Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Znate tuto osobu nekdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 14:38   Citovat  

Mam jeden dotaz, vcera mne volal chlap, ze pry by pro me mel auto, ktery schanim, honda Civic Vti r.v. 99, cerna metal. najeto 100tis, pry top stav, za 150 tis ze vsim, coz uz mne prijde divny. Hacek je v tom, ze pry potrebuje zalohu na cesu ve vysi 3500kc, ze jede do Holandska a to auto tam je. divny mne prijde zpusob placeni zalohy a to, ze pry koupim o2 kupony v hodnote 3500kc a setru cisla a poslu mu je a on ze mu to pak vyjede terminal nebo co. Navic mne nabizi rok zaruky navic a auto mne priveze pred dum a kdyz se mne nebude libit, tak si ho odveze a vrati mne zalohu, asi to bude podvod ze?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 14:43   Citovat  

No na dnešní dobu mi to přijde až moc vstřícné a zajímavá záloha. Jednak to je docela málo a posílat to kuponem?? No je to zajímavé kuky kuk
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 14:52   Citovat  

nesmysl, akorat si chce nabít telefon to snad ne

že se tim vůbec zabejváš to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 14:52   Citovat  

Něco podobného se tu už párkrát řešilo - hoodně lidí takhle nalítlo...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:13   Citovat  

nic neposílej, to je to samý když v seznamce nějaká čubka napíše, že se s tebou sejde když jí dobiješ kredit pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:17   Citovat  

takže kdo už takle někomu dobil kredit? pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:23   Citovat  

Verča napsal:
takže kdo už takle někomu dobil kredit? pořádnej výtlem

Kdo že Ti dobil kredit? Lucy muhehe pořádnej výtlem pořádnej výtlem Nebij mě! Jsou skoro Vánoce... svatoušek :muck:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:25   Citovat  

No myslím že Mikiho někdo brzo dobije pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdo že Ti dobil kredit? Lucy muhehe pořádnej výtlem pořádnej výtlem Nebij mě! Jsou skoro Vánoce... svatoušek :muck:

neboooj, nebudu Tě bít...mně ještě takle nikdo kredit právě nedobil Mr. Green
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:35   Citovat  

podfuck Úsměv
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:35   Citovat  

pěkna blbost to bych ho poslal nekam pořádnej výtlem mi dje zalohu treba 1500 ti dovezu top stav najeto 5km pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:36   Citovat  

Verča napsal:
neboooj, nebudu Tě bít...mně ještě takle nikdo kredit právě nedobil Mr. Green

no radši nic, hezky nahráváš pořádnej výtlem :muck: :hehe:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:38   Citovat  

Miki Civic napsal:
no radši nic, hezky nahráváš pořádnej výtlem :muck: :hehe:

tak ale jestli chceeeeš.....732.... pořádnej výtlem ale auto neslibuju pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:41   Citovat  

Verča napsal:
tak ale jestli chceeeeš.....732.... pořádnej výtlem ale auto neslibuju pořádnej výtlem

to po Tobě ani nikdo nechce muhehe
   Návrat  
Wilda CRX je teď offline  Wilda CRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:52   Citovat  

JJ to je známá finta rozhodně nic neposílej sám sm se stím setkal.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 15:56   Citovat  

Dobijeme Verčůůů Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 17:40   Citovat  

ja jsem si rikal, ze je to kravina, diky chlapy, proste club je club Úsměv, sem rad ze vas mam, co bych si bez vas pocal
Úsměv
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 18:57   Citovat  

že o tom vubec uvažuješ... nechapu.... on je prodejce a pokud se někdo živý dovozem tak nemuze mit problém profinancovat auto.. a už vubec ho nemuze vytrhnout 3500korun... boze lidi premyslejte aspon trosku
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:13   Citovat  

Only_one napsal:
že o tom vubec uvažuješ... nechapu.... on je prodejce a pokud se někdo živý dovozem tak nemuze mit problém profinancovat auto.. a už vubec ho nemuze vytrhnout 3500korun... boze lidi premyslejte aspon trosku

Presne tak - zkuste se na to podivat logicky a ne s civicem pred ocima. Prijde vam normalni, ze dovoce aut somruje 3500Kc v kuponech do mobilu??? Pochopil bych kdyby se jednalo o vetsi castku a on by vyzadoval notarskou uschovu nebo neco obdobnyho, ale tohle je vazne spis k smichu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:16   Citovat  

norsi napsal:
Presne tak - zkuste se na to podivat logicky a ne s civicem pred ocima. Prijde vam normalni, ze dovoce aut somruje 3500Kc v kuponech do mobilu??? Pochopil bych kdyby se jednalo o vetsi castku a on by vyzadoval notarskou uschovu nebo neco obdobnyho, ale tohle je vazne spis k smichu...
Navíc 3500kč není záloha. To kdyby se mi nabídlo jine auto tak nad tím už mávnu rukou když už se jedná o auto cca od 150tis a kakám na zálohu. Navíc k čemu záloha když ti psal že si ho nemusíš pak ani vzít :hehe:
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:17   Citovat  

Tak je to dobrák důvěřivá,ještě se nespálil,ale aspoň není blbej a zeptá se je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:23   Citovat  

viz OnlyOne plus dodatek: proste nechapu...diky takovejm lidem se stale par jedincu dobre uzivi podvodem.. Holt premyslet hlavou obcas.. šuk Velmi šťastný
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 20:27   Citovat  

No ja asi zacnu mladym sympatickym slecnam nabizet, ze jim sezenu to jejich vysneny maly/velky cerveny/cerny auticko za uplne uzasnou cenu, ale cesta je daleka a den predtim musim dobre zrelaxovat .... šuk pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.12.2007 , 21:24   Citovat  

gizmi napsal:
viz OnlyOne plus dodatek: proste nechapu...diky takovejm lidem se stale par jedincu dobre uzivi podvodem.. Holt premyslet hlavou obcas.. šuk Velmi šťastný

díky těmhle právě ne,"tenhle" se zeptal šuk
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 6:59   Citovat  

Nerejpejte do něj, právě že se zeptal a nevysolil to naráz..
Povím vám příběh.. jsem měl 18let zrovna čerstvě a s kámošem jsme šli po městě, zastavil nás týpek, jestli nemám dvacku na telefon nebo co, očividně nějakej slovák nebo tak něco.. říkal si Andrej Bihari.. nebo tak nějak... no nakonec nám nabídl, že jestli si nechceme vydělat prašule, že by něco měl.. prý když mu dáme nějaký peníze, že nakoupí oblečení a to pak prodá se ziskem.. no byly jsme naivní, s takovou situací a lidma jsme se ještě nesetkali.. nedali jsme mu prachy hned, ale během asi 3 dní jsme se s ním setkali několikrát a já mu dal nakonec asi 1000kč nebo 1500kč, už nevím, ale moc jsem tomu nevěřil.. kámoš mu ale vysolil celkem asi 6000kč.. to si ještě pújčil od bráchy.. no jo týpek byl hrozně přesvědčivej.. dokonce to měl vymyšlený nějak přes nějakýho tajemníka nebo co (nevím teď, jak se říká týpkům co zajišťují smlouvy a jejich znění a plnění) a že nám dá smlouvu, dokonce nám nechal občanku, když jsme na něj měli chvíli počkat a nevěřili mu.. třikrát se vrátil.. třikrát mu kámoš dal prachy, já o dost míň.. nakonec prý musel jet do Brna z Olomouce, tak jsme se sešli na autobusáku.. kámoš mu tam donesl poslední prachy, který sehnal, protože prý mu to na nákup nestačilo.. no a výsledek?? Pak večer jsme se mu ještě jednou ozvali, ale pak už nám to nebral.. a volal nám už jen jednou z nějakýho čísla, který si asi půjčil někde od kolemjdoucího.. no měl dost času na to, se vypařit.. ještě ten večer jsme to šli nahlásit na policii..
Udělali jsme chybu a pykali jsme za to.. člověk, kterýho pak policie vypátrala se jménem Andrej Bihari byl podle mě někdo úplně jinej, kámoš si myslel, že to byl von.. ale já jsem prostě nemohl s určitostí říct, že to byl on.. ten podezřelej byl rom a o dost hubenější a ikdyž to byl už rok, nebyl to ten, kterej nás podfoukl.. prostě jsem na něj nemohl ukázat..

Řeknu vám jedno.. bylo to hrozný.. táhlo se to rok, to vyšetřování.. nejhorší bylo jak jsme byly u soudu a měli určit, jestli je to ten člověk, když stál vedle mě.. no hrůza.. věděl jsem, že to nebyl on.. prostě týpek jen využil jeho jméno.. případ odložili, pachatel nenalezen..

S kámošem jsme se z toho už dostali - je to už asi 5 let.. ale dodnes nepochopím, proč jsem byl tak blbej.. ale mě to tak nebolelo, to kámoš musel splatit peníze bráchovi... proto jsem už o hodně opatrnější..

A řeknu vám, kdybych se tenkrát jen zeptal mamky nebo kdybych měl takovejhle klub, kde by bylo spousta lidí, kteří mají špatný zkušenosti s lidma, určitě bych se s takovým člověkem na ulici ani nebavil.. už jsem hodně nedůvěřivej..

Dobře, že se zeptal.. protože vidina zisku nebo vysněné věci, vždy zatmí pohled na věc.. ale David se zeptal, takže má myslím všech pět pohromadě..
Stejně jako s tím VTI Black phantomem.. prostě si to omrknul, shledal, jaký to má vady na kráse a chtěl to vzít.. ale týpkovi se to nelíbilo, že hledal každou promáčklinu, tak mu to neprodal.. taky nechápu.. prostě máš auto se 100 000km najetými v perfektním stavu, jak technickým, tak vzhledovým, tak jsi si holt všímal takovejch detailů, jako promáčkliny a tak.. ale koupit jsi to chtěl.. tak jsem to nepochopil.. já koupil Civica vpodstatě první auto, který jsem viděl, asi i proto, že jsem se na něj byl dívat více jak 100km.. no a Accorda jsem koupil taky skoro prvního, kterej byl.. je fakt že mým požadavkům vyhovoval teda jen ten jeden.. ale když se teď zpětně dívám na fotky z bazaru, vidím na něm pár detailů, kterých jsem si všiml až po půl roce.. nějaký odřeniny nabo promáčkliny.. prostě tak jsem byl zaslepenej tím autem jako celkem, že jsem neviděl věci, který mi po půl roce začali vadit..

Toť můj názor.. cítil jsem potřebu se vyjádřit k některým příspěvkům tady.. Davida jsem poznal a je to fajn týpek a držím mu palce, ať sežene dobře.. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 10:24   Citovat  

hosi klidek, ja bych nikdy nikam predem penize neposlal!!!ale radeji jsem se zeptal a odtoho je tu diskuze, popr. forum, navic to tu muze poslouzit jako priklad pro jiny, komu by se nekdo snazil neco podobnyho vnutit, takze šuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 10:29   Citovat  

Jauda: si napsal skoro celou slohovku Úsměv, jinak diky. Úsměv
   Návrat  
blejzin je teď offline  blejzin
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 10:45   Citovat  

zkuste se na to podivat logicky a ne s civicem pred ocima - hustá věta pořádnej výtlem

Jinak jsem měl taky takovou zkušenost s tmavší částí našich občanů. Byli jsme já a kamoš. Zastavili nás ve městě, že prej jestli jim nemůžem pomoct do bazaru prodat nabíjecí karty do telefonu. Že prej jim to nevezmou, že jsou romové. Byli hrozně přesvědčiví a kamádší ( jak jinak ). No a my dva mladí blbečci s prachama v kapsách na cestě do mekáče jsme samořjemně kývli. Tak jsme s nima chvilku šli a nakonec jsme dorazili do hroznýho ghetta. S tím, že tam je ten bazar. Stáli jsme pod schodištěm nějakýho bronxu, že šel strach jen ze stěn. No a týpci na nás, že si nás potřebujou prohledat, aby jsme je nepodvedli nebo tak něco. My oba :mravenec:í tak nas začli prohledávat. Došlo na peněženkya typek vytáhl mou šalinkartu a začal do mě jet co to je, že sem od policie. A pak to vrátil a papírový penízky si "fakt nenápadně" vzal. To druhý udělal ten druhej kamošovi. Pak šli pryč a s tím, že se za deset minut vrátí ať tu počkáme. Ještě chvilu jsme tam stáli :mravenec:í strachy a pak jsme vzali nohy na ramena. Doteď se tomu směju. Mě vobrali asi vo litr a kamoša tak vo 7 kol. Ani nevim jak jsem mohl mit u sebe tolik peněz. Bylo nám tak 15. No moc. Do teď se tomu směju jak jsme mohli bejt takový volové. Jo život naučí Je to tam.

Jinak to s tím krédem je stará vodrbávačka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 11:10   Citovat  

Tak to je hustý story Mr. Green Jste jim vlastně jak se to děla v mafiánských oblastech zaplatili za ochranu pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 11:57   Citovat  

blejzin : Teda tak to naštve mno to mi hlava nebere ,každopádně jste se na ně měli ... to snad ne . Já od té doby co mě cigani "přepadli" s dvěma kamarádama,mám na ně takovou zlost že hrůza naštvanej . Taky jsme tenkrát udělali úplnou hloupost,čím je člověk starší tak začíná na věci koukat jinač mno.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Znate tuto osobu nekdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina