Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prevence proti krádeži
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 11:23   Citovat  

cocks napsal:
Takže se shodneme, že nejlepší prevencí proti krádeži je jezdit shnilou 105kou s puklicema na plecháčích pořádnej výtlem

Jinak...kamarád dělá v servisu a přijel tam maník, známej šéfa, a jestli prej chtěj něco vidět..tak vytáh jednu malou lahvičku - sprej - postříkal lešenářskou trubku co tam byla hozená pak vytáh druhej, taky postříkal, chvilku počkal a pak do toho bouch a hotovo...

viděl bych to aspíš na elektroniku no...prostě to všechno někde něčim vypnout....ale jde taky o to ho už rovnou odradit aby nic nezkoušel, protože pak máš rozbitý okno a když se mu nepodaří to ukrást, tak to ze vzteku může vevnitř celý rozbít...protože přesně takový jsou ty kxxxxxvé zlodějský.

Jo,tak něčím podobným se asi likvidovaly ty defendy...

Chce to něco mechanického, něco elektronického a garáž...

Dejf napsal:
já to myslel tak, že je x generací těch systémů, tak že je rozdíl překonávat první a poslední model

jo, to jo...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 11:50   Citovat  

nejlepší je pejsek, něco jako má infinity v profilu
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 18:19   Citovat  

Tak tyce jsou fakt k nicemu. Bud jsou forovy, ze se daj znicit rucne, nebo podchladit a tuknout kladivem, hur se podchlazujou jen ty oplastovane. Zamykaci zpatecka je celkem ok, ale kdyz chteji, tak to stejne seberou na platak.
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.8.2009 , 12:53   Citovat  

DrSlimm napsal:
nebo podchladit a tuknout kladivem

to jo no a nebo kdyz ma s sebou laser na rezani diamantu tak se daj rozriznout....

DrSlimm napsal:
ale kdyz chteji, tak to stejne seberou na platak.

asi tak proto jedina "opravdova" ochrana je nejaky lepsi alarm, zbytek jsou je jen na to aby toho zlodeje zdrzel/zneprijemnil mu zivot :p
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:25  Naposledy upravil majkl_l dne 24.8.2009 , 22:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kámoš jednou jel domů, zaparkoval, půl minuty ke vchodu do baráku, vyjel do osmýho patra a zjistil, že klíče má jen od auta a od bytu jsou v autě, vrátil se a auto fuč... a teď mi řekni, když mělo auto aktivní satelitní vyhledávání a už ho v životě nenašli, jakej je problém za bílýho dne naložit během snad ani ne pěti minut auto a někam ho schovat, buď do pancíče nebo do do železobetonový haly a tam ho prostě nechat zmizet... tyhle auta jezdili všehovšudy po republice dvě a ani to zabezpečení co v tom měl včetně aktivní GPS napojený na 24h bezpečnostní agenturu mu nepomohlo.. to jedině to auto prostě dát do klece pod vysokym napětím a zahrabat do hlíny a v případě narušení toho elektrickýho pole mít obrovskou traverzu co na toho čorkaře spadne a zabije ho, aby ti to zdemolovaný auto neukradl... Velmi šťastný

EDIT: teda ještě k tomu nápadu jezdit 105kou.. mám 120 a "maštěstí" se mi ji jen jednou a jen pokusili ukrást.. našel jsem ve dvěřích místo lišty zaraženej zlomenej klacek.. asi nějakej vožrala chtěl mít jednodužsí cestu domů a naštěstí se mu to nepovedlo.. teď se mi moc moc hodí přitom, když mám svou lásku v opravě... takže ani ta "stará" šáde není nic slavnýho na neukradení, tím spíš, když ti to otevře i drzý sedmiletý cikáně...
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:29  Naposledy upravil ExEricss dne 11.2.2010 , 21:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rušíčku GPS a GSM signálu koupíš na netu za pár palackejch.
A profík,když to auto bude chtít ukrást, tak ho ukradne i kdyby sis domů nosil ECU, volant i kola...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 22:31   Citovat  

to jsem chtěl taky říct, že prostě ani kola ani nic když budou chtít to ukrást je neodradí od toho, aby si to sebrali i když tomu bude něco chybět...
   Návrat  
jakub.sampon je teď offline  jakub.sampon
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 0:26   Citovat  

Jen dotaz myslite si že když zloděj uvidi na autu botičku že ho to odradí? a nebo si vezme nějaký nářadí a překoná to? Velmi šťastný
bez toho aby nenadělal kolem sebe spoustu hluku
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 21:53   Citovat  

jo.. to je pravda.. koupit si vlastní botičku, nad tím jsem už taky přemejšlel a nastříkat si na ní policie a sehnat si někde i falešný bločky... tím by odpadly i problémy s parkováním Velmi šťastný
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:34   Citovat  

majkl_l napsal:
jo.. to je pravda.. koupit si vlastní botičku, nad tím jsem už taky přemejšlel a nastříkat si na ní policie a sehnat si někde i falešný bločky... tím by odpadly i problémy s parkováním Velmi šťastný

Ted ji prodavaji v Lidlu asi za 400 penez pořádnej výtlem uz sem o tom premyslel Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2010 , 22:59   Citovat  

za 400? botička? tak to do toho asi jdu... za 400 je to pecka a když bengoš uvidí že už botu máš, tak jde dál.. akorát se to dýl sundavá Hihi

EDIT: já ji v tý nabídce nemůžu najít... Smutný
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 2:29   Citovat  

kdyz uz bych se s necim nasazoval tak to bude silnej retez kolem lampy a zamykani privareny nekde pod autem nebo v podbehu pořádnej výtlem to ti nesebere ani odtahovka s rukou.
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 8:17   Citovat  

kdysi dávno sem měl Uno a nešlo zamknout jeden čas, tak sem si vymontoval vždy rozdělovač Úsměv Metoda Plug and play
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 10:51   Citovat  

to sice jo, ale už se tutuším někde řešilo, že odtahovka nebo čorkaři s rukou dokážou bejt velice hbití.. kámošovi takhle během pěti minut ukradli mazdu premacy a už ji v životě neviděl... tam by ti rozdělovač asi nepomohl Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 11:04   Citovat  

svéprávnej člověk co má auto v hodnotě sto a více tisíc tak ho má pojištěné havarijně včetně krádeže. Já sem měl auto, které stálo méně než by stála samotná cesta odtahovky Úsměv tam je rozdělovač naprosto dostačující zabezpečení Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 11:12   Citovat  

když bys to bral takhle, tak potom botička za 400 nebo martyho varianta trošky svařování a řetězu se zámkem je furt podle mne časově efektivnější... teda pokud jezdíš... zase je fekt, že na škůdci mám taky rozdělovač na nacvaknutí, ale nevím mno.. na ceru sundávat rozdělovač - to bych byl asi v pytli - předstih a ještě tři šrouby, k tomu mít navíc golu a ne jen šroubovák... jako když jsi neměl auto, ale Uno, tak ten rozdělovač asi byl nejjednodušší, ale i tak je to řešení neuniverzální kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 11:18   Citovat  

no pak jeden čas stálo venku bez předních kotoučů Úsměv ale toho by si potencionální zliděj všiml až na křižovatce Velmi šťastný za předpokladu, že když už by se mu to podařilo nastartovat tak se bude zrychleně přepravovat, tak bych uno našel o 200m dál Úsměv sice asi nabořené, ale našel Velmi šťastný
   Návrat  
jiryyk je teď offline  jiryyk
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 12:21   Citovat  

heh tak si nekam schovejte tajny vypinac Velmi šťastný ja ho taky mel a fachalo to dobre..motor tocil ale cerpadlo netlacilo benzin Hihi a nikdo nevedel jak mi s tim popojet je to dobrý HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2010 , 12:26   Citovat  

jiryyk napsal:
heh tak si nekam schovejte tajny vypinac Velmi šťastný ja ho taky mel a fachalo to dobre..motor tocil ale cerpadlo netlacilo benzin Hihi a nikdo nevedel jak mi s tim popojet je to dobrý HaHaaa

Zaptej se Barneyho, jak našel natvrdo natažený drát k čepadlu,aby to jelo... Velmi šťastný Ale to chce víc času no...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 21:55   Citovat  

jiryyk napsal:

To by me zajimalo, jak moc je to muze byt "zahadne nepojizdne", kdyz otocim klicem do plohy jedna, tak cerpadlo slysim jak nacucne palivo, takze pri trose pozornosti to clovek pozna, ale zase zlodej vetsinou asi neotoci klic do polohy jedna.. to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 22:00   Citovat  

DrSlimm napsal:
To by me zajimalo, jak moc je to muze byt "zahadne nepojizdne", kdyz otocim klicem do plohy jedna, tak cerpadlo slysim jak nacucne palivo, takze pri trose pozornosti to clovek pozna, ale zase zlodej vetsinou asi neotoci klic do polohy jedna.. to mi hlava nebere
uff... Ble
občas koukám rozvádí i jiní hypotézy o blbostech, ne jen já kouř
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2010 , 23:09   Citovat  

nejlepší prevence je nic nemít pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 1:05   Citovat  

Davee napsal:
nejlepší prevence je nic nemít pořádnej výtlem

Jo a kde nic není tam ani exekutor nic nebere!!
   Návrat  
jakub.sampon je teď offline  jakub.sampon
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 11:50   Citovat  

vencakapa napsal:
Ted ji prodavaji v Lidlu asi za 400 penez pořádnej výtlem uz sem o tom premyslel Velmi šťastný

Já sem ji koupil z USA a ta cena 400je dost dobrá jelikož jsem zapaltil víc,ale ted k problému jak si myslíte že by zloděj teoreticky překonal botičku bez toho ,aby si vzal brusku a hledal na parkovišti zásuvku Velmi šťastný

pořádnej výtlem
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 12:17   Citovat  

majkl_l napsal:
za 400? botička? tak to do toho asi jdu... za 400 je to pecka a když bengoš uvidí že už botu máš, tak jde dál.. akorát se to dýl sundavá Hihi

EDIT: já ji v tý nabídce nemůžu najít... Smutný

už vidim,jak bengálec tu tvojí botičku přehlídne. pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 11:42   Citovat  

takže koupit 4, aby bylo na každý kolo kouř
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 17:40   Citovat  

muj deda mel v ziguliku pres volant plech s obrousenejma hranama ( sam se o to obcas riznul ) a byl pridelanej takovy silenym retezem k pedalum, radicce a a volantu... kazdej se u toho auta nechapave zastavoval, cumel a fotil si to Velmi šťastný ... ja mam proti kradezi auta garaz v komplexu s kamerovym systemem Úsměv

jinak elektronicky zabezpeceni je super od magic car je k tomu pager co i ukazuje co se prave deje s autem, kde se o to nekdo oprel, ze se auto naklani, pohybuje atd, dosah je 2 km a ma to i dalkovej start a vypnuti motoru, takze to zlodejovi muzete chcipat dokud tam nedobehnete Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 18:52   Citovat  

to je sice hezký, ale když jsi v práci a to třeba takový, že jezdíš po celý praze nebo i za prahou, tak je ti tohle k ničemu...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 19:53   Citovat  

majkl_l napsal:
to je sice hezký, ale když jsi v práci a to třeba takový, že jezdíš po celý praze nebo i za prahou, tak je ti tohle k ničemu...
tak to uz je vec druha proto je nejlepsi reseni garaz nebo hlidany parkoviste

nevjic me dostava kdyz jdu po sidlisti a koukam na auta kazdej favorit, clio, fiesta a podobny auta v tyhle cenovy relaci maj minimalne jednu paku na volantu, pedalech atd. pak jsou auta okolo 100 ty nemaj vubec nic a pak jsou auta drazsi nebo novy a ty taky nemaj nic nebo u nekterejch blikaj alarmy... cim to je, ze se kazdej boji o svoje facko a novyho 5kovyho bavoraka tam nechavaj jen tak ? Úsměv ja to do auta nedal nikdy a treba moje mama by bez ty paky na pedalech nesla ani do trafiky pro cigara ( samozrejme ma clio v hodnote 15tis ktery je dyztak na prodej kdyby mel nekdo zajem Mrk )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2010 , 19:58   Citovat  

že bych do práce místo cérem jezdil cliem? mno... to bych asi po jižní spojce pak nejezdil 170 Velmi šťastný asi si nechám zatím cérko Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prevence proti krádeži
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina