Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
akce - nejlevnější havarijní pojištění již od1.700kč ročně
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 9:56   Citovat  

Hlavator napsal:
tak u me nesel uplatnit jakysi dualni bonus takze si dal budu platit svych 5200Kč přátele ..

Co je "dualni bonus" ? Poskytnuti stejneho bonusu na dalsi auto pod stejnou poj. nebo co se tim v tomto pripade mysli? to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 10:25   Citovat  

ze na stejnem trvalem bydlisti bude a ted nechci kecat,ale myslim,ze nekdo z rodiny - kdo by mel bonusy na svoje auto..tim padem by se to nejak znasobilo..kdyz sem zjistil,ze u me to tak neni tak uz sem se nepidil presne o cem mluvila..pry bych se dostal na 3400 z 5200Kč

Jinak Veselac bo ta pani co na ni dava email ti reknou urco presneji
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2010 , 23:36   Citovat  

mně to havarijko přijde střašně levný... v čem je háček HaHaaa já vlastně ani moc pořádně nevím, jak to funguje.. zaplatím něakých 2500 ročně.. to ještě chápu.. Velmi šťastný ale když nabourám, tak oni mi třeba 30tis zaplatěj? i když už to na další rok neprodloužim? nebo jak to je, přijde mi to pro ně hrozně nevýhodný, pokud nabourám
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 0:16   Citovat  

Zkuste nekdo nabourat, zajimalo by me jestli pojistovna vyplati podle pozadavku bez jakehokoliv cukani nebo prodlouzeni smluv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 0:27   Citovat  

Hlavator napsal:
ze na stejnem trvalem bydlisti bude a ted nechci kecat,ale myslim,ze nekdo z rodiny - kdo by mel bonusy na svoje auto..tim padem by se to nejak znasobilo..kdyz sem zjistil,ze u me to tak neni tak uz sem se nepidil presne o cem mluvila..pry bych se dostal na 3400 z 5200Kč

Jinak Veselac bo ta pani co na ni dava email ti reknou urco presneji

Jj, vim, o co jde. Dela to i Ceska nebo Generali. U Cesky dokonce existuje darovaci smlouva na bonusy, ktere ti muze darovat treba babicka, co bydli nekde uplne jinde.

Jinak bordel ma dobrej postreh - rozhodte to nekdo pangejtem, taky by me zajimalo, kolik vyplati.. HaHaaa naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2010 , 0:34   Citovat  

Veseláči, udělej nám demonstrativní crash Je to tam.
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:35   Citovat  

ahoj chtěl sem se zeptat, jestli tahle nabídka stále platí? asi bych měl zájem. díky
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 14:38   Citovat  

Plisa:škrábni mu rovnou na mail,tady bys moh čekat dlouho než sem mrkne Mrk
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 15:32   Citovat  

Veselac napsal:
...taky nemám dobré zkušenosti s žádnou institucí, která má v názvu "Česká" Velmi šťastný Kooperativa byla vyhlášená dvakrát jako pojišťovna roku a to hlavně díky nabídce, rychlosti vyřízení pojistných událostí, výše pojistného plnění. Za 5 let praxe dělám majetek zásadně u této spúolečnosti a nemohu si spolu s klienty stěžovat.

...jinak v tvém případě, stačí nezávislí znalec a ten pokud potvrdí, že se ČPP mílí, tak máš vyhráno. Stálo by to za to přezkoumat.

Přidám svojí zkušenost s ,,rychlou" ČP. Před cca 5 lety jsem měl nehodu, ve které jsem byl jako spoluviník. Bylo to tehdá ve správním řízení a od ČP přišel po 3 měsících ještě před rozhodnutím spr. orgánu vyjádření, že na základě rozhodnutí spr. orgárnu jsem viník já a tím pádem nebudou plnit. Zjišťoval jsem tedy okolnosti a přišel na to, že oni vážně rozhodnuli na základě tehdá neexistujícího rozhodnutí - nechtělo se jim prostě plnit to, co měli, nemohli ho totiž ani mít v ruce. Když jsem se s nima začal hádat, tak už to šlo a tu půlku škody co měli, mi poslali. Při druhé nehodě už jsem měl havarijní pojištění a jak má ČP tu krásnou reklamu, že plní do 5 dnů, tak to je do 5 dnů od obdržení veškerých podkladů. Jeden z nich je však posudek jejich likvidátora, který se vám neozve dříve, než za 3-5 měsíců. KO Jediný o kom vím, že dostal peníze rychle, je kámoška, která vlastní autosalon jedné nejmenované znáčky a pojištovák je tam denně, páč u nich často uzavírá nové smlouvy - známost. Jinak smolík. U Český už bych si nikdy nic nepořídil kiss me
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 16:30   Citovat  

spoon napsal:
Plisa:škrábni mu rovnou na mail,tady bys moh čekat dlouho než sem mrkne Mrk

a ty víš jeho meila? tady sem našel jen nějakej na jeho spolupracovnici...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 16:33   Citovat  

plisa napsal:
a ty víš jeho meila? tady sem našel jen nějakej na jeho spolupracovnici...

Je tu ještě vlákno o nejlevnějšim povinnym,tam by měl být,tak hledej šmudlo Velmi šťastný Nebo napiš rovnou týhle slečně Mrk Připiš,že jsi z honda-clubu ať ví kam si tě má zařadit a je to možná ta nejrychlejší cesta se stejnou cenovkou Úsměv
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2010 , 18:17   Citovat  

Střelec napsal:
Přidám svojí zkušenost s ,,rychlou" ČP. Před cca 5 lety jsem měl nehodu, ve které jsem byl jako spoluviník. Bylo to tehdá ve správním řízení a od ČP přišel po 3 měsících ještě před rozhodnutím spr. orgánu vyjádření, že na základě rozhodnutí spr. orgárnu jsem viník já a tím pádem nebudou plnit. Zjišťoval jsem tedy okolnosti a přišel na to, že oni vážně rozhodnuli na základě tehdá neexistujícího rozhodnutí - nechtělo se jim prostě plnit to, co měli, nemohli ho totiž ani mít v ruce. Když jsem se s nima začal hádat, tak už to šlo a tu půlku škody co měli, mi poslali. Při druhé nehodě už jsem měl havarijní pojištění a jak má ČP tu krásnou reklamu, že plní do 5 dnů, tak to je do 5 dnů od obdržení veškerých podkladů. Jeden z nich je však posudek jejich likvidátora, který se vám neozve dříve, než za 3-5 měsíců. KO Jediný o kom vím, že dostal peníze rychle, je kámoška, která vlastní autosalon jedné nejmenované znáčky a pojištovák je tam denně, páč u nich často uzavírá nové smlouvy - známost. Jinak smolík. U Český už bych si nikdy nic nepořídil kiss me

Tak to já zase mám opačnou zkušenost. 8.1. 2010 jsem měl nehodu, nebyl jsem viník. Borec byl pojištěn u ČP. V pátek se stala nehoda, v pondělí jsem zašel na ČP kde se viřídilo vše potřebné, ve středu přišel likvidátor, nafotil, zdokumentoval. A příští týden byly peníze na účtě. Honda
Jinak sám jsem teda u jiné pojištovny Úsměv
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2010 , 0:13   Citovat  

Já dnes přišel k autu a "půlka" auta odřená a promáčklá...samozřejmě žádnej lístek za stěračem, ale k věci. Odjel sem naštvanej do práce a když sem přijel, tak přesně na místě vedle mě, kde pořád parkuju stojí "nisan" a má uplně čerstvě bouchlej přední nárazník i s mojí barvou kuky kuk
Nechal sem mu za okýnkem dopis, že mě zřejmě nedopatřením štrejchnul at mi zavolá a ušetří si zbytečné problémy, jinak že to oznámím na policii..
Máte někdo zkušenost jak se tohle řeší? myslím co když to zapře to mi hlava nebere
Velice nerad bych se uchýlil k likvidaci konkurenčního vozu...předem díky za zkušenosti

přátele
   Návrat  
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2010 , 22:48   Citovat  

plisa napsal:
ahoj chtěl sem se zeptat, jestli tahle nabídka stále platí? asi bych měl zájem. díky

nazdar po delší době Úsměv stále se dá uzavírat tohle havarijní pojištění. Jen Vás poprosím aby jste psali spolupracovnici na mail jurcikova.d@kapitol.cz a uvedli, že jste z Honda-clubu aby jste měli slevičku. Já se tu moc nezdržuju, páč nemám tolik času. Spolupracovnice Dana Vám vypočítá cenovou nabídku.

Ps: Doufám, že zatím všichni spokojeni...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.3.2010 , 21:47   Citovat  

Psal jsem Veselacovi SZ, spolupracovnidi Dane mail a zadna odpoved Smutný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 17:51   Citovat  

Taky cekam potrebuju pov.ruceni ale zadna odpoved.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 18:36   Citovat  

hezké ale co třeba mé vti? problem je že to je 92jka
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 19:51   Citovat  

Ja cekam uz mesic nez odepise, jestli to takhle funguje u vsech, tak nechapu jak muzu akci pro 20lidi vycerpat takhle rychle HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2010 , 19:55   Citovat  

Sweet_acid dělá u stejné společnosti... Se stydím
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 11:47   Citovat  

Mate to uz nekdo pojistene, nejake zkusenosti s timto produktem, jak vyplaci, je v tom nejaky hacek atd? Prijde mi to divny... Navic na BMW klubu jsem nasel negativni komentare k panu Veselacovi a jeho kolegyni, tak ted nevim co si mam myslet. Ma s tim tedy nekdo prosim zkusenost?
díky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 11:50   Citovat  

D15B2 napsal:
Mate to uz nekdo pojistene, nejake zkusenosti s timto produktem, jak vyplaci, je v tom nejaky hacek atd? Prijde mi to divny... Navic na BMW klubu jsem nasel negativni komentare k panu Veselacovi a jeho kolegyni, tak ted nevim co si mam myslet. Ma s tim tedy nekdo prosim zkusenost?
díky

Precti si vseobecne podminky toho produktu a snad pochopis jak to je. Vylozene ti tam pisou, o kolik desitek procent ti budou kratit plneni v pripade nejake nehody apod. Neni to tak jak to na prvni pohled vypada. Nadruhou stranu, co je na prvni pohled pak i celkove super, ze?

Hod sem odkaz na diskuzi na bmwklub Mrk
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 12:04   Citovat  

bordel napsal:
Precti si vseobecne podminky toho produktu a snad pochopis jak to je. Vylozene ti tam pisou, o kolik desitek procent ti budou kratit plneni v pripade nejake nehody apod. Neni to tak jak to na prvni pohled vypada. Nadruhou stranu, co je na prvni pohled pak i celkove super, ze?

Hod sem odkaz na diskuzi na bmwklub Mrk

Nechci si cist podminky, napsat si muze kazdej kdo chce Úsměv me zajima jestli ten produkt uz nekdo vyzkousel a jake s nim ma zkusenosti? Kdyz jsi se tedy rozepsal, jak to tedy podle tebe je?Úsměv dej priklad...
odkaz BMW klub
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 13:40   Citovat  

kamarádovi jsem o této akci řekl a pojistil si dodávku... teď jak byly ty kroupy, tak mu to dodávku zozmlátilo a pojišťovna platila... cca. 20t, takže byl spokojenej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 13:48   Citovat  

jakubM napsal:
kamarádovi jsem o této akci řekl a pojistil si dodávku... teď jak byly ty kroupy, tak mu to dodávku zozmlátilo a pojišťovna platila... cca. 20t, takže byl spokojenej

To je sice pekny, ale nas by zajimalo co ma za dodavku a v jake cene. Pokud mel novyho Transportera za 1,2 milionu, tak plneni 20tis za kroupy je vic nez smesne. Pokud mel 1203 dodavku, tak plneni je excelentni...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 13:53   Citovat  

bordel napsal:
To je sice pekny, ale nas by zajimalo co ma za dodavku a v jake cene. Pokud mel novyho Transportera za 1,2 milionu, tak plneni 20tis za kroupy je vic nez smesne. Pokud mel 1203 dodavku, tak plneni je excelentni...

prý stará omlácená dodávka... myslím že rozhodně neměla větší cenu než 150t na kterou to pojišťoval HaHaaa
   Návrat  
Veselac je teď offline  Veselac
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2018 , 20:21   Citovat  

tak kamarádi nově další nabídka viz.aktualizace nahoře Úsměv

co takhle třeba Type-R X.g povinné a havarijní s 5% v plné za 15tis ročně? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
akce - nejlevnější havarijní pojištění již od1.700kč ročně
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina