Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Silniční daň pro všechny
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 22:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Hele... naštvanej naštvanej

těma úředníkama jsem myslel politiky apod. vykastrovaný bejky, klasický úředníci co mají průměrný plat jsem nemyslel, ty mají svou práci i když tomu taky kolikrát nerozumí Úsměv ale to neni tvůj případ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 23:00   Citovat  

hondamens napsal:
těma úředníkama jsem myslel politiky apod. vykastrovaný bejky, klasický úředníci co mají průměrný plat jsem nemyslel, ty mají svou práci i když tomu taky kolikrát nerozumí Úsměv ale to neni tvůj případ

No proto... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2010 , 23:03   Citovat  

Bully napsal:
A taky ceny jsou uplne jinde. Ne co se tyka treba televizoru nebo aut, co kupujeme kazdy den, ale v takovych zbytecnostech jako treba jidlo, najmy, nemovitosti vubec, cena sluzeb a za jakoukoli praci. Vazne to vsem doporucuju zkusit, muzes i ty, nez budes neco takoveho tvrdit. Kdyby byla nejaka zeme tak vyhodna, nastehovali by se tam vsichni a v ostatnich by nebydlel nikdo Úsměv Dneska tu moznost mame, tak hura do toho přátele

Hura do toho se lechce rekne a hur provede. Kde te vezmou za plnohodnotneho obcana? Aspon tam kde by to stalo za nejaky ty jistoty, ne jako u Nas. Prikladem Nemecko. Vychodni nemecko se skoro nevyplati, pac jak pises tak ceny vseho jsou uplne jinde. A pocitat tam hned z nejakou praci na urovni je skoro nemozny. Zapadni nemecko je uz o necem jinym (s platem), ale porad tam sezenes jen malo ohodnocenou podradnou praci. Ale ver, ze mit na to odhodlani, tak tam jdou vsichni, ale bohuzel tu mame nasi povahu ceskou jenom nadavat a placat rukou do vody Velmi šťastný . Jezdim po celym nemecku dodavkou a holym prikladem migrace za lepsim jsou polaci - ty jsou vsude po celym nemecku a kdyz se snima bavim, tak si oproti situaci v polsku nemuzou vubec stehovat, podotykam, ze delaj podradnou praci a propo Polaci se maj lip jak mi... A k tem danim za silnici atd. jde o to ze na zapade se toto plati - ano - ale system je nastavenej tak, aby lidem ke konci vyplaty neco zbylo a ne jak u Nas Mrk

(nemluve o tom, ze pracovat v nemecku zatim pro Nas neni povoleno - to ze tam makaj jini je trochu o necem jinym, coz nechci rozvadet)
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 0:28   Citovat  

Muzu rict, ze uz ted je usek Praha - Louny sama dira a to je pulka zimy... Jsem ochoten platit, pokud se ty penize vyuzijou jak maji, jinak to odmitam. Problem je ten, ze tu budou neustale vladnout zkorumpovani bezmozci a vykukove, takze je nemyslitelny, aby kdy bylo s penezma nakladano spravne.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 8:10   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Muzu rict, ze uz ted je usek Praha - Louny sama dira a to je pulka zimy... Jsem ochoten platit, pokud se ty penize vyuzijou jak maji, jinak to odmitam. Problem je ten, ze tu budou neustale vladnout zkorumpovani bezmozci a vykukove, takze je nemyslitelny, aby kdy bylo s penezma nakladano spravne.

a proto se chystám jít poprvé k volbám a volit stranu věci veřejné a najivně doufat, že se něco změní Úsměv snad se Radek John bude snažit
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 11:17   Citovat  

WotanMitUns napsal:

To jsem zvedavej pokud to schvalej jak to budes odmitaat platit pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 11:46   Citovat  

Cena paliv - taky zajímavý...

A většina ceny je daň,že? naštvanej
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 12:34   Citovat  

tady proste nikdo nepremejsli dopredu - vtom je zakopanej pes. A pak chtej vsechno dohonit behem chvile - viz zdaneni. Nejhorsi je, ze stim uz nikdo nic neudela, pac tam kam sme se dostali - z toho jiny vychodisko uz neni..

(jedine najit mega uloziste ropy pod Praglem Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ) a i to by sme vlastne prodali Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2010 , 12:41   Citovat  

VlastaFR napsal:
tady proste nikdo nepremejsli dopredu - vtom je zakopanej pes. A pak chtej vsechno dohonit behem chvile - viz zdaneni. Nejhorsi je, ze stim uz nikdo nic neudela, pac tam kam sme se dostali - z toho jiny vychodisko uz neni..

(jedine najit mega uloziste ropy pod Praglem Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ) a i to by sme vlastne prodali Velmi šťastný Velmi šťastný

Pod Práglem? To by dopadlo jak OpenCard... naštvanej
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2010 , 12:23   Citovat  

2097 členů kouř

A hezký článek k tématu odkaz
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2010 , 12:26   Citovat  

Já bych jim tak maximálně nakopal (_,_) .. Furt vymýšlejí jak na lidech vydělat... Stačí,že platím daně,teda vlastně tím si platím jednu opičku co se tu před několika lety nasra*a kiss me wc
   Návrat  
antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 17:51  Naposledy upravil antonin-s dne 26.1.2010 , 18:08, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

byl to blábol. příroda mi nenadělila spisovatelské sklony a nebudu tady zbytečně přitápět v již vroucím kotli Mrk
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 17:59   Citovat  

antonin-s napsal:
.... nikoho neohrožuju, myslím, že na silnici za sebe zodpovídá každý sám, takže povinnost platit povinné ručení je fakt blbost.

No snad si děláš srandu, jinak si dej pár facek za takovej blábol... Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:03   Citovat  

maryo napsal:
To jsem zvedavej pokud to schvalej jak to budes odmitaat platit pořádnej výtlem
vzdycky se najde nejaky zpusob, nemyslis?
   Návrat  
antonin-s je teď offline  antonin-s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:03   Citovat  

ExEricss napsal:

máš pravdu, to jsem napsal hodně špatně. Spíš si to špatně pochopil. Mě druhé auto stojí jako nepojízdné, a proto považuju za blbost za něj platit povinné ručení, protože nikoho neohrožuju provozem toho vozidla, tak abych potom neměl na zaplacení. Tak jsem to myslel.

Jinak samozřejmě do provozu vstupuju s tím, že potenciálně ohrožuju sebe i své okolí a snažím těm situacím předcházet
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:04   Citovat  

ExEricss napsal:

On tam pise tech blabolu mnohem vic, skoda reagovat, i kdyz tenhle je vazne z tech "lepsich" Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:12   Citovat  

alien44 napsal:
a proto se chystám jít poprvé k volbám a volit stranu věci veřejné a najivně doufat, že se něco změní Úsměv snad se Radek John bude snažit
nevim, jak dopadl soud s DS, pokud nejsou zruseni, tak budu volit prave je. Mistopredseda je muj kamarad, takze vim, ze bych nevolil nejakeho zkorumpovaneho vyzirku....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:19   Citovat  

no co se týče DS tak nevim nevim Velmi šťastný sice možná neni zkorumpovanej, ale když vidím voliče této strany tak mi do zpěvu taky zrovna neni Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:29   Citovat  

Redy napsal:
no co se týče DS tak nevim nevim Velmi šťastný sice možná neni zkorumpovanej, ale když vidím voliče této strany tak mi do zpěvu taky zrovna neni Velmi šťastný
to je jen medialni klamani. Zkus si na to udelat objektivni nazor a nerid se tim co ti predhazuji vypatlavaci mozku v televizi. Muj otec by je volil, moje mamca taky a jsou to snad vyholeny pravicovy extremisti??? Rozhodne bych nedal hlas nejake TOP9 atd. A DS ziskala v predposlednich volbach 5tis. hlasu a v poslednich uz 20tis., to uz o necem svedci.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:34   Citovat  

WotanMitUns napsal:
nevim, jak dopadl soud s DS, pokud nejsou zruseni, tak budu volit prave je. Mistopredseda je muj kamarad, takze vim, ze bych nevolil nejakeho zkorumpovaneho vyzirku....

to snad ne Ceka se na vyneseni rozsudku a melo by to byt tusim zacatkem unora. Tentokrat uz byla zalujici strana pripravena a tuhle fasistickou bojuvku doufam uz konecne poslou tam, kam patri. Na jednu stranu tady kritizujes kam jdou tvoje dane a na druhou vsichni obcane CR timhle zpusobem financuji prave tuhle nacionalistickou particku, to nema v civilizovane Evrope svete moc obdoby.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 18:57   Citovat  

já sem to moc nestudoval co jsou zač,ale z mého objektivního názoru se dá možná souhlasit s některými jejich části programu,ale to jak k tomu přistupují právě tihle sympatizanti taky neni dobře a takové strany se chytají telátka s vyholenou hlavou,který maji jako jedinej životní cíl něco hlásat a do někoho bušit a nadávat mu...to že si ta strana vybrala takové svoje barvy a logo tomu taky moc nepomáhá...já osobně jsem pro zrušení...tohle bych taky nepodporoval..tyhle věci se mají řešit jinak..
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:07   Citovat  

silniční daň není úplně hit, ale já stejně jen čekám, až to -bohužel- jednoho dne prostě tak bude....a padlo tu něco o defenestraci ? ano, na tu taky stále marně čekám(e) ..... řešit tu to, jestli ty peníze někam půjdou nebo ne, je v tomhle státě úplně zbytečný..sice se za posledních pár let stav silnic lehce zlepšil ale to mi přijde jako jen takový plivnutí.....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:41   Citovat  

Redy napsal:
já sem to moc nestudoval co jsou zač,ale z mého objektivního názoru se dá možná souhlasit s některými jejich části programu,ale to jak k tomu přistupují právě tihle sympatizanti taky neni dobře a takové strany se chytají telátka s vyholenou hlavou,který maji jako jedinej životní cíl něco hlásat a do někoho bušit a nadávat mu...to že si ta strana vybrala takové svoje barvy a logo tomu taky moc nepomáhá...já osobně jsem pro zrušení...tohle bych taky nepodporoval..tyhle věci se mají řešit jinak..
takze volis podle toho jaky ma strana volice. Z toho co pises to tak vypada.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:52   Citovat  

No spíš tak celkově jak na mě působí..a ta na mě působí jak voličema, tak svojí prezentací negativně,možná pár bodů z programu by se dalo použít,ale to na hlas nestačí Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:55   Citovat  

Bully napsal:
to snad ne Ceka se na vyneseni rozsudku a melo by to byt tusim zacatkem unora. Tentokrat uz byla zalujici strana pripravena a tuhle fasistickou bojuvku doufam uz konecne poslou tam, kam patri. Na jednu stranu tady kritizujes kam jdou tvoje dane a na druhou vsichni obcane CR timhle zpusobem financuji prave tuhle nacionalistickou particku, to nema v civilizovane Evrope svete moc obdoby.
ty bydlis tusim v Nemecku??? Takze, ty to ze svych dani neplatis, pokud tu nebydlis. Tim padem ti to muze byt jedno. Za dalsi, je preci demokracie, proc by tu ta strana nemohla existovat?? Doufam, ze vyhrajou a pokud ne, tak snad se najdou jini, kteri se nebudou bat resit extremni situaci radikalnim resenim a ne jen nejakym smesnym kompromisem. A kolik myslis, ze ta strana za dve hlasy ve vlbacu dostala? Urcite je to jen zlomova cataka toho, co nas stoji cikani-spovo rom nepouzivam, nemam duvod.
Jinak se tedy omlouvam za dve prispevky, pokud nekoho urazi. Ale ty tvoje hnoje co tu pisesuz opravdu cist nebudu a reagovat uz vubec ne.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 19:59   Citovat  

WotanMitUns napsal:
takze volis podle toho jaky ma strana volice. Z toho co pises to tak vypada.

Nech to na vyneseni rozsudku, soud zvazi na zaklade vsech podkladu lip nez my tady na diskuzi o Honda , o co jde, jestli o nacky snazici se tvarit jako legitimni politicka strana nebo o legitimni politickou stranu snazici se o nackovskou image Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:03   Citovat  

WotanMitUns napsal:
ty bydlis tusim v Nemecku??? Takze, ty to ze svych dani neplatis, pokud tu nebydlis. Tim padem ti to muze byt jedno. Za dalsi, je preci demokracie, proc by tu ta strana nemohla existovat?? Doufam, ze vyhrajou a pokud ne, tak snad se najdou jini, kteri se nebudou bat resit extremni situaci radikalnim resenim a ne jen nejakym smesnym kompromisem. A kolik myslis, ze ta strana za dve hlasy ve vlbacu dostala? Urcite je to jen zlomova cataka toho, co nas stoji cikani-spovo rom nepouzivam, nemam duvod.
Jinak se tedy omlouvam za dve prispevky, pokud nekoho urazi. Ale ty tvoje hnoje co tu pisesuz opravdu cist nebudu a reagovat uz vubec ne.

Ne, v Lucembursku, ale to neznamena, ze nesleduju politicke deni ve sve rodne zemi, kde zije i moje dalsi rodina a fura pratel a znamych.
Svymi prispevky k veci neurazis nikoho nez sebe, predevsim vypovidaji o tobe samotnem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 20:28   Citovat  

Bully napsal:
Ne, v Lucembursku, ale to neznamena, ze nesleduju politicke deni ve sve rodne zemi, kde zije i moje dalsi rodina a fura pratel a znamych.
Svymi prispevky k veci neurazis nikoho nez sebe, predevsim vypovidaji o tobe samotnem.
dam sebe urazit dokazu, ale myslim si, ze ve svych prispevcich to nedelam. Jiste, muzes si o me udelat nazor, ale stejne bude mimo, protoze mne neznas... Holou hlavu nemam a heilovat nikam nechodim, jsem z uplne rodiny a mam stredni umeleckou skolu, takze nejaky socialni vyvrhel opravdu nejsem.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 21:02   Citovat  

WotanMitUns napsal:
dam sebe urazit dokazu, ale myslim si, ze ve svych prispevcich to nedelam. Jiste, muzes si o me udelat nazor, ale stejne bude mimo, protoze mne neznas... Holou hlavu nemam a heilovat nikam nechodim, jsem z uplne rodiny a mam stredni umeleckou skolu, takze nejaky socialni vyvrhel opravdu nejsem.

Napisu ti SZ, bude to lepsi nez tu zaplevelovavat tema zbytecnymi domnenkami o tom co si myslis, ze si o tobe myslim Úsměv přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 21:12   Citovat  

Bully napsal:
Napisu ti SZ, bude to lepsi nez tu zaplevelovavat tema zbytecnymi domnenkami o tom co si myslis, ze si o tobe myslim Úsměv přátele
nech to byt, uz to nebudu resit Úsměv Proste mam takovy nazor a hotovo, kazdej jsme nejakej a kazdy ma svou pravdu..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Silniční daň pro všechny
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina