Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie CR..proc si fotej auta??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Loky666 je teď offline  Loky666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:15   Citovat  

Dneska kolem 18h.jsem se nechal vyprovokovat od policajtu v octavce. Zajel jsem si jen umejt auti a pri ceste domu z Budejovicky smer Opatov cca 8km se zamnou drzeli polisi. Celou dobu jsem jel 55-60. Na kruhaku u Centra Chodov jsem kapku pridal ,ze jim ujedu pac celou dobu byli tak od mi zade 2m. To se mi stalo osudnym po 10m.me prohoukl a stop. Kluci byli prvnich 5ti minutach drsny,,naraznik,prahy,vyfuk..atd.to je na konec preslo. Pak z jednoho vypadlo,ze me zastavili ,ze jsem nedal blinkr na kruhaku!a muzu dostat 2tis.flastr. Nakonec to nechali bejt a pustili me. Co jsem nepochopil ,ze si vyfotili vse na aute!!boky,zadek,predek.. PROC?!to si delaj nejakou novou evidenci?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:17  Naposledy upravil Bány dne 19.12.2007 , 22:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nás si taky loni v Edenu fotili pořádnej výtlem moje auto hned 2x pořádnej výtlem
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:18   Citovat  

asi se jim líbi a dělaj si vánoční album
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:20   Citovat  

Líbilo se jim asi Mr. Green
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:27   Citovat  

To maji pro zlodeje daji jim fotky adresu a je to... zlodej se nenajde pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:30   Citovat  

Detajl vejfuku+nakrapnuty zrcatko +spz nasv.cervene. To si asi nebudou davat do rodinyho alba. to mi hlava nebere kuky kuk
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:30   Citovat  

drone napsal:
To maji pro zlodeje daji jim fotky adresu a je to... zlodej se nenajde pořádnej výtlem

to by odpovídalo, mě pak auto zmizelo KO
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 21:31   Citovat  

Nechápu proč si tě fotili ale já bych jim řekl jestli mají důvod mě fotit, pokud ne se mějte hezky!!!!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 22:16   Citovat  

hondamens napsal:
Nechápu proč si tě fotili ale já bych jim řekl jestli mají důvod mě fotit, pokud ne se mějte hezky!!!!!
zeptat jsem se chtel,ale jak jsem to okecaval a ukecal je,aby me pustili bez postihu..tak jsem to ,taky nechal plavat..
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 22:37   Citovat  

si fotěj wokurkoví auta no šuk když se něco stane a nemaj koho obvinit tak hledaj ve svejch záložkách ke budeš ted ty OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 23:09   Citovat  

Loky666 napsal:
zeptat jsem se chtel,ale jak jsem to okecaval a ukecal je,aby me pustili bez postihu..tak jsem to ,taky nechal plavat..

no to já bych se jich zeptal hned jak by udělali první snímek,protože se mi zdá že poslední dobou si ty policajti dělají co se jim líbí!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 23:11   Citovat  

hondamens napsal:
no to já bych se jich zeptal hned jak by udělali první snímek,protože se mi zdá že poslední dobou si ty policajti dělají co se jim líbí!!

až si tu vzbudějí respekt jako třeba v anglii nebo austrálii tak budu sticha ale zatim to jsou ty největší podvodníci!!!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 23:13   Citovat  

Někde tu někdo psal.že mu fotili kola a pak předvolánka a ukažte nám,že je máte zapsané v techničáku... Nemáte = pokuta za auto nezpůsobilé provozu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 23:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Někde tu někdo psal.že mu fotili kola a pak předvolánka a ukažte nám,že je máte zapsané v techničáku... Nemáte = pokuta za auto nezpůsobilé provozu...

HEH,to snad ne meetallll
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 8:13   Citovat  

Žijeme opět v policejním státě, pomalu se tato obranná složka státu vrací do pozice před rokem 1989.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 9:58   Citovat  

Hellborn napsal:

v tom případě bych se okamžitě bránil tím, že oni tedy ignorovali přestupek a nezakázáním jízdy takového vozu přímo ohrozili učastníky provozu. Pokud ne, tak v tom případě shledali na místě vůz k provozu způsobilý a tudíž nelze toto postihnout. :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 10:12   Citovat  

CRXMANN napsal:
v tom případě bych se okamžitě bránil tím, že oni tedy ignorovali přestupek a nezakázáním jízdy takového vozu přímo ohrozili učastníky provozu. Pokud ne, tak v tom případě shledali na místě vůz k provozu způsobilý a tudíž nelze toto postihnout. :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

Ale policie nemusí řešit přestupky na místě (v případě, že nelze uložit blokovou pokutu - blokové řízení: přestupek spolehlivě zjištěn, nestačí domluva a obviněný je ochoten zaplatit) ani nesmí - je nutné zahájit normální správní řízení), čili dojde na "oznámení o podezření z přestupku" a to se pak řeší u stolu. V případě těch kol nejsou na místě důkazy, takže přestupek nemohl být spolehlivě zjištěn... Čili policie shromáždila podklady pro řízení o přestupku,které mohla a předala je správnímu orgánu k prověření, zda opravdu došlo k přestupku či nikoli.

Je to jen z hlavy, mohou tam být nějaké nepřesnosti,ale zhruba takhle to funguje.

P.S. Nevím, jestli to bylo za nezpůsobilost k provozu - to už si fakt nepamatuju..
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 10:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Ale policie nemusí řešit přestupky na místě (v případě, že nelze uložit blokovou pokutu - blokové řízení: přestupek spolehlivě zjištěn, nestačí domluva a obviněný je ochoten zaplatit) ani nesmí - je nutné zahájit normální správní řízení), čili dojde na "oznámení o podezření z přestupku" a to se pak řeší u stolu. V případě těch kol nejsou na místě důkazy, takže přestupek nemohl být spolehlivě zjištěn... Čili policie shromáždila podklady pro řízení o přestupku,které mohla a předala je správnímu orgánu k prověření, zda opravdu došlo k přestupku či nikoli.

Je to jen z hlavy, mohou tam být nějaké nepřesnosti,ale zhruba takhle to funguje.

P.S. Nevím, jestli to bylo za nezpůsobilost k provozu - to už si fakt nepamatuju..

No myslím si, že bych to uhrál ..... přece mi nechceš říct, že když mě najdou na mrtvolou s bouchačkou v ruce, že si mě vyfotěj a pošlou domu ...... šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 10:40   Citovat  

CRXMANN napsal:
No myslím si, že bych to uhrál ..... přece mi nechceš říct, že když mě najdou na mrtvolou s bouchačkou v ruce, že si mě vyfotěj a pošlou domu ...... šuk

Jo, možná bys to uhrál (zkoušel bych to třeba na malou nebezpečnost - i když formálně jsou znaky přestupku splněny, materiálně nedosahuje takového stupně nebezpečnosti,aby to přesupek byl...), já jen konstatuju,že ne vždy je možné vyřešit vše na místě a že pro to taky existuje nějaký postup.

Pro mrtvolu je zas trošku jiný postup... Úsměv
   Návrat  
cyvyk je teď offline  cyvyk
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 10:47   Citovat  

zkuste uz konecne pochopit ze pokud se policajtovi nelibite tak nezmuzete nic i kdyby vas na miste zbil obuskem do hlavy,ja sem sel okolo prehrady v Brne s pritelkyni a dojeli za nama mestaci ze anonym zavolal ze vykradame chaty a oprvadu na nas nebyli hodni uz sem mel pripravenou linku na statni kdyby nas chteli nechat se valet v bahne v poutech, nakonec nam nauctoval zniceny dvere od chaty a muselo se to zaplatit, kdyby to nebylo jenom 1000kc jiste bych se soudil ale aspon vidite jaka je spravedlnost
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 11:45   Citovat  

...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 12:15   Citovat  

Miki Civic napsal:
...
Jo , moje slova. Taky bych to tak řekl je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 12:29   Citovat  

Henges napsal:
Jo , moje slova. Taky bych to tak řekl je to dobrý pořádnej výtlem

bylo tam něco napsaný, ale pak jsem si řekl, proč na sebe upozorňovat že Úsměv s fízlama kamoš nejsu Hihi Ideální řešení je vzájemná ignorace Mr. Green
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 19:01   Citovat  

Loky666 napsal:
Dneska kolem 18h.jsem se nechal vyprovokovat od policajtu v octavce. Zajel jsem si jen umejt auti a pri ceste domu z Budejovicky smer Opatov cca 8km se zamnou drzeli polisi. Celou dobu jsem jel 55-60. Na kruhaku u Centra Chodov jsem kapku pridal ,ze jim ujedu pac celou dobu byli tak od mi zade 2m. To se mi stalo osudnym po 10m.me prohoukl a stop. Kluci byli prvnich 5ti minutach drsny,,naraznik,prahy,vyfuk..atd.to je na konec preslo. Pak z jednoho vypadlo,ze me zastavili ,ze jsem nedal blinkr na kruhaku!a muzu dostat 2tis.flastr. Nakonec to nechali bejt a pustili me. Co jsem nepochopil ,ze si vyfotili vse na aute!!boky,zadek,predek.. PROC?!to si delaj nejakou novou evidenci?

no trebas se jim libilo, mezi policajtama jsou taky priznivci tuningu OK
   Návrat  
MIG24 je teď offline  MIG24
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 19:22   Citovat  

4 Hondamens a mireczek: pánové pánové..... Smutný Bueee respekt...myslím že většina z řidičů a) neví co to je b) přál bych vám 1 hodinu s váma jednat z té druhé strany toho okýnka při silniční kontrole a policejní stát....? nenechte se vysmát taky si každý dělá co chce a myslím že vám do práce taky nikdo nekecá...... to mi hlava nebere

Jinak se všem omlouvám ale na takové příspěvky prostě reagovat musím. nesouhlas Ale k věci proč si tě fotili..... jednak je možné že to opravdu byli fandové do aut (já např. poslední směnu v práci fotil jak divej všechny zajímavý auta které u nás nepotkáte.... včetně služebních aut německých kolegů.....BMW 530, Audi A4.... je to dobrý atd.) A to by jsi poznal podle toho čím tě fotili....? Jestli to byl velký neforemný a asi i úplně starý pořádnej výtlem foťák tak ten byl bohužel služební a až budou mít málo práce klidně tě mohou zpracovat na přestupek a poslat na místně příslušný MÚ a tam si tě pěkně zavolají pro podání vysvětlení. Ale s tím už Poliši nebudou mít nic společného a budeš muset ukecat městského úředníka..... svatoušek

Ale spíš bych řekl že to byla možnost a) a líbila se jim tvoje Honda
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 19:26   Citovat  

me jednou taky zastavili svestky.vyfotili si karu,pul hodky jsme kecali a nakonec z nich vypadlo ze oba dva maji taky hondu Velmi šťastný
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:11   Citovat  

dneska byla policie akcni hlidky na kazdem rohu to mi hlava nebere
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:18   Citovat  

Ja zas dneska stal za obecnim domem jak je Mont Blanc a kdyz jsem se vracel k autu, tak koukam, ze kolem cely rady aut jde nejakej spatne chodici "blazen" s velkym blokem a tuzkou, u kazdyho auta si opise SPZ, nakoukne dovnitr, neco si zase zapise a jde o auto dal... Kdybych si rano nezarazil do paty "sponu" z pasku do kalhot, tak bych ho dosel a zjistil co to jako ma byt. Bohuzel dneska chodim jeste hur nez on a nejaky divadlo pro turisty jsem tam predvadet nechtel.... Co to melo byt nechapu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:19   Citovat  

MIG24 napsal:
4 Hondamens a mireczek: pánové pánové..... Smutný Bueee respekt...myslím že většina z řidičů a) neví co to je b) přál bych vám 1 hodinu s váma jednat z té druhé strany toho okýnka při silniční kontrole a policejní stát....? nenechte se vysmát taky si každý dělá co chce a myslím že vám do práce taky nikdo nekecá...... to mi hlava nebere

Jinak se všem omlouvám ale na takové příspěvky prostě reagovat musím. nesouhlas Ale k věci proč si tě fotili..... jednak je možné že to opravdu byli fandové do aut (já např. poslední směnu v práci fotil jak divej všechny zajímavý auta které u nás nepotkáte.... včetně služebních aut německých kolegů.....BMW 530, Audi A4.... je to dobrý atd.) A to by jsi poznal podle toho čím tě fotili....? Jestli to byl velký neforemný a asi i úplně starý pořádnej výtlem foťák tak ten byl bohužel služební a až budou mít málo práce klidně tě mohou zpracovat na přestupek a poslat na místně příslušný MÚ a tam si tě pěkně zavolají pro podání vysvětlení. Ale s tím už Poliši nebudou mít nic společného a budeš muset ukecat městského úředníka..... svatoušek

Ale spíš bych řekl že to byla možnost a) a líbila se jim tvoje Honda
moznost A)jsem uz zazil mnohokrat a docela dobre sme si i pokecali OK v tom to pripade bych se priklanel k moznosti p.B)pac moznost c) jeste nezaznela Mr. Green jo a fotil to dgitalem.(zadna stara sunka)
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:20   Citovat  

MIG24 napsal:
Ale s tím už Poliši nebudou mít nic společného a budeš muset ukecat městského úředníka..... svatoušek

Mestskych uredniku bych se tolik nebal - prijde mi, ze ty se ukecavaj daleko lip nez policajt, co je nastvanej ze travi sobotni dopoledne v mrazu u krajnice...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie CR..proc si fotej auta??
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina