Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Znate tuto osobu nekdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
mafiik je teď offline  mafiik
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 12:15   Citovat  

noo kdyz uz se teda vsichni tak sverujete, tak pridam taky svoju trosku...jeste ted se stydim Se stydím Se stydím Se stydím Se stydím

scenar podobnej...byli sme mladi (aspon je to na co svest)...poflakovali sme se s kamosama venku a taky nas stopl takovej pricmoudlenec, ze jesi nechcem N8310, te dobe to byla pecka, jeste se to u nas ani neprodavalo, kde to asi vzal Cooo??? Cooo??? no to sme nak neresili HaHaaa HaHaaa no ale samozrejme to melo hacek, ze mi mu dame svoje mobily a on nam to vymeni....vecer sme meli domluvenou schuzku, s tim ze nam da nakej navic, ze si jak pak prodame ale at mu donesem jeste naky love Tak to koukám! Tak to koukám! jak rekl tak sme udelali Úsměv))) Ikdyz nam kamoska rikala ze to je blbost, my sme do toho sli Lucy Lucy no s tipanem sme se teda vecer sesli na benzince, dali sme mu mobili, on je odvezl (teda nakej jeho dalsi pricmoudlenec) jesi nejsou krakedeny, ze to jen overi a dovezi ty nase novy vysneny Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný pak sme tam jeste chvilu postavali, dali mu jeste asi 1500 a hodinky...pak zmizel i on Smutný Smutný svatoušek

nooo a bylo vymalovano, ale tak vidim ze sme nebyli zdaleka jediny cože cože ? HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mafiik je teď offline  mafiik
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 12:18   Citovat  

pak to jeste pokracovalo...doma sem samo nic nerek a sel rychle koupit jinej "stejnej" mobil...a narazil sem na dalsiho kokota naštvanej naštvanej naštvanej koupil sem "vytopenej mobil"...proste to nekomu padlo do vany nebo tak...v praxi to vypadalo tak, ze pri psani SMSky se tak trikrat vypl! Mel stesti ze dyz sem si to zkousel, tak to jak na svinu jelo...tako to byla takova tresnicka jeste
   Návrat  
blejzin je teď offline  blejzin
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 13:14   Citovat  

taky hustě Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
moose je teď offline  moose
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 15:05   Citovat  

mafiik: mno tak to je ale hodne drsny Úsměv

me s kamaradem chtel jednou k večíru malej přičoudenec prodat mobil za 200,- bylo to nejaky stary padlo, ale kamoš ho chtel pro mamku domu... meetallll nicmene to dopadlo tak že mu dal prachy, kluk mu dal mobila, a jelikož tma byl na kole tak se rychle rozjel pryč, kámoš se kouk na mobil, zmáčknul ho a ten se rozloup Velmi šťastný proste ho endal ani vyzkoušet, takže sprinty za capartem na kole, ja na něj este zařval neco jako: chlapečku, počkej, tohle se nedělá !! KO Velmi šťastný ( hustej hlod v ty situaci Velmi šťastný ) no chytli sme ho za zadni ram na kole, kterej se utrh a my spadli do blata Velmi šťastný ale on aspon spadnul, takže sme ho zvedli a on začal: hej co delas, znaš tohohle (prohodil nejaky jmeno) ?? kamoš: jo toho ja znam, co jako ? a malej cigo : a znáš tohohle ? to je velkej borec ! kámoš: s tim hraju hokej... malej capart zklapnul, vysolil prachy a my šli dál na kalbu jak prasatka Úsměv dodnes tomu říkáme dežostory Úsměv adocela se řepíme dyž si vzpomenem Úsměv
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 16:07   Citovat  

Hoši tady je to jak někde v Bravíčku pořádnej výtlem Hustý no, ale snad jste se aspoň poučili... Mrk
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 19:25   Citovat  

taky sme s kamosem vecer potkali cigana, stali sme na zastavce tak sme meli cas a vyslechli si ho, a on jakej je chudak pořádnej výtlem , a jak je ze slovenska, a jak tady pracuje pořádnej výtlem a jak potrebuje zavolat domu rodine, ze prej chce 20 Kč, ze doma maj o nej strach pořádnej výtlem , nejsme zadna charita, kort kdyz je to cernej, NE sam mam malo, a on jaj prej a 10 kč na pivo (najednou uz se ridina asi nebala pořádnej výtlem ), rikam me taky nikdo prachy nedava, prej cigaro, nekourime, nechapu tuhle drzost prijit a ric si o prachy, na prvni pohled vidim ze praci este nepotkal, tahl z nej chlast, byl to cigan (jako nedal bych tu dvacku ani bilimu), jinak s tima mobilama, pred vic jak 2-ma rokama sem takle koupil od takovech pochybnejsich typu ze skoly za 200 nokii 3410 (tata ji ma dodnes) prej nalezena pořádnej výtlem (nevim mozna jo), a blbe se necejtim, kdybych ji nekoupil ja koupil by ji nekdo jinej, a ten typ co ji ztratil by ji stejne nedostal, tak co ne
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 19:45   Citovat  

jednou si tak na benzince foukam gumy na aute a dosel nejakej cigos ze pry mam peknou karu a takovy ty keci.ja na nej co chce a on jestli nechci kameru za litr?tak mu rikam -ukaz.tak na ni cumim a ten smejd me chtel strelit nejakej kus plastu co vzdalene pripominalo kameru.tak jsem si sundal ksiltovku a podrbal se na sve pekne vyholene hlave.cigos mrkl na hlavu,pak na potetovanou ruku a pak jeste niz kde uz jsem drzel mou peknou bejzbolku.cigos ani nemrkl a ze pry to myslel ze srandy a ze uz radsi pujde Velmi šťastný (ceho se asi lekl?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 19:49   Citovat  

Hej jednou jsem jel z tréninku .... bylo mi tak 19 ... bože to už je let ....... mno stojím na zastávce a čekám na socku. Přijde takovej malej klučina tak 11 mu mohlo bejt a říká. Jaj more nemáš cígo .... a já starej vtipálek na něj jaj more a vypadám jak pojízdná trafika bo co .... a von na mě.....si gadžo nějakejdrzej chceš přes držku ...... a já tak to zkus ...no a za mnou stáli jeho 3 bráchové, kterejm bylo tak 16 - 18 ..... no byl sem rád, že jsem to rozdejchal jen s monoklama a roztrhlou hubou a nakopanejma žebrama ... HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 19:52   Citovat  

zyx napsal:
jednou si tak na benzince foukam gumy na aute a dosel nejakej cigos ze pry mam peknou karu a takovy ty keci.ja na nej co chce a on jestli nechci kameru za litr?tak mu rikam -ukaz.tak na ni cumim a ten smejd me chtel strelit nejakej kus plastu co vzdalene pripominalo kameru.tak jsem si sundal ksiltovku a podrbal se na sve pekne vyholene hlave.cigos mrkl na hlavu,pak na potetovanou ruku a pak jeste niz kde uz jsem drzel mou peknou bejzbolku.cigos ani nemrkl a ze pry to myslel ze srandy a ze uz radsi pujde Velmi šťastný (ceho se asi lekl?

to je úplně jasný .... hnulo se v něm svědomí ....
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 19:56   Citovat  

zyx napsal:
těch gum co jsi foukal? Je to tam.
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 20:03   Citovat  

lidi to je hustý.. alespoň je vidět, jak jsme poučeni životem.. je to dobrý a že si teď dáváme mnohem většího majzla..akorát teď cpem prachy lidem, kteří okrádaj lidi legálně.. daně, hypotéky, úvěry, těch úroků, všechny možný poplatky (za doktora, to mě fakt s**e naštvanej , to muže byt jen u nás..).. no hruza.. no ne?? Jinak už nebudeme plnit diskuzi mimo téma.. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 20:03   Citovat  

zyx napsal:

zadnej cigos, rooooooooooooom je to, ku a rooooooooooooooooooom, vy rasisti pořádnej výtlem muhehe
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 20:05   Citovat  

ZYX: hehe,to musel bejt dobrej pohled Velmi šťastný OK

CRXMANN: Jaj mno to naštve,to je cigánskej způsob česného souboje 3 na jednoho :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): . Vždycky se snažej nějak vyprovokovat,ať mají záminku se do tebe pustit to mi hlava nebere , mě jednou říkali že prej i smrdím muhehe I když mě to štvalo,strach mě nedal otevřít hubu,takoví ponížení :hehe: chjo
   Návrat  

zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 20:08   Citovat  

HonDan napsal:
zadnej cigos, rooooooooooooom je to, ku a rooooooooooooooooooom, vy rasisti pořádnej výtlem muhehe
rom????čo to žere?? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2007 , 20:13   Citovat  

zyx napsal:
rom????čo to žere?? pořádnej výtlem

no treba me to zere jenom jak to vidim, jak to dejcha cistej vuduch
   Návrat  
moose je teď offline  moose
PříspěvekZaslal: 22.12.2007 , 12:53   Citovat  

nahodou dobry storky tady Úsměv 665+1 by mohl říct jak okradla čmoudka jeho kamarada... pokud si to nepletu Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Znate tuto osobu nekdo?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina