Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Po laku
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 12:29   Citovat  

Dejf napsal:
ten utopenej lem u prahu neni chyba klempíře Tak to koukám!

no já nevím, já myslel že 100% se to nedá vychytat a že od toho je tu kit (ale né 10kilo)

divný ale je, že jsem se jel asi 3x projet a ty fuky jsou už naprosti minimální..jako kdyby si to nějak "sedlo"... to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 12:30   Citovat  

cocks napsal:
no já nevím, já myslel že 100% se to nedá vychytat a že od toho je tu kit (ale né 10kilo)

divný ale je, že jsem se jel asi 3x projet a ty fuky jsou už naprosti minimální..jako kdyby si to nějak "sedlo"... to mi hlava nebere

Nebo Ti tam nalítal bordel... HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 12:31   Citovat  

ninja napsal:
je, pac kdyz vyrabel prah, tak to nevyrabel na ohybacce ale na kovadline. Sice je nepsane pravidlo ze klempir musi nechat misto pro kit, ale tohle bylo uz docela dost. Kazdopadne porad byla sance ze to lakyrnik zachrani.

no právě..s ti mjá počítal že se to odplastuje a lakýra to všechno hezky dotáhne a pak excelentně foukne........

bohužel ani věty "pane nekoukejte na peníze ale na kvalitu" byly zřejmě zbytečný..víc už jsem proto udělat nemoh....navíc od Lenny jsem měl na p. Vašíčka dobré reference...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 12:33   Citovat  

Hellborn napsal:
Nebo Ti tam nalítal bordel... HaHaaa

jezdim jen když svítí sluníčko Úsměv

MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 12:54   Citovat  

Tyjo Tome 26 bez DPH je darda,jestli sem to dobře pochopil tak ted dyž přijdeš na reklamačku tak se ti vysmějou pokud si to platil bez papíru.Kecal sem nák z Michalem co si stříkal tu bílou Targu před tim si jí stříkal do oranžový perleti má na to box a dělá lakýru a že by mi udělal celolak na jaro kolem 15-20 tisíc,tohle vědět tak ti dám kontakt.Michal by si tohle určitě nedovolil a takovou prasečinku by neudělal ty blázne Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 13:09   Citovat  

MártyKL napsal:
Tyjo Tome 26 bez DPH je darda,jestli sem to dobře pochopil tak ted dyž přijdeš na reklamačku tak se ti vysmějou pokud si to platil bez papíru.Kecal sem nák z Michalem co si stříkal tu bílou Targu před tim si jí stříkal do oranžový perleti má na to box a dělá lakýru a že by mi udělal celolak na jaro kolem 15-20 tisíc,tohle vědět tak ti dám kontakt.Michal by si tohle určitě nedovolil a takovou prasečinku by neudělal ty blázne Velmi šťastný

nee nevysmějou, alespoň teda zatím si to nemyslím, pán ochotnej, říkal ať to na jaře přivezu že to dá do kupy...tak snad nekecá...v nejhorším molotova na jeho dílnu, věcí za mrtě tam má dost co jsem koukal ..

Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:08   Citovat  

Tady jsou opět všichni hrozně chytří, když jsem tady před rokem sháněla lakýru tak pod 30-40 cena nešla pokud to nebyl nějakej Lojza z Kotěhúlek nebo lakovna až za Olomoucí.
Po bitvě je každý generál že Cooo???

Na pana Vašíčka jsem dostala kontakt přes známého, dělá veterány a s lakováním má léta zkušenosti. Předpokládám že to není jeho práce, protože když jsem u něj měla auto poprvé tak jsem byla naprosto spokojená, na druhý pokus (po nabourání dveří) už se mi to taky moc nelíbilo....dvě lišty to nepřežily...ale to zrovna dělal jeho kolega takže asi záleží kdo z nich to dělal.

Je mi líto že to nevyšlo podle představ Cocksi ale je to slušný pán takže bych se té reklamace nebála i když to byla práce dohodou.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:05   Citovat  

Lenny napsal:
Tady jsou opět všichni hrozně chytří, když jsem tady před rokem sháněla lakýru tak pod 30-40 cena nešla pokud to nebyl nějakej Lojza z Kotěhúlek nebo lakovna až za Olomoucí.
Po bitvě je každý generál že Cooo???

Na pana Vašíčka jsem dostala kontakt přes známého, dělá veterány a s lakováním má léta zkušenosti. Předpokládám že to není jeho práce, protože když jsem u něj měla auto poprvé tak jsem byla naprosto spokojená, na druhý pokus (po nabourání dveří) už se mi to taky moc nelíbilo....dvě lišty to nepřežily...ale to zrovna dělal jeho kolega takže asi záleží kdo z nich to dělal.

Je mi líto že to nevyšlo podle představ Cocksi ale je to slušný pán takže bych se té reklamace nebála i když to byla práce dohodou.

však to tu píšu.........že jednak :

1/ klempířina jako taková je 100% to vůbec neřeším, nejsem blázen abych po p.Ramešovi chtěl dopasovat blatník přesně k tomu spodnímu plastu, tam stačí trocha kitu a hotovo od toho ten kit je a tam, kde bylo důležité spasování (k zadnímu nárazníku) je to taky naprosto bez debat.
2/chyba je pouza u lakýry a to právě u toho jeho kolegy který to asi dělal.....tam je zakopanej pes a v tom už mám jasno..proto se mu to tam taky vrátí a už jsem taky psal že reklamace bude vyřízena v pořádku pán je ochotnej všechno napravit nejevil jedinou známku odporu...tamtoho prostě asi bude muset vyrazit HaHaaa

šlo mi ale o to že tam určitý změny jsou víceméně nevratný a je to zase další věc co mi kazí radost vždyť víš že jsem na to auto jak nemocnej... Smutný

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:08   Citovat  

cocksi chyba vznikla u klempíře, protože se to dole u lišty až moc rozšířilo, to bych řekl že je nejzávažnější nedostatek, nebo aspoň pro mě by byl..já to svoje auto snad radši nebudu nechávat lakovat a nechám ho zreznout ať pěkně dožije, protože kdyby mi někdo takhle přelakoval plasty a zmršil lišty, tak bych mu asi ukopl hlavu a ještě by mi to zacáloval.. je to dobrý

Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:27   Citovat  

Jasně, taky jsem to nemyslela na tebe Úsměv jen tak mimochodem pan Rameš je automechanik a klempířinu dělá jak umí s tím co má....

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 18:44   Citovat  

Lenny napsal:

.

Sorry za offtopic ale tohle mě naštvalo. Pana Vašíčika neznám, jak píšete je to asi slušný člověk to nikomu neberu, ale napsat : "to zrovna dělal jeho kolega " mně vadí protože, je to jeho firma, jeho jméno a to mu dělá kšefty, takže pokud mu to dělá lojza z vesnice, tak to vlastně udělal on...... kouř

Obsah fóra Honda-club.cz   
Po laku
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina