Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Protestní jízda Prahou 30.1.2010 proti buzeraci motoristů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:23   Citovat  

zviratko napsal:
M@jk: z toho textu mam pocit ze jsi na tom stejne jako ja, jen jsi to nepochopil.. a nebo je na me uz moc pozde, omlouvam se

Ostatni: ja taky jezdim 70. Clonitko dolu, tempomat, klickovat mezi ovcema co jedou na dalnici 50. Ale proc mam mit tohle zapotrebi proboha??? Me neprijde normalni porusovat zakony, ale v tomhle pripade je obcanska neposlusnost na miste a nutna abych si mohl sam sebe vazit. Kdybych jel na vyjezdu z prahy 50 tak si budu pripadat jako kkt... takze nejsem kkt, ale jsem v ocich ovcana zlocinec.

P.S. co je na slove kkt vulgarniho? Úsměv

mozna kdyby se ceskej tupej , blbej ridic nechoval jak tady nekteri borci pisou tak se tohle nedeje..sem z J.cech a kdyz vidim tady v Pze co predvadi nektera to snad ne tak si tukam na hlavu..bych je nechal jezdit 20kou pitomce!

a pak byste mohli bulet pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:24   Citovat  

zviratko napsal:
M@jk: z toho textu mam pocit ze jsi na tom stejne jako ja, jen jsi to nepochopil.. a nebo je na me uz moc pozde, omlouvam se

Ostatni: ja taky jezdim 70. Clonitko dolu, tempomat, klickovat mezi ovcema co jedou na dalnici 50. Ale proc mam mit tohle zapotrebi proboha??? Me neprijde normalni porusovat zakony, ale v tomhle pripade je obcanska neposlusnost na miste a nutna abych si mohl sam sebe vazit. Kdybych jel na vyjezdu z prahy 50 tak si budu pripadat jako kkt... takze nejsem kkt, ale jsem v ocich ovcana zlocinec.

Ahoj,

pochopil jsem Vás. Jen mi přijde lepší, se jako národ zamyslet a zaměřit jiným směrem a tak protestovat ... přátele
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:25   Citovat  

zviratko napsal:

Tady na fóru se snaží udržet jistou kulturu vyjadřování, takže kkt - víme všichni co to znamená. Proto to tady nemá co dělat. Stejn jako by jsi napsal ko..t a pod. Zvol raději jiné slovo... Mrk

Snad si za to nevysloužím pokárání, kartu, nabo banán cože cože ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:27   Citovat  

bordel napsal:
Jasny... Jeden udelal, takze vina je na vsechny co to delaji HaHaaa

no nevim proc ,ale mam pocit ze ten odstavny pruh je tam z jineho duvodu nez aby nekteri IQ tykve v nem predjizdeli a pak se zarazovali a ohrozovali nekoho kdo jede jako NORMALNI clovek a ne uplny ......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:29   Citovat  

Přesně tak Velmi šťastný
Co máte co dělat v odstavným pruhu sakr. Hned bych se ti tam trochu přifařil aby se nedalo projet. Velmi šťastný
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:31   Citovat  

Pozor lide, nesklouzni k moralizovani Chápeš! HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:31   Citovat  

alicante napsal:
Pozor lide, nesklouzni k moralizovani Chápeš! HaHaaa

jenze tupost tehle lidi pak taky treba zapricinuje to nad cim ted tady lamou ruce a buli šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:32   Citovat  

ExEricss napsal:
... Co máte co dělat v odstavným pruhu sakr. Hned bych se ti tam trochu přifařil aby se nedalo projet. Velmi šťastný

To situaci moc pomuze .. je to dobrý pořádnej výtlem zmatenej
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:33   Citovat  

bordel napsal:
Jasny... Jeden udelal, takze vina je na vsechny co to delaji HaHaaa

myslím, že tohle je zrovna dost nebezpečnej manévr. vsadim se, že o tobě nikdo neví, kdo čumí do pravýho zrcátka, když jede v pravém pruhu... jedna neočekávaná akce a problém je na světe... ale každy svého štestí strůjce, horší je, že to štěstí tímhle přitroublým manévrem můžeš vzít někomu jinému.

Je tam 50? Tak jedu 50. Nelíbí se mi to, okay, protestuju, ale pořád bych tam měl jet 50. tohle zrovna neni buzerace, i když důvod je úsměvnej. mě rozčilujou jiný věci a tza ty bych šel klidně někam cinkat.. takže pokud vás to tak trápí, jděte do toho:) (tím ze sebe nechci dělat svatouška ohledně dodržování rychlostí - teda, mimo obec)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:34  Naposledy upravil ExEricss dne 26.1.2010 , 1:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zase z toho nedělejte kovbojku. Já bych mu to tam nehodil na štorc, nevytáhnul majáky a z kufru nafukovacího Simíra, to bych tam pak taky mohl zůstat sám...
Lehce mu naznačit, ať se souká za mně... ne přede mě Velmi šťastný Jó když na to hodí bobek.. jeho věc, já si kvůli němu zvyšovat krevní tlak nebudu Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:34  Naposledy upravil Hlavator dne 26.1.2010 , 1:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jvkgrifone napsal:
myslím, že tohle je zrovna dost nebezpečnej manévr. vsadim se, že o tobě nikdo neví, kdo čumí do pravýho zrcátka, když jede v pravém pruhu... jedna neočekávaná akce a problém je na světe... ale každy svého štestí strůjce, horší je, že to štěstí tímhle přitroublým manévrem můžeš vzít někomu jinému.

ano..vim o cem mluvis.. přátele taky nekdo kdo premysli je to dobrý

ono jezdit jako dement umi kazdej..ale trochu zapremyslet za volantem a chovat se slusne a podle predpisu to uz ne...to uz budem radeji clonitkovat a myskovat KO

edit: a protestovat pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:36   Citovat  

jvkgrifone: a to ja i klidne v obci.. trebas Plzen kolem 3 hod vnoci? Nikde ani zivacka a pokud jedu trebas po Rokycanske, tak 50 fakt nejedu.. To same vecer v Praze..jsou mista kde proste cloveka nepotkas (obchvat) a jet 50 je za trest.. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:37   Citovat  

Az dobuduju Vlci doupe, zamknu se a uz nikdy nevylezu mezi ty zle lidi .. zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:38   Citovat  

Dáš mi svý autí? Je to tam.
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:39   Citovat  

alicante napsal:
Az dobuduju Vlci doupe, zamknu se a uz nikdy nevylezu mezi ty zle lidi .. zmatenej

neděláš v marketingu?Velmi šťastný to jsou kydy pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:40   Citovat  

gizmi napsal:
jvkgrifone: a to ja i klidne v obci.. trebas Plzen kolem 3 hod vnoci? Nikde ani zivacka a pokud jedu trebas po Rokycanske, tak 50 fakt nejedu.. To same vecer v Praze..jsou mista kde proste cloveka nepotkas (obchvat) a jet 50 je za trest.. Mrk

Důvod?Proto ta pravidla jsou, že? Aby se porušovala a pak se lidé diví, že jsou omezováni ... ale pokud tak činíš s vědomím, že za to budeš odpovědný, tudíž, že riskuješ postih, pak to beru. Nejsem svatoušek, ale dost lidí mne zná, že se snažím jezdit v klidu a občas mi jebne v kouli ... třeba JVK Grifone Mrk Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:41   Citovat  

alicante napsal:

vis co sem minule zazil od tech zlych lidi..vytroubil me na 90ce,ze jedu jen 90 a kdyz me predjizdel tak si tukal na celo aby mi ukazal jaky sem pitomec HaHaaa pořádnej výtlem Velmi šťastný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:41   Citovat  

me vic nez padesatka stvou treba ty blby bioprimesy, bioethanol do benzinu. Benzin je jen draszi, neni ekologictejsi a je min kvalitni (neda se dlouhodobe skladovat, pusobi korozivne na hlinik apod.). Na tom asi nekdo taky vydelava. Jinak s ostatnima problemama je to tak. Spousta lidi cumi na tachometr, misto toho aby jeli v klidu bez stresu a cumeli do zrcatek.
   Návrat  
zviratko je teď offline  zviratko
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:43   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,

pochopil jsem Vás. Jen mi přijde lepší, se jako národ zamyslet a zaměřit jiným směrem a tak protestovat ... :dobry:

O to se ale presne snazim... ono je jedno, kterym smerem se to vyda, a jestli moje iniciativa vyzni do ztracena, par lidi se mozna zvedne. A zvednou se i priste a zvedne se jich vic... alespon doufam, protoze jinak je tenhle stat v haji :(
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:44   Citovat  

Pravdu máš... Je dokázáno, že tam kde jsou kamery a radary je více nehod než tam kde nejsou.... Jenže ta jižní spojka, to bývalo zvěrstvo, vždyť se tam lítalo rychlejc jak na dálnici...

A o ekologickém přínosu biopříměsí se nemá cenu bavit...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:48   Citovat  

Hlavator napsal:
mozna kdyby se ceskej tupej , blbej ridic nechoval jak tady nekteri borci pisou tak se tohle nedeje..sem z J.cech a kdyz vidim tady v Pze co predvadi nektera :mlcim: tak si tukam na hlavu..bych je nechal jezdit 20kou pitomce!

a pak byste mohli bulet :vytlem:

Ano, muzeme si za to sami a je to presne o tom co tady oba cteme... Ale staci si polozit otazku, proc ma nekdo zapotrebi treba predjizdet odstavnym pruhem? Lidi jezdi jak prasata protoze se nastvou, adrenalin zapracuje... bum, pak z toho jsou prusvihy. Reseni neni vic represe (to nepomuze, jak vidime na silnicich), ale vychovat lidi tak aby treba uhli i pokud ten za nimi jede vice nez by mel, aby premysleli a nejezdili v levem pruhu na dalnici 100 kdyz nepredjizdi... vsichni asi vime, jake to je kdyz clovek hodne hodne pospicha...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:49   Citovat  

Hlavator napsal:
vis co sem minule zazil od tech zlych lidi..vytroubil me na 90ce,ze jedu jen 90 a kdyz me predjizdel tak si tukal na celo aby mi ukazal jaky sem pitomec HaHaaa pořádnej výtlem Velmi šťastný
vis, pokud nespecham, tak jsem se naucil kdyz se na me nekdo nalepi uhnout ke strane a pustit ho ikdyz ma plnou caru..a ver ze hodne lidi to oceni Mrk Me to nestoji nic a on at se klidne nekde vymazne Mrk A kdyz mu jeste das blinkrik, tabo ho probliknes varovnejma at jede, no proste dokonalost.. Mrk Na druhou stranu pokud nekdo chce jet predpisove, tak zasadne rikam at neprekazi v rychlem pruhu.. Mrk viz obcas potkam vidlaka z vesnice co jede 50 na 70tce na magistrale v levem pruhu..za to bych vrazdil Hihi Ikdyz to se nyni nebude stavat diky te 50tce, takze pohodaaaa HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:56   Citovat  

gizmi napsal:
.. viz obcas potkam vidlaka z vesnice co jede 50 na 70tce na magistrale v levem pruhu..za to bych vrazdil Hihi Ikdyz to se nyni nebude stavat diky te 50tce, takze pohodaaaa HaHaaa

Jo, gizmi pravdu diz, ale on odted pojede 30 na 50tce .. pořádnej výtlem

Ze si lidi tukaji na celo wc uz jsem parkrat zazil, presto si dal v klidu jedu svym snecim tempem šuk - ma to sve vyhody - stezi kdy dostanu pokutu za rychlou jizdu a usetrim na spotrebe sveho mastodontniho motoru. Doporucuji je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 1:58   Citovat  

zviratko napsal:
Reseni neni vic represe....

Je...Jak na co tedy.... Policajti mě staví jestli 3X do roka? Kolikrát denně potkáte na ulici policajty (to když jedou na oběd se nepočítá) Když mi během několika týdnů dají opakovaně pokutu za pásy, tak je asi začnu používat (jinak sem asi trotl, a měl bych se vrátit na svoji rodnou planetu) To samé s rychlostí. Ale až se začne postihovat a pokutovat nebezpečná jízda a další... To bude zajímavý...

Fajn, občas si nevezmu pás, občas nejedu na 50 50, na 90 90 atd.. Vím, že tím porušuji zákon. A vím, že mě za to Policie může postihovat . Vím to a souhlasím s tím. Toto riziko podstupuji vědomně. A proto víc policistů, víc kontrol, radarů a dražší pokuty. A až budeme jezdit předpisově, tak nám ti policisté, radary a značky vadit nebudou... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 2:02   Citovat  

ExEricss napsal:
Je...Jak na co tedy.... Policajti mě staví jestli 3X do roka? Kolikrát denně potkáte na ulici policajty (to když jedou na oběd se nepočítá) Když mi během několika týdnů dají pokutu za pásy, tak je začnu používat (jinak sem asi trotl, a měl bych se vrátit na svoji rodnou planetu) To samé s rychlostí. Ale až se začne postihovat a pokutovat nebezpečná jízda... To bude zajímavý...

Fajn, občas si nevezmu pás, občas nejedu na 50 50, na 90 90 atd.. Vím, že tím porušuji zákon. A vím, že mě za to Policie může postihovat . Vím to a souhlasím s tím. Toto riziko podstupuji vědomně. A proto víc policistů, víc kontrol, radarů a dražší pokuty. A až budeme jezdit předpisově, tak nám ti policisté, radary a značky vadit nebudou... :)

az policie bude pouzivat zakon s rozumem a tam kde je potreba, tak to bude tak jak rikas. Totiz zakon je obecnej a je na lidech, aby ho aplikovali nejak smysluplne a ne treba merit pred ceduli konec obce. Ja nemam problem s policii, stavej me 2x za 2 roky (obvykle behem jednoho tydne :D) a vetsinou jezdim dle predpisu nebo tesne nad nima. Ale vim, ze svoji jizdou nikoho neohrozuju, ale presto jsem byl taky potrestanej dost nefer zpusobem. Represe neni reseni, musi se premejslet trochu vic nez takle jednoduse, videt dal nez na spicku nosu. Represe tak maximalne pro ty hovada nejtvrdsiho kalibru. Ale pokud je postizenej systemem slusnej ridic, tak je ten system spatnej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 2:18   Citovat  

Ale pokud je postizenej systemem slusnej ridic, tak je ten system spatnej.

Slušnej řidič počítám dodržuje předpisy dle zákona, tudíž by neměl být za cokoli postižitelnej. No jo teorie.
PČR má možnost nahlídnou do karty řidiče. Pak má taky možnost udělit pokutu např. za překročení rychlosti v určitém zákonem daném rozmezí. Nemáš záznam, fajn, pokud to není nic vážnýho, dá se to řešit i domluvou. Kuk do karty hele, ten samej přestupek za posledního půl roku potřetí - ááá pán je stálej zákazník, máte to i s bonusem, jdeme na max. možnou výši pokuty. Jsi sprostý, neposloucháš? Opravdu musí policajt něco říkat třeba 3x, když by to mělo stačit jednou?(V minulém režimu normální člověk když potkal policajta tak radši odbočil jinam, nebo přešel na druhej chodník. Strach, nebo respekt? Ti dávali příkazy pouze jednou...) Tak teda jdeme kontrolovat výbavu, doklady, alkohol...

Já prozatím zjišťuju, že se vyplatí být slušný, dělám co se po mě chce, přitom se snažím omluvit - vymluvit spáchaný přestupek a doufám, že polda bude mít rozum, nebo bude hodnej a nedá mi full size pokutu. Když to dobře dopadne (75 v dlouhopolsku v 10 večer, jeli za mnou s majákama. Tak sem hned zastavil a připravil sem si doklady. Dobrý večer, dobrej, vím, doklady nate Úsměv, ne nepil fouk.... to bude drahý... já teď tankoval mám u sebe poslední 200 kdyby něco... Hmmm to vám bude stačit... Jo díky... a příště pomalu... jasně... nashledanou... no to snad raději ne... polda se otočil pousmál a nechal mě žít Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 2:31  Naposledy upravil Bitkar dne 26.1.2010 , 2:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo to mas recht. Kdyz narazis na inteligentniho cajta, je to ok. Ale ne dycky to jde. Kdyz jsem dostal 2500 pokutu za 81kmh na konci obce, ktera ma 4 baraky a cedule je 30m od posledniho z nich, tak byl cajt taky rozumnej. Jenze meli chlapci akci proti motorkarum (asi se vsadili, kolik jich bude na ty rovince za obci zrychlovat driv, navic ja jel autem - asi nepoznaj motorku) a proste uz sem byl vyfocenej. A to byl ten spatnej system, nejakej chytrak jim to totiz takle naridil. Cajt rikal, ze s tim nemuze nic delat, ze ani nevi kde presne stojej, ze to je takle blbe. Byl vpohode, nebejt to akce, tak bych taky vyvazl lip a ne se rok strachovat jestli me zase nekde nacapou na necem podobnym. Stat se to, jsem bez papiru, by nebylo zrovna fer. Ale posledni dobou je to docela ok. Ja si na tohle az tak nestezuju. Uz dlouho jsem je nevidel stat na blbym miste. Vetsinou jsou to proflakly mista a fakt par km nad limit tolerujou. Jsou horsi problemy.
Spis se mi nelibi pronajimani radaru soukromyma firmama do rukou mestakum. To nema bejt biznis! Jednak bych to udelal tak, aby na tom obec nevydelavala (penize by si nemohla nechat) a nebo bych to udelal tak, ze si to obec musi sama radar koupit. Ne, aby na tom vydelavaly soukromy firmy! to je hodne spatnej system. Verte, ze tady tece penez dost a kolikrat i probiha "motivace" MP od pronajimatele, aby meril a vybral co nejvic. Oba tak vydelaj. No neni to super?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 2:36   Citovat  

ExEricss napsal:
Já prozatím zjišťuju, že se vyplatí být slušný, dělám co se po mě chce, přitom se snažím omluvit - vymluvit spáchaný přestupek a doufám, že polda bude mít rozum, nebo bude hodnej a nedá mi full size pokutu.

Pokud to dobre chapu tak se ti libilo jak meli prislusnici SNB respekt, protoze vse rikali jen jednou. Alespon jsi priznal barvu (jak paviani pozadi :)

Pokud dobre chapu tvuj pribeh s policii, tak policajt moc dobre vedel ze jsi bezpecnost a plynulost provozu neohrozil, proto ti dal 200. A tobe to prijde v poradku protoze to bylo "jen" 200. Mela to byt nula a predevsim to vubec nemel byt prestupek, pokud se tam da v klidu jezdit 70, tak tam ma byt 70. A pak trestat "full size" ty co to prekroci a tim opravdu pojedou nebezpecne.
   Návrat  
Algol je teď offline  Algol
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 9:22   Citovat  

Hele ovce, co tady chcete víc radarů, víc zákonů, víc fízlů, nechte si nainstalovat do ložnice kameru, aby orgán viděl, jestli třeba nepácháte domácí násilí...
Nechápu tyhle lidi, co pořád potřebují dohled od úředníka nad svou osobou, co nejsou schopní převzít zodpovědnost za své činy...
A mimochodem, jak se vám jezdí 50 na silnici dálničního typu, když vám buzeraparát tvrdí, že se tím sníží hlučnost? A zatím se chystá s nádobíčkem za bukem, aby mohl kasírovat...
Máte rádi restrikce, buzeraci a byrokracii? Tak pak je vám tady asi dobře...mě ovšem nikoliv!

Onehdáž předstoupil jakýsi ředitel městské policie před kameru a natvrdo prohlásil, že nechce cedule před měřením, protože NIC NEVYDĚLAJÍ...a to si dovolí ten obertrottel říct v TV...proč proboha okamžitě neletěl, ty radary jsou tam snad nainstalovaný kvůli prevenci a zlepšení plynulosti provozu, ne? Anebo se nám konečně někdo prořekl, aby i tupá česká ovce pochopila...jenomže ovce nechápe a dál bečí a chce víc radarů, víc fízlů, víc kontrol a vůbec, ovce chce, aby jí pořád někdo řídil život... KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 9:31   Citovat  

Jak už jsem psal...

Je to jedno s druhým... Tyto omezení a nařízení vznikají kvůli tomu, že je stále hodně takovejch, kteří si myslí, že když je demokracie, můzou si dělat co chtějí. A bohužel jich je stále ještě moc, a ti slušní na to budou doplácet.
Takže buďto se "hovádka" začnou chovat jak mají, nebo se ti obyčejní lidé naštvou a i za cenu toho, že si situaci sami ztíží, jim přistřihnou křidýlka.

Pokud se lidi budou chovat jako dobytek, musí jim stát za zadkem dráb s bičem. Bohužel.
Ohledně MP se nebudu vyhařovat... Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Protestní jízda Prahou 30.1.2010 proti buzeraci motoristů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina