Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vzhled fóra
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 16
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 14:53   Citovat  

majkl_l napsal:
jako já si nemůžu každopádně pomoct, ale strašně mne tluče třeba i po odeslání příspěvku - píšu na světlym, dám odeslat a krása - tmavý a pak prásk, zase bílý pozadí.. mi neříkejte, že jsem jedinej, komu to drásá oči Smutný

EDIT: pokud někdo viděl příspěvek před úpravou, tak se omlouvám.. došlo ke "sprostému" překlepu

Slíbil jsem, že se každým podnětem budem zaobírat, ale promiň, tebe konkrétně beru jako absolutní extrém, podmínky za kterých prohlížíš internet jsou vážně oproti drtivé většině mimo a myslím že je tudíž naprostý nesmysl kvůli tomu dělat změny. Promiň, extrémy pokrýt zkrátka nedokážem. Možná až se jednou budem nudit, tak vytvoříme další vizuál pro noční ptáky jako jsi ty, ale do té doby se myslím z tohoto pohledu nic měnit nebude, musíme se zkrátka podřídit většině. Díky za tvé postřehy, ale myslím že konkrétně na toto téma jsi zde napsal již mnoho přízpěvků a dál to omýlat nemá cenu. Nejsme slepí, přečetli jsme si tvé stížnosti na toto téma a zhodnotíme je, ale již to dál prosím neřeš, je to jak zaseknutá deska. Dík za pochopení.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 15:46   Citovat  

kojak napsal:
Tak jsem to včera zkoušel zaplá televize jinak tma a oči mne neboleli, čučel jsem dotoho tak 4 hodiny, pak jsem zapl mobil a čtu si na něm i bez TV a taky mne oči neboleli. Tak bych asi hledal chybu v tvém nastavení obrazu.
tak jsem asi divnej, tak pardon mno Smutný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 19:35   Citovat  

Pomalinku si zvykám ale stejně to sou omalovánky:-)
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 19:43   Citovat  

Kdy zmizej ty klucí z armagedonu na hlavní stránce:-)
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 19:45   Citovat  

Marfi napsal:
Kdy zmizej ty klucí z armagedonu na hlavní stránce:-)
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 20:16   Citovat  

kojak napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Tak za tohle tam budou až do HD, kdy je vystřídá jiná armagedonská fotka, zvoucí na HD Je to tam. Je to tam. Je to tam. naštvanej naštvanej Hihi kiss me
   Návrat  
hetzer je teď offline  hetzer
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:08   Citovat  

jde nejak prepnout na stary vzhled? tohle je prisernost nejvetsiho kalibru Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:10   Citovat  

dobře natvrdo... OK
ale faktem je, že já bych taky uvítal možnost přepínání vzhledů... (tak jsme dva Mrk )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:12   Citovat  

majkl_l napsal:
dobře natvrdo... OK
ale faktem je, že já bych taky uvítal možnost přepínání vzhledů... (tak jsme dva Mrk )

můžeš se zapojit do procesu, jestli máš volnejch tak 200 hodin, tak není problém se domluvit...jistě by to lidi uvítali
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:15   Citovat  

jsem doma na neschopence, dělám kulový, spim nebo si hraju na počítači.. zasvěť mne a já se pokusím o maximum... moje ICQ máš v ikonce, stačí napsat nebo mi pošli po PM číslo na pevnou - alespoň se ty volný minuty nějak zužitkujou Velmi šťastný nebo google talk, případně ten hnusnej Skype...
je mi to šumák, ale rád něco pro forum udělám... klidně nejen původní, ale i tmavej vzhled...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:23   Citovat  

majkl_l napsal:
jsem doma na neschopence, dělám kulový, spim nebo si hraju na počítači.. zasvěť mne a já se pokusím o maximum... moje ICQ máš v ikonce, stačí napsat nebo mi pošli po PM číslo na pevnou - alespoň se ty volný minuty nějak zužitkujou Velmi šťastný nebo google talk, případně ten hnusnej Skype...
je mi to šumák, ale rád něco pro forum udělám... klidně nejen původní, ale i tmavej vzhled...

A umíš pracovat v grafických programech jako je Photoshop apod.? Dokážeš nadesignovat veškeré grafické prvky?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:25   Citovat  

co není, může být, alespoň mi ta neschopenka něco dá a něco se naučím Mrk případně někde nasosám nějaký rady a návody
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:32   Citovat  

majkl_l napsal:
co není, může být, alespoň mi ta neschopenka něco dá a něco se naučím Mrk případně někde nasosám nějaký rady a návody

promiň, teď jsem se nasmál Velmi šťastný Nevím jaký máš představy o zvládnutí grafických programů a grafiky obecně, ale zapomeň na to, že by ti na to stačila i měsíční neschopenka Velmi šťastný Jestli neumíš vůbec nic, pak nemá ceu se o tom ani bavit, to je prostě holý fakt...jen základy ti zaberou vešketou neschopenku. Ale tak jestli máš skutečně chuť, tak si nainstaluj třeba Photoshop - doporučím jednoznačně verzi CS4 - zkus se v něm začít učit tvořit. Osvoj si ho, projdi si možnosti, funkce, efekty, co se jak dělá a zkus si nadesignovat části fóra tak jak je vidíš - třeba ty ikonky tady kolem přízpěvků... Tím bych začal, hm? Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 21:35   Citovat  

ok, zkusím...
BTW: lepší EN nebo CS erze?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:17   Citovat  

majkl_l napsal:
ok, zkusím...
BTW: lepší EN nebo CS erze?

To už nechám na tobě...já osobně bych doporučil spíš CS, abys tomu lépe porozuměl...výukové programy se dají sehnat na internetu již i v češtině...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:19   Citovat  

koukal jsem po extended verzi... doufám, že tam nebudou velký rozdíly, kdybych chtěl případně něco konzultit, jinak ty výukáče máš někde nalinkovaný? že bych na ně juknul? THX Mrk
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:32   Citovat  

Sopťa to si slušně naběh koukám pořádnej výtlem

majkl_le zapomeň na to, že bys mohl pomoci s designem, to je upe nesmysl. Já dělám s fotošopem přes 10 let a na design Sopťovy kvality (který se tím žíví, tzn. je profesionál) nemám šanci dosáhnout.

Navíc grafika je jedna věc a druhá, ještě horší, je věc programování. Netvrdím, že tento web není tabulkové zvěrstvo, ale to už je phpbb samotné v základu.

Navíc to naše je tak překopané, že by člověku nepomohla ani znalost phpbb samotného.

K otázce návratnosti ke starému vzhledu formou šablony: ano, já osobně jsem nad tím dnes přemýšlel, když jsem škádlil 665+1 na ICQ ... jenže ouha je v tom, že je jsou tu některé prvky navíc, které by se musely doupravit a na to není čas, protože pro pár lidí se to fakt nevyplatí, páč nejsme usmolení blogeři, co příjdou ve 14h ze školy a kopou se do zadnice.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:36   Citovat  

mno Davere, myslím si, žes to vystihl.. každopádně já už hodně dlouho přemejšlím nad tím, že se tím začnu zabejvat a vzhledem k tomu, že jsem doteď neměl pádný důvod, tak tohle forum pro mne už pádný důvod je...
jinak s tím návratem - koukal jsem třeba že v garáži (ano vím, že se říkalo, že garáž není dodělaná) jsou třeba čudly (ikonky) přidat sprint, přidat úpravy, moje auto a tak.... tak že jsou postaru...
mno a teda možnost volby toho vzhledu? nevím jak moc je to náročný, ale co by bylo potřeba udělat pro to, aby sse to v profilu dalo volit a podle toho se mi zobrazovala buď stará nebo nová verze?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:41   Citovat  

Dyť to píšu .. nová verze není zdaleka dodělaná a stará by se musela doupravit ... jak by ses rozhodl ty ? Vyprdnul by ses na dodělání nového vzhledu a pro 4 lidi nechal x hodin úpravou starého nebo bys čas věnoval vzhledu, který se líbí drtivé většině + rozvíjel web dále ? ... odpověz si sám
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 22:55   Citovat  

dodělal nový a pak až by to běželo, přemejšlel nad starym...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2009 , 23:09   Citovat  

Až doděláme nový, tak ten starý už si nebude nikdo pamatovat HaHaaa ... ono totiž tento web není konečná věc ... stále je mnoho sekcí, které je potřeba vylepšit a některé vůbec vyrobit ... máme spousty plánů ... přece byste sakra nechtěli aby to tu bylo furt stejný naštvanej
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 4:01   Citovat  

ten člověk je blázen pifko zavřete ho někam pořádnej výtlem

majku ty seš moje oranžová noční můra Velmi šťastný

ještě vod tebe přečtu někdy slovo vzhled, oranžová nebo styl, tak už ti zbydou jen ty oranžový fora Úsměv snad tomu rozumíš . a věř, že to myslim vážně Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 5:21   Citovat  

tu oran... barvu nechápu to mi hlava nebere
mno.. asi jsem nějakej divnej, ale nějak tomu nerozumím... asi SZ čéče nebo ICiQ přátele fakt teď nějak nestíhám Se stydím
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 10:52   Citovat  

Ja porad nechapu ten text slouzici pro navrat do seznamu diskutovanych temat, kdyz si nejake otevru a chci se pak vratit na hlavni stranku diskuze.
Jde o "Obsah tématu", nevim, co to je, obsah prece obsahuje nejake mnozstvi, takze tezko pujde o obsah temaTU ale treba temaT, ale i to zni cesky hrozne.
Rikal jsem to tu uz jednou ale zaniklo to, tak jsem psal 665+1 SZ a trochu jsme to probrali, chtel po mne navrhy cim to nahradit a napsal jsem mu jich vazne dost (kombinace jako Zpet k seznamu temat, Obsah diskuze atd. atd. atd.), ale pak se neozval vubec. No, asi to nikomu nevadi, co je to za nesmysl.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 11:09   Citovat  

Bully napsal:
Ja porad nechapu ten text slouzici pro navrat do seznamu diskutovanych temat, kdyz si nejake otevru a chci se pak vratit na hlavni stranku diskuze.
Jde o "Obsah tématu", nevim, co to je, obsah prece obsahuje nejake mnozstvi, takze tezko pujde o obsah temaTU ale treba temaT, ale i to zni cesky hrozne.
Rikal jsem to tu uz jednou ale zaniklo to, tak jsem psal 665+1 SZ a trochu jsme to probrali, chtel po mne navrhy cim to nahradit a napsal jsem mu jich vazne dost (kombinace jako Zpet k seznamu temat, Obsah diskuze atd. atd. atd.), ale pak se neozval vubec. No, asi to nikomu nevadi, co je to za nesmysl.

ja byl u rodiny na svátkach čoveče Úsměv Ten nápis tam patří k hlavičce u výpisu tématu - označuje, kde právě jsi. Pokud si proklikas ostatni části jako je Album, Články, tak bys to měl pochopit Úsměv Když to vezmu od shora, tak struktura je: Sekce -> kategorie -> forum -> téma -> příspěvěk. Uznavam, že je zavadějicí odkaz pro návrat. Ale dal jsem ho tam pro zrychlení ovládání.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 11:57   Citovat  

Jo já souhlasím s Bullym. Už jsem to říkal 665+1, chybí mi tam tzv. drobky, což je posloupná navigace, jako bývala dříve, to mi dost chybí a teď koukám, že nejen mě ... zkusím to s klukama probrat je to dobrý
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 12:00   Citovat  

me se ten vzhled zamlouvá dobře vy Velmi šťastný pifko
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 12:27   Citovat  

No, na začátek musím tvůrce pochválit, dalo asi opravdu spousty hodin práce.
Profi udělaný web, žádné samodoma ze šablon.

Jen bych měl pár připomínek, většinou detaily, kterých jsem si všiml, třeba nikomu jinému nevadí, nechci prudit. Se stydím

Obr. 123 - seznam nových témat vs. seznam článků
Nešlo by písmo v seznamu článků trochu zmenšit? Je to dost velký rozdíl, kór když na to člověk kouká na nějakým netbooku.

Obr. 234 a 345 - jak to nazvat? menu nad a pod příspěvky
Na obrazcích bíle orámováno, nešlo by jedno (to horní, nebo to dolní) udělat jednodušší?

Zhruba 1/2 času koukám na fórum na 17" monitoru, zbylou polovinu dělím mezi netbook a mobil. Na netbooku se to dá, ale na mobilu je to zvěrstvo (což neberu jako důležité, primárně jsou weby určeny na prohlížení v počítačích, že Velmi šťastný )

123.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
123.JPG, 79.45 kB

234.JPG

234.JPG, 62.19 kB

345.JPG

345.JPG, 66.8 kB
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 12:32   Citovat  

vidíš to a mne to na mobilu vyhovuje víc jak původní fórum, jinak mám jen notebok takže s velkým monitorem nemohu soudit
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 12:56  Naposledy upravil 665+1 dne 27.12.2009 , 13:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ExEricss napsal:
No, na začátek musím tvůrce pochválit, dalo asi opravdu spousty hodin práce.
Profi udělaný web, žádné samodoma ze šablon.

Jen bych měl pár připomínek, většinou detaily, kterých jsem si všiml, třeba nikomu jinému nevadí, nechci prudit. Se stydím

Obr. 123 - seznam nových témat vs. seznam článků
Nešlo by písmo v seznamu článků trochu zmenšit? Je to dost velký rozdíl, kór když na to člověk kouká na nějakým netbooku.

Obr. 234 a 345 - jak to nazvat? menu nad a pod příspěvky
Na obrazcích bíle orámováno, nešlo by jedno (to horní, nebo to dolní) udělat jednodušší?

Zhruba 1/2 času koukám na fórum na 17" monitoru, zbylou polovinu dělím mezi netbook a mobil. Na netbooku se to dá, ale na mobilu je to zvěrstvo (což neberu jako důležité, primárně jsou weby určeny na prohlížení v počítačích, že Velmi šťastný )

1) to písmo bylo menší, ale testeři chtěli zvětšit Úsměv
2) hlavička navigační, funční = stejná nahoře a dole. někdě mam ještě chyby, ale to opravuju. rozměr je uplně minimalní, co šel udělat na vyšku. a tenhle objekt tam musí byt Úsměv
3) super, že jsi dal obrázky a nemluvíš o oranžový barvě pifko člověk hned ví, o čem píšeš
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vzhled fóra
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina