a odkdy se davala 1.6 do skodarny? Az felda ne? A to ma schvalene? Neni to special? Ja nerikam ze mu to nepreju..jen me to prislo divny.. Velmi šťastný

Jinak me zase pomohl klucina z Rokycan s tou mugen bilou.. Velmi šťastný A ja s kamaradem jsme pomohli jemu kdyz si zabouchl klice uvnitr.. (verte neverte Martinovo klice z CRX pasovali do jeho hondy!!!) nahoda jak svin.. Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 14:25   Citovat  

gizmi napsal:
Tommy: helet a odkdy se davala 1.6 do skodarny? Az felda ne? A to ma schvalene? Neni to special? Ja nerikam ze mu to nepreju..jen me to prislo divny.. Velmi šťastný

Jinak me zase pomohl klucina z Rokycan s tou mugen bilou.. Velmi šťastný A ja s kamaradem jsme pomohli jemu kdyz si zabouchl klice uvnitr.. (verte neverte Martinovo klice z CRX pasovali do jeho hondy!!!) nahoda jak svin.. Velmi šťastný Velmi šťastný
to není náhoda, ale holej fakt a velká bolest hond...
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 20:12   Citovat  

TommyVTEC napsal:
gizmi napsal:

to není náhoda, ale holej fakt a velká bolest hond...

Tý jo.Tak to fakt čučím. Tak to koukám!
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 20:31   Citovat  

Ja do PB nejel kvuli pocasi a taky kvuli tomu jaky to tam bylo minule ... organizace ohledne DRAG tragicka a za ty penize ... Blatna proti tomu Ameeerika Mrk
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 21:58   Citovat  

tak ja na tento sraz nebudu vzpominat nikterak rad,o organizaci sprintu ani nemusim mluvit, spis me stve,ze po ceste domu jsem vyvalel m3 ctyrikrat pres strechu Smutný
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 22:02   Citovat  

To s tim bavem jsem slysel. Smula no pres strechu to je vzdycky naprd Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 22:54   Citovat  

eso-sannycars napsal:
tak ja na tento sraz nebudu vzpominat nikterak rad,o organizaci sprintu ani nemusim mluvit, spis me stve,ze po ceste domu jsem vyvalel m3 ctyrikrat pres strechu Smutný
slyšel jsem, kámo... hlavně, že jsi celej a můžeš sem ještě psát... Honda řakneš nám, jak to bylo? slyšel jsem vícero variant... Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 22:58   Citovat  

Slysel jsem neco o slikach a smyku. Je to mozny?
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 4:39   Citovat  

jedina pravdiva verze je ta,ze jsem jel n aslickach za deste domu a asi 10km pred domovm me chytla kolej ,utrhl se mi zadek a letel jsem do skarpy.....coz by nebylo tak tragicke...ale tam byl veliky kamen , o ten se auto kouslo,slo pres cumak na strechu a pak se prevalilo trikrat pres strechu do boku....tot vse...na to ze jsem nemel pasy,tak jsem dopadl velmi dobre....vicemene mi nic neni,pouze pohmozdeny rameno,narazeny zada a pohmozdena brisni stena...zitra poslu fotky auta Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 8:24   Citovat  

eso-sannycars napsal:
jedina pravdiva verze je ta,ze jsem jel n aslickach za deste domu a asi 10km pred domovm me chytla kolej ,utrhl se mi zadek a letel jsem do skarpy.....coz by nebylo tak tragicke...ale tam byl veliky kamen , o ten se auto kouslo,slo pres cumak na strechu a pak se prevalilo trikrat pres strechu do boku....tot vse...na to ze jsem nemel pasy,tak jsem dopadl velmi dobre....vicemene mi nic neni,pouze pohmozdeny rameno,narazeny zada a pohmozdena brisni stena...zitra poslu fotky auta Cool
Tak to nad Tebou, Jindro, stáli všichni svatí. Auta je fakt škoda, mrzí mě to, ale hluboce jsem si oddechl, že Ti nic není a věřím, že Tě brzy opět uvidím na sprintech. Třeba je to takový znamení změnit kategorii a vrátit se zpátky k nám do 1,6 HaHaaa
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 10:25   Citovat  

Ufff Smutný ... no kdyz ses v poradku tak otazka cislo 2 ... co motor a diferak? Pouzitelnej?

A ty pasy kaaamoooo ... ty PAAASYYYY ! (pro priste)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 10:56   Citovat  

Bezpecni na prvnim miste.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 11:36   Citovat  

VYSLEDKYYYYYYYY

tudy odkaz

Heh, ty casy u nas v katosce (do 2500) opravdu divoke Úsměv))
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 13:41   Citovat  

Tak dlouho jsem si ten poharek prohlizel, az jsem na chybu prisel.
Toz je tam v tom kulatem nahore uvedeno "IV. tuning extreme show" ... to je sice pekne, ale ten se konal na jare.
Tommy, Buc, take tam mate tento preklep? Úsměv
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 14:49   Citovat  

hele ten odraz tam, Reno ty jsi to fotil nahej?.. no radši se nebudu dál ptát .. lol Hihi chápu, že ten pohárek... Mrk a ty časy jako ... zajímavé některé .. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 14:55   Citovat  

Miki Civic napsal:
hele ten odraz tam, Reno ty jsi to fotil nahej?.. no radši se nebudu dál ptát .. lol Hihi chápu, že ten pohárek... Mrk a ty časy jako ... zajímavé některé .. Úsměv

HaHaaa neeee, me ani nenapadlo, ze zrovna todle nekdo bude sledovat. Jsem tam byl ve spodnim, preci v tom vedru nebudu doma behat navlecen :twisted:
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 14:59   Citovat  

jo, jasně..... Úsměv)) ne, ty voe jako aby si někdo nemyslel, já to nesledoval, jen jsem jen hledal to kulaté nahoře a ne uprostřed, tak jsem si toho všiml HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 15:09   Citovat  

Miki Civic napsal:
jo, jasně..... Úsměv)) ne, ty voe jako aby si někdo nemyslel, já to nesledoval, jen jsem jen hledal to kulaté nahoře a ne uprostřed, tak jsem si toho všiml HaHaaa

No jen aby Nápad je tu!
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 15:21   Citovat  

No koukam casy nic moc...:mravenec:?
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 16:26   Citovat  

ne tady je trat do kopce a ty kaminky sou na pikaču
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 18:02   Citovat  

Panove muze me nekdo rict co to tam mam za cas? Prvni jsem nedojel, pac jsem nezaradil..Ale druhou jsem odjel nejlepe co jsem mohl!!! Ble dle meho je ten cas to prvni.. Daval jsem sprinty s Martinovo cervenou, bilou z Rokycan a vec se ma tak ze Martin sel o 2 auta, bila taky..A bila dala tu tmavou..Nechapu co to je za kravinu, kazdopadne muj nejlepsi cas nikde nevidim a tohle je nesmysl..Jak me rekl poradatel u 15ti aut prisli o data ...Je me to fuk, na prvni 3 nemam, ale chtel jsem za to kilo alespon vedet cas a ten nemam..Na letiste jen tak si muzu zajet za barak.. :evil: Ble Jsem nasranej.. Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning Extreme Show Příbram 10.-12. 8.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina