Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Karbon
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
2Patrik2 je teď offline  2Patrik2
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:14   Citovat  

Zdravím jsem tu nový tak doufám že píšu správně. Chtěl bych se zeptat zda nevíté jak na karbon jedná se mi o protažení střechy civicu 6G hatchback. Originál bych použil jako formu nebo tak nějak. Děkuji za rady nebo jakoukoli pomoc. Předem upozorňuji, že vím že se to dá koupit hotové ale větší radost bych měl kdybych si to mohl udělat sám. takže díky OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:20   Citovat  

asi bych dodal že se ti jedná o uhlíkový vlákna, karbon si můžeš vyškrabat z výfuku u fichtla =)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:23   Citovat  

Destak napsal:
asi bych dodal že se ti jedná o uhlíkový vlákna, karbon si můžeš vyškrabat z výfuku u fichtla =)

Ok jo tak nějak jen jsem myslel že to lidi pochopí nesouhlas

pedro99 je teď offline  pedro99
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:24   Citovat  

tudy odkaz

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:24   Citovat  

No myslím že skvělej návod nazačátek najdeš zde je to dobrý od BigJohna
JDM forum

Výroba kopyta JDM forum

Taky se nato chystám ale nechám to asi profíkoj....udělá to jako melouch Úsměv a bude to aspoň trochu vypadat.

->Destak: Si fakt puntičkář HaHaaa ...ikdyž ten název topicu mohl bejt krapet konkrétnější ale je tu novej pifko

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:30   Citovat  

coudu napsal:
No myslím že skvělej návod nazačátek najdeš zde je to dobrý od BigJohna
JDM forum

Výroba kopyta JDM forum

Taky se nato chystám ale nechám to asi profíkoj....udělá to jako melouch Úsměv a bude to aspoň trochu vypadat.

->Destak: Si fakt puntičkář HaHaaa ...ikdyž ten název topicu mohl bejt krapet konkrétnější ale je tu novej pifko

super díky za info mohu se zeptat jen pro orientaci kolik si zato takový profík řekne???

Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:51   Citovat  

2Patrik2 napsal:
super díky za info mohu se zeptat jen pro orientaci kolik si zato takový profík řekne???

záleží jaký použiješ material jsou epoxidové pryskyřice nebo polyesterové ty nejsou tak kvalitní, ale levnější cena od 120kč/kg ty epoxidy od 250kč/kg, za 1m2 uhlíkové tkaniny 200g/m2 cca 1200kč ale pokud s tím nemáš zkušenost tak začni na jednoduchým malím díle at si vyzkoušíš jak to funguje. udělat pohledový uhlík je fakt náročný a bez zkušenosti se do toho ani nepouštěj, akorát vyhodíš spostu peněz,a výsledek 0, ale pokud ti jde jen o váhu tak to tam jen naházíš jak se ti zlíbí. hodně zdaru

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:00   Citovat  

Tonny napsal:
záleží jaký použiješ material jsou epoxidové pryskyřice nebo polyesterové ty nejsou tak kvalitní, ale levnější cena od 120kč/kg ty epoxidy od 250kč/kg, za 1m2 uhlíkové tkaniny 200g/m2 cca 1200kč ale pokud s tím nemáš zkušenost tak začni na jednoduchým malím díle at si vyzkoušíš jak to funguje. udělat pohledový uhlík je fakt náročný a bez zkušenosti se do toho ani nepouštěj, akorát vyhodíš spostu peněz,a výsledek 0, ale pokud ti jde jen o váhu tak to tam jen naházíš jak se ti zlíbí. hodně zdaru

Tak ted jsem se asi rozhodl že si ho asi raději koupím nebo použiji karbonový polep protože je fakt zkušenosti nemám nejde mi ani tak o váhu na srinty se nechystám ale jsem punťa a já bych to asi 100% nezvládl tak mi asi zbude koupit hotovej kus

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:07   Citovat  

2Patrik2 napsal:
Tak ted jsem se asi rozhodl že si ho asi raději koupím nebo použiji karbonový polep protože je fakt zkušenosti nemám nejde mi ani tak o váhu na srinty se nechystám ale jsem punťa a já bych to asi 100% nezvládl tak mi asi zbude koupit hotovej kus

nevěš hlavu můžeme to zkusit vyřešit,pošli mi rozměr střechy a já to zpočítám co za to. ale určitě vím že by bylo dobré vzít víc kusů, nejdržší na celé věci bude ta forma střechy ta uhlíková slupka tak drahá nebude.

0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:14   Citovat  

Tonny napsal:
nevěš hlavu můžeme to zkusit vyřešit,pošli mi rozměr střechy a já to zpočítám co za to. ale určitě vím že by bylo dobré vzít víc kusů, nejdržší na celé věci bude ta forma střechy ta uhlíková slupka tak drahá nebude.

no jedná se mio to protažení střechy ale prozatím rozměry nevím ale poměřím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:21   Citovat  

2Patrik2 napsal:
no jedná se mio to protažení střechy ale prozatím rozměry nevím ale poměřím

pozjišťuji se ještě jednu variantu tam by pak nebyla potřeba forma, ale nejsem si jistý jak by to pak fungovalo na sluníčku to je pěkná sviňa pořádnej výtlem pak dám vědět. čús

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 22:45   Citovat  

nemá někdo link na firmu co prodává nějakou karbonovací sadu?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 23:02   Citovat  

OsekSpider napsal:
nemá někdo link na firmu co prodává nějakou karbonovací sadu?
http://www.havel-composites.com/clanky/0-/159-Uhlikova-paskova-tkanina.html tady nakoupis vse potrebny

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 8:27   Citovat  

Koukam cenovky tehle produktu sou taky nekde jinde... musim si to zpocitat kolik by vyslo pokarbonovat kapotu, jinak ma nekdo zlusenosti s pokarbonovanim laminatove kapoty? Myslim ze by stacila jedna vrstva tkaniny al jestli se to s tim spoji Tak to valím bulvy

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 8:30   Citovat  

OsekSpider napsal:
Koukam cenovky tehle produktu sou taky nekde jinde... musim si to zpocitat kolik by vyslo pokarbonovat kapotu, jinak ma nekdo zlusenosti s pokarbonovanim laminatove kapoty? Myslim ze by stacila jedna vrstva tkaniny al jestli se to s tim spoji Tak to valím bulvy

Ty si kup rači jenom samolepku karbonovou...

AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 9:48   Citovat  

OsekSpider napsal:

Já tě nechci od toho v žádném případě odrazovat ... zkusit si to sám je nejlepší zkušennost, bohužel z ní mluvim i já. Stačí jenom aby si to karbonové vlákno málo nebo moc natáhl a pravidelný efekt těch ,,kostek,, co pak budou vidět už zdaleka není tak pravidelný KO a pak to vypadá strašně Bueee

Zkoušeli jsme to a dali jsme za to dost peněz a výsledek KO ale pokud umíš dobře laminovat a máš cit pro detail mohlo by ti to vyjít. Nám se to nepovedlo Bueee a druhej pokus už v celkovým součtu peněz vyjde skoro jako karbonová kapota...

Zkust to třeba na něčem menším nejdřív ...zrcátka atd...Přeju hodně zdaru OK

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 9:54   Citovat  

a muze me nekdo vysvetlit k cemu je to pokarbonovani dobre? Se stydím Asi to nejak nechapu.. Se stydím

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 9:58   Citovat  

gizmi napsal:
a muze me nekdo vysvetlit k cemu je to pokarbonovani dobre? Se stydím Asi to nejak nechapu.. Se stydím

něco jako ta kožená předkožka co si měl na golfu HaHaaa taky takový vylepšení OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 10:47   Citovat  

Posero: MEL ? Snad mam ne? papa A ta slouzi proti kaminkum a me slouzi hlavne na parkovani kdy strcim celej cumak do krovi a mam tu sve misto na vzdycky, pac nikdo jinej tam auto neda.. Mrk Kdyz vis kulove, tak nepis prosim OK

rozhodne bych to nesrovnaval s tuzing potazenim kapoty abych pak mohl rikat mam to f kabonu a sem husteeeej Mrk Protoze jinej vyznam v tom nevidim papa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 10:51   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: MEL ? Snad mam ne? papa A ta slouzi proti kaminkum a me slouzi hlavne na parkovani kdy strcim celej cumak do krovi a mam tu sve misto na vzdycky, pac nikdo jinej tam auto neda.. Mrk Kdyz vis kulove, tak nepis prosim OK

rozhodne bych to nesrovnaval s tuzing potazenim kapoty abych pak mohl rikat mam to f kabonu a sem husteeeej Mrk Protoze jinej vyznam v tom nevidim papa

nevim proč hned startuješ? já to vidim obojí stejně, obojí k ničemu.... rozstřik kapoty a nárazníku stojí 2t a aspoň to nebudeš mít šíslí tak jak to máš

jinak mě mrzí, že nejsi schopnej normálně diskutovat a hned kopeš kolem sebe

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 10:59   Citovat  

Posero: protoze nechapu proc me nemuzes ignorovat.. Mrk a o te kapote jsem ti to rikal nekolikrat stejne jako dalsi temata co porad omilas do nekonecna.. prosim ignoruj me na HC a nereaguj na me, ju? Budu delat to same Mrk přátele Prave jak pises - lak vyjde lepe, takze do toho krovi radeji strcim kuzi ktera se me i libi na tom aute (je to Nemeckej styl, chapu ze Hondari se to nemusi libit) a casem necham jen lak rozlestit trebas..Mrk Nebo rovnou zavarim misto kde je znacek, atd.. OK Tak na to koukam ja.. Mrk Kdybych to tu nevysvetlovat 10x tak odepisu normalne..ale mas pravdu, omlouvam se je to dobrý přátele

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 11:06   Citovat  

gizmi napsal:
Posero: protoze nechapu proc me nemuzes ignorovat.. Mrk a o te kapote jsem ti to rikal nekolikrat stejne jako dalsi temata co porad omilas do nekonecna.. prosim ignoruj me na HC a nereaguj na me, ju? Budu delat to same Mrk přátele Prave jak pises - lak vyjde lepe, takze do toho krovi radeji strcim kuzi ktera se me i libi na tom aute (je to Nemeckej styl, chapu ze Hondari se to nemusi libit) a casem necham jen lak rozlestit trebas..Mrk Nebo rovnou zavarim misto kde je znacek, atd.. OK Tak na to koukam ja.. Mrk Kdybych to tu nevysvetlovat 10x tak odepisu normalne..ale mas pravdu, omlouvam se je to dobrý přátele

dyť diskutujem Úsměv od toho to tady je.... tu předkožku bych uznával (promiň, že používam takovej hloupej název snad tě to neuráží) kdyby to bylo jako už sem to viděl přes celej čumák auta krom světel... nic proti tomu nemam je to každýho věc a styl a sou i auta na kterejch se mi to líbilo OK

jinak co se týče tuzing polepování karbonem ať foliií nebo vrstvou tkaniny pro oko.... no snad už slovem TUZING sem vyjádřil svuj názor.... to radši tu kůži ta má aspoň nějakej účel

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 12:17   Citovat  

Posero: no ja tuhle kuzi dokonce prodavam. Prave z duvodu ze chci tu celokuzi na predek.. Mrk Ma to pro me dalsi plus v tom, ze budou videt jen svetla pro denni sviceni a hlavni svetla a ikdyz se mi to designove teda moc nelibi, tak to bude drzet i lizatko ktere pravidelne nekde utrhavam protoze to auto je nizko.. Velmi šťastný Ale zatim bojuju s cenou, protoze 4t za to odmitam dat a Nemec co to prodava je tvrdej obchodnik :o)

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 12:45   Citovat  

Zbytecne hadky si myslim... kazdemu se libi neco jineho, jinak ano chci si to vyzkouset napred na necem mensim a to zrdcatko neni blbej napad akorat se bojim tech ohybu, lepsi zkouska bude na necem rovnem, s tou roztaznosti pocitam, musi se to delat opatrne, nejlepe kdyby to bylo na spulce a pokladat to odvinovanim jako alobal, mno uvidime,,, nejprve budu chtit nejakou cenovou nabidku od danne firmy a uvidim

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 19:28   Citovat  

Musis mit primo karbon? Videl jsem treba tohle, potahovali s tim kdeco pred divaky- docela mazec, ze z jednoho kusu potahnou i tu helmu. Nevypada to spatne a byva na vyber vic odstinu i vzorku.

092.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
092.JPG, 250.87 kB

094.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
094.JPG, 301.7 kB

665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 19:50   Citovat  

karbon vlakna se taky dělají v ruznych barvách . klasicky šedivy je sice videt nejčastejš, ale bezně jsou i červeny, zeleny, modry, ... (např.: tudy odkaz )

jinak proti gustu žádnej dišputát pifko

Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.2.2010 , 20:23   Citovat  

Těm co si budou chtít zkusit něco udělat z karbonu, se třeba hodí tohle

Odkaz

Odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.2.2010 , 23:31   Citovat  

Bully napsal:
Musis mit primo karbon? Videl jsem treba tohle, potahovali s tim kdeco pred divaky- docela mazec, ze z jednoho kusu potahnou i tu helmu. Nevypada to spatne a byva na vyber vic odstinu i vzorku.

jj ale problem bude asi v rozměrech, asimi nikde neprodaj 150x150 Tak to valím bulvy

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 0:31  Naposledy upravil Brnďa dne 21.2.2010 , 0:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

OsekSpider napsal:
jj ale problem bude asi v rozměrech, asimi nikde neprodaj 150x150 Tak to valím bulvy
to asi ne, ale dela se to tak, ze se to lepi ze dvou kusu a pak se to prestrika lakem, neni to poznat, uz sem to videl na aute, musi to ale delat nekdo znaly Úsměv

edit : tak prodaj, mrkni na odkaz, je to ale strasne draha sranda Úsměv
tudy odkaz

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 0:33   Citovat  

OsekSpider napsal:

Prede mnou s tim potahovali cele auto, nic poznat neslo. Nebyla to klasicka folie, spis to pripominalo tuhy tenky plastik, tvarovalo se to spis teplem.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Karbon
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina